Μεταπήδηση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

Συνέντευξη Γκαράζ νούμερο 28 με τον :ΝΕΚΡΟΘΑΥΤΗΣ

συνέντευξη

  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
16 απαντήσεις σε αυτό το θέμα

#1 odi

odi

    Θρυλικός Ήρωας

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 2.524 μηνύματα
  • Κόσμος:GR11






Φήμη: 4.981

Δημοσιεύτηκε 12 Οκτώβριος 2017 - 21:00:34

Είμαι η odi και σας προ(σ)καλώ σε μια όχι και τόσο συνηθισμένη συνέντευξη Γκαράζ.
286.gif
Βρισκόμαστε On Air σε ένα εντελώς διαφορετικό από εκείνα που έχετε γνωρίζει Γκαράζ.
Παρασκευή και 13...​graphics-spiders-940189.gif...Ώρα: 00:00
Το περιβάλλον του καλεσμένου μας : Φώτα ανύπαρκτα,μερικά κεριά αναμμένα που 
αναδίδουν οσμές απόκοσμες και άγνωστες σε ανθρώπινα όντα,και στο βάθος να ακούγεται αχνή και μουντή,ακατανόητη
στην γλώσσα μας μουσική.
candle-circle.gif
 
Μετά από την μικρή μου εισαγωγή ,είμαι στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσω τον ΝΕΚΡΟΘΑΥΤΗΣ!!
teliko-nekro.png
  • Καλώς ήρθατε. Θέλετε να μας πείτε το όνομα σας και τον/τους διακομιστές που κάνετε καριέρα ως μάχιμος ήρωας;

Το όνομα μου είναι ΝΕΚΡΟΘΑΥΤΗΣ και παίζω στον διακομιστή 16.

  • Ποια βιώματα σας οδήγησαν ώστε να επιλέξετε αυτό το όνομα;
Tο επάγγελμα μου που είναι αυτό του νεκροθάφτη και αυτόματα έχει γίνει σήμα κατατεθέν μου με οδήγησε στο να πάρω την απόφαση ,εκείνη της επιλογής του ονόματος για τον ήρωα μου. Αυτό το όνομα το χρησιμοποιώ με όποιο παιχνίδι και αν ασχοληθώ.
  • Πως και ασχοληθήκατε με αυτή την εργασία;Δεν είναι λίγο..Τρομαχτική;
Από μικρός γεννήθηκα λίγο...τρομαχτικός...  :P O πραγματικός λόγος είναι ότι η εργασία μου αποτελεί μέρος οικογενειακής επιχείρησης και πλέον έχει περάσει στα δικά μου χέρια. Ασχολούμαι από την παιδική μου ηλικία και συγκεκριμένα από την έκτη δημοτικού. Έχει επηρεάσει την προσωπικότητά μου και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μου..
 
  • Αν καταλαβαίνω σωστά η.. δουλειά σας.. σας περιορίζει καθημερινά από την δεύτερη ενασχόληση σας ,εκείνη του Ήρωα. Πως τα συνδυάζετε και τα δύο μαζί;
Επειδή κάνω ένα περίεργο … επάγγελμα χωρίς ωράρια και κλειδαριά στη πόρτα, η δουλειά μου μπορεί να με απασχολήσει ανά πάσα στιγμή μέσα στο 24 ωρο. Υπάρχουν ημέρες που υπάρχει αρκετή δουλειά, όπως επίσης υπάρχουν και ‘’νεκρές’’ ημέρες ,χαχα, που κάθομαι και δεν κάνω τίποτα. Επειδή όμως είναι και δουλειά γραφείου ασχολούμαι με το παιχνίδι εκείνες τις ‘’κενές’’ ώρες, καθώς και στο σπίτι μου όταν χαλαρώνω από την πίεση της ημέρας. Φυσικά βρίσκω χρόνο και κατά τη διάρκεια της εργασίας μου αν είναι απαραίτητο...μπορώ να πω ότι είναι αρκετές εκείνες οι φορές που έχω χτυπήσει κακοποιό κατά την διάρκεια της δουλειάς.
  • Μιλήστε μας λίγο για τον εαυτό σας. Στον ελεύθερο χρόνο σας έχετε κάποιο Χόμπι;
Γενικά πέρα από το Hero Zero,ασχολούμαι με πολλά ιντερνετικά παιχνίδια διαφορετικού είδους, μου αρέσει να περνάω καλά όπου και αν βρίσκομαι και να διασκεδάζω με την παρέα μου.  
  • Πως ήταν η ζωή σας πριν ανακαλύψετε το Hero Zero;
Αν εξαιρέσεις το ότι μετά το Hero Zero γνώρισα κάποιους πολύ αξιότιμους ανθρώπους και δημιούργησα σταθερές φιλίες με αυτούς, δεν έχει αλλάξει κάτι. Όπως ήταν η ζωή μου πριν, είναι και τώρα.
  • Ποιος σας εντρύφησε στο παιχνίδι μας;Κάποιος φίλος ίσως;
Πριν από κάποια χρόνια είδα την διαφήμιση στο Ελληνικό κανάλι ,αλλά δεν έδωσα σημασία. Λίγο μετά όλος τυχαίος, ο μικρός μου ανιψιός που διατηρεί και εκείνος ήρωα στο παιχνίδι, με παρότρυνε στο να δημιουργήσω παίκτη.Ξεκίνησα πολύ αρχάρια,δεν θυμάμαι σε ποιον διακομιστή,αλλά βαρέθηκα σχετικά νωρίς και τον παράτησα. Έτσι και ο ήρωας μου ‘’έφυγε’’ άδοξα πριν καν κάνει καριέρα.  :P. Ώσπου μια ημέρα,ο ανιψιός μου,με ενημέρωσε για την δημιουργία ενός νέου κόσμου και η επιλογή του να παίξω στον διακομιστή 16 έγινε η αφορμή να ξεκινήσω , καθώς επίσης και το γεγονός ότι ένας από τους καλύτερους μου φίλους, έψαχνε και εκείνος εκείνη την περίοδο να ασχοληθεί με κάποιο καινούργιο παιχνίδι. Έτσι στην αρχή με χαλαρούς ρυθμούς ξεκινήσαμε, ένα μήνα αφότου δημιουργήθηκε ο κόσμος.Στη συνέχεια βέβαια ασχοληθήκαμε πιο συστηματικά, ιδιαίτερα εγώ καθώς, άρχισα να βλέπω ανταγωνιστικά το παιχνίδι.
  • Συνήθως όλοι μας έχουμε κάποιον αγαπημένο Σούπερ Ήρωα από την παιδική μας ηλικία. Ο δικός σας ποιος είναι;
Λατρεύω όλους τους ήρωες της Μαρβέλ και δεν μπορώ να ξεχωρίσω κανέναν τους. Αν θα διάλεγα ένα Top 3 θα ήταν ο Batman,ο  Hulk και ο Spiderman. Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο είδωλο όμως.
  • Κλείστε τα μάτια σας. Θα σας μεταφέρω στο κοντινό παρελθόν όταν με δειλά πρώτα βήματα δηλώσατε την παρουσία σας στο ηρωικό σανίδι. Ποιες είναι οι μνήμες σας;Θυμάστε την πρώτη σας ημέρα;
Όταν έχω σκοπό να ξεκινήσω ένα παιχνίδι βάζω στόχους .Μου αρέσει ο ανταγωνισμός και επειδή ξεκίνησα το παιχνίδι, αργότερα από την ημέρα της δημιουργίας του σερβερ, έθεσα σαν προτεραιότητα να φτάσω τους πρώτους που είχαν άλλωστε και το λογικό προβάδισμα. Όπως είπα και παραπάνω ξεκίνησα χαλαρά και τις πρώτες ημέρες δεν ήμουν καν σε ομάδα. Ανεβαίνοντας όμως επίπεδα μπήκα στην πρώτη μου ομάδα. Μιας και είναι browser game αν δεν είσαι δικτυωμένος είναι δύσκολο να μπεις σε ομάδες με καλά τρόπαια και υψηλά μπόνους ,διότι δεν είχα το πλεονέκτημα του να διατηρώ φιλίες από άλλους σερβερ και οι αποκαλούμενες ‘’καλές ομάδες’’ έχουν κάποιες απαιτήσεις από τα μέλη τους. Οπότε και προϋπόθεση του να με καλέσουν σε μια ομάδα εκτός του ότι έβαζα πάντα ντόνατ στον ήρωα μου αποτέλεσε και ο χαρακτήρας μου σαν άνθρωπος γενικότερα και η φιλοσοφία που ακολουθώ.
tumblr_mzrpk0l6SM1s2ldoso1_500.gif
  • Τι είναι το πρώτο πράγμα που κάνετε όταν συνδέεστε στο Hero Zero;
Το πρώτο πράγμα που κάνω είναι να επισκεφθώ την Κρυψώνα και να μαζέψω τους πόρους μου και γενικά ότι έχει να κάνει με την κρυψώνα. Έπειτα ,διαβάζω τα προσωπικά μου μηνύματα,ελέγχω τις επιθέσεις που έχω δεχθεί στην τιμή και στο πρωτάθλημα αντίστοιχα,ελέγχω την συνομιλία της ομάδας και τέλος ξεκινάω προπονήσεις και αποστολές.
  • Πιστεύετε ότι το Hero Zero είναι ατομικό παιχνίδι;Ομαδικό παιχνίδι;
Εξαρτάται πως το βλέπει κάποιος και τι σκοπό έχει. Μπορεί να γίνει παράλληλα και ατομικό όπως και ομαδικό. Όποιος όμως έχει σοβαρούς στόχους στο παιχνίδι, η ομαδικότητα είναι το κλειδί για την επίτευξη τους στον μεγαλύτερο βαθμό Προσωπικά έχω μεγάλες απαιτήσεις και προσδοκίες από τον εαυτό μου , οι οποίες δεν συμβαδίζουν πάντα με τις απαιτήσεις και προσδοκίες των υπολοίπων μελών της οποιασδήποτε ομάδας κι αν βρίσκομαι. Παρόλα αυτά συνεργάζομαι με όλα τα μέλη της ομάδας μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Βέβαια όταν παίζω με άτομα που έχουν τις ίδιες προσδοκίες και απαιτήσεις με εμένα, τότε το παιχνίδι γίνεται ακόμη πιο ενδιαφέρον και ευχάριστο.  
  • Ποια θα ήταν η στάση σας ,αν άλλαζε η στρατηγική της ομάδας σας απέναντι στα τρόπαια;Παράδειγμα ,παίζατε μόνο με τρόπαια τόλμης.
Όταν η ομάδα θέτει κοινούς στόχους ,υπάρχει και η αντίστοιχη συνεννόηση μεταξύ αρχηγού, συμβούλων και μελών Ο καθένας μπορεί να πει την γνώμη του και να συμμετέχει στις επερχόμενες αλλαγές εφόσον η πλειοψηφία συμφωνεί με αυτές. Αν φυσικά η ομάδα γενικότερα θεωρήσει ότι είναι απαραίτητο να παίξουμε πχ με αλλαγή τροπαίων ,για το καλό του συνόλου φυσικά και θα συμφωνήσω με την απόφαση αυτή..
yeild-to-construction.gif
  • Η φιλία εντός παιχνιδιού ισχύει για εσάς;Μπορεί να υπάρξει φιλία ανάμεσα σε ανθρώπους- ήρωες που δεν έχετε γνωρίσει ποτέ από κοντά και η μόνη σας επαφή είναι η διαδικτυακή ;
Στα τόσα χρόνια ενασχόλησης μου με αντίστοιχα games ,έχω δημιουργήσει πολύ καλές φιλίες. Λόγω κάποιων καταστάσεων π.χ.η απόσταση ,με κάποιους δεν έχουμε καταφέρει να βρεθούμε από κοντά αλλά μιλάμε από διάφορα μέσα επικοινωνίας. Έχω διατηρήσει φιλίες χρόνων με ανθρώπους που πλέον δεν ασχολούνται με παιχνίδια αλλά τους γνώρισα μέσα από αυτά. Στο hero Zero γνώρισα άτομα που ταιριάξαμε στον χαρακτήρα και έχουμε δέσει σαν παρέα και είναι σαν να γνωριζόμαστε χρόνια.
 
  • Ποιες είναι οι συμβουλές σας για έναν αρχάριο ήρωα;Υπάρχει κάποιο μυστικό που θα θέλατε να του εκμυστηρευτείτε;
Αν με προσεγγίσει κάποιος ήρωας με σκοπό να τον συμβουλέψω, θα προσπαθήσω να τον βοηθήσω . Μπορώ να τον κατατοπίσω και να του δώσω κάποιες συμβουλές για τα πρώτα του βήματα στο παιχνίδι Η εξέλιξη του βέβαια θα εξαρτηθεί από την προσωπικότητα του, την κριτική του σκέψη, και τους στόχους που έχει θέσει για το παιχνίδι. Πιστεύω θα τον βρει ο ίδιος τον δρόμο του. Κανείς δεν γνωρίζει τα πάντα ,κάθε ημέρα μαθαίνουμε και από κάτι και είμαι παίκτης που έχω ακόμα πολλά να μάθω.
  • Τους τελευταίους μήνες έχει γίνει προσπάθεια από μέρους της εταιρίας μας να προσφέρει περισσότερο ενδιαφέρον στους παίκτες,αναβαθμίζοντας το παιχνίδι σε μεγάλο βαθμό. Ποια πιστεύετε ότι είναι η καλύτερη προσθήκη αναβάθμισης μέχρι τώρα στο Hero Zero;
Η καλύτερη προσθήκη αναβάθμισης για εμένα είναι το Herocon. Έχουμε βγει πλέον από το τρυπάκι εκείνο που καθιερώνει τους πιο παλιούς παίκτες ως πρώτους και με κανένα μέλλον να τους φτάσει κάποιος που ξεκινάει πολύ αργότερα από την δημιουργία του σέρβερ. Με την κρυψώνα ,τα πρωταθλήματα και το herocon πλέον το παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο ανταγωνιστικό για τους χαμηλότερους σε επίπεδο παίκτες και αν υπάρχει όρεξη και καλή θέληση η πρωτιά δεν αργεί να έρθει. Το Herocon προσδίδει συνεργασία και ομαδικότητα,επίσης οι ανταμοιβές είναι πολύ καλές και βοηθούν αρκετά τον παίκτη ως προς την εξέλιξη του .Ευνοούνται οι πιο ενεργοί και ομαδικοί παίκτες που ασχολούνται συστηματικά με το παιχνίδι.
  • Τουρνουά εμπειρίας και HeroCon αντίστοιχα. Στο πρώτο ποια είναι η καλύτερη θέση που έχετε κατακτήσει εσείς ο ίδιος και στο δεύτερο ποια είναι η καλύτερη θέση που έχει κατακτήσει με συνολική δουλειά η ομάδα σας;
Στο τουρνουά εμπειρίας έχω φτάσει πολλές φορές πρώτη θέση Top 3 και Top 10. Είναι και ένας από τους τρόπους που έφτασα εδώ που είμαι. Το να ‘’τρέχω’’ στο τουρνουά εμπειρίας είναι για εμένα κάτι το φυσιολογικό. Στο Herocon η καλύτερη θέση που έχει φτάσει η ομάδα μου είναι η δεύτερη.
giphy.gif
  • Είσαστε από τους καλύτερους στον διακομιστή σας. Η εξέλιξη του Ήρωα σας πιστεύετε είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς (τρόπαια ομάδας,συμβουλές πιο έμπειρων παικτών) ή καθαρά δικό σας μεράκι για καλύτερη ανάπτυξη και μεγαλύτερη επιτυχία στον ηρωικό χώρο;
Η εξέλιξη του Ήρωα μου οφείλεται κυρίως στον χρόνο που αφιερώνω στο παιχνίδι και στην προσπάθεια μου να φτάσω τους στόχους μου. Έχω δικό μου προσωπικό πλάνο ,με αναλύσεις στο πως βλέπω εγώ το παιχνίδι και ανάλογα θα παίξω με τόσο ζήλο όσο αξίζει για να ανέβω και να γίνω καλύτερος. Βέβαια σημαντικό ρόλο έχει παίξει η φιλία μου με άλλους έμπειρους παίκτες Μου έχουν δώσει αρκετές συμβουλές και έχω λάβει αρκετές γνώσεις στο θέμα του στησίματος του παίχτη και γενικότερα σε πολλά άλλα πράγματα που αφορούν το παιχνίδι. Εξίσου σημαντικό ρόλο παίζει η ομάδα, τα μέλη της, τα μπόνους της, και τα τρόπαια της.
  • Θέλετε να μας πείτε ποιο σύστημα ακολουθείτε στον ήρωα σας;π.χ.αδύναμο,άμυαλο;
Αυτή την στιγμή ακολουθώ το σύστημα ημιαδύναμο - άμυαλο
  • Ποιος είναι εκείνος ο βοηθός που στέκεται ηρωικά στο πλάι σας στις ατομικές μάχες και ποιος είναι εκείνος που παίζει κρίσιμο ρόλο στις ομαδικές μάχες;Τι δεξιότητες έχουν αντίστοιχα;
Στις ατομικές μάχες χρησιμοποιώ τον κολοκύθα τον ΠΑΡΑΓΙΟ  :P όπως τον έχω ονομάσει και οι δεξιότητες του είναι :τρομακτικά ετοιμοπόλεμος,εκτέλεση πέναλτι,χιονοστιβάδα. Στις ομαδικές μάχες χρησιμοποιώ την μίμι με δεξιότητες : κεφαλιά, ενθαρρυμένο, αλλεργική αντίδραση. Βέβαια ο βοηθός που έχω για τις ομαδικές μάχες δεν είναι ιδανικός για το σύστημα που ακολουθώ αλλά είναι μια προσωρινή λύση μέχρι να φτιάξω το βοηθό που χρειάζεται.
  • Η Ηρωική κρυψώνα είναι άκρως σημαντική. Ποιος είναι κατά την γνώμη σας ο πιο σωστός συνδυασμός τοποθέτησης των δωματίων για μεγαλύτερες απολαβές σε πόρους;
Γενικά ο κάθε ήρωας έχει ένα διαφορετικό πλάνο στο μυαλό του και στήνει αντίστοιχα την κρυψώνα του. Μια γενική συμβουλή και ένας σωστός συνδυασμός είναι η βάση κρυψώνας και τα κτήρια που αποφέρουν πόρους να χτίζονται πάντα δίπλα σε γεννήτριες.
  • Έχετε θέσει κάποιους στόχους μελλοντικά;
Ο στόχος μου είναι η κορυφή. Θα κυνηγήσω την πρωτιά πάντα ακολουθώντας τους κανόνες του παιχνιδιού και αργά η γρήγορα θα πετύχω το στόχο μου. Διότι το Hero Zero είναι ένα παιχνίδι αντοχής.
evZIx.gif
  • Γιορτάζεται πάντα την νύχτα της 31ης Οκτωβρίου, κατά την οποία τα μικρά παιδιά μεταμφιέζονται σε κάτι τρομακτικό και επισκέπτονται σπίτια μαζεύοντας πολλά γλυκά ρωτώντας φάρσα ή κέρασμα. Το γνωστό Event Halloween.Ποια είναι η θέση σας απέναντι στις εκάστοτε εκδηλώσεις του παιχνιδιού μας;
Εννοείται ότι λαμβάνω μέρος σε όλες τις εκδηλώσεις του παιχνιδιού και τις περιμένω με ανυπομονησία, έτσι ώστε να μπορώ να εκμεταλλευτώ τις ανάλογες ανταμοιβές. Προσωπικά θα ήθελα να υπάρχουν πιο συχνά εκδηλώσεις ώστε να ξεφεύγουμε από την καθημερινή ρουτίνα του παιχνιδιού
  • Περιγράψτε μου το Hero Zero με όσες λέξεις θέλετε.
Είναι απλά ένα παιχνίδι για να περνάμε την ώρα μας.
  • Υπάρχει κάποια φράση κλειδί που σας χαρακτηρίζει στην ζωή σας γενικότερα;
Είναι δυο οι φράσεις που με χαρακτηρίζουν στη ζωή μου:
Να φοβάσαι τους ζωντανούς και όχι τους νεκρούς.
Πρόσεχε αυτούς που δεν σε προσέχουν.
  • Το Forum συχνά τροφοδοτείται με πληροφορίες και ως μεγάλη πηγή γνώσεων καθημερινά φιλοξενεί πολλούς παίκτες ,αρχάριους ή μη βοηθώντας τους στην ανάπτυξη του ήρωα τους. Είναι κάτι που το γνωρίζετε;
Δεν ασχολούμαι με το φόρουμ γενικότερα. Γνωρίζω ότι υπάρχει και ότι είναι κέντρο πληροφοριών,και θέλω να πιστεύω ότι πολλοί άνθρωποι μπαίνουν μέσα ανεξαρτήτου εμπειρίας και ηλικίας για να ενημερώνονται για τα πάντα γύρω από το παιχνίδι και τις ενημερώσεις του.
  • Θέλετε να στείλετε ένα μήνυμα στην κοινότητα μας;
Εφόσον το Hero Zero ή κάποιο άλλο παιχνίδι σας αρέσει, παίξτε ,διασκεδάστε, γνωρίστε νέο κόσμο κάντε παρέες και φίλους μέσα στα πλαίσια του παιχνιδιού και πάντα με πολύ προσοχή επειδή δεν ξέρετε ποιον έχετε πραγματικά απέναντι σας. Αν σας γίνει ψυχαναγκαστικό,σας γεμίσει αρνητικά συναισθήματα και δεν σας διασκεδάζει πλέον αλλάξτε λίγο τους ρυθμούς σας.
 
Και κάπου εδώ......τα κεριά έσβησαν,τα φώτα άναψαν,η μουσική δίνει την θέση της στην σιωπή και η συνέντευξη μας έφτασε στο τέλος της!
animated-candle-gif-14.gif
Σας ευχαριστώ πολύ για τον πολύτιμο χρόνο σας.
Εύχομαι πάντα πρωτιές και επιτυχίες.
Με εκτίμηση,
              odi.

  • Αυτό αρέσει στον/η Lefteris, Naty, dina και σε 22 άλλους

...Κείνο το βράδυ σώπαιναν οι λύκοι,
γιατί ουρλιάζανε άνθρωποι... (u)
Μ.Λ.


#2 grigrist

grigrist

    Θρυλικός Ήρωας

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 2.838 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαHero Zero
  • Κόσμος:GR1



Φήμη: 4.280

Δημοσιεύτηκε 12 Οκτώβριος 2017 - 21:12:21

1.Ουαου
2.Ουαου
3.Ουαου
  • Αυτό αρέσει σε odi και Naty

#3 ΤΕΜΠΕΛΗΣ

ΤΕΜΠΕΛΗΣ

    Θρυλικός Ήρωας

  • Moderators
  • 2.230 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΣτο Μυαλό Μου
  • Ομάδα:Τεμπελιας
  • Κόσμος:GR11



Φήμη: 2.442

Δημοσιεύτηκε 12 Οκτώβριος 2017 - 21:19:39

Πολυ καλά τα είπε ο ''φίλος''  ΝΕΚΡΟΘΑΥΤΗΣ!

 

​Συγχαρητήρια λοιπόν  (balloon) 


  • Αυτό αρέσει στον/η odi

                                Κανόνες Φορουμ και Όροι Χρήσης
                                        Υποστήριξη
                               Συχνές ερωτήσεις (F.A.Q) σχετικά με το φόρουμ
                               Συχνές ερωτήσεις (F.A.Q) σχετικά με το παιχνίδι




                                                                                             giphy.gif


#4 KostaZz2310

KostaZz2310

    Ήρωας με Μεταπτυχιακό

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 446 μηνύματα
  • Ομάδα:OldSchoolGG
  • Κόσμος:GR14






Φήμη: 947

Δημοσιεύτηκε 12 Οκτώβριος 2017 - 21:22:48

Μπραβο στα παιδιαααααααααα τελεια δουλειαααα περιμενουμε κιαλλες συνεντευξεις τετοιου τυπου...Μπραβο Γιωργοοο!!! (stars)


  • Αυτό αρέσει στον/η odi

Διαγωνισμός HZ 1 (Τέλος) Διαγωνισμός HZ 2 (Ακυρώθηκε)


#5 PenPen

PenPen

    Ασημένιος Ήρωας

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 762 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΠάτρα
  • Ομάδα:#panachaikh1891
  • Κόσμος:GR16
  • Ήρωας:PenPen



Φήμη: 370

Δημοσιεύτηκε 13 Οκτώβριος 2017 - 05:23:10

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΣ!!!!


  • Αυτό αρέσει στον/η odi
«Το πρόβλημα με τον κόσμο είναι ότι οι έξυπνοι άνθρωποι είναι γεμάτοι αμφιβολίες, ενώ οι ηλίθιοι είναι γεμάτοι εμπιστοσύνη ».
 
 
 
 
 
Charles Bukowski.
 
 
 
 

#6 Ομορφουλης

Ομορφουλης

    Θαυμαστής

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 132 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαIn your mind...;)
  • Κόσμος:GR13
Φήμη: 60

Δημοσιεύτηκε 13 Οκτώβριος 2017 - 08:09:26

Ωραίος  (zombie)


  • Αυτό αρέσει στον/η odi

SMOKEEEEEEEEEE.....DEVIL...


#7 Naty

Naty

    Χρυσός Ήρωας

  • Team Hero Zero
  • 1.193 μηνύματα
  • Κόσμος:GR4



Φήμη: 5.574

Δημοσιεύτηκε 13 Οκτώβριος 2017 - 09:30:08

congratulations-6341.gif

Εξαιρετική δουλειά!!!

Μπράβο σας!!!! (flower)


  • Αυτό αρέσει σε odi, Dreamer και grigrist

#8 dina

dina

    Μικρός Πικάσο

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 1.098 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΠελοπόννησος, Ελλάδα
Φήμη: 1.928

Δημοσιεύτηκε 13 Οκτώβριος 2017 - 10:43:48

Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α!!!!!!! Η καλύτερη συνέντευξη!!!! (win)  (win)  (win)


  • Αυτό αρέσει σε odi και Naty

Χρήσιμοι σύνδεσμοι/Useful links

 

 

 

Υποστήριξη

Φόρουμ

Όροι χρήσης παιχνιδιού


#9 solomon fi

solomon fi

    Χάλκινος Ήρωας

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 632 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΤόσο κοντά στο τέλος
  • Κόσμος:GR1
Φήμη: 426

Δημοσιεύτηκε 13 Οκτώβριος 2017 - 10:52:22

Μπράβο ωραία συνέντευξη!


  • Αυτό αρέσει στον/η odi

#10 billakos123

billakos123

    Χάλκινος Ήρωας

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 656 μηνύματα
  • Ομάδα:ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ
  • Κόσμος:GR27
  • Ήρωας:UmboniaSpinosa






Φήμη: 618

Δημοσιεύτηκε 13 Οκτώβριος 2017 - 11:06:22

Απλα το καλυτερο!!Μπραβο και στους 2!


  • Αυτό αρέσει στον/η odi

#11 billisGr

billisGr

    Ήρωας με Μεταπτυχιακό

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 498 μηνύματα
  • Ομάδα:Hooligans
  • Κόσμος:GR6
  • Ήρωας:BillysGr
Φήμη: 214

Δημοσιεύτηκε 13 Οκτώβριος 2017 - 11:22:17

Πολύ ωραία συνέντευξη...από τις καλύτερες μπορώ να πω  (clown)  (zombie)  (drinks2)  (devil)


  • Αυτό αρέσει στον/η odi

#12 nickpap3

nickpap3

    Ασημένιος Ήρωας

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 780 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΘεσσαλονίκη, Ελλάδα.
  • Κόσμος:GR2






Φήμη: 901

Δημοσιεύτηκε 13 Οκτώβριος 2017 - 11:25:39

Ήταν λίγο τρομακτική η συνέντευξη, ααχχααχαχ αστειεύομαι ήταν πάρα πολύ καλές  και οι δύο πλευρές με νέες ερωτήσεις και απαντήσεις!!!  B)  B)  (clown)


  • Αυτό αρέσει στον/η odi

#13 dragesen

dragesen

    Χάλκινος Ήρωας

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 541 μηνύματα
  • Ομάδα:YAKUZA
  • Κόσμος:GR15
  • Ήρωας:farfan1
Φήμη: 326

Δημοσιεύτηκε 13 Οκτώβριος 2017 - 12:15:41

μπράβο σε όλους τέλεια δουλειά 


  • Αυτό αρέσει σε odi και lola12345
Το 50% των ανθρώπων                         "Ελευθερία σημαίνει να μην ακολουθείς κανένα!"   
δεν πιστεύουν στα θαύματα...                                              (smug)  (smug)
Το άλλο 50% με έχει δει...                   Εγω,ο Τριφτης και ο Φλαμινγκος θα λειπουμε για σαφαρι Γαζελας.
                                                                             Κοντα σας παλι απο Σεπτεμβριο! :):)      

#14 hero2005

hero2005

    Απόφοιτος Σχολής Ηρώων

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 374 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαLarissa,Greece
  • Ομάδα:BLACK ROSSES
  • Κόσμος:GR5
  • Ήρωας:hero136
Φήμη: 191

Δημοσιεύτηκε 13 Οκτώβριος 2017 - 14:22:27

Παρα πολυ καλο μπραβο σας!!!
  • Αυτό αρέσει στον/η odi

gr5=hero136

 


#15 Kazalex

Kazalex

    Μαθητής Σχολής Ηρώων

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 278 μηνύματα
  • Κόσμος:GR23
  • Ήρωας:mamas






Φήμη: 249

Δημοσιεύτηκε 13 Οκτώβριος 2017 - 18:13:53

Γεια σου ρε νεκροθάφτη!! 



#16 PenPen

PenPen

    Ασημένιος Ήρωας

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 762 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΠάτρα
  • Ομάδα:#panachaikh1891
  • Κόσμος:GR16
  • Ήρωας:PenPen



Φήμη: 370

Δημοσιεύτηκε 14 Οκτώβριος 2017 - 15:20:40

Συγκινήθηκα!!!! :P


  • Αυτό αρέσει στον/η odi
«Το πρόβλημα με τον κόσμο είναι ότι οι έξυπνοι άνθρωποι είναι γεμάτοι αμφιβολίες, ενώ οι ηλίθιοι είναι γεμάτοι εμπιστοσύνη ».
 
 
 
 
 
Charles Bukowski.
 
 
 
 

#17 odi

odi

    Θρυλικός Ήρωας

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 2.524 μηνύματα
  • Κόσμος:GR11






Φήμη: 4.981

Δημοσιεύτηκε 18 Οκτώβριος 2017 - 01:36:25

congratulations-6341.gif

Εξαιρετική δουλειά!!!

Μπράβο σας!!!! (flower)

Ξέχασα να αναφέρω ,πως τις φοβερές εικόνες τις επιμελήθηκε η ανωτέρα αρχή του Forum μας Naty!!Σε ευχαριστώ πολύ Νατάσα.

Επίσης να ευχαριστήσω θερμά τον καλεσμένο μου ,που επί 2 ώρες υπομονετικά ,απαντούσε τις ερωτήσεις μου (πως ειιπεεεεεεες;Δεν έχω καλό σήμα,δεν σε ακούωωωω καλάαααα),καθώς εγώ πληκτρολογούσα τις προαναφερθέντες απαντήσεις του.Την γλίτωσα όμως με ελαφριά τενοντίτιδα.  :D  :D


  • Αυτό αρέσει στον/η dina, KostaZz2310, GLEM και σε 8 άλλους

...Κείνο το βράδυ σώπαιναν οι λύκοι,
γιατί ουρλιάζανε άνθρωποι... (u)
Μ.Λ.






Επίσης έχει ετικέτα με μία ή παραπάνω από αυτές τις λέξεις κλειδιά: συνέντευξη

0 χρήστες διαβάζουν αυτό το θέμα

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες