Μεταπήδηση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

Φήμη-Τιμή όλα το ίδιο...


  • Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
Δεν υπάρχουν απαντήσεις σε αυτό το θέμα

#1 Tilemachos

Tilemachos

    Παρατηρητής

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 20 μηνύματα
  • Κόσμος:GR1
Φήμη: 28

Δημοσιεύτηκε 16 Φεβρουάριος 2017 - 19:48:42

Όπως πολλά άτομα έτσι κι εμείς οι ήρωες θέλουμε να είμαστε γνωστοί σε πολύ κόσμο για τις πράξεις μας...Συνήθως οι καλές πράξεις ανταμείβονται και γίνονται γνωστές! Έτσι κι εγώ πήρα την πρωτοβουλία να δημοσιεύσω αυτό το κείμενο έτσι ώστε να δώσω στην εταιρία μας μία ιδέα που άλλοι μπορούν να συμφωνήσουν και άλλοι όχι! 

Σκέφτηκα πως ένας πίνακας με τα ονόματα των παικτών δίπλα και τους ιδιαίτερους χαρακτηρισμούς θα ήταν το ιδανικό για να γνωρίζουμε κάθε χρονιά τι κατορθώματα και λοιπά έχει κατορθώσει ο κάθε ήρωας! Προφανώς ο πιο ενεργός θα είναι κι αυτός που δικαιούται την τιμή, αλλά υπάρχει και η άλλη περίπτωση! Σ'ένα διάστημα της χρονιάς να γίνεται μία ψηφοφορία ή κλήρωση(εκτός από το καζίνο) για το ποιος θα κερδίσει αντικείμενο-ντόνατ και λοιπά... Έτσι πολλά άτομα θα ψηφίσουν από τους τιμηθέντες και θα μπορούν οι ήρωες να ψηφίσουν ποιος τα αξίζει αυτά! Θα επιλέγουν τρία άτομα από τις ψηφοφορίες και θα αναδεικνύεται αυτός που υποτίθεται ότι είναι άξιος! 

Η πρόταση μου είναι γενική και λίγο έξω από το σκοπό του παιχνιδιού! Επίσης, ας μην κολλάμε στα νούμερα απλά αξίζει κάποια άτομα να κερδίζουν περισσότερα πράγματα! 

 

Καλή Συνέχεια σε όλους!


Επεξεργάστηκε από Tilemachos, 16 Φεβρουάριος 2017 - 19:50:26.

  • Αυτό αρέσει στον/η odi, Naty, Φώτης και σε 2 άλλους




0 χρήστες διαβάζουν αυτό το θέμα

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες