Μεταπήδηση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

Γνώμες σχετικά με την Αναβάθμιση 14-02-2017


  • Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
20 απαντήσεις σε αυτό το θέμα

#21 DENIS5

DENIS5

    Θαυμαστής

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 104 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαGreece
  • Ομάδα:WOLVES MESSAGE
  • Κόσμος:GR3
  • Ήρωας:DENIS5
Φήμη: 129

Δημοσιεύτηκε 25 Φεβρουάριος 2017 - 09:57:40

Καλησπέρα,

Απουσιάζοντας αρκετό καιρό από το παιχνίδι έως πολύ θα ήθελα να αναφέρω και γω την προσωπική μου γνώμη.

Είμαι ο μόνος που πιστεύει ότι το παιχνίδι έγίνε πιο εύκολο? πιο '''παιδικό''' ?(αναφέρομαι στα γραφικά και γενικώς το νέο backround)

Θυμάμαι ακόμα τις εποχές που ούτε κατοικίδια υπήρχαν (πήγα πολύ πίσω το ξέρω) ούτε κρυψώνες , ούτε πρωταθλήματα ούτε τίποτα τέτοιο.

Γνωρίζω ότι για να κρατηθεί το ενδιαφέρον του παιχνιδιού πρέπει να γίνονται αναβαθμήσεις για να μην ΄΄βαριέται'' ο κάθε παίκτης αλλά πιστεύω ότι όχι μόνο έχει αλλάξει το παιχνίδι αλλά και ο τρόπος παιχνίδιου καθώς το ''pay to win'' (μεγάλη κουβέντα)χει πλωθεί παντού και είναι φυσιολογικό η εταιρία να θέλει να μην έχει ελλειματικό προυπολογισμό αλλά δεν πρέπει να παραπονιέστε που σιγά σιγά ο κάθε παίκτης όσο μικρός, όσο άμυαλος και να είναι ( χωρίς παρεξήγηση) το έχει καταλάβει. Αυτό κατά συνέπεια οδηγεί στην δημιουργία πολλών GR ,που έχει καταντήσει ξεφτίλα τελείως..σε 2 χρόνια ποσα gr θα έχουμε? 50? 100? ..Aυτό μπορεί τώρα να μην φαίνεται διότι οι πιο πολλοί σκέφτονται ''α ωραία θα ανοίξει καινούργιος κόσμος, κάτσε να παρατήσουμε αυτόν να πάμε εκεί να ρίξουμε τα λεφτά μας και ας μην έχουμε να φάμε σε λίγο'',, αλλά δεν είναι έτσι και αργά η γρήγορα θα εμφανιστούν πολλαπλά προβλήματα τα οποία θα έχουν τόσα βαθιές ''ρίζες'' που ούτε με ''μπουλντόζα'' δεν θα βγαίνουν.

Τελός πάντων, δεν με πειράζει να διαγραφεί το μύνημα καθώς θα θεωρηθεί ως προσβλητικό για την κοινότητα, αλλά τουλάχιστον όσοι το διαβάσουν θα ξεστραβωθούν από αυτήν την απάτη που υπάρχει και συνεχίζει να γίνεται καθημερινά.

 

Αυτά είχα να πω,

Και υπενθυμίζω ότι αυτή είναι η γνώμη μου και μόνο,δεν είναι ανάγκη να συμφωνήσει κανείς μαζί μου για τίποτα.

Ευχαριστώ,


  • Αυτό αρέσει στον/η Siquana, spidy, goof123 και σε 4 άλλους

We Are Legion - We Do Not Forgive We Do Not Forget

 





0 χρήστες διαβάζουν αυτό το θέμα

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες