Μεταπήδηση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

Κανόνες υπό-φόρουμ για την ενότητα "Τέχνη & Φαντασία"


  • Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
Δεν υπάρχουν απαντήσεις σε αυτό το θέμα

#1 Naty

Naty

    Χρυσός Ήρωας

  • Team Hero Zero
  • 1.193 μηνύματα
  • Κόσμος:GR4



Φήμη: 5.574

Δημοσιεύτηκε 03 Νοέμβριος 2017 - 23:04:59

Κανόνες και οδηγίες

 

1.Το δημοσιευμένο περιεχόμενο πρέπει να είναι πρωτότυπο. Κάθε λογοκλοπή θα οδηγήσει σε προειδοποίηση και πιθανή απαγόρευση περαιτέρω δημοσίευσης. Η χρήση των στιγμιότυπων / εικόνων από προϊόντα (παιχνίδια που σχετίζονται) της Playata GmbH, ωστόσο, δεν θεωρούνται λογοκλοπή.

2.Το περιεχόμενο πρέπει να σέβεται όλους τους κανόνες φόρουμ και όρων χρήσεων. Οποιοδήποτε περιεχόμενο μπορεί να αφαιρεθεί εάν ένας συντονιστής θεωρεί ότι παραβιάζει τους κανόνες μας. Η δημοσίευσή σας (ιστορία / τέχνη) θα διαγραφεί χωρίς προειδοποίηση, εάν περιέχει κατά κάποιο τρόπο παράνομο, σεξουαλικό ,προσβλητικό, ρατσιστικό, εθνικιστικό, θρησκευτικό ή υποτιμητικό περιεχόμενο (επίσης απαγορεύονται οι διαφημίσεις).

3. Τα μηνύματα  μπορούν να επεξεργαστούν μόνο για 30 λεπτά μετά την αρχική δημιουργία τους, επομένως βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει όλο το περιεχόμενο που υποβλήθηκε για ορθογραφικά και άλλα σφάλματα και ότι παρουσιάζετε όλο το επιθυμητό περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένων και των εικονογραφήσεων .

4. Αν ο θεματογράφος επιθυμεί αργότερα να αφαιρέσει το δημοσιευμένο περιεχόμενό του, μπορεί να επικοινωνήσει με έναν συντονιστή. (χρησιμοποιώντας την αναφορά/καταγγελία μέσα στο θέμα).

5. Αυτό το υποφόρουμ χωρίζεται σε δύο τμήματα. Φαντασία & Χιούμορ (ιστορίες που μπορεί να περιλαμβάνουν εικόνες) και Τέχνη (που θα αποτελείται από  παρουσιάσεις, δηλ. Φωτογραφίες,σχέδια κλπ.) Παρακαλούμε να  δημοσιεύσετε τα θέματα σας στην κατάλληλη ενότητα.


  • Αυτό αρέσει στον/η odi, pariss123, grigrist και σε 4 άλλους




0 χρήστες διαβάζουν αυτό το θέμα

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες