Μεταπήδηση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

θέματα διακομιστή


  • Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
Δεν υπάρχουν απαντήσεις σε αυτό το θέμα

#1 Ricardo

Ricardo

    Παρατηρητής

  • Team Hero Zero
  • 31 μηνύματα
  • Κόσμος:GR1
Φήμη: 281

Δημοσιεύτηκε 24 Σεπτέμβριος 2013 - 21:29:19

Αγαπητοί ήρωες χαίρετε,

 

όπως ίσως θα έχετε παρατηρήσει, οι διακομιστές μας αυτή τη στιγμή πάσχουν από τεράστια προβλήματα προσβασιμότητας και σταθερότητας. Για το λόγο αυτό, για δύο μέρες εργασθήκαμε για την βελτιστοποίηση των διακομιστών. Κατόπιν τούτου η κατάσταση βελτιώθηκε ελαφρώς, αλλά όχι αρκετά για να μιλήσουμε για αξιοσημείωτο αποτέλεσμα ή ακόμα και για μια πραγματική λύση στα προβλήματα επίδοσης.

 

Εντωμεταξύ συνεχίσαμε να ψάχνουμε για λύσεις και αναγνωρίσαμε την πηγή των προβλημάτων. Ένα από τα κύρια προβλήματα είναι το τρέχον σύστημα μηνυμάτων στο παιχνίδι. Για να λυθεί αυτό το πρόβλημα, τώρα εργαζόμαστε για τον προγραμματισμό εκ νέου και τη δοκιμή του νέου συστήματος μηνυμάτων. Μόλις θα είμαστε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα της δοκιμής, θα εφαρμόσουμε το νέο σύστημα στους ενεργούς διακομιστές το συντομότερο δυνατό - ανεξάρτητα από τις τακτικές ενημερώσεις.

 

Την ίδια στιγμή η υψηλότερη προτεραιότητά μας είναι να επιλύσουμε επιπλέον πηγές προβλημάτων, κάτι που σημαίνει ότι η ανάπτυξη νέων χαρακτηριστικών τίθεται σε αναμονή προς το παρόν. Τις επόμενες μέρες θα κάνουμε τα πάντα για να αποκαταστήσουμε μια σταθερή και άψογη εμπειρία παιχνιδιού. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε πόσος καιρός θα χρειαστεί για να λυθούν τα προβλήματα και κατά πόσο θα επηρεάσει τα σχέδια μας διάθεσης επικείμενων χαρακτηριστικών.


  • Αυτό αρέσει στον/η christaras111, marios200111, Spiro1 και σε 15 άλλους




0 χρήστες διαβάζουν αυτό το θέμα

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες