Μεταπήδηση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

14 Φλεβάρη ,η μέρα των ερωτευμένων!!!

αγάπηΒαλεντίνος ζευγάρια

  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
7 απαντήσεις σε αυτό το θέμα

#1 Naty

Naty

    Χρυσός Ήρωας

  • Team Hero Zero
  • 1.193 μηνύματα
  • Κόσμος:GR4



Φήμη: 5.574

Δημοσιεύτηκε 14 Φεβρουάριος 2017 - 00:26:57

graphics-valentine-714273.gif

Πως ξεκίνησαν όλα...

Ο Βαλεντίνος, σύμφωνα με τον θρύλο, σε πείσμα των αυτοκρατορικών διαταγών δεχόταν να παντρέψει (νεαρούς σε ηλικία) ερωτευμένους, γλιτώνοντας τους από τη στρατιωτική θητεία. Με άλλα λόγια, επρόκειτο για πραγματικό προστάτη των ερωτευμένων και των αντιρρησιών συνείδησης, θα λέγαμε σήμερα!

Ένας άλλος θρύλος λέει ότι όσο καιρό ο Βαλεντίνος ήταν μέσα στη φυλακή, αρνούμενος να αποκηρύξει την πίστη του, ερωτεύτηκε την τυφλή κόρη του δεσμοφύλακα του, στην οποία μάλιστα έστειλε κι ένα γράμμα με την υπογραφή: “Με αγάπη από τον Βαλεντίνο σου.”

 

14 Φλεβάρη ,η μέρα των ερωτευμένων :wub: 

graphics-hearts-212256.gif

Μια ημέρα που έχει καθιερωθεί ώστε να εκδηλώνουμε την αγάπη μας προς τον /την σύντροφο μας...άλλοι την αποδέχονται άλλοι πάλι όχι θεωρώντας πως δεν χρειαζόμαστε μια συγκεκριμένη μέρα για να εκδηλώσουμε την αγάπη μας.

‘Oπως και να έχει πολλά χρόνια τώρα θεωρείται η μέρα των ζευγαριών,ας μην τους το χαλάσουμε :P  και ας μπούμε στο κλίμα της ημέρας αναπολώντας διάσημα ζευγάρια της ιστορίας.

smile5506.gif

Ας πει ο καθένας από ένα διάσημο ζευγάρι είτε πραγματικό είτε μυθικό ακόμα και από comic και φυσικά την κατάληξη τους με λίγα λόγια.

‘Ετσι για να περάσει η  μέρα ευχάριστα και να δούμε τελικά που καταλήγουν οι μεγάλες αγάπες...!!!

 

-->Ένα παράδειγμα από τα πιο διάσημα ζευγάρια:

 

Αδάμ & Εύα

Spoiler

 

Ο Αδάμ και η Εύα ήταν απόλυτα ελεύθεροι ηθικοί παράγοντες, με τον όρο να υπακούν στην εντολή του Θεού και να μην δοκιμάσουν από τους καρπούς του δένδρου της γνώσης του καλού και του κακού. Εντούτοις, παρακινούμενοι από τον «όφι τον αρχαίο», δεν υπάκουσαν και συνεπώς εκδιώχθηκαν από τον παράδεισο λόγω της αμαρτωλής τους κατάστασης. Ο ίδιος ο Θεός εξήγγειλε βαριές κατάρες οι οποίες θα επέρχονταν στον Αδάμ, την Εύα αλλά και κατ' επέκταση στους απογόνους τους. Έτσι, σύμφωνα με την Καινή Διαθήκη, με αυτή την πορεία ενέργειας —γνωστότερη ως «προπατορικό αμάρτημα»— ο Αδάμ διέσπειρε την αμαρτία και τον θάνατο σε ολόκληρη την ανθρωπότητα.
Ο Δημιουργός, είχε δώσει στον Αδάμ ότι αυτός χρειαζόταν ώστε να διάγει μια άνετη και ικανοποιητική ζωή. Μάλιστα η προοπτική του Αδάμ ήταν να ζει για πάντα στον παράδεισο και στη γη, εφόσον αποδεικνυόταν υπάκουος στον Πλάστη του. Εκείνος μαζί με την σύζυγό του, την Εύα, εσκεμμένα επέλεξαν να απορρίψουν την οδηγία του Δημιουργού τους, και το αποτέλεσμα ήταν να
πεθάνουν για πάντα.

 

(balloon) Περιμένω τα δικά σας διάσημα ζευγάρια (balloon) 

...και μην ξεχνιόμαστε ;):

Happy-valentines-day-animated-gif-pictur


  • Αυτό αρέσει στον/η Lefteris, Rival, odi και σε 18 άλλους

#2 NASALECTO

NASALECTO

    Παρατηρητής

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 19 μηνύματα
  • Τοποθεσίαπαντου
  • Ομάδα:smurfs
  • Κόσμος:GR13
  • Ήρωας:NASALECTO
Φήμη: 88

Δημοσιεύτηκε 14 Φεβρουάριος 2017 - 09:44:20

Συρανό Ντε Μπερζεράκ διάσημος ξιφομάχος, στρατιώτης και ποιητής του 17ου αιώνα, είναι επίσης γνωστός για τη μεγάλη του μύτη, για την οποία συχνά αυτοσαρκάζεται. Ο Συρανό ερωτεύεται την ξαδέλφη του Ρωξάνη , αλλά όταν εκείνη του αποκαλύπτει τον έρωτά της για τον γοητευτικό στρατιωτικό Κριστιάν Ντε Νεβιλέτ, διαπιστώνει ότι δεν έχει καμιά ελπίδα. Ο Κριστιάν τρέφει επίσης συναισθήματα για τη Ρωξάνη, αλλά δεν μπορεί να τα εξωτερικεύσει. Ζητά τότε την βοήθεια από το Συρανό, ο οποίος συμφωνεί να γράψει εκείνος ποιήματα αγάπης για τη Ρωξάνη με την υπογραφή του Κριστιάν.Αργότερα ο Κριστιάν αποδασίζει ότι δε χρειάζεται τη βοήθεια του Συρανό κι αποφασίζει να της μιλήσει αυτοπροσώπως, αλλά αποτυγχάνει. Ο Συρανό κρύβεται στους θάμνους κάτω από το μπαλκόνι της κοπέλας και μιμούμενος τη φωνή του Κριστιάν κι εντυπωσιάζει την κοπέλα. Ο υπερόπτης Ντε Γκις είναι επίσης ερωτευμένος με την Ρωξάνη και της ζητάει να τον παντρευτεί, αλλά ο Συρανό βοηθά την κοπέλα να παντρευτεί τον Κριστιάν. Ο Ντε Γκις θυμώνει με το γεγονός και στέλνει τον Κριστιάν στον πόλεμο, πριν το ζευγάρι περάσει μαζί την νύχτα του γάμου. Ο Συρανό ακολουθεί τον Κριστιάν στον πόλεμο για να τον προστατεύσει και συνεχίζει να γράφει ποιήματα προς την Ρωξάνη για λογαριασμό του. Η Ρωξάνη επισκέπτεται τον Κριστιάν στον πόλεμο και του αποκαλύπτει ότι πλέον είναι ερωτευμένη μαζί του λόγω όλων όσων της γράφει κι ότι θα ήταν ερωτευμένη μαζί του ακόμη κι αν ήταν άσχημος. Ο Κριστιάν τότε διαπιστώνει ότι η κοπέλα είναι ερωτευμένη στην πραγματικότητα με τον Συρανό κι όχι με εκείνον. Τότε ζητά από τον Συρανό να πει την αλήθεια στη Ρωξάνη και να την βάλουν να επιλέξει μεταξύ τους. Αλλά στη συνέχεια ο Κριστιάν σκοτώνεται στον πόλεμο κι ο ποιητής αποφασίζει να κρατήσει το μυστικό του.

- O συρανό κράτησε μυστική την αγάπη του για την  ρωξάνη φοβούμενος την αποριψη λόγω της εξωτερικής του ασχήμιας , ενώ όμως με τον εσωτερικό του κόσμο είχε κερδίσει την ρωξάνη χωρίς να το έχουν παραδεχτεί και οι δύο , επίσης θυσίασε αυτά που αισθανόταν επειδή νόμιζε πως δεν τον αγαπάει και για να είναι ευτυχισμένη βοήθησε τον αντίζηλο του να την κατακτήσει , αλλά όμως η πραγματική αγάπη δεν κρύβεται και η αλήθεια και τα πραγματικά αισθήματα αποκαλύπτοντε ... όμως πλέων ήταν αργά επειδή σε μια ενέδρα τραυματίζεται θανάσιμα και ο συρανό . Στο τέλος λοιπόν κατάλαβαν ότι είχαν χάσει χρόνο και έπρεπε να ομολογηθεί η αγάπη αυτή μεταξύ τους από την αρχή , Ψελίζοντας τα τελευταία ποιητικά λόγια αγάπης στην αγκαλιά της ρωξάνης ξεψύχησε . Για αυτό ότι είναι να γίνει θα γίνει απλά χρειάζεται αυτοπεποίθηση , θάρος , και τόλμη .


  • Αυτό αρέσει στον/η Lefteris, Rival, odi και σε 7 άλλους

#3 Bigheart

Bigheart

    Παρατηρητής

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 40 μηνύματα
  • Ομάδα:Revenge
  • Κόσμος:GR6
  • Ήρωας:konapearl
Φήμη: 96

Δημοσιεύτηκε 14 Φεβρουάριος 2017 - 11:20:33

ΡΩΜΑΙΟΣ & ΙΟΥΛΙΕΤΑ

 

Στη Βερόνα, μια πόλη της Ιταλίας ζούσαν κάποτε δύο ισχυρές, αριστοκρατικές οικογένειες που τις χώριζε μια πανάρχαια έχθρα. Η μια οικογένεια οι Μοντέγοι, είχε έναν έξυπνο και δυνατό γιο, τον Ρωμαίο. Το καμάρι της άλλης οικογένειας, των Καπουλέτων, ήταν η μονάκριβη θυγατέρα τους, η Ιουλιέτα. Οι δύο νέοι θα ερωτευτούν και θα αποδείξουν στην πράξη ότι το μίσος που διχάζει τις οικογένειές τους δεν είναι ικανό να σβήσει την αγάπη τους. Δυστυχώς θα αποδειχτεί πως ούτε και ο θάνατος μπορεί να τους χωρίσει... (balloon)  (rainbow)    (balloon) 

 

Η Ιουλιέτα πήρε δηλητήριο που θα την έκανε να φαίνεται νεκρή για 42 ώρες, για να γλιτώσει το γάμο μ εναν άλλο. Κι  ενώ προσπάθησε να ειδοποιήσει τον αγαπημένο της Ρωμαίο, το μήνυμα δεν έφτασε ποτέ σ εκείνον. 

 

Ο Ρωμαίος μαθαίνει πως η Ιουλιέτα πέθανε από τον υπηρέτη του, τον Βαλταζάρ. Συντετριμμένος, ο Ρωμαίος αγοράζει δηλητήριο από ένα φαρμακείο και το  πίνει νομίζοντας την Ιουλιέτα νεκρή. Έπειτα η Ιουλιέτα ξυπνά και, βρίσκοντας τον Ρωμαίο νεκρό, αυτοκτονεί με το μαχαίρι του.

                                                                  (heart)                    (heart)    (heart)                (heart)    


  • Αυτό αρέσει στον/η Lefteris, Rival, odi και σε 6 άλλους

#4 simos

simos

    Χάλκινος Ήρωας

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 738 μηνύματα
  • Κόσμος:GR4
  • Ήρωας:θείος



Φήμη: 820

Δημοσιεύτηκε 14 Φεβρουάριος 2017 - 15:29:04

   ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ ΚΑΙ ΑΡΕΤΟΥΣΑ

   Ο Ερωτόκριτος είναι ένα επικό ποίημα του Βιτσέντζου Κορνάρου. Αφορά τον έρωτα δυο νέων, του Ερωτόκριτου και της Αρετούσας.

   Ο Ερωτόκριτος είναι γιος του πιστού συμβούλου του βασιλιά της Αθήνας, Ηράκλη και αγαπάει την Αρετούσα τη μονάκριβή του κόρη. Επειδή δεν μπορεί να φανερώσει τον έρωτά του, πηγαίνει κάτω από το παράθυρό της τα βράδια και της τραγουδά. Η κοπέλα σταδιακά ερωτεύεται τον άγνωστο τραγουδιστή.

   Το ζευγάρι αρχίζει να συναντιέται κρυφά στο παράθυρο της Αρετούσας. Η κοπέλα παρακινεί τον Ερωτόκριτο να τη ζητήσει από τον πατέρα της. Όπως είναι φυσικό, ο βασιλιάς εξοργίζεται με το «θράσος» του νέου και τον εξορίζει. Ταυτόχρονα φτάνουν προξενιά για την Αρετούσα από το βασιλιά του Βυζαντίου. Η κοπέλα αμέσως αρραβωνιάζεται κρυφά με τον Ερωτόκριτο, πριν αυτός εγκαταλείψει την πόλη.

   H Αρετούσα αρνείται να δεχθεί το προξενιό και ο βασιλιάς τη φυλακίζει μαζί με την πιστή παραμάνα της. Έπειτα από τρία χρόνια, όταν οι Βλάχοι πολιορκούν την Αθήνα, εμφανίζεται ο Ερωτόκριτος μεταμφιεσμένος από μαγεία. Σε μια μάχη σώζει τη ζωή του βασιλιά και τραυματίζεται.

   Ο βασιλιάς για να ευχαριστήσει τον τραυματισμένο ξένο του προσφέρει σύζυγο την κόρη του. Η Αρετούσα αρνείται και αυτόν τον γάμο και στη συζήτηση με τον μεταμφιεσμένο Ερωτόκριτο επιμένει στην άρνησή της. Ο Ερωτόκριτος την υποβάλλει σε δοκιμασίες για να επιβεβαιώσει την πίστη της και τελικά της αποκαλύπτεται αφού λύνει τα μαγικά που τον είχαν μεταμορφώσει. Ο βασιλιάς αποδέχεται το γάμο και συμφιλιώνεται με τον Ερωτόκριτο και τον πατέρα του και ο Ερωτόκριτος ανεβαίνει στο θρόνο της Αθήνας.


  • Αυτό αρέσει στον/η Lefteris, Rival, odi και σε 5 άλλους

#5 odi

odi

    Θρυλικός Ήρωας

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 2.524 μηνύματα
  • Κόσμος:GR11






Φήμη: 4.981

Δημοσιεύτηκε 14 Φεβρουάριος 2017 - 18:35:50

                                                   Πάρις και Ελένη  (inlove)  (inlove) 

 

(heart) Μακράν ο πιο καταστροφικός έρωτας όλων τον εποχών.

Spoiler

 

Ολόκληρη Τροία ξεκληρίστηκε για τα μάτια της Ωραίας Ελένης. Όταν ο Πάρις έπρεπε να αποφασίσει ανάμεσα στην Ήρα, την Αθηνά και την Αφροδίτη, αυτός επέλεξε  την Αφροδίτη η οποία σαν αντάλλαγμα του έταξε να του δώσει  την ομορφότερη γυναίκα του κόσμου. Για τον τότε κόσμο η γυναίκα του Μενέλαου, η Ελένη της Σπάρτης, 

Spoiler
 θεωρούνταν η πιο όμορφη. Κι από εκείνη τη στιγμή άρχισαν οι καταστροφές. Όταν ο Πάρις πήγε να την βρει, έμεινε άφωνος από την ασύγκριτη ομορφιά της και την ερωτεύτηκε αμέσως. Ο έρωτας ήταν αμοιβαίος και έτσι το έσκασαν μαζί. Από εκείνη τη στιγμή και για τα κάλλη της Ωραίας Ελένης ξεκίνησε ολόκληρος Τρωικός πόλεμος  όπου χαμένος της υπόθεσης ήταν ο Πάρις, ο οποίος σκοτώθηκε στην μάχη, και η Ελένη αναγκάστηκε να γυρίσει πίσω στη Σπάρτη και τον άντρα της τον Μενέλαο.  (u) 


  • Αυτό αρέσει στον/η Lefteris, Rival, simos και σε 5 άλλους

...Κείνο το βράδυ σώπαιναν οι λύκοι,
γιατί ουρλιάζανε άνθρωποι... (u)
Μ.Λ.


#6 Davinci

Davinci

    Απόφοιτος Σχολής Ηρώων

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 330 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΑπόρρητη.
  • Ομάδα:illuminati
  • Κόσμος:GR2
Φήμη: 972

Δημοσιεύτηκε 14 Φεβρουάριος 2017 - 19:01:06

Καθώς λόγω ημέρας ο χρόνος είναι περιορισμένος έπειτα από συνεννόηση με την αρθρογράφο εγώ αντι για ιστορία θα σας ευχηθώ ολόψυχα : 

 

s6hqgo.jpg

 

Μην ξεχνάτε να αγαπάτε και να ζείτε την ζωή σας.Αυτή θα σας φέρει τις καλύτερες ιστορίες να έχετε να λέτε.


  • Αυτό αρέσει στον/η Rival, simos, Naty και σε 4 άλλους

* Silence is the most powerful scream *

Αυτό που σε κάνει να ξεχωρίζεις είναι η προσωπικότητά σου.Καλλιέργησέ την.

Forum Rules | Terms of Use | Privacy Policy | Support


#7 Lefteris

Lefteris

    Ασημένιος Ήρωας

  • Coordinators
  • 903 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΧάθηκε το σήμα GPS
  • Ομάδα:Hero Zero Team
  • Κόσμος:GR3
  • Ήρωας:Ναι, από τους λίγους :)



Φήμη: 3.038

Δημοσιεύτηκε 14 Φεβρουάριος 2017 - 23:07:29

Θα ήθελα να γράψω για τον Σαγκι και τον Σκουμπι αλλά είμαι από κινητό :-D
Χρόνια πολλά :-)
  • Αυτό αρέσει στον/η Rival, odi, Naty και σε 5 άλλους

Σημειώσεις:

  • Οι Διαχειριστές και οι Συντονιστές του Hero Zero, ΔΕΝ πρόκειται να σας ζητήσουν ΠΟΤΕ και για ΚΑΝΕΝΑ λόγο τα στοιχεία της σύνδεσή σας στο παιχνίδι.
  • Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και μέσω της Υποστήριξης του Hero Zero, για καταγγελίες και για θέματα του παιχνιδιού (πχ. προβλήματα πληρωμών, bugs, αδύνατη η πρόσβαση στον λογαριασμό σας).

zgyORUo.pngl5IomoR.png7uGlL2U.png

Forum Rules | Terms of Use | Privacy Policy | Support


#8 Rival

Rival

    Member

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 417 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαGreece
  • Κόσμος:GR1
  • Ήρωας:Rival
Φήμη: 1.279

Δημοσιεύτηκε 15 Φεβρουάριος 2017 - 02:30:45

 H ΠΑΝΔΩΡΑ ΚΑΙ O ΠΛΑΤΩΝΑΣ

ΤΑ ΦΡΑΟΥΛΟΠΟΥΛΑ

 

Η Πανδώρα και ο Πλάτωνας, είναι οι χαρακτήρες ενός κινουμένου σχεδίου ( Cartoon ) Ελληνικής παραγωγής.

( Ναι υπάρχουν και Ελληνικά Cartoon {1998} )  και σκηνοθεσίας του Νίκου Βεργίτση.

b86c93679205476bba2a600fcf798381.png

 

Αυτά τα δύο τελευταία Φραουλόπουλα της γης, που η αγάπη τους κρατάει 300 ολόκληρα χρόνια, συνεχίζουν να είναι πάντα μαζί και ερωτευμένα , έστω κι αν η Μέριλιν, με τους γιους της, Λούι και Τσάρλι, κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να τα χωρίσουν και μάλιστα για πάντα.

 

Οι «3 κακοί» είναι οι μόνοι που γνωρίζουν το τρομερό μυστικό: τα “δάκρυα λύπης” των Φραουλόπουλων είναι μαγικά κι αν τα καταπιείς, μπορείς να πραγματοποιήσεις κάθε σου επιθυμία. Έτσι, δεν περνά ούτε μέρα που να μην προσπαθήσουν να τα χωρίσουν. Γιατί ξέρουν πως μόνο έτσι θα μπορέσουν να αποκτήσουν τις μαγικές δυνάμεις που θα τους κάνουν διάσημους.

Η Μέριλιν θέλει να γίνει «η πιο διάσημη κακιά στην Ιστορία», ο Λούι, «ο πιο διάσημος καλλιτέχνης του σήμερα» και ο Τσάρλι, «ο πιο διάσημος Σούπερ-ήρωας του Σύμπαντος»!

 

Χρονια πολλά σε όλους τους ερωτευμένους και χαρούμενη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

(heart)

Με Εκτίμηση,

Rival


  • Αυτό αρέσει στον/η Lefteris, odi, simos και σε 8 άλλους




0 χρήστες διαβάζουν αυτό το θέμα

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες