Μεταπήδηση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

Προτασεις για αλλαγες στο παιχνιδι


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1 απάντηση σε αυτό το θέμα

#1 Χρηστος Τσ.

Χρηστος Τσ.

    Παρατηρητής

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 44 μηνύματα
  • Ομάδα:Παναθηναικος
  • Κόσμος:GR1
  • Ήρωας:Κανεις
Φήμη: 74

Δημοσιεύτηκε 25 Οκτώβριος 2017 - 18:50:35

Ειχα καποιες σκεψεις σχετικα με ορισμενες αλλαγες που θα μπορουσαν να γινουν στο παιχνιδι και σκεφθηκα να τις μοιραστω μαζι σας:

1. Εβδομαδιαιο τουρνουα δοξας σε αντικατασταση του καταργουμενου τουρνουα τιμης. σε αντιθεση με οτι συνεβαινε στο τουρνουα τιμης οπου παικτες τη μια βδομαδα εβγαζαν ρουχα και την επομενη εβαζαν προκειμενου να κερδιζουν μεγαλα ποσα τιμης στο τουρνουα δοξας τετοια δυνατοτητα δεν υπαρχει αρα ο καθε παικτης θα καταλαμβανει θεση στην καταταξη συμφωνα με τη δοξα που θα συγκεντρωνει χωρις να μπορει να αλλοιωσει ή να επηρεασει το αποτελεσμα οπως γινεται και με το τουρνουα εμπειριας.

2. Δυνατοτητα αγορας κερματων με χρηματα. Ενω μπορουμε να αγορασουμε ντονατ δεν μπορουμε να αγορασουμε κερματα. Θα μπορουσε να προστεθει η δυνατοτητα αυτη. Αλλωστε τα κερματα χρειαζονται τοσο για προσθηκη σκιλς οσο και για την εξαγορα ενεργειας και την αναβαθμιση - χτισιμο εργοταξιων στην ηρωικη κρυψωνα.

3. Δυνατοτητα αλλαγης του ονοματος του ηρωα με κερματα ή ντονατ. Πολλοι παικτες ισως ξεκινησαν το παιχνιδι βαζοντας ενα απλο ονομα χωρις να το καλοσκεφθουν αλλα στην πορεια να ...κολλησαν με το παιχνιδι και να επιθυμουσαν να αλλαξουν το ονομα τους σε ενα πιο πιασαρικο χωρις ομως να υπαρχει αυτη η δυνατοτητα (απ'οσο γνωριζω δηλαδη)

4. Εξαλειψη της αυτοματης διαγραφης παικτη λογω αποχης απο το παιχνιδι. Τουλαχιστον στη δικη μου περιπτωση ενω παλιοτερα ειχα παικτη και αρκετα δυνατο ετυχε να απεχω απο το παιχνιδι περιπου ενα - εναμιση ετος. Οταν αποφασισα να επιστρεψω ο παικτης δεν υπηρχε. Απο την υποστηριξη βεβαια μου ζητησαν ημερομηνια δημιουργιας παικτη την οποια εγω που να θυμομουν... ετσι ο παικτης πηγε ακλαυτος. Θα μπορουσε λοιπον ο ηρωας να παραμεινει ως εχει ανεξαρτητα ποσο καιρο βρισκεται αδρανης. Ειναι κριμα να διαγραφεται ενας ηρωας λογω πολυμηνης αποχης του παικτη που τον διαχειριζεται. Αλλωστε σε ορισμενες περιπτωσεις υπαρχουν και λογοι ανωτερας βιας (υγειας, οικογενεια9αν εχει μεταβληθει η συγκεκριμενη παραμετρος ζητω συγνωμη).

5. Προσθετη επιβραβευση οσων αποφασιζουν να αγορασουν ντονατ με παροχη σκιλς, κερματων, καποιου βοηθου η ενος ειδικου επικου αντικειμενου. Καλως καως ολα τα παιχνιδια βασιζονται οχι μονο στους ενεργους παικτες αλλα και σε οσους πληρωνουν για αυτο. Οι τελευταιαοι θα επρεπε να εχουν μια παραπανω επιβραβευση περαν των ντονατ για τα οποια πληρωσαν με τα χρηματα τους οπως συμβαινει σε πολλα παιχνιδια.

6.  Συχνοτερη παροχη ντονατ απο τα καθημερινα μπονους οταν συνδεομαστε στο παιχνιδι. Οι καθημερινες επιβραβευσεις για εισοδο στο παιχνιδι ειναι ησσονος σημασιας τις περισσοτερες φορες καθως δινουν ενα μικρο ποσο κερματων και εμπειριας. Θα μπορουσαν οι επιβραβευσεις αυτες να αλλαξουν μορφη σε στυλ εβδομαδας. Δηλαδη 1η μερα, 2η μερα, 3η και ουτω καθ'εξης ως την 7η οπου η επιβραβευση θα μπορουσε να ηταν για την 1η εβδομαδα 2 ντονατ, για τη 2η σερι 4 ντονατ, για την 3η σερι 6 ντονατ και για την 4η σερι 8 ντονατ και τον επομενο μηνα παλι απο την αρχη. Επισης στις επιβραβευσεις θα μπορουσε να συμπεριληφθει και επικο οπλο. Ετσι θα μπορουσαν να εχουν σιγουρα καποια ντονατ και παικτες που δεν πληρωνουν για την εξαγορα τους.

7. Δυνατοτητα επιλογης επιθεσεις σε αγωνα πρωταθληματος αναμεσα σε ολους που συμμετεχουν στο πρωταθλημα και οχι μονο αναμεσα σε 3 συγκεκριμενους. 

8. Προσθηκη αγορας σκιλς απο το καταστημα προσφορων (ειτε με ντονατ ειτε με σημαντικο αριθμο κερματων αναλογως του λεβελ του καθε ηρωα).

 

Ειμαι πεπεισμενος οτι καποιες προτασεις πιθανον να εχουν ξανααναφερθει στο παρελθον καποιες αλλες ισως οχι. Απλα σκεφθηκα να αποτυπωσω τις δικες μου εδω οσο χαζες μπορει να ακουγονται σε καποιους. Απλα ακομα και μια χαζη προταση ειναι καλυτερη απο την καμια. 


  • Αυτό αρέσει στον/η Kazalex, goof123, AlphaWarrior και σε άλλον ένα

#2 Kazalex

Kazalex

    Μαθητής Σχολής Ηρώων

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 278 μηνύματα
  • Κόσμος:GR23
  • Ήρωας:mamas






Φήμη: 249

Δημοσιεύτηκε 25 Οκτώβριος 2017 - 19:16:32

Πολύ καλές ιδέες, συγχαρητήρια! Στο μόνο που δεν συμφωνώ είναι για τις καθημερινές επιβραβεύσεις. Οι ανταμοιβές παρά είναι καλές, εμένα εννοείται πως δεν με χαλάει αλλά δεν συμφέρει την εταιρεία. Επίσης για το πρωτάθλημα είναι κάτι που έχει ξανά-αναλυθεί. Αυτή είναι η λογική του πρωταθλήματος, να νικάς παίκτες ίδιους με εσένα, αυτός που έχει τα καλύτερα skills νικάει. Δεν μπορείς να επιτεθείς παίκτες κατώτερους και να ανεβαίνεις σιγά-σιγά. Αυτό που μπορεί να διορθωθεί είναι να μην βγαίνουν παίκτες από την ομάδα σου. ;)






0 χρήστες διαβάζουν αυτό το θέμα

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες