Μεταπήδηση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

Συνέντευξη Γκαράζ νούμερο 16 με τον: Tromas

Συνέντευξη Γκαράζ Tromas

  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
16 απαντήσεις σε αυτό το θέμα

#1 Rival

Rival

    Member

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 417 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαGreece
  • Κόσμος:GR1
  • Ήρωας:Rival
Φήμη: 1.279

Δημοσιεύτηκε 18 Ιούνιος 2015 - 21:48:54

Το όνομά μου είναι Rival και θα είμαι ο δημοσιογράφος για απόψε .
 
microphone-foam-turquoise-icon.png
 
Καλώς ήρθατε στίς Συνεντεύξεις Γκαράζ, εδώ θα συναντήσετε μερικoύς από τους πιο απροσδόκητους Ήρωες στη χώρα μας. Απόψε θα έχουμε τη χαρά να μιλήσoυμε με τον Tromas.   :)

CmooeS3.png


1) • Γεια σας, πώς είστε; Μπορείτε να μας δώσετε το όνομα χρήστη σας και τους διακομιστές όπου παίζετε;

 

Καλησπέρα σας. Όλα καλά εδώ, ευχαριστώ. Ο ήρωας μου ονομάζεται tromas και θα με συναντήσετε στον gr3.

 

2) • Θα θέλατε να μας πείτε τι σημαίνει για εσάς το όνομα που επιλέξατε για τον ήρωά σας;

 

Το όνομα αυτό δεν το διάλεξα εγώ κατά κάποιον τρόπο. Το χρησιμοποιούσα λίγο τροποποιημένο ( Tromarious ) σε παλαιότερο παιχνίδι που έπαιζα με τον αδερφό μου και τους φίλους μου και λόγο συντομίας, με φώναζαν tromas, έτσι όταν έφτιαξα ήρωα εδώ αποφάσισα να το κρατήσω.

  • Οπότε το όνομα σας είναι από τα παιδικά σου χρόνια ;

 Όχι ακριβώς παιδικά. Λίγο αργότερα. Ήμουν ήδη 19 όταν ξεκίνησα το προηγούμενο παιχνίδι. Είμαι λίγο μεγάλος είναι η αλήθεια ( πότε όμως αρκετά μεγάλος για να σταματήσω να παίζω ;-) )

 

 3) • Θέλετε να μιλήσετε λίγο για τον εαυτό σας, για τη ζωή σας, όταν δεν εργάζεστε ως ήρωας;

 

Ονομάζομαι Τομάζος. Εργάζομαι ως υπεύθυνος τμήματος σε αλυσίδα σουπερμάρκετ στο Μόναχο της Γερμανίας. Όταν έχω ελεύθερο χρόνο εκτός από το παιχνίδι μου αρέσει πολύ να ανακαλύπτω την πόλη στην οποία ζω και να κάνω δραστηριότητες που σχετίζονται με αυτήν. Η αγαπημένη μου συνήθεια αυτό τον καιρό ( επιτέλους άνοιξη ) είναι να πηγαίνω σε διάφορα Biergarten και να απολαμβάνω ανάμεσα στους πολλούς διάφορες Βαυαρέζικες σπεσιαλιτέ και τις καταπληκτικές τους μπύρες.

  • Είναι δηλαδή και ένα από τα χόμπι σας.

 Όντως, μου αρέσει το περπάτημα σαν δραστηριότητα, η κουλτούρα και ο πολιτισμός. Όποτε μου δίνεται η ευκαιρία επισκέπτομαι διάφορα μουσεία, ιστορικά κτίρια, παλάτια κλπ. Είναι μια πόλη γεμάτη από πολιτισμό και ιστορία. Οπότε αξίζει κανείς να την ανακαλύψει. Επίσης η νυκτερινή ζωή είναι έντονη. Ποτά με φίλους σε μπαράκια είναι πάντοτε ένας ευχάριστος τρόπος για εμένα για να περνάω τον χρόνο μου.

 

4) • Πότε αρχίσατε να παίζετε Hero Zero;

 

Τέλος Αυγούστου του 2013.

  • Ξεκινήσατε να παίζετε Hero Zero μέσω φίλων ή από κάποια διαφήμιση;

Βασικά ο αδερφός μου είχε ανακαλύψει το παιχνίδι. Κάποιο απόγευμα που καθόμουν δίπλα του όσο έπαιζε το παιχνίδι χάζευα τα μηνύματα των αποστολών. Μερικά από αυτά ήταν τόσο έξυπνα που τελικά ήθελα να διαβάζω όλο και περισσότερα. Κάνοντας αποστολές για τον αδερφό μου τελικά έφαγα εγώ το κόλλημα και έφτιαξα δικό μου ήρωα.

 

5) • Θυμάστε ακόμα τις πρώτες ημέρες ως "noob " στο Hero Zero;

 

Και φυσικά. “Αθώες” μέρες. Έκανα αποστολές όμως όχι αρκετές για να εξελιχθώ γρήγορα και λίγες μονομαχίες. Προσπαθούσα να δω τι έπρεπε να κάνω για να αποκτήσω πλεονέκτημα απέναντι στους άλλους ήρωες για να γίνομαι κάθε μέρα και καλύτερος. Επίσης αφού τα μηνύματα των προπονήσεων ήταν τα ίδια πολλές φορές δεν τις έκανα ( Ω ναι, θεωρούσα βαρετές τις προπονήσεις ).

 

6) • Τι σας αρέσει περισσότερο στο παιχνίδι;

 

Το πρώτο και πιο σημαντικό για εμένα στοιχείο του παιχνιδιού είναι η επικοινωνία με τους άλλους παίχτες. Μέσω αυτού δίνεται η δυνατότητα σε εμάς να συζητάμε με τους φίλους μας για διάφορα θέματα όσο περιμένουμε να ολοκληρωθούν οι αποστολές ή οι προπονήσεις

Επίσης μου αρέσει το γεγονός ότι είναι πολύ απλό στην λογική και τέλος ότι δεν προϋποθέτει το να κάθεσαι μπροστά από έναν υπολογιστή για να παίζεις το παιχνίδι. Μπορείς ταυτόχρονα να κάνεις και άλλα πράγματα.

  • Έχετε δημιουργήσει φιλίες μέσω του παιχνιδιού;

Φυσικά έχω δημιουργήσει πάρα πολλές φιλίες. Άλλωστε αυτό είναι που όπως προανέφερα κρατάει ζωντανό το ενδιαφέρον μας, να θέλουμε να μπαίνουμε και να μιλάμε με τους φίλους μας. Με πολλά από τα παιδιά έχω ανταλλάξει και αριθμό τηλεφώνου και μιλάμε μέσω διάφορων εφαρμογών. Δυστυχώς λόγω του γεγονότος ότι μένω μακρυά από την Ελλάδα δεν μου έχει δοθεί ακόμη η ευκαιρία να συναντήσω όσους πιο πολλούς μπορώ και από κοντά. Είμαι σίγουρος όμως ότι κάποια στιγμή στο μέλλον θα γίνει και αυτό :-)

Θέλω μόνο να αναφερθώ σε ένα και μόνο φίλο μου, τον Ίαν, με τον οποίο δέσαμε από την αρχή σαν παρέα και ήταν πάντοτε δίπλα μου (όπως και πολλά άλλα παιδιά) σε θέματα που αφορούν την προσωπική μου ζωή και τον ευχαριστώ πολύ για αυτό. Χαίρομαι που τα έφερε έτσι η μοίρα και τον γνώρισα μέσα από το παιχνίδι.

 

7) • Έχετε συγκεκριμένους στόχους που θέλετε να επιτύχετε στο παιχνίδι;

 

Έχω πετύχει σχεδόν όλους τους “στόχους”* που έθεσα κατά την πορεία μου σαν ήρωας, όπως για παράδειγμα να ηγηθώ μίας ομάδας-παρέας και όλοι μαζί να φτάσουμε στην κορυφή του διακομιστή. Επίσης ο πιο μεγάλος μου στόχος ήταν κάποια μέρα να γίνω ο πιο μεγάλος σε επίπεδο παίχτης του διακομιστή και να κόψω πρώτος το νήμα του 400ου επιπέδου.

 

Ένας τελευταίος στόχος που έχω αφήσει και θα προσπαθήσω όταν οι καταστάσεις μου το επιτρέψουν είναι να φτάσω και πρώτος σε τιμή στον διακομιστή που παίζω.

 

*Εδώ θέλω να προσθέσω κάτι. Στόχος σε ένα παιχνίδι για εμένα είναι η διασκέδαση. Από τη στιγμή που σαν παρέα το διασκεδάζουμε, έχουμε ήδη πετύχει σαν ήρωες ;-)

 

8) • Έχετε πολεμήσει ποτέ κάποιον κακοποιό; Ποια είναι η καλύτερη θέση που έχετε πετύχει;

 

Όπως όλοι οι ήρωες έτσι και εγώ εννοείται ότι πολέμησα ενάντια σε κακοποιό.

Η καλύτερη θέση που έχω πετύχει είναι η πρώτη όμως όχι πολλές φορές. Προτιμώ να πετυχαίνω νικητήριο κτύπημα, μου δίνει πολύ μεγαλύτερη ικανοποίηση να είμαι ο παίχτης που δίνει το τελικό κτύπημα.

  • Υπάρχει κάποια συμβουλή που μπορείτε να δώσετε για να πετύχει κάποιος το νικητήριο χτύπημα;

Αυτά είναι τα μυστικά του επαγγέλματος χαχαχα. Η συμβουλή μου είναι η εξής. Όταν η ζωή ενός κακοποιού πέφτει κάτω από τα 5 εκατομμύρια τότε μέσω ομαδικού τσάτ ενημερώνουμε για την ζωή που τον πέτυχε ο καθένας μας την τελευταία φορά. Όταν αυτή πέσει κάτω από 1 εκατομμύριο ζωή με την χρήση των 2 ντόνατ και την άμεση ολοκλήρωση προσπαθούμε να πετύχουμε το νικητήριο κτύπημα.

  • Εκτός από τους κακοποιούς υπάρχει και το εβδομαδιαίο τουρνουά , έχετε πάρει μέρος σε κάποια κατηγορία; Και αν ναι σε ποια;

Έχω λάβει συνολικά 3 φορές στο τουρνουά τιμής και με σωστή προετοιμασία κέρδισα την πρώτη θέση και τις 3 φορές.

Επίσης έχω κερδίσει την πρώτη θέση και στο τουρνουά εμπειρίας περισσότερες φορές, το οποίο θεωρώ πιο δύσκολο σαν τουρνουά αλλά και μέσω αυτού δυναμώνει και ο ήρωας μας, οπότε ήταν διπλό το κέρδος πάντοτε.

 

9) • Είστε ένας από τους κορυφαίους παίκτες του Hero Zero. Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας σας;

 

Το πιο σημαντικό για να πετύχει ένας ήρωας είναι η καθημερινή ενασχόληση με το παιχνίδι. Οι προπονήσεις που δυναμώνουν τον ήρωα μας άμεσα είναι πολύ σημαντικές όπως επίσης και να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερη ενέργεια. Όταν κανείς είναι σε δυνατή ομάδα με καλά τρόπαια τότε αυτό βοηθάει ακόμη περισσότερο στο να δυναμώνει ο ήρωας του.

  • Μιλώντας για Ήρωες, ποιος είναι ο αγαπημένος σας; (Batman, Superman κτλ.)

Ο αγαπημένος μου υπερήρωας είναι ο Spiderman. Ίσως ο λόγος οφείλεται στο ότι δεν έχει κάποιες υπερφυσικές ικανότητες αλλά το ότι χρησιμοποιεί την εξυπνάδα του για να εξοντώσει τους κακούς.

 

10) • Ποιες είναι οι συμβουλές σας για τους αρχάριους;

 

Το πρώτο και πιο βασικό είναι να το δουν σαν παιχνίδι, δηλαδή σαν μέσο διασκέδασης. Το δεύτερο είναι να δημιουργούν φιλίες και όχι αντιπαλότητες. Μέσα από την καλή παρέα όλα τα άλλα θα έρθουν.

Όσον τώρα αφορά το παιχνίδι, να ξεκινάνε με τις προπονήσεις και να κάνουν όσο το δυνατόν περισσότερη ενέργεια μπορούν. Μυστικό δεν υπάρχει, το παιχνίδι είναι ισορροπημένο και δίκαιο. Όσες περισσότερες ώρες αφιερώνει κάποιος τόσο καλύτερος θα γίνεται ο ήρωας του.

  • Στα πρώτα σας βήματα υπήρχε κάποιος παίκτης που τον είχατε ως παράδειγμα προς μίμηση, που τον θαυμάζατε; Και αν ναι, ποιος είναι αυτός και γιατί;

Θαύμαζα τον MysticX και έπειτα τον w00dz.

Ως αρχάριος αυτούς έβλεπα ως καλύτερους παίχτες και ήθελα να γίνω δυνατός όσο αυτοί έτσι ώστε μια μέρα να τους κερδίζω. Δυστυχώς τώρα πια δεν συνεχίζει κανένας από τους δύο.

 

11)  • Ονοματίστε έως και τρεις παίκτες δίπλα από τις ακόλουθες περιγραφές:

α) Καλύτερους παίκτες (βασιζόμενος αποκλειστικά στην ικανότητά τους ως παίκτες, όχι στην προσωπικότητά τους κλπ.) :

 

xaroys (κατάφερε για 2 συνεχόμενες βδομάδες να έρθει πρώτος σε τουρνουά εμπειρίας, έπειτα δεύτερος και την επόμενη ξανά πρώτος άξιος θαυμασμού Σωτήρη) και paikt (δεν έχω δει παίκτη να ανεβαίνει σε επίπεδο και σύνολο χαρακτηριστικών άλλο χρήστη όπως τον Σπύρο)

 

β) Οι αντίπαλοι που σέβεστε περισσότερο:

 

Σέβομαι όλους τους “αντιπάλους” μου, θα ξεχωρίσω για τις ικανότητες τους τον Yiannis και τον hitman999 όπως επίσης και LETTALAZ, demi, strataras, mastermonk και xaronick που παρόλο που δεν υπήρξαμε ποτέ συμπαίκτες κρατάμε τακτικά επαφή μέσω μηνυμάτων όχι μόνο για θέματα που αφορούν το παιχνίδι αλλά και για προσωπικά θέματα

 

γ) αγαπημένα μέλη του φόρουμ (εάν χρησιμοποιείτε το φόρουμ):

Εδώ δεν θα αναφερθώ ονομαστικά αλλά θα πω ότι ξεχωρίζω αρκετά μέλη από την διαχείριση για την προσπάθεια τους να κρατηθεί το επίπεδο του φόρουμ μας σε ψηλό επίπεδο αλλά και όλα τα μέλη τα οποία συμβάλουν με ιδέες και προτάσεις ώστε να γίνει καλύτερη η εμπειρία μας στο παιχνίδι.

  • Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια.

12) • Είχατε κάποιο περίεργο συμβάν που σχετίζεται με το παιχνίδι που θα θέλατε να μας πείτε;

 

Έχουν συμβεί αρκετά αλλά ένα πρόσφατο που μου έρχεται πρώτο στο μυαλό είναι που πριν 2-3 βδομάδες είχε βγει κακοποιός στις 19.43 με 57 εκατομμύρια ζωή και μέχρι τις 20.00 θα έπρεπε να τον είχαμε κερδίσει. Εννοείται ότι δεν τον χτύπησε σχεδόν κανείς :P

 

13) • Ποιος είναι ο αγαπημένος σας βοηθός;

Αυτός που με βοηθάει να κερδίζω τις μονομαχίες μου και τις αποστολές μου χαχα.

Βασικά είναι ο βοηθός που πήραμε από το μουντιάλ του 2014 σαν ανταμοιβή από κακοποιό. Το όνομα Πίκο μου άρεσε και είναι και ο μόνος που δεν του έχω αλλάξει όνομα.

 

• Ποια είναι η αγαπημένη ικανότητα/δεξιότητα του βοηθού σας;

 

Αγαπημένη μου δεξιότητα είναι επίσης από τον Πίκο η μπαλίτσα (εκτέλεση πέναλτι) η οποία βοηθάει πολύ στο να μην αποφεύγουν οι αντίπαλοι παίχτες σε μονομαχίες ή αποστολές τα κτυπήματα μου.

 

14) • Περιγράψτε το HZ με 3 λέξεις.

 

Παρέα, διασκέδαση, κόλλημα.

 

15) • Θα θέλατε να στείλετε ένα μήνυμα στην Κοινότητα του Hero Zero;

 

Αυτό που θα ήθελα να πω είναι ότι το παιχνίδι είναι αρκετά καλά μελετημένο και θα το χαρακτήριζα ως δίκαιο. Θα ήθελα να σταματήσουμε να ασκούμε κριτική στην εταιρεία και κυρίως στους διαχειριστές, οι οποίοι απλά προσπαθούν να κάνουν το παιχνίδι μας να τρέχει σωστά και δίκαια, χωρίς προβλήματα.

Αυτό που θα ήταν χρήσιμο να κάνουμε σαν μέλη είναι να προτείνουμε καινούριες ιδέες τις οποίες η εταιρεία θα μελετήσει και θα κρίνει αν είναι πραγματοποιήσιμες για να γίνει το παιχνίδι μας καλύτερο.

Και κάτι τελευταίο, θα ήθελα από την μεριά της η εταιρεία να μοιράζεται περισσότερο τα μελλοντικά της σχέδια και το ποιες ιδέες που προτείναμε άρεσαν έτσι ώστε να συνεχίζουμε με το ίδιο και ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον να σκεφτόμαστε και να προτείνουμε αλλαγές που θα έκαναν το παιχνίδι ακόμη πιο ωραίο.

 

Σας ευχαριστώ πολύ για την ευκαιρία που μου δώσατε να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου από το παιχνίδι. Εύχομαι σε όλους καλή συνέχεια.

 

Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο που μας αφιερώσατε,

Με εκτίμηση,

RIVAL


  • Αυτό αρέσει στον/η TheBestOfAll, Spiro1, Kazanokefalos και σε 15 άλλους

#2 MisterX

MisterX

    Μαθητής Σχολής Ηρώων

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 220 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΠίσω σου! 😁
  • Κόσμος:GR1
Φήμη: 344

Δημοσιεύτηκε 18 Ιούνιος 2015 - 22:03:39

Μια από τις καλύτερες συνεντεύξεις που έχω διαβάσει μέχρι τώρα.Συγχαρητήρια και στους δύο!!

 

 

~MisterX


''Res, non verba!''


#3 cool100

cool100

    Ζωγραφούλης

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 184 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΣπιτι μου
  • Κόσμος:GR17
  • Ήρωας:cool100
Φήμη: 357

Δημοσιεύτηκε 19 Ιούνιος 2015 - 01:26:08

Τελεια συνεντευξη μπραβω σας! ;)


Αναρτημένη Εικόνα

#4 WolfBlood1

WolfBlood1

    Θαυμαστής

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 148 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΠέλλα
  • Κόσμος:GR9
Φήμη: 130

Δημοσιεύτηκε 19 Ιούνιος 2015 - 04:21:12

Πολύ καλή συνέντευξη,Μπράβο σας και στους δύο;)


  • Αυτό αρέσει στον/η Τομάζος

Επικρατεί μία παράνοια μπορώ να πώ,παρόλα αυτά ο καφές δεν αλλάζει..


#5 Destroyer the real

Destroyer the real

    Μαθητής Σχολής Ηρώων

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 297 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαEverywhere
  • Ομάδα:In bocca al lupo
  • Κόσμος:GR9
  • Ήρωας:Destroyer
Φήμη: 277

Δημοσιεύτηκε 19 Ιούνιος 2015 - 05:53:10

Ωραια η συνεντευξη και την αλλη φορα να παρετε συνεντευξη απο καποιον στο gr4 η gr9  :)


  • Αυτό αρέσει στον/η Τομάζος

Spoiler

#6 DarkNight GR9

DarkNight GR9

    Παρατηρητής

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 31 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΛαμια
  • Ομάδα:THE INACCESSIBLES
  • Κόσμος:GR9
  • Ήρωας:DarkNight
Φήμη: 19

Δημοσιεύτηκε 19 Ιούνιος 2015 - 06:46:23

Ωραια συνεντευξη  μπραβο τομαζε!!!!!!


  • Αυτό αρέσει στον/η Τομάζος

The DarkNight  :)


#7 SakisPlaysPro

SakisPlaysPro

    Μαθητής Σχολής Ηρώων

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 296 μηνύματα
  • Τοποθεσίαοπου θελω
  • Κόσμος:GR6
  • Ήρωας:SakisTroller
Φήμη: 149

Δημοσιεύτηκε 19 Ιούνιος 2015 - 07:48:08

Μπράβο άξιος μια από της πιο ωραίες συνεντεύξεις 


  • Αυτό αρέσει στον/η Τομάζος

#8 kellipop

kellipop

    Ασημένιος Ήρωας

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 800 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΠίτι μουυ
  • Ομάδα:-
  • Κόσμος:GR4
  • Ήρωας:kelollipop
Φήμη: 1.382

Δημοσιεύτηκε 19 Ιούνιος 2015 - 10:32:15

Η Καλύτερη συνέντευξη ως τώρα κατά την γνώμη μου ! Συγχαρητήρια και στους 2 !!
  • Αυτό αρέσει στον/η Rival, Τομάζος, Psychedelic Malousis και σε άλλον ένα

"Do More Of What Makes You Happy !"


#9 StathobotTheGreat

StathobotTheGreat

    Παρατηρητής

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 30 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΕλλάδα
  • Ομάδα:XTAPODIA
  • Κόσμος:GR5
  • Ήρωας:Stathobot1
Φήμη: 31

Δημοσιεύτηκε 19 Ιούνιος 2015 - 11:13:55

Αν και παλαιότερα είχαμε κάποιες μικρές συγκρούσεις και ο ένας πέρναγε τον άλλον σε επίπεδο και κάναμε επιθέσεις μεταξύ μας,η συνέντευξη ήταν ενδιαφέρουσα.


  • Αυτό αρέσει στον/η Τομάζος

Οι δυσκολίες κάνουν μερικούς ανθρώπους να "σπάνε".Άλλους να σπάνε  ρεκόρ.


#10 dina

dina

    Μικρός Πικάσο

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 1.098 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΠελοπόννησος, Ελλάδα
Φήμη: 1.928

Δημοσιεύτηκε 19 Ιούνιος 2015 - 11:40:43

Χωρίς υπερβολές,αυτή ήταν η καλύτερη συνέντευξη που έχω διαβάσει!Μπράβο στον δημοσιογράφο μας και μπράβο στον tromas!!!


  • Αυτό αρέσει στον/η kellipop, Τομάζος, Psychedelic Malousis και σε άλλον ένα

Χρήσιμοι σύνδεσμοι/Useful links

 

 

 

Υποστήριξη

Φόρουμ

Όροι χρήσης παιχνιδιού


#11 Kazanokefalos

Kazanokefalos

    Ονειροπόλος

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 99 μηνύματα
  • Κόσμος:GR4
  • Ήρωας:Kazanokefalos
Φήμη: 179

Δημοσιεύτηκε 19 Ιούνιος 2015 - 11:46:54

Πολύ καλή !  ;)


  • Αυτό αρέσει στον/η Τομάζος

                                                                                                                        Strive

                                                                                                                  for progress,

                                                                                                                not perfection.


#12 NoMiZwPwSEiDaEnaGaTouLl

NoMiZwPwSEiDaEnaGaTouLl

    Θαυμαστής

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 109 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΒολος
  • Ομάδα:Seven Nation Army
  • Κόσμος:GR5
  • Ήρωας:NoMiZwPwSEiDaEnaGaTouLi
Φήμη: 58

Δημοσιεύτηκε 25 Ιούνιος 2015 - 15:02:36

Πολυ καλη συνεντευξη ;)
  • Αυτό αρέσει στον/η Τομάζος

Και αν λειπει το αλλο σου μισο..

Μισος μενεις και εσυ ;)

 

Seven ONCE

Seven 4EVER


#13 Naty

Naty

    Χρυσός Ήρωας

  • Team Hero Zero
  • 1.193 μηνύματα
  • Κόσμος:GR4



Φήμη: 5.574

Δημοσιεύτηκε 25 Ιούνιος 2015 - 16:19:52

Well Done  boss  ;) 

Πολύ καλη δουλειά μπράβο κ στους δυο!!! (grin) :P


  • Αυτό αρέσει στον/η Rival, Τομάζος, dina και σε άλλον ένα

#14 LaxomanGr

LaxomanGr

    Μηδενικό

  • Members
  • Κουκκίδα
  • 2 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαGemany
  • Ομάδα:ΚΑΛΟΦΑΓΑΔΕΣ
  • Κόσμος:GR7
  • Ήρωας:LaxomanGr,Papias13,Unforgiven
Φήμη: 2

Δημοσιεύτηκε 25 Ιούνιος 2015 - 20:02:30

OLD TOWN HEROES ΕΔΩ!!! 



#15 fatdevil

fatdevil

    Ονειροπόλος

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 89 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαGR3
  • Ομάδα:AEK
  • Κόσμος:GR3
  • Ήρωας:fatdevil
Φήμη: 190

Δημοσιεύτηκε 25 Ιούνιος 2015 - 21:40:59

Τομαζο σε αγαπώ σε εκτιμώ σε σέβομαι άλλα ότι και αν κάνεις όπως και αν το κάνεις τιτιους δεν είσαι.

Spoiler

#16 giann657

giann657

    Ασημένιος Ήρωας

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 788 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΘεσσαλονίκη
  • Ομάδα:ΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ
  • Κόσμος:GR8
  • Ήρωας:giann
Φήμη: 2.269

Δημοσιεύτηκε 27 Ιούνιος 2015 - 14:46:48

Ωραίος λόγος, καταπληκτική συνέντευξη!

 

Μπράβο και στους δύο!!!

 

:biggrin: :biggrin: :biggrin:


  • Αυτό αρέσει σε Rival και Chris842

#17 pablo

pablo

    Ονειροπόλος

  • Banned
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 70 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΕλλαδα
  • Ομάδα:Straw Hat Pirates
  • Κόσμος:GR11
  • Ήρωας:pablo
Φήμη: 335

Δημοσιεύτηκε 17 Ιανουάριος 2016 - 11:36:48

Πολύ καλή !






0 χρήστες διαβάζουν αυτό το θέμα

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες