Μεταπήδηση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
* * * * - 13 ψήφοι

Παρουσίαση του νέου χαρακτηριστικού Ηρωική κρυψώνα


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Δεν υπάρχουν απαντήσεις σε αυτό το θέμα

#1 Correia

Correia

    Παρατηρητής

  • Team Hero Zero
  • 25 μηνύματα
  • Κόσμος:GR1
Φήμη: 372

Δημοσιεύτηκε 13 Ιανουάριος 2017 - 13:22:08

Χαίρετε αγαπητοί ήρωες,

σήμερα,θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε το νέο μεγάλο χαρακτηριστικό,την ηρωική κρυψώνα,από μια πιο κοντινή σκοπιά.

Η ηρωική κρυψώνα είναι μια νέα περιόχη,την οποία μπορείτε να την επεκτείνετε ενεργά και μεμονωμένα.Μπορείτε να χτίσετε διαφόρων ειδών δωμάτια.Το κύριο κτήριο της ηρωικής κρυψώνας είναι η βάση της κρυψώνας.

 

main_building_t1_1.png

Η ηρωική βάση δεν σας επιτρέπει μόνο να συλλέγεται πρώτες ύλες και να χτίζετε επιπλέον δωμάτια,μπορείτε επιπλέον να συλλέγετε κέρματα,ως υποκατάστατο της εργασίας.Όσο υψηλότερο είναι το level της ηρωικής βάσης,τόσα παραπάνω κέρματα μπορούν να συλλεχθούν.


Όταν το χαρακτηριστικό της εργασίας ακυρωθεί έπειτα από την εκτέλεση του νέου χαρακτηριστικού της ηρωικής κρυψώνας,δεν θα υπάρχει η δυνατότητα πλεον να ολοκληρωθούν τα κατορθώματα σχετικά με την εργασία.Εαν έχετε ήδη ολοκληρωμένα ηρωικά κατορθώματα - μην ανησυχείτε,θα μπορείτε ακόμη να διεκδικήσετε τις ανταμοιβές σας.Απλώς δεν θα υπάρχει η δυνατότητα να ολοκληρωθούν περεταίρω τα κατορθώματα της εργασίας .Θα σας παρουσιάσουμε νέα ηρωικά κατορθώματα ως προς την ηρωική κρυψώνα.


Παράλληλα με την βάση της κρυψώνας,9 πρόσθετα δωμάτια θα είναι διαθέσιμα προς κατασκευή και αναβάθμιση από την αρχή.Για την ενέργεια κατασκευής,χρειάζεστε πρώτες ύλες,οι οποίες μπορούν να συλλεχθούν από τα δωμάτια για την κατασκευή πρώτων υλών - όπως η Κατασκευαστής σούπερ κόλλας και το ορυχείο Zeronite.

room_select_en.png

 

Η ηρωική κρυψώνα έχει να προσφέρει ακόμα περισσότερα,όπως την νέα δυνατότητα να ανταγωνιστεί κανείς με άλλους παίκτες.Εαν στήσετε την βάση σας αναλόγως και εφόσον παράγετε μερικές μονάδες μάχης,μπορείτε να επιτεθείτε σε άλλες κρυψώνες και να κλέψετε μερικές πρώτες ύλες από αυτές.

 

enemy_selection_en.png

Το ιδιαίτερο είναι ότι,τα στατιστικά του κάθε παίκτη,τα οποία είναι σημαντικά για τις μονομαχίες και τις μάχες πρωταθλήματος,δεν έχουν σημασία εδώ.Είναι σημαντικό να χτίσετε και να αναβαθμίσετε τις θέσεις άμυνας και τις αμυντικές μονάδες,όπως και μονάδες επίθεσης,προκειμένου να ενδυναμώσετε την δυναμική της επίθεσής σας ως προς τις επιθέσεις και τις αμυντικές ικανότητες για την άμυνα της ηρωικής κρυψώνας σας ενάντια των επιθέσεων από άλλους παίκτες.
 

https://youtu.be/ViyPWvEF68c

 

Η ημερομηνία κυκλοφορίας της ηρωικής κρυψώνας έχει προγραμματιστει για την αναβάθμιση της 24ης Ιανουαρίου του 2017.


Με εκτίμηση,
Η ομάδα του Hero Zero


  • Αυτό αρέσει στον/η konloul, odi, simos και σε 38 άλλους




0 χρήστες διαβάζουν αυτό το θέμα

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες