Μεταπήδηση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

Οι περιπέτειες του Πασχαλινού Λαγού.(Μέρος 1:Πολύχρωμα πασχαλινά αυγά).


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Δεν υπάρχουν απαντήσεις σε αυτό το θέμα

#1 Lukos

Lukos

    Χάλκινος Ήρωας

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 518 μηνύματα
  • Κόσμος:GR12



Φήμη: 492

Δημοσιεύτηκε 14 Απρίλιος 2017 - 21:00:21

Ο Πασχαλινός Λαγός βρίσκεται σε απόγνωση...Τα τηλεφωνήματα από τους δημάρχους των περιοχών οι οποίοι του ζητούν να σώσει το Πάσχα δεν έχουν σταματήσει!Πάμε να δούμε εν μέρη τι του συνέβη.

 

Μεγάλη Δευτέρα.Ο Λαγός σπίτι του περιμένοντας μία χαλαρή υπόλοιπη εβδομάδα όπως την περσινή.Κάθετε στην πολυθρόνα του αρπάζει ένα περιοδικό και αρχίζει να το διαβάζει.Ξαφνικά το τηλέφωνο χτυπάει.Το σηκώνει και ακούει την φωνή του ανιψιού του.

-Γεια,θείε.

 

- Γεια σου αγόρι μου,τι κάνεις.

 

-Θέλω να μου κάνεις μία χάρη θείε.

 

-Ναι,βρε πες μου τι θες.

 

-Να μωρέ,έβαψα 70 πολύχρωμα αυγά,τα έβαλα στο καλαθάκι μου και ξεκίνησα από το σπίτι μου στο Humphraydale μέχρι την έρημο να βρω τους συγγενείς μου να τους τα μοιράσω.

 

-Ναι και τι έγινε;

 

-Να μωρέ όταν έφτασα στο Dirty In The Town Centre μου την έπεσαν κάποιοι ληστές και σκόρπισαν τα αυγά μου σε όλες τις πόλεις.

 

-Και τι θες να κάνω;

 

-Να πας να τα βρεις.

 

Ξεκινά λοιπών το κουνελάκι να πάει να βρει τα αυγά του ανιψιού του.Φτάνει λοιπόν στο Dirty In The Town Centre και αρχίζει να αναρωτιέται πιθανά μέρη.Μπαίνει μέσα σε ένα καφενείο να αράξει λίγο πριν αρχίσει την έρευνα.Έτυχε να κρυφακούει όμως δύο τύπους να συζητάνε για τους αλιτήριους που την έπεσαν στον μικρό.Τους ακολουθεί και τους επιτίθεται σε ένα στενάκι.Αυτοί του αποκαλύπτουν τα σημεία που είναι κρυμμένα τα αυγά σε όλες τις περιοχές και αυτός με την ταχύτητα του τα μαζεύει άμεσα.

 

Συνεχίζεται....   


  • Αυτό αρέσει σε Alvin, ErniSot και akisjr11




0 χρήστες διαβάζουν αυτό το θέμα

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες