Μεταπήδηση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

Συνέντευξη Γκαράζ νούμερο 12 με τον: DENNIS26


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
21 απαντήσεις σε αυτό το θέμα

#1 Sh3p47

Sh3p47

    Χάλκινος Ήρωας

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 686 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΒόλος (Μαγνησία)
  • Κόσμος:GR1
Φήμη: 1.007

Δημοσιεύτηκε 06 Μάρτιος 2015 - 11:43:56

Το όνομά μου είναι Kyriakos και θα εκτελέσω χρέη δημοσιογράφου για απόψε.

1plsuBC.jpg

Καλώς ήρθατε στη συνέντευξη γκαράζ. Εδώ θα συναντήσετε μερικούς από τους πιο απροσδόκητους ήρωες στη χώρα μας. Απόψε θα έχουμε τη χαρά να μιλήσουμε με τον DENNIS26.


BruuJbv.png

 

  • Γεια σας. Πώς είστε; Μπορείτε να μας δώσετε το όνομα του ήρωά σας καθώς και τους διακομιστές στους οποίους παίζετε;

"Καλησπέρα σε όλους τους μικρούς και μεγάλους ήρωες του Hero Zero. Είμαι ο Dennis26 και παίζω στους κόσμους του gr2, gr3 και gr4 πάντοτε με το ίδιο όνομα."

  • Γιατί επιλέξατε αυτό το όνομα για τον παίκτη σας;

"Αυτό το όνομα επέλεξε ο γιος μου που τον λένε Διονύση. Όταν έφτιαξε τον ήρωα του το όνομα Dennis ήταν «πιασμένο» και απλά του έβαλε το 26 στο τέλος."

  • Μπορείτε να μας μιλήσετε για την καθημερινή σας ζωή, όταν δεν εργάζεστε ως ήρωας;

"Με λένε Βασίλη και είμαι από τα όμορφα Χανιά της Κρήτης. Είμαι 48 χρονών, παντρεμένος με ένα παιδί και δουλεύω σε μία εταιρία σαν Μηχανικός Έργων. Όταν δεν εργάζομαι σαν ήρωας τον ελεύθερο χρόνο μου τον περνάω ανάμεσα στην οικογένεια μου και τους φίλους μου. Μου αρέσει πολύ το σινεμά, οι βόλτες όπως τα ταξίδια με την μηχανή και το ποδήλατο το οποίο έχω εντάξει και στην καθημερινή μου ζωή. Απολαμβάνω τις ποδηλατικές διαδρομές με τον γιό μου και τους φίλους του αν και δεν σας το κρύβω ότι ο ανταγωνισμός εδώ είναι μεγάλος…"

  • Έχετε κάποιο hobby;

"Λατρεύω πάρα πολύ την θάλασσα και από μικρός αγάπησα την ιστιοπλοΐα. Έχω λάβει μέρος σε αγώνες κρατώντας πάντα τις καλύτερες αναμνήσεις. Ζούμε σε ένα από τα καλύτερα νησιωτικά συμπλέγματα του κόσμου και ας μην ξεχνάμε ότι οι καλύτεροι προορισμοί που κρατούνται παρθένοι είναι αυτοί που τους επισκέπτεσαι μόνο μέσω θαλάσσης πια. Φανταστείτε τον εαυτό σας να σκίζετε τα νερά του Αιγαίου και στο μισό μέτρο από την πλώρη του ιστιοπλοϊκού αλλά και τριγύρω σας να παραβγαίνετε με τα δελφίνια…"

  • Πότε ξεκινήσατε να παίζετε Hero Zero;

"Μισό λεπτό να δω γιατί δεν θυμάμαι ακριβώς… Gr2, ολοκληρωμένα ηρωικά κατορθώματα, πρώτα βήματα εκμάθησης, λοιπόν ο γιος μου ξεκίνησε να παίζει τον ήρωα στις 7 Απριλίου 2013."

  • Πώς ενημερωθήκατε για το παιχνίδι; Σας το σύστησε κάποιος φίλος σας, το είδατε από την τηλεόραση κλπ.;

"Όπως έχω πει πιο πριν το παιχνίδι μου το γνώρισε ο γιος μου που και αυτός με την σειρά του το έμαθε από ένα φίλο του με τον οποίο είχανε μεγάλες κόντρες. Τον έβλεπα να παίζει στον ελεύθερο χρόνο του και κάποια στιγμή ζήτησε την βοήθεια μου για να αναπτύξει τον παίκτη του. Εγώ πέρναγα πάρα πολύ χρόνο λόγω δουλειάς σε υπολογιστή, μου ήταν πολύ εύκολο να κάνω κάποιες βασικές επαναλαμβανόμενες ενέργειες."

  • Θυμάστε τις πρώτες μέρες σας ως αρχάριος ήρωας;

"Αν τις θυμάμαι λέει… κάθομαι ώρες ώρες και σκέπτομαι τι βλακείες έκανα και με πιάνουν τα γέλια. Μετά από μία εβδομάδα κόλλησα με το παιχνίδι και πήρα την ανάπτυξη του ήρωα στα σοβαρά. Δεν ήξερα όμως τι να κάνω και οδηγίες δεν υπήρχαν πουθενά. Άρχισα λοιπόν να παρατηρώ και να αναλύω τους καλούς και δυνατούς παίκτες της κορυφής που είχαν 200ρισει τότε. Πολύ νωρίς κατάλαβα την σπουδαιότητα των προπονήσεων επομένως και την ανάγκη να μπεις σε μια καλή ομάδα με καλά τρόπαια. Οι καλοί όμως παίκτες ξέρουν ότι οφείλουν πολύ μεγάλο ποσοστό από την ανάπτυξη του παίκτη τους στην ομάδα και δεν θέλουν να έχουν άσχετους συμπαίκτες γιατί μακροπρόθεσμα αυτό θα τους αποδυναμώσει. Για να μην αναφέρω ότι από τα ηρωικά μας κατορθώματα ένας έμπειρος παίκτης μπορεί να μας σκιαγραφήσει και να ξέρει ακριβώς πόσο άσχετοι ή σχετικοί είμαστε ανεξαρτήτως από το level μας. Ξεκίνησα λοιπόν να ανεβαίνω σε δυναμικές ομάδες και σε τρεις μήνες με δέχτηκαν οι VENOMS. Ουσιαστικά τότε άρχισε και η γρήγορη ανάπτυξη του παίκτη μου γιατί σε αυτό το χρονικό διάστημα είχα ανακαλύψει πολλά από τα μυστικά του παιχνιδιού. Εν τω μεταξύ είχα γνωριστεί με κάποιους καλούς παίκτες από τους κόσμους gr2, gr3 και ανταλλάζαμε απόψεις για διάφορα θέματα που αφορούν την στρατηγική του παιχνιδιού. Το παιχνίδι μπορεί να φαίνεται επιφανειακά πολύ απλοϊκό αλλά πιστέψτε με μόνο απλό δεν είναι. Πολλές φορές οι διαφορές γίνονται από μικρολεπτομέρειες που οι περισσότεροι αγνοούν για να μην αναφέρω το γεγονός ότι η ανάπτυξη του παίκτη μοιάζει με ένα μαραθώνιο… Μια χρυσή συμβουλή σε αρχάριους παίκτες είναι να κάνουν ΠΑΝΤΑ κάθε ημέρα πρώτα τις προπονήσεις τους και μετά να παίζουν όσο ποιο πολύ εμπειρία μπορούν με 50ρι ενισχυτικό στις αποστολές (το πιο σπουδαίο ενισχυτικό για την ανάπτυξη του παίκτη τους). Οι καλές ομάδες αναζητούν παίκτες από το ΤΟΠ 30 του τουρνουά εμπειρίας. Να μην παρασύρονται λοιπόν από το να επιλέγουν αποστολές που δίνουν χρήματα από την αρχή. Αυτό είναι μέγα λάθος για την ανάπτυξη του παίκτη τους."

  • Ποιο είναι κατά τη γνώμη σας το καλύτερο πράγμα στο Hero Zero;

"Αυτό που περισσότερο μου αρέσει στο παιχνίδι είναι η επικοινωνία που αναπτύσσεις με συμπαίκτες αλλά κάποιες φορές και με αντιπάλους, ας μην ξεχνάμε ότι δεν έχουμε τίποτα να μοιράσουμε. Επίσης το γεγονός ότι πίσω από τους καρτουνίστικους ήρωες κρύβονται άνθρωποι και όχι κάποιος εικονικός αντίπαλος καθοδηγούμενος από υπολογιστή. Με αυτούς τους ανθρώπους συνεργάζεσαι αλλά και συναγωνίζεσαι μέσα από τις ομάδες για να επιτύχετε κάποιους κοινούς στόχους που έχετε θέσει."

  • Τι κάνετε όταν ανοίγετε το Hero Zero; Γιατί;

"Το πρώτο πράγμα που κάνω είναι να μπω στο chat της ομάδας. Με τα περισσότερα παιδιά μετά από τόσο καιρό είμαστε φίλοι και κάνουμε και αρκετές πλάκες μεταξύ μας. Ενημερωνόμαστε λοιπόν για διάφορα συμβάντα που αφορούν το παιχνίδι και όχι μόνο που έγιναν κατά την απουσία μας. Ένας δεύτερος λόγος και πολύ σημαντικός που πρέπει να μπαίνουμε πρώτα στο chat είναι για να δηλώνουμε και στις μάχες της ομάδας. Πιστέψτε με δεν υπάρχει τίποτα εκνευριστικό για τον αρχηγό και τους συμβούλους από το να χάνονται για πολύ λίγο μάχες γιατί ο άλλος ενώ είναι online δεν δήλωσε στην μάχη ή έκανε «γυμνισμό». Chat λοιπόν πρώτα, μετά προπονήσεις και τέλος αποστολές."

  • Έχετε θέσει κάποιους συγκεκριμένους στόχους στο παιχνίδι;

"Αυτό που έχει σημασία για εμένα είναι και στους τρεις κόσμους να πηγαίνει καλά η ομάδα μου στην κατάταξη. Προσπαθώ μέσα από τον παίκτη μου να βοηθάω προς αυτήν την κατεύθυνση όσο πιο πολύ μπορώ. Πάντα τα θέλω των παικτών πρέπει να υποχωρούν στις ανάγκες και τους στόχους των ομάδων. Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε και την διασκέδαση γιατί ένα παιχνίδι είναι και πρέπει και να το ευχαριστιόμαστε παίζοντας."

  • Τι θεωρείτε σημαντικότερη επιτυχία στο Hero Zero;

"Αυτό έχει να κάνει περισσότερο με τον ανθρώπινο παράγοντα του παιχνιδιού. Είναι κατά την γνώμη μου οι σχέσεις σεβασμού, φιλίας και εμπιστοσύνης με άτομα που ενώ δεν τα ξέρεις στην πραγματική ζωή εδώ με το πέρασμα του χρόνου έχετε δέσει και έχετε γίνει φίλοι."

  • Έχετε κάνει φιλίες στο παιχνίδι;

"Ναι έχω κάνει φίλους μέσα από το παιχνίδι ειδικά με τα παιδιά που είναι στο συμβούλιο της ομάδα μου τους VENOMS στο gr3 που κάποτε είχα διατελέσει και αρχηγός τους τότε στα δύσκολα για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Πολύ ωραίες στιγμές είχα περάσει και στο gr4 με τους αξέχαστους καρδουλομάχους (Kingdom hearts) που βοήθησα στο στήσιμο της ομάδας από την αρχή."

  • Ποιος είναι ο αγαπημένος σας ήρωας (π.χ. Batman, Superman);

"Με πάτε πολλά χρόνια πίσω… ο Φάντομ Ντακ"

  • Θα θέλατε να δώσετε μερικές συμβουλές στους αρχάριους παίκτες;

"Όπως όλα τα καλά πράγματα στην ζωή αποκτιούνται με κόπο έτσι και ο ήρωας τους θέλει δουλειά, επιμονή και υπομονή για να δυναμώσει. Να βάλουν 50ρι ενισχυτικό αποστολών και να παίζουν από την αρχή φουλ εμπειρία με τις δύσκολες αποστολές και δεν πειράζει αν χάνουν μερικές. Γενικά να έχουν στο μυαλό τους οτιδήποτε ενέργεια μπορεί να τους φέρνει εμπειρία για να αλλάζουν γρήγορα level. Π.χ. τα ηρωικά κατορθώματα, οι ειδικές αποστολές και προπαντός τώρα να κυνηγούν τον κακοποιό που δίνει από όλα. Επίσης ένα πετ με καλές ιδιότητες κάνει την διαφορά στις μάχες ΑΛΛΑ και στις αποστολές γιατί χάνουμε τις δύσκολες πολύ πιο σπάνια άρα αναπτυσσόμαστε πιο γρήγορα. Ξεκινάμε λοιπόν τις ιδιότητες με «κεφαλιά» και τελειώνουμε με το «ξεγελώντας τον θάνατο». Τέλος θα τους συμβούλευα το username και το password να μην το δίνουν σε κανένα και ειδικά σε αυτούς που τους υπόσχονται να τους βάλουν άπειρα donuts και χρήματα στους παίκτες τους. Αυτοί το μόνο που θέλουν είναι να σας κλέψουν τους παίκτες. Μην ενδώσετε λοιπόν γιατί θα χάσετε τον παίκτη σας για πάντα και μαζί με αυτόν τον κόπο και τον χρόνο που αφιερώσατε για να τον δυναμώσετε."

  • Μπορείτε να περιγράψετε το παιχνίδι με τρεις λέξεις;

"Κόλλημα, διασκέδαση, επικοινωνία."

  • Έχετε κάποιο παίκτη σαν ίνδαλμα; Γιατί;

"Υπάρχουν πολλοί παίκτες που εκτιμώ αν και οι περισσότεροι έχουν διαγράψει πια τους παίκτες τους. Χωρίς να θέλω να αδικήσω κανένα θα έλεγα τον Τragic που είχα για αρχηγό στο gr2 όταν ήμουν στους Venoms."

  • Μπορείτε να βάλετε 3 ονόματα στις παρακάτω περιγραφές:

α) Καλύτερους παίκτες (βασιζόμενος αποκλειστικά στην ικανότητά τους ως παίκτες, όχι στην προσωπικότητά τους κλπ.): "Yiannis (ας είναι καλά το χαρτί και το καλαμάρι…), Hitman999 (με τόσα last hit τον έχει φοβηθεί ο κακοποιός τα βράδια…), w00dz (ο αυθεντικός και όχι ο τωρινός…)"

β) Οι αντίπαλοι που σέβεστε περισσότερο: "Dertis, DemolitionMan, Deronys (όταν ήμασταν αντίπαλοι)"

γ) αγαπημένα μέλη του φόρουμ (εάν χρησιμοποιείτε το φόρουμ): "Rex9 (αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει…)"

  • Μπορείτε να μας περιγράψετε μια "ιδιαίτερη" στιγμή σας, όσο καιρό παίζετε Hero Zero;

"Ανέλαβα αρχηγός στους Venoms στο gr3 λίγο μετά την διάλυσή της και με λίγους πραγματικούς φίλους σιγά - σιγά με πολύ κόπο και προσωπικό χρόνο καταφέραμε να πάμε την ομάδα ξανά στην κορυφή."

  • Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας σας, για την υψηλή σας θέση στην κατάταξη;

"Το να βρίσκεσαι σε μια ενεργή ομάδα με καλά τρόπαια και να προσπαθείς καθημερινά για την ανάπτυξη του παίκτη σου."

  • Έχετε δώσει κάποιο "αστείο" όνομα σε έναν βοηθό σας;

"Ναι, Μπιριγκόγκος είναι ένα από τα παιδιά του Καραγκιόζη."

  • Ποιος είναι ο αγαπημένος σας βοηθός;

"Αυτός που έχω τώρα στο gr4 Heroes Do Heroic Deeds."

  • Ποια είναι, κατά την γνώμη σας, καλύτερη δεξιότητα βοηθού;

"Όλοι θα σας πουν το ξεγελώντας τον θάνατο, εγώ θα σας πω την εκτέλεση πέναλτι που την έδινε το παιχνίδι πέρυσι κατά την διάρκεια του μουντιάλ. Το πετ και ειδικά οι ιδιότητές του είναι πολύ σημαντικές στην ανάπτυξη του παίκτη μας. Επίσης το σωστό είναι να στήνουμε τον παίκτη μας σε σχέση με τις ιδιότητες του πετ και όχι το αντίθετο."

  • Ποιο είναι το αγαπημένο σας αντικείμενο στο παιχνίδι;

"Μα τι άλλο φυσικά εκτός από ένα κομμάτι της ειρωνικής στολής."

  • Έχετε κερδίσει κάποιο εβδομαδιαίο τουρνουά; Αν ναι, άξιζε;

"Έχω κερδίσει αρκετές φορές και στους τρεις κόσμους πρώτη θέση σε τουρνουά τιμής και τουρνουά εμπειρίας το οποίο είναι και το αγαπημένο μου. Κάποιες λίγες φορές έχω κερδίσει και τα δύο ταυτόχρονα. Φυσικά και άξιζε τον κόπο για την ανταμοιβή των donuts αλλά προπαντός για τις επικές κόντρες με πολύ άξιους αντιπάλους που ή πρωτιά κρίνονταν στις λεπτομέρειες."

  • Έχετε κερδίσει ποτέ κάποιον κακοποιό;

"Ναι έχω κερδίσει αρκετές φορές κακοποιό πάντα με προσπάθεια last hit, όχι φυσικά όσες ο master του είδους hitman999. Έχω καταφέρει όμως να πάρω last hit κακοποιού ταυτόχρονα σε διαφορετικούς κόσμους. Τώρα τελευταία έχουν δυσκολέψει παραπάνω τα πράγματα στον κακοποιό γιατί τον κυνηγάνε λόγο των προπονήσεων και της ενέργειας πολλοί περισσότεροι. Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι δεν είναι θέμα ΜΟΝΟ τύχης… το last hit"

  • Μπορείτε να μας δώσετε μερικές συμβουλές για τον σωστό τρόπο παιχνιδιού;

"Χρειάζεται να πω και άλλα; Όποιος με διαβάσει προσεχτικά και μπορέσει να εφαρμόσει αυτά που είπα σε θέματα τακτικής θα δει τα αποτελέσματα στον ήρωα του μετά από ένα εύλογο χρονικό διάστημα. Η εμπειρία μου έχει δείξει ότι δεν θέλουμε να ακούσουμε και προπαντός δεν θέλουμε να παραδεχτούμε ότι κάνουμε κάτι λάθος. Τρώμε λοιπόν τα μούτρα μας σε ένα - δύο κόσμους και αν έχουμε μάθει από τα λάθη μας ξεκινάμε με καλύτερες προϋποθέσεις και τακτική σε ένα καινούργιο κόσμο."

  • Θέλετε να στείλετε κάποιο μήνυμα στην κοινότητα του Hero Zero;

"Μικροί και μεγάλοι ήρωες του Hero Zero ας μην ξεχνάμε ποτέ ότι πρέπει να διασκεδάζουμε παίζοντας. Κάνετε πλάκα πάντα με ωραίο τρόπο στους φίλους σας στο chat της ομάδας και συμπεριφερθείτε πάντοτε με σεβασμό στους αντιπάλους σας. Προσπαθήστε να μοιράζετε σωστά τον χρόνο σας μεταξύ παιχνιδιού και real life. Προπαντός οι μικροί μας φίλοι να μην κάνουν τίποτα σε βάρος των μαθημάτων τους και της κοινωνικής τους ζωής. Εύχομαι σε όλους καλή συνέχεια στο παιχνίδι και σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο που μου διαθέσατε."

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου, ελπίζω να απολαμβάνεις το παιχνίδι. Έχεις τις καλύτερες ευχές από όλη την ομάδα!


  • Αυτό αρέσει στον/η Lefteris, Bla1r84, Rival και σε 13 άλλους

#2 Destroyer the real

Destroyer the real

    Μαθητής Σχολής Ηρώων

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 297 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαEverywhere
  • Ομάδα:In bocca al lupo
  • Κόσμος:GR9
  • Ήρωας:Destroyer
Φήμη: 277

Δημοσιεύτηκε 06 Μάρτιος 2015 - 12:13:58

ωραια συνεντευξη


Spoiler

#3 GEDLEMAN

GEDLEMAN

    Ονειροπόλος

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 87 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαEverywhere!!!
  • Ομάδα:ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ
  • Κόσμος:GR1
  • Ήρωας:manaros11
Φήμη: 61

Δημοσιεύτηκε 06 Μάρτιος 2015 - 12:22:50

Σίγουρα,αλλά έχω μία απορία.Κάθε πότε κάνετε συνεντεύξεις;


Όταν χάνεις,δεν χάνεις, κερδίζεις,αποκτάς πείρα και αυτή θα σε βοηθήσει να μην ξαναχάσεις!   


#4 Destroyer the real

Destroyer the real

    Μαθητής Σχολής Ηρώων

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 297 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαEverywhere
  • Ομάδα:In bocca al lupo
  • Κόσμος:GR9
  • Ήρωας:Destroyer
Φήμη: 277

Δημοσιεύτηκε 06 Μάρτιος 2015 - 12:32:53

ε λογικα καθε 1 με 2 μηνες νομιζω....


Spoiler

#5 katouniotis

katouniotis

    Μαθητής Σχολής Ηρώων

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 263 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΕλλάδα
  • Κόσμος:GR22
  • Ήρωας:Katouniotis



Φήμη: 164

Δημοσιεύτηκε 06 Μάρτιος 2015 - 13:17:14

πως θυμασε ακριβος ημερομηνια που εφτιαξες τον παιχτη;:D


Katouniotis gr22      

 

 


#6 Destroyer the real

Destroyer the real

    Μαθητής Σχολής Ηρώων

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 297 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαEverywhere
  • Ομάδα:In bocca al lupo
  • Κόσμος:GR9
  • Ήρωας:Destroyer
Φήμη: 277

Δημοσιεύτηκε 06 Μάρτιος 2015 - 13:19:45

αμα δεις τα κατορθωματα σου θα δεις <τα πρωτα βηματα> ειναι το πρωτο κατορθωμα που τελειωσες.  εκεινη την ημερα εφτιαξες τον παιχτη σου...


Spoiler

#7 dina

dina

    Μικρός Πικάσο

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 1.098 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΠελοπόννησος, Ελλάδα
Φήμη: 1.928

Δημοσιεύτηκε 06 Μάρτιος 2015 - 13:33:32

Πολύ καλοδουλεμένη συνεύντευξη μπράβο!!!


  • Αυτό αρέσει στον/η Sh3p47

Χρήσιμοι σύνδεσμοι/Useful links

 

 

 

Υποστήριξη

Φόρουμ

Όροι χρήσης παιχνιδιού


#8 Dr Something- Idol

Dr Something- Idol

    Θαυμαστής

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 126 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΝησί Yoyo
  • Ομάδα:AEK
  • Κόσμος:GR3
  • Ήρωας:Dimitris411
Φήμη: 148

Δημοσιεύτηκε 06 Μάρτιος 2015 - 14:35:56

Mπράβο σου Βασίλη :)
 

w00dz (ο αυθεντικός και όχι ο τωρινός…)

 

 

 

Τι εννοείς με αυτό ? Δεν κατάλαβα.


:wub: MONO AEK :wub:


#9 kristin1

kristin1

    Χάλκινος Ήρωας

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 641 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΘα έρθεις για καφεδάκι και θες να μάθεις;
  • Ομάδα:The Black Hawk
  • Κόσμος:GR3
  • Ήρωας:kristin1
Φήμη: 441

Δημοσιεύτηκε 06 Μάρτιος 2015 - 16:37:28

Mπράβο σου Βασίλη :)
 

 

Τι εννοείς με αυτό ? Δεν κατάλαβα.

'Εδωσε κάπου τον παίχτη ο αυθεντικός ..


Το μυαλό ξεχνάει,η καρδιά όμως ΠΟΤΕ!!

 

 

 


#10 DENIS5

DENIS5

    Θαυμαστής

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 104 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαGreece
  • Ομάδα:WOLVES MESSAGE
  • Κόσμος:GR3
  • Ήρωας:DENIS5
Φήμη: 129

Δημοσιεύτηκε 06 Μάρτιος 2015 - 19:11:55

πως θυμασε ακριβος ημερομηνια που εφτιαξες τον παιχτη; :D

 

Στα κατορθώματα!


We Are Legion - We Do Not Forgive We Do Not Forget

 


#11 Dr Something- Idol

Dr Something- Idol

    Θαυμαστής

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 126 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΝησί Yoyo
  • Ομάδα:AEK
  • Κόσμος:GR3
  • Ήρωας:Dimitris411
Φήμη: 148

Δημοσιεύτηκε 07 Μάρτιος 2015 - 06:18:46

 

'Εδωσε κάπου τον παίχτη ο αυθεντικός ..

 

Και αυτό δεν είναι παράνομο ?


:wub: MONO AEK :wub:


#12 kristin1

kristin1

    Χάλκινος Ήρωας

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 641 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΘα έρθεις για καφεδάκι και θες να μάθεις;
  • Ομάδα:The Black Hawk
  • Κόσμος:GR3
  • Ήρωας:kristin1
Φήμη: 441

Δημοσιεύτηκε 07 Μάρτιος 2015 - 10:11:50

Και αυτό δεν είναι παράνομο ?

είναι,αλλά κάθε μέρα γίνεται αυτό ... οπότε μην το βρισκεις περίεργο!
 


  • Αυτό αρέσει στον/η Dr Something- Idol

Το μυαλό ξεχνάει,η καρδιά όμως ΠΟΤΕ!!

 

 

 


#13 GEDLEMAN

GEDLEMAN

    Ονειροπόλος

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 87 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαEverywhere!!!
  • Ομάδα:ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ
  • Κόσμος:GR1
  • Ήρωας:manaros11
Φήμη: 61

Δημοσιεύτηκε 07 Μάρτιος 2015 - 12:52:34

Και αυτό δεν είναι παράνομο ?

Πιστεύω πως δεν,είναι από την δικιά μου άποψη είναι πολύ σωστός ο αυεντικός w00ds.Όταν βαρεούμε το hero zero(που ΔΕΝ πρόκειται να κάνω)και με προϋπόθεση έχουμε τον παίκτη από το browser ας τον δόσουμε σε κάποιον να μην πάει χαμένος ο χρόνος που χαλάσαμε...Με καταλάβαίνετε..ΤΣΑΜΠΑ ΚΟΠΟΣ!!!


  • Αυτό αρέσει σε kristin1 και Destroyer the real

Όταν χάνεις,δεν χάνεις, κερδίζεις,αποκτάς πείρα και αυτή θα σε βοηθήσει να μην ξαναχάσεις!   


#14 Sh3p47

Sh3p47

    Χάλκινος Ήρωας

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 686 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΒόλος (Μαγνησία)
  • Κόσμος:GR1
Φήμη: 1.007

Δημοσιεύτηκε 07 Μάρτιος 2015 - 13:12:08

Καλησπέρα,

 

παρακαλώ πολύ επιστρέψτε στο θέμα του νήματος και μην βγαίνετε εκτός θέματος.

 

Επίσης, αν έχετε αποδείξεις για οποιοδήποτε παράπτωμα παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη.


  • Αυτό αρέσει σε Rival και SakisPlaysPro

#15 i dont know

i dont know

    Παρατηρητής

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 30 μηνύματα
  • Ομάδα:The Killers
  • Κόσμος:GR3
  • Ήρωας:polimagkas
Φήμη: 6

Δημοσιεύτηκε 18 Μάρτιος 2015 - 15:24:52

Πολύ καλοδουλεμένη συνεύντευξη


  • Αυτό αρέσει στον/η foibo

#16 Psychedelic Malousis

Psychedelic Malousis

    Μπαμπα-ζωγραφοστρούμφ

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 713 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΗ Χρυσή Έρημος
  • Κόσμος:GR1
Φήμη: 2.463

Δημοσιεύτηκε 18 Μάρτιος 2015 - 15:41:27

πολύ καλή συνέντευξη !!!



#17 dina

dina

    Μικρός Πικάσο

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 1.098 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΠελοπόννησος, Ελλάδα
Φήμη: 1.928

Δημοσιεύτηκε 18 Μάρτιος 2015 - 15:42:52

Πολύ καλοδουλεμένη συνεύντευξη

Έκανες αντιγραφή ότι έγραψα και εγώ...


Χρήσιμοι σύνδεσμοι/Useful links

 

 

 

Υποστήριξη

Φόρουμ

Όροι χρήσης παιχνιδιού


#18 wouaaaaaou

wouaaaaaou

    Παρατηρητής

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 18 μηνύματα
  • Ομάδα:tirosalata
  • Κόσμος:GR2
  • Ήρωας:wouaaaaaou
Φήμη: 59

Δημοσιεύτηκε 31 Μάρτιος 2015 - 19:45:03

Πολύ καλή συνέντευξη και μετά από τόσες συνεντεύξεις επιτέλους έχει αρχίσει και αποκαλύπτονται μερικά σωστά tips που μπορούν να βοηθήσουν πολλούς παίχτες ….. Γιατί πιστεύω ότι το κύριο νόημα των συνεντεύξεων περά από την γνωριμία με τον παίχτη είναι  και η αποκάλυψη κάποιον tips ….. Ελπίζω και στην επομένη να επιδιωχτεί αυτό…

Συγχαρητήρια Πολύ Καλή Συνέντευξη !!!!

 

Υ.Γ. Ακόμα περιμένουμε συνέντευξη από τους κορυφαίους tragic & ANIKITOS ….


  • Αυτό αρέσει στον/η Sh3p47, Μιχαλης33, Dr Something- Idol και σε άλλον ένα

Tirosalata  ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ


#19 NoMiZwPwSEiDaEnaGaTouLl

NoMiZwPwSEiDaEnaGaTouLl

    Θαυμαστής

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 109 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΒολος
  • Ομάδα:Seven Nation Army
  • Κόσμος:GR5
  • Ήρωας:NoMiZwPwSEiDaEnaGaTouLi
Φήμη: 58

Δημοσιεύτηκε 08 Ιούνιος 2015 - 17:09:24

Συγχαρητήρια Πολύ Καλή Συνέντευξη !!!!


Και αν λειπει το αλλο σου μισο..

Μισος μενεις και εσυ ;)

 

Seven ONCE

Seven 4EVER


#20 MisterX

MisterX

    Μαθητής Σχολής Ηρώων

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 220 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΠίσω σου! 😁
  • Κόσμος:GR1
Φήμη: 344

Δημοσιεύτηκε 17 Ιούνιος 2015 - 10:52:16

Μια από τις καλύτερες συνεντεύξεις.Συγχαρητήρια!


  • Αυτό αρέσει στον/η reymysterio22222

''Res, non verba!''





0 χρήστες διαβάζουν αυτό το θέμα

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες