Μεταπήδηση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

Συχνές Ερωτήσεις (F.A.Q.) σχετικά με το παιχνίδι

F.A.Q ερωτήσεις ήρωας μαγαζί κακοποιός αποστολές ομάδα ντόνατ εμπειρία

  • Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
185 απαντήσεις σε αυτό το θέμα

#21 Bla1r84

Bla1r84

    Ασημένιος Ήρωας

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 815 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΑργυρούπολη (Αττική)
  • Κόσμος:GR1
Φήμη: 1.525

Δημοσιεύτηκε 16 Δεκέμβριος 2013 - 11:06:01

Ε: Τι είναι η Ηρωική Αίσθηση;
Α:

 

Η Ηρωική Αίσθηση σου δείχνει ποια αποστολή από όλες τις ζώνες που έχεις ξεκλειδώσει είναι η πιο αποδοτική με βάση δύο κριτήρια: είτε με βάση την εμπειρία, είτε με βάση τα νομίσματα που δίνει. Κρατάει 60 λεπτά και κοστίζει 2 ντόνατ. Εναλλακτικά θα πρέπει να ψάχνεις χειροκίνητα σε όλες τις ζώνες να βρεις μόνος σου ποια αποστολή είναι πιο αποδοτική. Με τον όρο πιο αποδοτική εννοούμε αυτήν που έχει τον καλύτερο λόγο εμπειρίας (ή νομισμάτων) προς χρόνο (και άρα ενέργεια) που διαρκεί.

 

Spoiler

 

 

Επιστροφή στα περιεχόμενα.


  • Αυτό αρέσει σε Lefteris, Lanyru και ΤΕΜΠΕΛΗΣ

#22 Bla1r84

Bla1r84

    Ασημένιος Ήρωας

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 815 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΑργυρούπολη (Αττική)
  • Κόσμος:GR1
Φήμη: 1.525

Δημοσιεύτηκε 08 Ιανουάριος 2014 - 13:27:13

Ε: Ποιοι είναι οι κανόνες του παιχνιδιού;
Α:

 

Μπορείτε να βρείτε τους όρους χρήσης του παιχνιδιού εδώ: http://gr1.herozerogame.com/tos/

Γνωρίζουμε ότι οι όροι είναι στην αγγλική γλώσσα και ότι πολύς κόσμος ενδέχεται να μην τους καταλαβαίνει, όμως αυτό δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία γιατί θα ήταν σαν έχετε πλεονέκτημα σε σχέση με αυτούς που τους καταλαβαίνουν. Δηλαδή δεν γίνεται να τιμωρείται κάποιος για κάτι και να παρουσιάζει ως δικαιολογία ότι δεν ήξερε. Από τη στιγμή άλλωστε που κάποιος ξεκινάει να παίζει το παιχνίδι, σημαίνει ότι αποδέχεται και τους όρους του. Χρειάζεται άλλωστε να βάλει τικ στο σχετικό κουτάκι ότι αποδέχεται τους όρους χρήσης όταν κάνει εγγραφή.

Παρόλα αυτά, και για να βοηθηθούν αυτοί που δεν γνωρίζουν αγγλικά και θέλουν να παίξουν το παιχνίδι, εδώ μπορείτε να βρείτε κάποιους βασικούς κανόνες που ισχύουν στο παιχνίδι.

ΠΡΟΣΟΧΗ: το παρόν άρθρο δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση αντικατάσταση των επίσημων όρων χρήσης, σύνδεσμο των οποίων σάς παραθέσαμε προηγουμένως. Δεν σημαίνει δηλαδή ότι όποιος διαβάσει μόνο αυτό το άρθρο είναι καλυμμένος. Εάν κάποιος τιμωρηθεί από την Υποστήριξη γιατί παρέβηκε κάποιον κανόνα που δεν αναφέρεται εδώ, δεν μπορεί να προβάλει ως δικαιολογία ότι δεν το ήξερε επειδή δεν αναφερόταν σε αυτό εδώ το άρθρο. Ομοίως, η Υποστήριξη δεν πρόκειται ποτέ να προβάλει ως επιχείρημα για οποιαδήποτε ποινή το παρόν άρθρο.

- Δεν επιτρέπεται να στέλνουμε υβριστικά μηνύματα. Αυτό ισχύει για την περιγραφή του παίχτη μας, μηνύματα που στέλνουμε σε άλλους παίχτες μέσω προσωπικού μηνύματος, καθώς επίσης και στο chat της ομάδας.

- Ο λογαριασμός μας είναι προσωπικός και δεν επιτρέπεται να δοθεί σε άλλον παίχτη, είτε επί πληρωμή είτε δωρεάν. Εάν π.χ προσπαθήσετε να πουλήσετε τον παίχτη σας, αν/όταν αυτό ανακαλυφθεί, τότε ο λογαριασμός σας θα αποκλειστεί οριστικά και μόνιμα. Αυτό ισχύει και αν τον παραχωρήσετε δωρεάν σε κάποιον φίλο σας ή σε κάποιον άλλο παίχτη. Για παράδειγμα, αν βαρεθεί κάποιος το παιχνίδι και επιχειρήσει να παραχωρήσει δωρεάν τον λογαριασμό του σε κάποιον άλλο παίχτη, τότε αν/όταν αυτό ανακαλυφθεί, ο λογαριασμός αυτός θα αποκλειστεί οριστικά και μόνιμα.

- Επίσης, σε συνέχεια του προηγούμενου, δεν επιτρέπεται να ρωτάμε κάποιον άλλο παίχτη αν πουλάει ή παραχωρεί τον παίχτη του. Εάν ανακαλυφθεί ότι στείλατε σχετικό μήνυμα, τότε ο δικός σας λογαριασμός θα αποκλειστεί οριστικά και μόνιμα. Δικαιολογίες του τύπου "από περιέργεια ρώτησα" δεν θα γίνονται αποδεχτές.

- Δεν επιτρέπεται να έχετε στην κατοχή σας και να χειρίζεστε πάνω από έναν λογαριασμό στον ίδιο διακομιστή, το λεγόμενο δηλαδή Multi-Accounting. Αν/όταν ανακαλυφθεί ότι χειρίζεστε πάνω από έναν λογαριασμό, τότε όλοι οι λογαριασμοί που χειρίζεστε θα αποκλειστούν μονίμως. Αυτό ισχύει ακόμα και αν απλά κάνετε sitting σε έναν λογαριασμό, δηλαδή τον χειρίζεστε για μικρό χρονικό διάστημα γιατί ο κανονικός του κάτοχος για κάποιο λόγο δεν μπορεί να τον χειριστεί (πχ είναι σε διακοπές, δεν έχει internet στο σπίτι κτλ.).

Δεν μπορούμε να σας αποκαλύψουμε τη μέθοδο που ακολουθούμε για να καταλάβουμε ότι κάποιος κάνει Multi-Accounting, αλλά να είστε σίγουροι ότι αυτό δεν βασίζεται σε καμία περίπτωση αποκλειστικά στην ύπαρξη κοινής IP.

- Σε συνέχεια του προηγούμενου, δεν επιτρέπεται να παραχωρούμε τα στοιχεία του λογαριασμού μας σε κάποιον άλλο παίχτη για τον οποιοδήποτε λόγο (Πχ για να μας δηλώνει στις μάχες).

- Εννοείται προφανώς ότι δεν επιτρέπεται ούτε να ζητάμε τα στοιχεία κάποιου άλλου παίχτη για τον οποιονδήποτε λόγο. Είτε για να του...βάλουμε ντόνατ, είτε για να τον πάμε επίπεδο 300 σε μόλις 1 ώρα γιατί έχουμε hack, είτε απλά για να τα έχουμε σε περίπτωση που δεν μπορεί να μπει, ώστε να τον δηλώσουμε σε μια μάχη.

- Εν ολίγοις, ο καθένας έχει τον λογαριασμό του και παίζει μόνο με αυτόν.

Τα παραπάνω ισχύουν και αναδρομικά. Δηλαδή αν ανακαλυφθεί ότι κάποια στιγμή στο παρελθόν παραβήκατε κάποιον κανονισμό, θα επιβληθεί ποινή κανονικά.

Τέλος, οι κανόνες ισχύουν το ίδιο, είτε κάποιος έχει δώσει χρήματα στο παιχνίδι είτε όχι.

Επαναλαμβάνω ότι ουσιαστικά το άρθρο αυτό αποτελεί πολύ μικρό κομμάτι των κανονισμών του παιχνιδιού. Απλά αναφέρονται κάποιοι πολύ βασικοί κανόνες. Εάν κάποιος διαβάσει μόνο αυτό πριν ξεκινήσει να παίζει το παιχνίδι ενδέχεται να αντιμετωπίσει προβλήματα.

 

Επιστροφή στα περιεχόμενα.


  • Αυτό αρέσει στον/η Lefteris, Lanyru, Stathobot και σε άλλον ένα

#23 Bla1r84

Bla1r84

    Ασημένιος Ήρωας

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 815 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΑργυρούπολη (Αττική)
  • Κόσμος:GR1
Φήμη: 1.525

Δημοσιεύτηκε 12 Μάιος 2014 - 15:09:36

Ε: Κατά λάθος απελευθέρωσα έναν βοηθό μου. Γίνεται με κάποιο τρόπο να τον πάρω πίσω;
Α:

 

Δυστυχώς πλέον δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Όταν πρωτοβγήκαν οι βοηθοί, και επειδή ήταν κάτι το καινούριο και οι παίχτες δεν είχαν εξοικειωθεί με τις λειτουργίες των βοηθών, για κάποιες μέρες μπορούσε ένας παίχτης που είχε απελευθερώσει το βοηθό του να επικοινωνήσει με την υποστήριξη και να ζητήσει να του τον επιστρέψουν. Πλέον όμως αυτό δεν γίνεται, οπότε θα πρέπει να είστε προσεχτικοί όταν πατάτε το κουμπί της σαΐτας. Επιπλέον με την νέα αναβάθμιση έχει προστεθεί το κατόρθωμα απελευθέρωσης βοηθού.

 

Spoiler

 

 

Επιστροφή στα περιεχόμενα.


  • Αυτό αρέσει σε Lefteris και silverhero

#24 Bla1r84

Bla1r84

    Ασημένιος Ήρωας

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 815 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΑργυρούπολη (Αττική)
  • Κόσμος:GR1
Φήμη: 1.525

Δημοσιεύτηκε 20 Μάιος 2014 - 18:31:33

Ε: Πώς λειτουργεί η εκμάθηση νέας δεξιότητας βοηθού;
Α:

 

Με τη λειτουργία αυτή, μπορείτε να κάνετε εκμάθηση μιας ειδικής δεξιότητας από έναν βοηθό σε έναν άλλο. Για να το κάνετε αυτό θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

1) Επιλέγετε τον βοηθό που θέλετε να μάθει την δεξιότητα και τον κάνετε τον ενεργό σας βοηθό.
2) Πατάτε το κουμπί "Εκμάθηση νέας δεξιότητας βοηθού"
3) Από τη λίστα με τους υπόλοιπους βοηθούς σας που θα εμφανιστεί επιλέγετε αυτόν που θέλετε να "διδάξει" τη δεξιότητα στον "μαθητευόμενο" βοηθό και πατάτε "Συνέχεια".
4) Στη νέα οθόνη που θα εμφανιστεί επιλέγετε ποια από τις 3 ειδικές δεξιότητες θέλετε να διδαχθεί στον μαθητευόμενο βοηθό. Αυτή που θα επιλέξετε θα αντικαταστήσει την τρέχουσα δεξιότητα του αντίστοιχου επιπέδου του μαθητευόμενου. Όταν την επιλέξετε, πατάτε "Συνέχεια"
5) Στο τρίτο και τελευταίο βήμα πατάμε "Επιβεβαίωση" ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Παρατηρήσεις:

- Για να διδάξει ένας βοηθός μια δεξιότητα σε έναν άλλο, θα πρέπει να την έχει πρώτα ξεκλειδώσει.
- Αυτός που τη διδάσκεται δεν χρειάζεται να έχει ξεκλειδώσει την αντίστοιχου επιπέδου δεξιότητα που ήδη έχει.
- Ο βοηθός που θα διδάξει τη δεξιότητα θα σας εγκαταλείψει, δηλαδή δεν θα τον έχετε πια στη λίστα και δεν είναι δυνατό να σας επιστραφεί.
- Ο βοηθός που θα διδαχθεί τη δεξιότητα, επιστρέφει στο επίπεδο 1 και τα στατιστικά του προσαρμόζονται στο τρέχον επίπεδό σας. Αυτό σημαίνει ότι αν όταν τον βρήκατε ήσασταν επίπεδο 100 και τώρα είστε 200, θα είναι πολύ καλύτερος από όταν τον βρήκατε, ή τουλάχιστον έχει την προοπτική να γίνει πολύ καλύτερος, αν τον ανεβάσετε και πάλι στο επίπεδο που ήταν πριν γίνει η εκμάθηση.
- Παρόλα αυτά, θα έχει και πάλι τα ίδια χαρακτηριστικά. Δηλαδή αν πριν είχε Δύναμη, Μυαλό και Διαίσθηση, μετά την εκμάθηση θα έχει και πάλι Δύναμη, Μυαλό και Διαίσθηση, απλά προσαρμοσμένα στο επίπεδό σας.
- Η διαδικασία κοστίζει 15 ντόνατ κάθε φορά, αλλά μπορείτε ξοδεύοντας 45 ντόνατ να κάνετε τον αγαπημένο σας βοηθό να έχει ακριβώς τις δεξιότητες που θέλετε, εφόσον φυσικά έχετε βρει άλλους βοηθούς που έχουν αυτές που θέλετε και τις έχετε ξεκλειδώσει σε αυτούς.

 

Επιστροφή στα περιεχόμενα.


  • Αυτό αρέσει στον/η Lefteris, master21, DrAndrew και σε άλλον ένα

#25 Bla1r84

Bla1r84

    Ασημένιος Ήρωας

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 815 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΑργυρούπολη (Αττική)
  • Κόσμος:GR1
Φήμη: 1.525

Δημοσιεύτηκε 20 Μάιος 2014 - 18:53:03

Ε: Τι είναι το κουτί-έκπληξη;
Α:

 

Το κουτί έκπληξη μπορεί να εμφανιστεί στο κατάστημα μεταχειρισμένων κάθε φορά που κάνετε ανανέωση του καταστήματος. Είναι όμως αρκετά σπάνιο και μπορεί να χρειαστεί αρκετές ανανεώσεις μέχρι να εμφανιστεί. Μπορείτε να το ανοίξετε μόνο αφού το έχετε αγοράσει. Μπορεί να περιέχει μέχρι 3 αντικείμενα, τα οποία μπορεί να είναι σετ αντικείμενα, βοηθοί, σπάνια ή επικά αντικείμενα. Σίγουρα πάντως θα περιέχει τουλάχιστον ένα επικό σετ αντικείμενο και αν είστε τυχεροί και παραπάνω.

 

Το κουτί-έκπληξη θα το βρείτε είτε σπάνιο με 10 ντόνατ, είτε επικό με 15 ντόνατ.

 

Spoiler

 

 

Επιστροφή στα περιεχόμενα.


  • Αυτό αρέσει σε Lefteris και ΤΕΜΠΕΛΗΣ

#26 Lefteris

Lefteris

    Ασημένιος Ήρωας

  • Coordinators
  • 903 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΧάθηκε το σήμα GPS
  • Ομάδα:Hero Zero Team
  • Κόσμος:GR3
  • Ήρωας:Ναι, από τους λίγους :)



Φήμη: 3.038

Δημοσιεύτηκε 30 Ιούνιος 2014 - 15:14:09

Ε: Ποιες είναι οι ειδικές περιπτώσεις των Ομαδικών Μαχών;
Α:

 

1η περίπτωση:

 

  ΟμάδαΧ                      και                         ΟμάδαΨ 
  Παίχτης                                                    Παίχτης2

  1. Η ΟμάδαΨ επιτίθεται στην  ΟμάδαΧ.
  2. Ο Αρχηγός δεν πατάει "Έτοιμος" για την άμυνα.
  3. Οπότε ο  Παίχτης  συμμετέχει στη μάχη της άμυνας με ΜΙΣΗ ζωή.

2η περίπτωση:

 

  ΟμάδαΧ                      και                       ΟμάδαΨ  
  Παίχτης                                                  Παίχτης2  
  Παίχτης1 (νέος)                                  

  1. Η ΟμάδαΨ επιτίθεται στην  ΟμάδαΧ.
  2. Ο Αρχηγός πατάει "Έτοιμος" για την άμυνα.
  3. Ο  Παίχτης1  γίνεται  μέλος της ΟμάδαςΧ (λόγω του  ότι είναι νέο μέλος, δεν μπορεί να πάρει μέρος στη μάχη [ούτε με μισή ζωή])
  4. Ο  Παίχτης  κάνει αρχηγό τον Παίχτη1 και στη  συνέχεια αποχωρεί από την ομάδα.
  5. Οπότε η μάχη γίνεται χωρίς μονομαχία και νικάει αυτόματα η ΟμάδαΨ.

Ορίστε και το αντίστοιχο μήνυμα: 

 

Spoiler

 

3η περίπτωση:

 

  ΟμάδαΧ                      και                      ΟμάδαΨ
  Παίχτης                                                 Παίχτης2
  Παίχτης1 (νέος)                                     Παίχτης3 (νέος)

  1. Η ΟμάδαΨ επιτίθεται στην  ΟμάδαΧ.
  2. Ο Αρχηγός πατάει "Έτοιμος" για την άμυνα.
  3. Ο  Παίχτης1  γίνεται  μέλος της ΟμάδαςΧ (λόγω του  ότι είναι νέο μέλος, δεν μπορεί να πάρει μέρος στη μάχη [ούτε με μισή ζωή])
  4. Ο Παίχτης κάνει αρχηγό τον  Παίχτη1  και στη συνέχεια αποχωρεί από την ομάδα.
  5. Την ίδια ακριβώς διαδικασία ακολουθεί και ο αρχηγός της ΟμάδαςΨ, δηλαδή, και ο Παίχτης2 κάνει αρχηγό τον Παίχτη3 και στη συνέχεια αποχωρεί από την ομάδα.
  6. Τώρα και στις δύο ομάδες έχουν μείνει οι 2 νέοι παίκτες, όπως γνωρίζουμε λόγω του ότι είναι νέα μέλη, δεν μπορούν να πάρουν μέρος στη μάχη.
  7. Το αποτέλεσμα είναι να μη γίνει μονομαχία, και νικάει η  ΑΜΥΝΌΜΕΝΗ ομάδα, στην προκειμένη περίπτωση η ΟμάδαΧ
  8. Η ομάδα παίρνει την τιμή που πρέπει να πάρει και ο αρχηγός, εφόσον δεν έχει πάρει μέρος στη μάχη, δεν κερδίζει κάποιο αντικείμενο.

Ορίστε και το αντίστοιχο μήνυμα: 

 

Spoiler

 

4η περίπτωση:

 

Ενώ υπάρχει μια μάχη 2 ομάδων σε κατάσταση αναμονής, αν διαγραφεί κάποια ομάδα, η μάχη αυτόματα ακυρώνεται.

Επιστροφή στα περιεχόμενα.


  • Αυτό αρέσει στον/η Bla1r84, Rival, Sh3p47 και σε 7 άλλους

Σημειώσεις:

  • Οι Διαχειριστές και οι Συντονιστές του Hero Zero, ΔΕΝ πρόκειται να σας ζητήσουν ΠΟΤΕ και για ΚΑΝΕΝΑ λόγο τα στοιχεία της σύνδεσή σας στο παιχνίδι.
  • Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και μέσω της Υποστήριξης του Hero Zero, για καταγγελίες και για θέματα του παιχνιδιού (πχ. προβλήματα πληρωμών, bugs, αδύνατη η πρόσβαση στον λογαριασμό σας).

zgyORUo.pngl5IomoR.png7uGlL2U.png

Forum Rules | Terms of Use | Privacy Policy | Support


#27 Sh3p47

Sh3p47

    Χάλκινος Ήρωας

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 686 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΒόλος (Μαγνησία)
  • Κόσμος:GR1
Φήμη: 1.007

Δημοσιεύτηκε 14 Νοέμβριος 2014 - 22:04:27

Ε: Πώς βάζω τον σύνδεσμο παρουσίασης της ομάδας μου στην περιγραφή της;
Α:
 
Στην περιγραφή της ομάδα σας, υπάρχει στο τέλος ένα κουτάκι που λέει «Σύνδεσμος». Σε αυτό βάζετε τον σύνδεσμο όπου βρίσκεται η ομάδα σας στο φόρουμ «Ομάδες». Δημιουργείτε το νήμα της ομάδας σας στον κατάλληλο φόρουμ («Ομάδες»), και στην συνέχεια στον κατάλληλο διακομιστή, στις υποκατηγορίες του φόρουμ (GR1 - GR9). Τέλος, τοποθετείτε τον σύνδεσμό του νήματός σας, στην περιγραφή της ομάδας σας.
 
Υ.Γ. Όταν θα παρουσιάσετε την ομάδα σας, θα πρέπει η παρουσίαση να ακολουθεί το πρότυπο: «Κανόνες για το φόρουμ "Ομάδες"» (https://forum.gr.her...hp?/topic/6707-).
 

  • Αυτό αρέσει σε Lefteris και crazylove

#28 Sh3p47

Sh3p47

    Χάλκινος Ήρωας

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 686 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΒόλος (Μαγνησία)
  • Κόσμος:GR1
Φήμη: 1.007

Δημοσιεύτηκε 10 Φεβρουάριος 2015 - 18:47:00

Ε: Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω τη λειτουργία "Report" στα προσωπικά μηνύματα;

Α:

Κατά τη αναβάθμιση του παιχνιδιού στις 13-01-2015, ένα καινούριο χαρακτηριστικό που προστέθηκε ήταν η καταγγελία μηνυμάτων που παραβιάζουν τους κανόνες χρήσης. Και έτσι, μπορείτε να στείλετε απευθείας ticket αναφέροντας αυτό το μήνυμα από την πλατφόρμα του παιχνιδιού. Αυτή η προσθήκη είχε ως σκοπό να κάνει το παιχνίδι πιο φιλικό, έτσι ώστε να εφαρμόζονται οι κανόνες του.

1. Πώς να αναφέρω ένα μήνυμα;

Πρώτα απ' όλα θα πρέπει να αναφέρονται μόνο μηνύματα που παραβιάζουν τους Όρους Χρήσης και τους κανόνες μας, εάν υπάρχει μια τέτοια περίπτωση, για να αναφέρετε το μήνυμα στην ομάδα υποστήριξης μπορείτε να το κάνετε χρησιμοποιώντας το κουμπί «Αναφορά».

Spoiler


2. Τι είναι ο λόγος καταγγελίας και τι βάζω εκεί;

Αφού κάνετε κλικ εκεί, θα σας ζητηθεί ο λόγος της καταγγελίας. Παρακαλούμε να είστε όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικοί έτσι ώστε να διευκολυνθεί η δουλειά της υποστήριξης.

Spoiler


Τέλος, κάντε κλικ στο κουμπί «Αναφορά» όπου πατώντας το, θα δημιουργηθεί ένα νέο ticket στην υποστήριξη και θα λάβετε την απάντησή σας το συντομότερο δυνατόν.

Σημαντική σημείωση: Η ομάδα υποστήριξης δέχεται χιλιάδες tickets κάθε μήνα, και στόχος μας είναι να ανταποκριθούμε το συντομότερο δυνατό σε όλα τα tickets.

Ως εκ τούτου, η κατάχρηση αυτού του εργαλείου μπορεί να οδηγήσει σε αποκλεισμό του λογαριασμού σας γιατί αυτό προκαλεί καθυστέρηση στην αντιμετώπιση άλλων ticket. Επίσης, ποτέ δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι η ομάδα υποστήριξης αποτελείται από ανθρώπινα όντα που έχουν και άλλα καθήκοντα.

 

Επιστροφή στα περιεχόμενα.


  • Αυτό αρέσει σε Lefteris, aris2 και king33

#29 Sh3p47

Sh3p47

    Χάλκινος Ήρωας

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 686 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΒόλος (Μαγνησία)
  • Κόσμος:GR1
Φήμη: 1.007

Δημοσιεύτηκε 07 Μάρτιος 2015 - 18:43:29

Ε: Τι είναι και πώς λειτουργεί το Ξύλινο Σφυρί της Αμνησίας;
Α:

 

• Τώρα, το κατάστημα μεταχειρισμένων μπορεί να προσφέρει ένα πολύ σπάνιο αντικείμενο, το οποίο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να επαναφέρετε τις βασικές σας δεξιότητες. Αυτό το αντικείμενο μπορεί να αποθηκευτεί στην αποθήκη όπως κάθε άλλο αντικείμενο.

 

Αυτό το σφυρί έχει την ικανότητα να αναδιανέμει τις βασικές σας δεξιότητες. Είναι πολύ σπάνιο και κοστίζει 39 ντόνατ.
 

Spoiler

 
Μόλις αγοραστεί από το κατάστημα μεταχειρισμένων μπορεί να ενεργοποιηθεί κάνωντας 2 κλικ πάνω του. Μετά, θα εμφανιστεί ένα παράθυρο στο οποίο θα γράψετε τον αριθμό που θα θέλετε για κάθε βασική δεξιότητα.
 
Spoiler

 
Έπειτα, σας προειδοποιεί εάν έχετε μη χρησιμοποιημένους πόντους δεξιοτήτων και σας ζητά επιβεβαίωση.
 
Spoiler

 
Τέλος, σας ζητά την τελευταία επιβεβαίωση πριν την ανακατανομή.
 
Spoiler

 
Και, το αποτέλεσμα θα είναι αυτό:
 
Spoiler

 
Το αντικείμενο αφού χρησιμοποιηθεί θα χαθεί.

 

Επιστροφή στα περιεχόμενα.


  • Αυτό αρέσει στον/η Lefteris, Bla1r84, dina και σε 2 άλλους

#30 Sh3p47

Sh3p47

    Χάλκινος Ήρωας

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 686 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΒόλος (Μαγνησία)
  • Κόσμος:GR1
Φήμη: 1.007

Δημοσιεύτηκε 26 Μάρτιος 2015 - 17:04:35

Ε: Ποιοι είναι όλοι οι διακομιστές του Hero Zero;
Α:


Ευρώπη

europe.jpg

Spoiler

 

Αμερική 

 

america.jpg
 

 

Ασία

asia.jpg


 

Διεθνείς

 

international.jpg
 

Spoiler

 

 

Επιστροφή στα περιεχόμενα.


Επεξεργάστηκε από goof123, 17 Νοέμβριος 2023 - 16:12:38.
Ενημερώθηκε/Updated.

  • Αυτό αρέσει στον/η Lefteris, Rival, goof123 και σε 2 άλλους

#31 Sh3p47

Sh3p47

    Χάλκινος Ήρωας

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 686 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΒόλος (Μαγνησία)
  • Κόσμος:GR1
Φήμη: 1.007

Δημοσιεύτηκε 28 Μάρτιος 2015 - 16:16:56

Ε: Τι είναι το πρωτάθλημα;
Α:
 
Το πρωτάθλημα προστέθηκε στην ενημέρωση που έγινε στις: 24-03-2015.

Μια σεζόν του πρωταθλήματος ξεκινά στις 21:00 μ.μ. κάθε Δευτέρα και διαρκεί 7 ημέρες.

Για να πάρετε μέρος στο πρωτάθλημα αρκεί να πατήσετε στις "Μονομαχίες", μετά "Πρωτάθλημα" και "Πάρε μέρος". Μπορείτε να κάνετε επιθέσεις (ενώ βρισκόσαστε στο πρωτάθλημα) πατώντας το κουμπί "Επίθεση" κάτω από τους παίκτες που εμφανίζονται. Μόλις κάνετε επίθεση, πρέπει να περιμένετε 1 ώρα για να κάνετε ξανά. Αν δεν θέλετε να περιμένετε, πατάτε στον παίκτη που θέλετε να επιτεθείτε και χρησιμοποιήτε 4 ντόνατ.

 

Πλέον μετά την αναβάθμιση στις 2/5/2018 εάν επιτεθείτε σε σύμμαχο από την ομάδα σας δεν θα λάβετε πόντους πρωταθλήματος ούτε θα χάσετε είτε η μονομαχία είναι κερδισμένη είτε χαμένη.

 

Σύστημα Πρωταθλήματος

 

• Από τώρα και στο εξής οι ήρωες χρειάζονται «αδρεναλίνη» για τις επιθέσεις τους στο πρωτάθλημα.
• Μια επίθεση στο πρωτάθλημα κοστίζει 20 πόντους αδρεναλίνης. Αν ένας παίκτης δεν έχει αρκετή αδρεναλίνη, μπορεί να χρησιμοποιήσει ντόνατ για να ξεκινήσει περαιτέρω επιθέσεις.
• Χρειάζονται 60 λεπτά για να ανακτήσει κάποιος 20 πόντους αδρεναλίνης. Ένας παίκτης μπορεί να συλλέξει έως 20 πόντους αδρεναλίνης.
• Τώρα πλέον υπάρχουν ενισχυτικά αδρεναλίνης εκ των οποίων το κάθε ένα ενισχύει τη μέγιστη αδρεναλίνη καθώς και τον χρόνο φόρτισης για τους πρώτους 20 πόντους αδρεναλίνης.
• Μπορείτε να πάρετε ενισχυτικά αδρεναλίνης με κέρματα ή με ντόνατ.

• Όποια ομάδα έχει στην κατοχή της τρόπαιο τόλμης ,μπορεί να κάνει 2 επιπλέον μάχες πρωταθλήματος ανά ημέρα.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν πατήσετε διπλό κλικ στην εικόνα του ήρωα που θέλετε να επιτεθείτε θα κάνετε κανονική επίθεση και δεν θα μετράει για το πρωτάθλημα. Επίσης οι ήρωες που εμφανίζονται στο πρωτάθλημα είναι τυχαίοι και μετά από κάθε επίθεση αλλάζουν. Αν θέλετε να αλλάξετε τους αντιπάλους σας πατάτε το κουμπί "Αλλαγή αντιπάλου" που είναι δωρεάν μια φορά την μέρα. Αν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε περισσότερο από μια φορά, τότε πρέπει να ξοδέψετε 2 ντόνατ.
Για να δείτε πόσα κέρματα και πόσους πόντους πρωταθλήματος παίρνετε μετά από κάθε επίθεση σέρνετε τον κέρσορα πάνω από την εικόνα του αντιπάλου σας. Εκεί, φαίνονται πόσους πόντους θα κερδίσετε, πόσα κέρματα κλπ.

Όλοι οι παίκτες ξεκινούν από την κατηγορία "Μπρούτζινο III". Όταν για αρχή συλλέξετε τους πόντους που απαιτούνται, μεταβιβάζεστε στην επόμενη κατηγορία (στην προκειμένη περίπτωση σε "Μπρούτζινο II"). Όταν μια κατηγορία γεμίσει με 100 άτομα, αυτόματα δημιουργείται μια νέα.

Οι τομείς Μπρούτζινο, Ασημένιο, Χρυσό και Πρωταθλητής χωρίζονται σε 3 κατηγορίες (III, II, I). Οι κατηγορίες είναι οι εξής:

  • Μπρούτζινο (III, II, I)
    Spoiler

 

  • Ασημένιο (III, II, I
    Spoiler

 

  • Χρυσό (III, II, I)
    Spoiler

 

  • Πρωταθλητής (III, III)
    Spoiler

 

  • Υπερήρωας
    Spoiler

 

Μπορείτε να κάνετε μόνο 20 επιθέσεις ανά ημέρα όταν δεν έχετε στην κατοχή σας τρόπαιο τόλμης. Αν έχετε αυτός ο αριθμός αυξάνεται κατά 2  με ένα τρόπαιο, κατά 4 με δύο τρόπαια κλπ. Ανάλογα την κατηγορία που είστε παίρνετε και το ανάλογο μπόνους. Π.χ. Στην κατηγορία "Μπρούτζινο III" παίρνετε +100% περισσότερα κέρματα σε μονομαχίες πρωταθλήματος και 3% αυξημένες τις βασικές σας δεξιότητες.

 

Επιστροφή στα περιεχόμενα.


  • Αυτό αρέσει στον/η Lefteris, aris2, yyyyy00 και σε 3 άλλους

#32 Spiro1

Spiro1

    Ασημένιος Ήρωας

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 820 μηνύματα
  • Κόσμος:GR2
  • Ήρωας:Spiro1
Φήμη: 2.123

Δημοσιεύτηκε 10 Ιούνιος 2015 - 09:47:54

Ε: Τι είναι οι σωσίες;                                                                           

Α:

 

Οι σωσίες είναι μια νέα λειτουργία ομάδων που προστέθηκε στην αναβάθμιση 09/06/2015. Οι σωσίες επιτρέπουν να δηλώσουν συμμετοχή μέλη της ομάδας τα οποία δεν είχαν λάβει μέρος σε μια ομαδική επίθεση / άμυνα / μάχη συμμορίας.

 

Spoiler

 

 

Ε: Πόσο κοστίζουν οι σωσίες;

Α:

 

Οι πέντε σωσίες γνωρίζουμε πως κοστίζουν 15 ντόνατ, και εφόσον δεν υπάρχει έκπτωση όπως στα υπόλοιπα πακέτα, μπορούμε να πούμε πως ο κάθε σωσίας κοστίζει 3 ντόνατ, αλλά δεν είναι εφικτό να αγοραστεί μόνος του ως μονάδα.

Ε: Μπορώ να βάλω ίδιους σωσίες;

Α:

 

Καθώς οι σωσίες λαμβάνουν τις θέσεις των παικτών που δεν έχουν λάβει συμμετοχή σε μια μάχη, δεν γίνεται να έχετε πολλούς σωσίες που να αφορούν έναν παίκτη.

Ε: Με τι σειρά βγαίνουν οι σωσίες σε μια μάχη;

Α:

 

Αυτό εξαρτάται από την τακτική της ομάδας σας. Αν έχετε 5 σωσίες, μόνο οι πρώτοι πέντε παίκτες που δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή θα λάβουν μέρος στην μάχη.

Ε: Ποιά είναι η χρέωση για κάθε σωσία;                          

Α:

 

Η χρέωση για την αγορά σωσιών είναι σταθερή και δεν αυξάνεται ή μειώνεται.

Ε: Πόσοι σωσίες χρησιμοποιούνται σε κάθε μάχη;

Α:

 

Αυτό εξαρτάται από τον αριθμό των παικτών που δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή.

 

Ε:Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σωσίας σε νέο μέλος ομάδας;

Α:

 

Ένα νέο μέλος, με την είσοδο του στην ομάδα δεν μπορεί να λάβει μέρος στην μάχη με την προσθήκη σωσία

 

Επιστροφή στα περιεχόμενα.


  • Αυτό αρέσει στον/η Lefteris, Sh3p47, odi και σε 5 άλλους

#33 Spiro1

Spiro1

    Ασημένιος Ήρωας

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 820 μηνύματα
  • Κόσμος:GR2
  • Ήρωας:Spiro1
Φήμη: 2.123

Δημοσιεύτηκε 18 Οκτώβριος 2015 - 08:21:09

Ε: Τι είναι τα Ηρωικά Σήματα Κινδύνου;
Α:

Τα Ηρωικά Σήματα Κινδύνου είναι καθημερινές αποστολές που σας προσφέρουν ανταμοιβές μόλις και αν ολοκληρωθούν. Αλληλεπιδρούν με τις κανονικές αποστολές , ζητώντας σας να μαζέψετε συγκεκριμένα αντικείμενα, να μονομαχήσετε με άλλους παίκτες κ.τ.λ. Αυτό δίνει ένα επιπλέον κίνητρο σε νέους και παλιούς παίκτες να ολοκληρώνουν τα ζητήματα που τους έχουν ανατεθεί σε σχετικά σύντομο χρονικό, ώστε να παραλάβουν την ανταμοιβή που τους αναλογεί.

Τα Ηρωικά Σήματα Κινδύνου είναι διαθέσιμα από το επίπεδο 40 και ανανεώνονται κάθε ημέρα / εβδομάδα. Ο μέγιστος αριθμός σημάτων που μπορούν να ισχύουν ταυτόχρονα είναι 3 καθημερινά & 2 εβδομαδιαία. Μπορείτε να τα ολοκληρώσετε χρησιμοποιώντας ντόνατ, όμως τα σήματα κινδύνου δε θα ανανεωθούν μέχρι την επόμενη μέρα / εβδομάδα. Οι δυσκολίες και οι ανταμοιβές επηρεάζονται από τον αριθμό των Ηρωικών Σημάτων Κινδύνου που έχετε ήδη ολοκληρώσει.

 

Μετά από την ενημέρωση στις 04/10/2016 :

 

• Στο εξής τα τηλεφωνήματα έκτακτης ανάγκης μπορούν να αντικατασταθούν από άλλα τηλεφωνήματα.
• Για να αντικαταστήσετε ένα τηλεφώνημα έκτακτης ανάγκης πρέπει να επιλέξετε το πορτρέτο του ατόμου σε ανάγκη στον διάλογο των τηλεφωνημάτων.
• Μπορείτε να αντικαταστήσετε δωρεάν ένα τηλεφώνημα την ημέρα.
• Κάθε επόμενη αντικατάσταση την ίδια μέρα κοστίζει 1 ντόνατ παραπάνω από την τελευταία αλλαγή.
• Μπορείτε πλέον να κερδίσετε μονάδες προπόνησης ως ανταμοιβή, ολοκληρώνοντας τηλεφωνήματα έκτακτης ανάγκης.
• Από τα τηλεφωνήματα έκτακτης ανάγκης που ολοκληρώνετε ημερησίως, σας δίνεται μία μπάρα πάνω δεξιά της οθόνης η οποία δηλώνει πόσα από τα τρία απαιτούμενα τηλεφωνήματα έκτακτης ανάγκης έχουν ολοκληρωθεί. Με την ολοκλήρωση όλων αυτών, σας δίνεται μία αμοιβή.
 
Spoiler
 
• Επαναπροσδιορίστηκαν τα τηλεφωνήματα έκτακτης ανάγκης και δίνουν πλέον καλύτερες αμοιβές από ότι πριν.
 
Spoiler
 
Spoiler
 
 

Επιστροφή στα περιεχόμενα.


Επεξεργάστηκε από goof123, 17 Νοέμβριος 2023 - 14:29:42.
Ενημερώθηκε/Updated.

  • Αυτό αρέσει στον/η Lefteris, Sh3p47, odi και σε 5 άλλους

#34 Spiro1

Spiro1

    Ασημένιος Ήρωας

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 820 μηνύματα
  • Κόσμος:GR2
  • Ήρωας:Spiro1
Φήμη: 2.123

Δημοσιεύτηκε 09 Ιανουάριος 2016 - 18:07:53

Ε: Τι είναι η Πολυδιεργασία;
Α:


Η Πολυδιεργασία σας επιτρέπει να ολοκληρώσετε αποστολές και ειδικές αποστολές, να λάβετε μέρος σε μάχες κακοποιών και να παίξετε στο καζίνο ταυτόχρονα. Είναι διαθέσιμη έπειτα από το επίπεδο 21, έναντι 9 ντόνατ για 7 ημέρες ή έναντι 99 ντόνατ για μόνιμη χρήση.

 

Spoiler

 

 

Επιστροφή στα περιεχόμενα.


  • Αυτό αρέσει στον/η Lefteris, achilleas3, odi και σε 5 άλλους

#35 odi

odi

    Θρυλικός Ήρωας

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 2.524 μηνύματα
  • Κόσμος:GR11






Φήμη: 4.981

Δημοσιεύτηκε 19 Μάιος 2016 - 19:01:04

Ε: Mπορώ να απενεργοποιήσω την προβολή ομαδικής μάχης ή συμμορίας ;
Α:
 
Υπάρχει η επιλογή "Παιχνίδι" στο μενού του γραναζιού, όπου μπορείτε να απενεργοποιήσετε την προβολή ομαδικών μαχών και μαχών συμμοριών. Όταν αυτή η επιλογή έχει απενεργοποιηθεί, θα εμφανίζεται μόνο το αποτέλεσμα των μαχών.
 
Spoiler
 
 

  • Αυτό αρέσει στον/η Spiro1, Lefteris, dina και σε 4 άλλους

...Κείνο το βράδυ σώπαιναν οι λύκοι,
γιατί ουρλιάζανε άνθρωποι... (u)
Μ.Λ.


#36 odi

odi

    Θρυλικός Ήρωας

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 2.524 μηνύματα
  • Κόσμος:GR11






Φήμη: 4.981

Δημοσιεύτηκε 19 Μάιος 2016 - 19:09:49

Ε: Τι είναι οι Ειδικές Αποστολές;
Α:
 

Οι Ειδικές Αποστολές είναι αποστολές που κερδίζοντας τες μας προσφέρουν κάποιες μονάδες εμπειρίας, κέρματα αλλά και κομμάτια από επικές στολές. Η κάθε μια από αυτές  έχει από 10 δύσκολους εχθρούς για να νικήσουμε. Όταν ολοκληρώσουμε και τους 10 εχθρούς ανά ειδική αποστολή χρειάζονται 5 ημέρες για να χρησιμοποιηθούν ξανά. Η κάθε ειδική αποστολή ξεκλειδώνει μετά από κάποιο επίπεδο.

 
Οι ειδικές αποστολές κατά σειρά είναι οι εξής:
 
  • Πού είναι η Lucy; (Από το επίπεδο 15)

Spoiler

 

  • Τι Κρύβουν; (Από το επίπεδο 30)

Spoiler

 

  • Ποιο είναι το σχέδιο; (Από το επίπεδο 45)

Spoiler

 

  • Τα πάντα Κάτω από το Νερό; (Από το επίπεδο 60)

Spoiler

 

  • Τι Λάμπει Εκεί Πέρα; (Από το επίπεδο 75)

Spoiler

 

  • Εντελώς Διαστρεβλωμένο; (Από το επίπεδο 90)

Spoiler

 

  • Όχι από αυτήν τη γη; (Από το επίπεδο 105)

Spoiler

 

  • Τι μπαζώνεται εδώ; (Από το επίπεδο 120)

Spoiler

 

  • Τι Προγραμματίζεται Εδώ; (Από το επίπεδο 135)

Spoiler

 

 

Κατά τη διάρκεια του HeroCon όπου απαιτούνται ειδικές αποστολές, η αναμονή μέχρι την εκκίνηση μίας νέας ειδικής αποστολής έχει μειωθεί από 5 ημέρες σε 1 ημέρα. Επίσης, κατά τη διάρκεια του διακομιστή ταχύτητας σε περίπτωση ήττας χρειάζεται μισή ώρα αντί για μία μέχρι να χτυπήσετε ξανά.

 

Επιστροφή στα περιεχόμενα.


Επεξεργάστηκε από Protos, 06 Ιούλιος 2022 - 13:30:08.
Ενημερώθηκε/Updated.

  • Αυτό αρέσει στον/η Spiro1, Lefteris, dina και σε 3 άλλους

...Κείνο το βράδυ σώπαιναν οι λύκοι,
γιατί ουρλιάζανε άνθρωποι... (u)
Μ.Λ.


#37 odi

odi

    Θρυλικός Ήρωας

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 2.524 μηνύματα
  • Κόσμος:GR11






Φήμη: 4.981

Δημοσιεύτηκε 19 Μάιος 2016 - 19:30:03

Ε: Πως μπορώ να επικοινωνήσω με την ομάδα μου;
Α:
 
Μπορείτε να βρείτε την ομαδική συνομιλία πατώντας το εικονίδιο ομάδας:
 
Spoiler
 
Αν θέλετε να προβάλλετε την συνομιλία κάνοντας άλλες δραστηριότητες στο παιχνίδι, θα πρέπει να αποκρύψετε τη λίστα φίλων σας ώστε να εμφανιστεί το πλαίσιο της ομαδικής συνομιλίας. 
Η επιλογή αυτή βρίσκεται κάτω δεξιά της οθόνης, πάνω από τις ρυθμίσεις. 
 
Spoiler
 
Οι ομαδική συνομιλία μπορεί να είναι ορατή με οτιδήποτε και αν ασχολείστε (αποστολές, κρυψώνα ήρωα κ.τ.λ).
 
Οι εντολές συνομιλίας είναι οι εξής:
/team - Στείλε ένα μήνυμα στην ομάδα σου (Εναλλακτικές: /t /g /guild)
/advisor - Στείλε ένα μήνυμα στον αρχηγό και τους συμβούλους (Εναλλακτικές: /a /o /officer)
/to <Όνομα παίχτη> - Στείλε μήνυμα σε μέλος της ομάδας (Εναλλακτική: /w)
/re - Απάντησε στο τελευταίο ιδιωτικό μήνυμα που έλαβες (Εναλλακτική: /r)
/me <κείμενο> - Στείλε μήνυμα διάθεσης στην ομάδα
/events - Προβολή ή απόκρυψη γεγονότων ομάδας
/emoticons - Προβολή ή απόκρυψη εικονιδίων διάθεσης στο κείμενο
 
Μπορείτε επίσης να αναφέρετε παίκτες και ομάδες στην ομαδική σας συνομιλία. 
 
• Για να αναφέρετε έναν παίκτη, απλά χρησιμοποιήστε το @ πριν από το όνομα του παίκτη: @Όνομα παίκτη
• Για να αναφέρετε μια ομάδα, απλά χρησιμοποιήστε τα " " πριν από το όνομα της ομάδας: "Όνομα ομάδας"
 
Spoiler
 
 

  • Αυτό αρέσει στον/η Spiro1, Lefteris, dina και σε 3 άλλους

...Κείνο το βράδυ σώπαιναν οι λύκοι,
γιατί ουρλιάζανε άνθρωποι... (u)
Μ.Λ.


#38 odi

odi

    Θρυλικός Ήρωας

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 2.524 μηνύματα
  • Κόσμος:GR11






Φήμη: 4.981

Δημοσιεύτηκε 19 Μάιος 2016 - 19:33:26

Ε: Τι είναι τα ατομικά ενισχυτικά και πως επηρεάζουν τον ήρωα μου;
Α:
 
Υπάρχουν τριών ειδών ατομικά ενισχυτικά και είναι τα εξής:
 
  • Ενισχυτικό αποστολών
 -10% μειώνει τη διάρκεια και την ενέργεια που απαιτείται για δυο ημέρες κατά 10%.Το κόστος αγοράς εξαρτάται από το επίπεδο.
-25% μειώνει τη διάρκεια και την ενέργεια που απαιτείται για τέσσερις ημέρες κατά 25%.Το κόστος αγοράς εξαρτάται από το επίπεδο.
-50% μειώνει τη διάρκεια και την ενέργεια που απαιτείται για εφτά ημέρες κατά 50%.Το κόστος αγοράς είναι 10 ντόνατ.
 
Spoiler
 
  • Ενισχυτικό δεξιοτήτων
+10% αυξάνει τις βασικές δεξιότητες (χωρίς εξοπλισμό) για δύο ημέρες κατά 10%.Το κόστος αγοράς εξαρτάται από το επίπεδο.
+25% αυξάνει τις βασικές δεξιότητες (χωρίς εξοπλισμό) για τέσσερις ημέρες κατά 25%.Το κόστος αγοράς εξαρτάται από το επίπεδο.
+50% αυξάνει τις βασικές δεξιότητες (χωρίς εξοπλισμό) για εφτά ημέρες κατά 50%.Το κόστος αγοράς είναι 10 ντόνατ.
 
Spoiler
 
  • Ενισχυτικό εργασίας
+10% αυξάνει την απόδοση νομισμάτων της κρυψώνας του ήρωα σου για δύο ημέρες  κατά 10%.Το κόστος αγοράς εξαρτάται από το επίπεδο.
+25% αυξάνει την απόδοση νομισμάτων της κρυψώνας του ήρωα σου για τέσσερις ημέρες  κατά 25%.Το κόστος αγοράς εξαρτάται από το επίπεδο.
+50% αυξάνει την απόδοση νομισμάτων της κρυψώνας του ήρωα σου για εφτά ημέρες κατά 50%.Το κόστος αγοράς είναι 10 ντόνατ.
 
Spoiler
 
 

  • Αυτό αρέσει στον/η Spiro1, Lefteris, goof123 και σε άλλον ένα

...Κείνο το βράδυ σώπαιναν οι λύκοι,
γιατί ουρλιάζανε άνθρωποι... (u)
Μ.Λ.


#39 odi

odi

    Θρυλικός Ήρωας

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 2.524 μηνύματα
  • Κόσμος:GR11






Φήμη: 4.981

Δημοσιεύτηκε 19 Μάιος 2016 - 19:53:39

Ε: Τι είναι το γρανάζι-ρυθμίσεις;
Α:
 
Πατώντας το γρανάζι στην επιφάνεια του ήρωα μας κάτω δεξιά στην οθόνη του υπολογιστή μας εμφανίζεται μία καρτέλα με διαθέσιμες επιλογές. Από εκεί έχουμε τη δυνατότητα να δούμε το όνομα του ήρωα μας και τον διακομιστή μας.
  1. Επιλέγοντας πρόσκληση από εκεί μπορούμε να καλέσουμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή συνδέσμου, τους φίλους μας να έρθουν να παίξουν μαζί μας.
  2. Επιλέγοντας λογαριασμός μπορούμε να επιλέξουμε να αλλάξουμε τον κωδικό πρόσβασης μας ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας,, όπως επίσης να την επιβαιβεώσουμε.να αλλάξουμε τη γλώσσα του παιχνιδιού  αλλά και να διαγράψουμε τον ήρωα μας.
  3. Επιλέγοντας παιχνίδι μας εμφανίζει μια καρτέλα με το τι θέλουμε να βλέπουμε και τι όχι στο λειτουργικό κομμάτι του παιχνιδιού.
  4. Επιλέγοντας ήχος ρυθμίζουμε αν θέλουμε ή όχι να ακούμε τους ήχους του συστήματος και αντίστοιχα την ένταση τους.
  5. Επιλέγοντας κουπόνι, μπορούμε να εξαργυρώσουμε το εκάστοτε κουπόνι που έχουμε λαμβάνοντας τις ανταμοιβές του.
  6. Επιλέγοντας τον σύνδεσμο Φόρουμ μεταφερόμαστε στην Ελληνική κοινότητα του Hero Zero καταθέτοντας την όποια πρόταση βελτίωσης του παιχνιδιού ή την απορία μας.
  7. Επιλέγοντας τον σύνδεσμο Υποστήριξη μεταφερόμαστε στο κέντρο υποστήριξης. Εκεί υπάρχουν άνθρωποι ικανοί και πρόθυμοι να μας βοηθήσουν στο όποιο πρόβλημα μας.
  8. Επιλέγοντας αποσύνδεση πλέον έχουμε βγει από τον λογαριασμό του ήρωα μας.

 

Spoiler

 

 

Επιστροφή στα περιεχόμενα.


  • Αυτό αρέσει στον/η Spiro1, Lefteris, goof123 και σε άλλον ένα

...Κείνο το βράδυ σώπαιναν οι λύκοι,
γιατί ουρλιάζανε άνθρωποι... (u)
Μ.Λ.


#40 odi

odi

    Θρυλικός Ήρωας

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 2.524 μηνύματα
  • Κόσμος:GR11






Φήμη: 4.981

Δημοσιεύτηκε 19 Μάιος 2016 - 20:06:50

Ε: Τι είναι τα ομαδικά ενισχυτικά;
Α:
 
Τα τριών ειδών ομαδικά ενισχυτικά κατατάσσονται σε μονάδες προπόνησης, σε χρόνο αποστολών και προπόνησης και σε ενισχυτικό μονομαχιών και πρωταθλήματος. Καθένα από αυτά αγοράζονται με κέρματα ή ντόνατ προσφέροντας και κάτι διαφορετικό στα μέλη της ομάδας.
 
  • Μονάδες προπόνησης
Με την προσθήκη χρυσού έχουμε αύξηση τεσσάρων μονάδων κινήτρου για όλα τα μέλη ανά ημέρα για εφτά ημέρες και αντίστοιχα με την προσθήκη ντόνατ έχουμε αύξηση εφτά προπονήσεων ανά ημέρα για εφτά ημέρες.
 
Spoiler
 
  • Χρόνος αποστολής και προπόνησης
Το ομαδικό ενισχυτικό χρόνου μειώνει τον χρόνο αποστολών και προπονήσεων -10% με την προσθήκη χρυσού και -20% με την προσθήκη ντόνατ. Ισχύει για όλα τα μέλη ανά ημέρα για εφτά ημέρες.
 
Spoiler
 
  • Ενισχυτικό μονομαχιών και πρωταθλήματος
Αυξάνει τις ανταμοιβές από τις μονομαχίες και μάχες πρωταθλήματος  +10%  με την προσθήκη χρυσού ή αντίστοιχα +20% με την προσθήκη ντόνατ. Ισχύει για όλα τα μέλη ανά ημέρα για εφτά ημέρες.
 
Spoiler
 
 

  • Αυτό αρέσει στον/η Spiro1, Lefteris, goof123 και σε άλλον ένα

...Κείνο το βράδυ σώπαιναν οι λύκοι,
γιατί ουρλιάζανε άνθρωποι... (u)
Μ.Λ.






Επίσης έχει ετικέτα με μία ή παραπάνω από αυτές τις λέξεις κλειδιά: F.A.Q, ερωτήσεις, ήρωας, μαγαζί, κακοποιός, αποστολές, ομάδα, ντόνατ, εμπειρία

1 χρήστες διαβάζουν αυτό το θέμα

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες