Μεταπήδηση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

Συνέντευξη Γκαράζ νούμερο 15 με τον: titius

GARAGE INTERVIEW titius GR2

  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
19 απαντήσεις σε αυτό το θέμα

#1 Spiro1

Spiro1

    Ασημένιος Ήρωας

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 820 μηνύματα
  • Κόσμος:GR2
  • Ήρωας:Spiro1
Φήμη: 2.123

Δημοσιεύτηκε 05 Ιούνιος 2015 - 05:41:28

Το όνομά μου είναι Spiro1 και θα εκτελέσω χρέη δημοσιογράφου για απόψε.

UsvrnmV.png

Καλώς ήρθατε στη συνέντευξη γκαράζ. Εδώ θα συναντήσετε μερικούς από τους πιο απροσδόκητους ήρωες στη χώρα μας . Απόψε θα έχουμε τη χαρά να μιλήσουμε με τον titius.

-Χαίρετε! Μήπως θα μπορούσατε να μας πείτε το όνομα του ήρωά σας και τον διακομιστή/τους διακομιστές στον οποίο παίζετε;

Χρησιμοποιώ το nickname “titius” στους διακομιστές gr2, gr3, gr5 , gr6, εμφανίζομαι δε στον gr1 ως “lelos1”, όπως επίσης διατηρώ σε ημιενεργή κατάσταση τον Ήρωα “titius” στον gr10…

fI4b8Qv.png

-Γιατί επιλέξατε αυτό το όνομα;

Και τα δυο ονόματα είναι συνδεδεμένα με τρυφερές στιγμές και έχουν εκκίνηση και αφορμή τις πρώτες λέξεις του παιδιού μου και της προσπάθειας του να μιλήσει με επάρκεια..
Το nickname “titius” είναι η επανάληψη (δις) του ερωτηματικού «τι» και ως κατάληξη χρησιμοποίησα την συνήθη κατάληξη των Ρωμαϊκών Ονομάτων “us”..
Όσο για το “lelos1” είναι απλά μια προσφώνηση – παράφραση του ονόματός μου.

-Θα θέλατε να μας πείτε μερικά λόγια για σας εκτός του παιχνιδιού;

Με λένε Λευτέρη και μένω στην Αλεξ/πολη.. Η εργασία μου προσφέρει συνεχή πρόσβαση σε υπολογιστές , όποτε είναι και σχετικά εύκολο να ασχολούμαι με το παιχνίδι, αν και ταυτόχρονα μου είναι σχεδόν απαγορευτικό να μιλώ στα διαφορετικά τσατ των ομάδων στις οποίες συμμετέχω και προτιμώ την αλληλογραφία με προσωπικά μηνύματα, απαντώντας σ΄ αυτά όταν υπάρχει αρκετός διαθέσιμος χρόνος.

-Έχετε κάποιο Χόμπι;

Συλλέγω Ελληνικά και Κυπριακά γραμματόσημα της κλασσικής περιόδου καθώς επίσης ασχολούμαι με ξύλινο μοντελισμό.

-Πότε ξεκινήσατε να παίζετε Hero Zero;

Ο Titius δημιουργήθηκε (γεννήθηκε) στις 21-03-2013 και ο lelos1 ακολούθησε δυο μέρες αργότερα..

-Πώς μάθατε για το Hero Zero; Σας το προτείνει κάποιος φίλος ή το είδατε σε κάποια διαφήμιση;

Για την ενασχόλησή μου με το παιχνίδι, υπαίτιος είναι ο βαφτισιμιός μου και οι παραινέσεις του να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο παιχνίδι για να τον βοηθήσω στην Ομάδα που είχε δημιουργήσει. Άνοιξα πρώτα λογαριασμό στο γρ2 , από λάθος, μια και η ομάδα του βρισκόταν στο γρ1, και χρησιμοποίησα διαφορετικό τότε nickname από το γρ2, μη γνωρίζοντας ότι μπορώ να διεκδικήσω το ίδιο και σε διαφορετικό διακομιστή.

-Θα μπορούσατε να μας πείτε μερικά λόγια για τις πρώτες σας μέρες στο Hero Zero;

Αγωνία για να μάθω.. να μη διαψεύσω τις προσδοκίες του βαφτισιμιού μου..

-Θυμάστε την πρώτη σας μέρα;

Δεν θυμάμαι πολλές λεπτομέρειες από την πρώτη μέρα, αλλά σίγουρα έλεγχα συνεχώς τα διάφορα εικονίδια για να μάθω όσο γίνεται περισσότερα για το παιχνίδι.

-Ποιο πιστεύετε είναι το καλύτερο χαρακτηριστικό του παιχνιδιού;

Πολύ θα ήθελα να πω την ευγενή άμιλλα , αλλά δυστυχώς επικρατεί κακεντρέχεια , μικροψυχία και όχι ευγενής ανταγωνισμός..

-Τι κάνετε όταν πρωτοανοίγετε το παιχνίδι;

Συνηθίζω να ξεκινώ πάντα με προπόνηση, αν και τελευταία και λόγω του πρωταθλήματος, ξεκινώ πάντα με μία μάχη σε όλους τους διακομιστές, για την καλύτερη δυνατή εκμετάλλευση του χρόνου και την αναπλήρωσή του στην σχετική μπάρα..

-Ποιοί είναι οι στόχοι σας στο Hero Zero;

Ο στόχος όλων των Ηρώων , είναι να βρεθούν στην 1η θέση, κάτι που ήδη έχει επιτευχθεί στον διακομιστή που ενδιαφέρει πρωτίστως (gr2), αν και σαφώς υπάρχει πολύ ανώτερος από μένα παίκτης , όπως και μερικοί ισάξιοι μου ..Στους λοιπούς διακομιστές – παραμένω σε ικανοποιητική θέση – και συνεχίζω να παίζω για να υποστηρίζω την προσπάθεια των φίλων που έχω αποκτήσει μέσω του παιχνιδιού και για την παρέα που μου προσφέρεται απλόχερα..

-Ποια θεωρείτε την σημαντικότερη επιτυχία σας στο Hero Zero;

Πιθανά να αιφνιδιαστείτε, αλλά θεωρώ την κατάκτηση του 1ου Τροπαίου στο gr2, με τους Monstrers , που ήταν η δεύτερη κατά σειρά Ομάδα που ποτέ συμμετείχα σ΄ αυτόν τον διακομιστή.. μου άνοιξε την όρεξη για παραπάνω..

-Έχετε κάνει κάποιους φίλους μέσω του παιχνιδιού;

Ναι και με κάποιους λίγους έχω γνωριστεί και από κοντά.

-Ποιος είναι ο αγαπημένος σας υπερήρωας;

Δεν υπάρχει αγαπημένος υπερήρωας, σέβομαι όλους τους αντιπάλους μου και την προσπάθεια που καταβάλλουν , ο καθένας ξεχωριστά, για την ανάδειξή τους.

-Έχετε κάποια συμβουλή για τους αρχάριους παίκτες;
Υπομονή και μακρόπνοο στόχο.. έχουν μπει σ ένα παιχνίδι που ο Ήρωάς τους δεν χρήζεται υπερήρωας σε μία μέρα..

-Περιγράψτε το Hero Zero με τρεις λέξεις:

Δύσκολο να περιγράφει με τρεις και μόνο λέξεις.. αν και για μένα κυριαρχεί η Στρατηγική και η παρέα.. όσο για την τρίτη είναι πολλές αυτές και θα την παραλείψω.


-Τοποθετήστε τρία ονόματα δίπλα από τις παρακάτω περιγραφές:

α) Καλύτεροι παίχτες

ΑΝΙΚΗΤΟΣ, Kontsantinos18 (gr2), Yiannis (gr3)

β) Αντίπαλοι που εκτιμάτε

betoven, wouaaaaaou, (gr2) ,lagokinigos (gr1)

γ) Καλύτεροι χρήστες του φόρουμ

κατά περιόδους έχουν υπάρξει αναρτήσεις πολύ σοβαρές από αρκετούς, αλλά δεν έχω ξεχωρίσει κάποιον ιδιαίτερα.

-Μήπως μπορείτε να μας περιγράψετε μια ιδιαίτερη στιγμή για σας στο παιχνίδι;

Η κατάκτηση της 1ης θέσης στο Τουρνουά τιμής στον gr1 τον Φεβρουάριο του 2014, και με την ευκαιρία αυτή να ευχαριστήσω ξανά τους συμπαίκτες και αντιπάλους μου, που μου πρόσφεραν απλόχερα τη βοήθεια τους είτε δίνοντας μου τιμή, είτε μη χτυπώντας με να χάσω αυτήν.. Ήταν ένα εξαιρετικό κρας-τεστ φίλων. Σας ευχαριστώ παιδιά.

-Είστε από τους καλύτερους παίκτες στο Hero Zero. Ποιό είναι το μυστικό της επιτυχίας σας;

Δουλειά πολύ στον Ήρωα καταναλώνοντας καθημερινά όλη την ενέργεια, πάντα 50αρι ενισχυτικό στις αποστολές και φυσικά ο κακοποιός..

-Ποιο είναι το πιο παράξενο όνομα που έχετε δώσει σε βοηθό;

Συνήθως δεν αλλάζω το όνομα στο βοηθό μου..

-Ποιος είναι ο αγαπημένος σας βοηθός;

Αυτός που έχει – ανεβάζει και τις 4 δεξιότητες και φέρει τις ειδικές δεξιότητες που θεωρώ καλύτερες.. Άλλωστε ανεβαίνοντας κάθε προηγούμενος βοηθός είναι κατώτερος από τον νεώτερο..

-Ποια πιστεύετε πως είναι η καλύτερη δεξιότητα βοηθού;

Οι καλύτερες και όχι καλύτερη δεξιότητα του βοηθού , ανά λεβελ που κατακτά αυτός, πιστεύω πως είναι, η κεφαλιά (ζαλάδα) στα 10 λέβελ, ο ενθαρρυμένος για τις Ομάδες που έχουν τρόπαια (πάνω από 3) , άλλως είναι η δεξιότητα που αυξάνει κατά 10% που πιθανά λείπει από τον βοηθό στα 20 λέβελ και τέλος το ξεγελώντας το θάνατο (τσιροτάκι) ειδικά για τους παίκτες που πετούν καρπούζια , ενώ αντίστοιχα «οι δυο είναι καλύτεροι από ένας (μπουνίτσες) στο λέβελ 30.. υπάρχουν όμως αρκετές ακόμη οι οποίες δεν είναι καθόλου αμελητέες , όπως το μάτι του αετού, ή και κάποιες που έχουν δοθεί σε διάφορα event , όπως πρόσφατα το σκληρό καρύδι, ή παλιότερα την εκτέλεση πέναλτι..

-Ποιο είναι το αγαπημένο σας αντικείμενο;

Όλα τα έχοντα θετικό πρόσημο

-Έχετε κερδίσει ποτέ σε κάποιο εβδομαδιαίο τουρνουά; Ποιό; Άξιζε;

Έχω κερδίσει την 1η θέση στο τουρνουά εμπειρίας σε όλους τους διακομιστές που ασχολούμαι, και την 1η θέση στο Τουρνουά τιμής στον gr1 και gr3

-Έχετε κερδίσει ποτέ κάποιον κακοποιό; Αν όχι, ποια είναι η καλύτερη θέση που έχετε φτάσει;

Φορώ ή έχω στην αποθήκη μου πλήρεις τις στολές από την πρώτη θέση του κακοποιού σε όλους τους διακομιστές , πλην του gr6, όπου και δεν την έχω διεκδικήσει για διάφορους λόγους, και φροντίζω να ανανεώνω την στολή μου , ειδικά στο γρ2, αρκετά συχνά, είτε κατακτώντας την 1η θέση, είτε με τελικό χτύπημα, κάτι που για μένα είναι σχετικά εύκολο πλέον , εξ αιτίας του μεγέθους της ζημιάς του Ήρωα..

-Έχετε κάποιο μήνυμα για την κοινότητα του Hero Zero;

Με την ευκαιρία αυτή , θα ήθελα να πω δυο λόγια για τα τρόπαιο προπονήσεων που προσφέρονται στο παιχνίδι..

Πρόταση μου είναι , είτε να μειωθεί η ανταμοιβή τους στους 2 βαθμούς δεξιότητας ανά τρόπαιο (άλλωστε η άνοδος σε επόμενο λέβελ δεν δίνει περισσότερο) , είτε να αυξηθούν εως να διπλασιαστούν αυτά, ώστε πολλές περισσότερες Ομάδες να τα κατέχουν, αυξάνοντας τον ανταγωνισμό και τις πιθανότητες δημιουργίας πολλών περισσότερων ισχυρών Ομάδων, ώστε οι διακομιστές να παραμένουν υγιείς και να μην υπάρχει η ανάγκη συνεχώς δημιουργίας νέων , γιατί απλά εξ αιτίας και μόνο των τροπαίων αυτών , ισχυροποιούνται δραματικά μόνο δυο το πολύ τρεις Ομάδες και οι υπόλοιπες παραπαίουν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας με αποτέλεσμα ο διακομιστής να παραπαίει , ελειψει ενδιαφέροντος από τους υπόλοιπους παίκτες..

Άλλωστε θεωρώ πως η μείωση της ανταμοιβής του τροπαίου αυτού, είναι πλέον αναγκαστική, ειδικά αν κάνουμε την σύγκριση απόδοσης με τα άλλα δυο (ενέργειας και τόλμης) .. Οι κάτοχοι ενός τροπαίου ενέργειας (+20) η ανταμοιβή που λαμβάνουν ημερησίως είναι κατά πολύ κατώτερη από 1 τρόπαιο προπόνησης που με τα σωστά ενισχυτικά αποδίδει 5 βαθμούς δεξιότητας κατ ελάχιστο, ενώ αντίστοιχα ένα ενέργειας ή και τόλμης, δεν αποδίδει ούτε καν έναν και μόνο βαθμό , αν κάνουμε την αναγωγή σε κέρματα και εμπειρία που πιθανά αποδίδει σε οποιοδήποτε λεβελ κι αν βρίσκεται ο Ήρωας..

Υπάρχει βέβαια υπάρχει κάτι ακόμη, που πιθανά να δώσει νέα ώθηση στο παιχνίδι, αν π.χ. περιορίσει τις Ομάδες στο να μην κατέχουν πάνω από δυο όμοια τρόπαια ή να αυξηθούν οι θέσεις των τροπαίων σε έξι (6) διατηρώντας το επιπλέον -10%.

Σας ευχαριστώ όλους για τον χρόνο που μας αφιερώσατε!

Με εκτίμηση,
Spiro1.


  • Αυτό αρέσει στον/η Lefteris, Bla1r84, konstantinos18 και σε 24 άλλους

#2 ΦαντομΝτακ

ΦαντομΝτακ

    Ονειροπόλος

  • Banned
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 90 μηνύματα
  • Κόσμος:GR2
Φήμη: 199

Δημοσιεύτηκε 05 Ιούνιος 2015 - 07:55:59

Aπο τις καλύτερες συνεντεύξεις..Μπράβο στον Spiro1 & Titius :)


  • Αυτό αρέσει σε Predator7 και SakisPlaysPro

CrazMonkey<!!!


#3 konstantinos18

konstantinos18

    Παρατηρητής

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 23 μηνύματα
Φήμη: 39

Δημοσιεύτηκε 05 Ιούνιος 2015 - 08:25:49

Λευτέρη έγραψες συνοπτικά το εγχειρίδιο του Hero Zero!

Πρέπει να μελετήσουν όσα λες οι ήρωες που δεν έχουν ιδιαίτερη εμπειρία στο παιχνίδι και να τα ακολουθήσουν ευλαβικά...

Εύγε επίσης για την ορθογραφία και το σωστό συντακτικό, λειτουργούν σαν κολλύριο στα ματάκια μου που έχουν πονέσει με όσα διαβάζουμε καθημερινά  ;)


  • Αυτό αρέσει στον/η Spiro1, Lefteris, batman715 και σε 9 άλλους

#4 cool100

cool100

    Ζωγραφούλης

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 184 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΣπιτι μου
  • Κόσμος:GR17
  • Ήρωας:cool100
Φήμη: 357

Δημοσιεύτηκε 05 Ιούνιος 2015 - 10:24:48

Τελεια συνεντευξη αν και προτη φορα βλεπω συνεντευξη τελεια ηταν!!


Αναρτημένη Εικόνα

#5 Herø

Herø

    Παρατηρητής

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 21 μηνύματα
  • Ομάδα:Bats
  • Κόσμος:GR11
  • Ήρωας:Herø
Φήμη: 15

Δημοσιεύτηκε 05 Ιούνιος 2015 - 10:26:42

Πολύ ωραία συνέντευξη ! B)


  • Αυτό αρέσει στον/η Predator7

ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΝΕΚΡΟ ΦΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΦΙΔΙ ! :D

 

Bats <3 !

 

 

 


#6 dina

dina

    Μικρός Πικάσο

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 1.098 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΠελοπόννησος, Ελλάδα
Φήμη: 1.928

Δημοσιεύτηκε 05 Ιούνιος 2015 - 11:50:24

Σας ευχαριστούμε και πάλι για άλλη μια καταπληκτική συνέντευξη.Τα συγχαρητήρια μου στον Σπύρο αλλά και μπράβο στον titius (Λευτέρης) για ότι έχει καταφέρει στο παιχνίδι! ;) ;)



Τελεια συνεντευξη αν και προτη φορα βλεπω συνεντευξη τελεια ηταν!!

Σε αυτόν τον σύνδεσμο http://forum.gr.hero... θα βρεις όλες τις συνεντεύξεις Γκαράζ που έχουν δημοσιευθεί. ;)
Ελπίζω να βοήθησα! :)
  • Αυτό αρέσει στον/η Spiro1

Χρήσιμοι σύνδεσμοι/Useful links

 

 

 

Υποστήριξη

Φόρουμ

Όροι χρήσης παιχνιδιού


#7 cool100

cool100

    Ζωγραφούλης

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 184 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΣπιτι μου
  • Κόσμος:GR17
  • Ήρωας:cool100
Φήμη: 357

Δημοσιεύτηκε 05 Ιούνιος 2015 - 17:52:52

ευχαριστω


Αναρτημένη Εικόνα

#8 tomata7

tomata7

    Παρατηρητής

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 47 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαHERO ZERO
  • Ομάδα:YAKUZA
  • Κόσμος:GR10
  • Ήρωας:tomata7
Φήμη: 5

Δημοσιεύτηκε 06 Ιούνιος 2015 - 07:19:17

πολυ καλη συνταξη


Χρήσιμοι σύνδεσμοι:(εύχομαι να βοηθήσουν)

Υποστήριξη:http://support.herozerogame.com/

Παιχνίδι:http://www.herozerogame.com (για κινητά προσθέστε το /m μετά από την ιστοσελίδα)

Φόρουμ:http://forum.gr.herozerogame.com/


#9 SakisPlaysPro

SakisPlaysPro

    Μαθητής Σχολής Ηρώων

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 296 μηνύματα
  • Τοποθεσίαοπου θελω
  • Κόσμος:GR6
  • Ήρωας:SakisTroller
Φήμη: 149

Δημοσιεύτηκε 07 Ιούνιος 2015 - 11:01:21

μπράβο στον Σπύρο και στον Λεύτερη  



#10 NoMiZwPwSEiDaEnaGaTouLl

NoMiZwPwSEiDaEnaGaTouLl

    Θαυμαστής

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 109 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΒολος
  • Ομάδα:Seven Nation Army
  • Κόσμος:GR5
  • Ήρωας:NoMiZwPwSEiDaEnaGaTouLi
Φήμη: 58

Δημοσιεύτηκε 08 Ιούνιος 2015 - 15:39:47

Ο κατακτητης των ελληνικων σερβερ παραθετει και μθηματα στο φορουμ ;)

Ευγε λευτερη...Εξαιρετικη δουλεια


  • Αυτό αρέσει στον/η batman715

Και αν λειπει το αλλο σου μισο..

Μισος μενεις και εσυ ;)

 

Seven ONCE

Seven 4EVER


#11 JACOB

JACOB

    Παρατηρητής

  • Validating
  • ΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 48 μηνύματα
  • Κόσμος:GR1
Φήμη: 42

Δημοσιεύτηκε 08 Ιούνιος 2015 - 22:43:37

Μπράβο πολύ ωραία συνέντευξη πιστεύω από τις καλύτερες συνεντεύξεις συγχαρητήρια στον Spiro1 και στον Titius !!!!!!  :)

Με αυτές τις συνεντεύξεις μαθαίνουμε το παιχνίδι καλύτερα από τους καλύτερους παίχτης ελπίζω να συνεχίσουν και με άλλες συνεντεύξεις !!! ;)  



#12 farao15

farao15

    Παρατηρητής

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 14 μηνύματα
  • Κόσμος:GR1
Φήμη: 1

Δημοσιεύτηκε 10 Ιούνιος 2015 - 09:25:55

μπραβο τελειες αυτες οι συνεντευξεις



#13 Retarded

Retarded

    Θαυμαστής

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 183 μηνύματα
  • Κόσμος:GR1
Φήμη: 241

Δημοσιεύτηκε 11 Ιούνιος 2015 - 17:42:21

Να αγιασει το στομα σου φιλε ...Ειναι η καλυτερη με διαφορα συνεντευξη!!! 


 
<< RES,NON VERBA >>
 

#14 fatdevil

fatdevil

    Ονειροπόλος

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 89 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαGR3
  • Ομάδα:AEK
  • Κόσμος:GR3
  • Ήρωας:fatdevil
Φήμη: 190

Δημοσιεύτηκε 11 Ιούνιος 2015 - 23:05:33

Μπραβο και απο εμενα Λευτερη για την φοβερη γραμματικη συνταξη και τα καταπληκτικα μυστικα που μοιραστηκες με ολους δημοσια αλλα και σε εμενα προσωπικα απο πρωτο χερι στους The Killers που ειχα την θαυμασια τιμη να σε εχω για ενα διαστημα αρχηγο!.

 

Πραγματικα δεν θα ημουν αυτος που ειμαι τωρα σαν παικτης χωρις την φοβερα εκπληκτικη υπομονη και γνωσεις σου!.

 

Ευγε!


  • Αυτό αρέσει στον/η StathobotTheGreat

Spoiler

#15 LilikaS

LilikaS

    Θαυμαστής

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 177 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΘα έρθεις επίσκεψη?
  • Ομάδα:The Greece Players
  • Κόσμος:GR10
  • Ήρωας:sofigirl
Φήμη: 347

Δημοσιεύτηκε 25 Δεκέμβριος 2015 - 13:25:57

ήταν μια  πολύ ωραία συνέντευξη με πολύ ωραίες κι ενδιαφέρουσες απαντησεις! μπράβο κ στους 2;)  :)  ^_^


      Εδώ θα γραφτεί η ιστορία μου! ;)              
                           _..--~~~-.    .-~~~--...__
                     // __ˇˇˇ  --~-._|_.-~--ˇˇˇ   __ \\
                    // __...--~~~-._|_.-~~~--...  __\\
                  // __..----~~~-._|_.-~~~---- .. __ \\
                 //__ˇˇˇˇ  ---~~._\ | /_.~~~--ˇˇˇ    __ \\
               =============\\!//=============
                                          

Spoiler


#16 hero2005

hero2005

    Απόφοιτος Σχολής Ηρώων

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 374 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαLarissa,Greece
  • Ομάδα:BLACK ROSSES
  • Κόσμος:GR5
  • Ήρωας:hero136
Φήμη: 191

Δημοσιεύτηκε 10 Ιανουάριος 2016 - 15:01:05

Ηταν απλα μια πολλη ωραια συνεντευξη.


gr5=hero136

 


#17 pablo

pablo

    Ονειροπόλος

  • Banned
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 70 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΕλλαδα
  • Ομάδα:Straw Hat Pirates
  • Κόσμος:GR11
  • Ήρωας:pablo
Φήμη: 335

Δημοσιεύτηκε 17 Ιανουάριος 2016 - 11:38:22

Aπο τις καλύτερες συνεντεύξεις


  • Αυτό αρέσει στον/η aaaa, the best friends, pppppp και σε 3 άλλους

#18 DiegoGr17

DiegoGr17

    Παρατηρητής

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 10 μηνύματα
  • Ομάδα:Convict of Shadows
  • Κόσμος:GR24
  • Ήρωας:iAmBob



Φήμη: 37

Δημοσιεύτηκε 18 Οκτώβριος 2018 - 18:42:07

Συγχαρητηρια!Αναμενουμε και την επομενη!

#19 giannis714

giannis714

    Ονειροπόλος

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 56 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΣπιτι μου
  • Ομάδα:Purple Haze
  • Κόσμος:GR11
  • Ήρωας:giannis714






Φήμη: 90

Δημοσιεύτηκε 19 Οκτώβριος 2018 - 17:28:44

Παρα πολυ καλη συνεντευξη συγχαρητηρια και στους δυο !!!


-Gate7Official-<p>gr11--> giannis 714


#20 nickpap3

nickpap3

    Ασημένιος Ήρωας

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 780 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΘεσσαλονίκη, Ελλάδα.
  • Κόσμος:GR2






Φήμη: 901

Δημοσιεύτηκε 18 Δεκέμβριος 2020 - 00:00:08

Miss you δάσκαλε. :( 







Επίσης έχει ετικέτα με μία ή παραπάνω από αυτές τις λέξεις κλειδιά: GARAGE INTERVIEW, titius GR2

0 χρήστες διαβάζουν αυτό το θέμα

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες