Μεταπήδηση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

Έκτακτη Πρόσληψη στο FBY !!


  • Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
117 απαντήσεις σε αυτό το θέμα

#41 1926

1926

    Ονειροπόλος

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 63 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΑθήνα,Athina
  • Ομάδα:Purple Haze
  • Κόσμος:GR11
  • Ήρωας:ΠΑΟΚΤΣΗΣ
Φήμη: 108

Δημοσιεύτηκε 29 Ιούλιος 2015 - 14:01:50

Όνομα: ΠΑΟΚΤΣΗΣ

 

Διακοσμηστής: gr11

 

Kαθώς έτρωγα την σοκοφρετούλα μου που με βοηθάει να αντιμετοπίσω κακοποιούς και έκανα ''βόλτα'' στο φόρουμ είδα αυτό το ποστ οτι είμαστε σε κίνδυνω και ο πλανήτης κινδυνεύει από τον Thulk, αμέσως σκέφτηκα το σχέδιο πως θα τον κατατροπώσω. Θα ντυνόμουν γυναίκα με προκλητικά ρούχα και ξανθιά μαλλιά ώστε ο Thulk να θαμπωθεί απο την ομορφιά μου και να με ερωτευτεί.Αφού ο Thulk θα είναι ερωτευμένος μαζί μου θα τον καλέσω για δείπνο στο σπίτι μου, θα βάλω υπνοτικό στο κρασί του ωστε να κοιμηθεί και στον ύπνο του θα τον θανατώσω.Πιστέυω πως το FBY πρέπει να επιλέξει εμένα γιατί μπορώ να νικήσω πανεύκολα τον Thulk μόνο με την δύναμη του μυαλού μου!


  • Αυτό αρέσει στον/η aris2, Αλέξανδρος, kellipop και σε 19 άλλους

#42 kostas241

kostas241

    Παρατηρητής

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 22 μηνύματα
  • Κόσμος:GR1
  • Ήρωας:kostas241
Φήμη: 9

Δημοσιεύτηκε 29 Ιούλιος 2015 - 15:13:11

Γεια ειμαι ο kostas241

 

κοσμος=gr1

 

πως θα κερδισω τον thulk

 

1=με τα σκιλλς που μου παρεχει η ομαδα μου

ποια ειναι η ομαδα μου=hulk

θεση=29

 

2=με τη βοηθεια του βοηθου μου

επιπεδο βοηθου=28 [προς το παρων]

σκιλλς βοηθου=680 δυναμη.0 αντοχη.223 μυαλο.268 διαισθηση

προσθετα βοηθου=1 συνεχη χτυπηματα 2 ενθαρρυμενος 3 δυο ειναι καλυτεροι απο ενας

 

3=ενισχυτηκο των σκιλλς

                                                            

 1=του κανο μια επιθεση για να σκαναρω τα σκιλλς του 

 2=αφου του κανο την επιθεση μετα λεο τα σκιλλς του στην ομαδα μου και του κανουμε πολλαπλα κυματα επιθεσεων τον εκσαντλιουμε και τον πιασαμε

 

                                           gmgBAa2.png

                                           

                           

                                                                   ΚΑΠΟΥΤ                            


  • Αυτό αρέσει στον/η XRYSH, DrSuperDuper, seτha123 και σε άλλον ένα

#43 viernesita

viernesita

    Μηδενικό

  • Members
  • Κουκκίδα
  • 2 μηνύματα
  • Ομάδα:Purple Haze
  • Κόσμος:GR11
  • Ήρωας:viernesita
Φήμη: 20

Δημοσιεύτηκε 31 Ιούλιος 2015 - 12:38:20

viernesita 

GR11

 

Περπατούσα ξυπόλητη στην καυτή άμμο, ο ήλιος έκαιγε ενώ το νοτισμένο αεράκι μου χάιδευε τα μαλλιά. Η ζέστη ήταν αφόρητη και εγώ κατευθυνόμουν στο αναψυκτήριο της παραλίας για ένα πάρω κάτι να δροσιστώ. Εκεί είδα αρκετό κόσμο να στέκεται μπροστά από την οθόνη μιας τηλεόρασης, είχαν διακόψει την κανονική ροή του προγράμματος για να μεταδώσουν μια έκτακτη είδηση. Οι εικόνες ήταν τρομακτικές, κόσμος να τρέχει φοβισμένος και παντού συντρίμμια. Ο Thulik είχε γίνει 15 φορές δυνατότερος εξαιτίας ενός αποτυχημένου πειράματος  και κατέστρεφε τα πάντα στο διάβα του. Το FBY χρειάζεται επειγόντως έναν υπερηρωα για να σώσει τον κόσμο, αυτή είναι μια δουλειά για μένα Το FBY πρέπει να αναθέσει σε εμένα αυτή την επικίνδυνη αποστολή είμαι η καλύτερη επιλογή που έχουν, μόνο εγώ μπορώ να νικήσω τον Thulk. Το σχέδιο μου είναι καταπληκτικό και θα είναι και αποτελεσματικό. Το πρώτο που έχω να κάνω είναι να δώσω στον Thulk  μερικά χτυπήματα με το μαστίγιο ιππασίας του συχνού σκουντήματος και έτσι να τον παρασύρω μακριά από τις κατοικημένες περιοχές για να μην κινδυνέψουν οι πολίτες. Μετά θα χρησιμοποιήσω την ειδική μου δύναμη, αυτή είναι ο νυσταγμός, λόγο τις  κίνησης των ματιών μου μπορώ να υπνωτίσω οποίον με κοιτά στα ματιά...και αυτό ήταν..παρ τον κάτω..το FBY θα αναλάβει  να τον μεταφέρει στα εργαστήρια του και να του δώσει το αντίδοτο και εγώ να συνεχίσω τα μπάνια μου. Έτσι σφύριξα δυνατά στον βοηθό μου που ακόμα κολυμπούσε αμέριμνος και ξεκινήσαμε.... 


  • Αυτό αρέσει στον/η Αλέξανδρος, XRYSH, Tita και σε 8 άλλους

#44 kourampies

kourampies

    Παρατηρητής

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 34 μηνύματα
  • Ομάδα:Χαβαλένθια
  • Κόσμος:GR9
  • Ήρωας:Tragi
Φήμη: 102

Δημοσιεύτηκε 31 Ιούλιος 2015 - 14:17:19

Tragi GR9

 

Η ιστορία μου ξεκινά μόλις πριν μια εβδομάδα.. που ξαφνικά άλλαξαν όλα!!! Υπήρχαν συνωμοσίες ότι κάποιοι τρελοί επιστήμονες ήθελαν να καταστρέψουν τον κόσμο με μια μαγική φόρμουλα.. εγώ είμαι μια επαναστάτρια που ήθελα το καλό όλου του κόσμου και έχω πολλές δυνάμεις εξωπραγματικές.. που όμως τις έχω πολύ καλά κρυμμένες γιατί φοβάμαι ότι θα γίνω πειραματόζωο.. αλλά για αυτές τις δυνάμεις θα σας μιλήσω αργότερα..

 

Η ιστορία λοιπόν αφορά αυτούς τους επιστήμονες που ενώ μπορούσαν να σώσουν τον κόσμο εκείνοι έφτιαξαν μια μυστική ομάδα που λέγονταν <<Καταστροφείς>> :O και είχαν ως μοναδικό σκοπό να καταστρέψουν τον κόσμο.. εκείνο το καιρό υπήρχαν πολλά δημοσιεύματα ότι κάτι σκοτεινό ετοιμάζεται και εγώ ανησυχούσα..  (think) αλλά αυτή η ανησυχία με έκανε να θέλω να το ψάξω.. έτσι ένα ωραίο πρωί μονή μου προσπάθησα να μπω στο μυστικό αρχηγείο στην Γιογιονταιν και να παρακολουθήσω τι γίνεται με αυτούς τους τρελούς επιστήμονες.. έτσι μετά από πολύ κόπο και κυνηγητό κατάφερα να φτάσω στην καρδιά της επιχείρησης <<Καταστροφείς>>..

 

Είδα πολύ άσχημα πράγματα να συμβαίνουν και πολλά πειράματα να γίνονται και αποφάσισα ότι οπωσδήποτε έπρεπε να τα μάθει ο κόσμος με κάθε κόστος… Πείρα πολλές αποδείξεις και πολλές φωτογραφίες από αυτά που έκαναν και αμέσως έτρεξα να τα δημοσιεύσω στις εφημερίδες.. έτσι και έγινε! Την επόμενη ημέρα οι εφημερίδες έγραφαν μόνο για αυτό.. ένα χάος επικρατούσε παντού μετά από αυτή την ανακοίνωση ότι κάποιοι θέλουν να μας καταστρέψουν…τσιριζαν ουρλιαζανεεεεεεεεεε, τσουρομαδιοντουσαν μικροι μεγαλοι!

 

Οι τρελό επιστήμονες βλέποντας αυτό, ότι τα μυστικά τους βγήκαν στην φόρα.. επίσπευσαν τα πειράματα τους και ήθελαν όσο τίποτα να βγει το πιο δυνατό και καταστροφικό τους πείραμα στην επιφάνεια.. Τον καταστροφέα Thulk! χε χε.. (devil) Ήταν τόσο άπληστοι όμως που του χορηγήσαν τόσο μεγάλη δόση που πλέον ούτε και οι ίδιοι μπορούσαν να τον αντιμετωπίσουν και να καταστρώσουν τα σχέδια τους και έτσι ανεξέλεγκτος που ήταν άρχισε να περιπλανιέται και να καταστρέφει τα πάντα στο διάβα τους.. Ο κόσμος ήταν πανικόβλητος.. όλα τα αρχαία μνημεία , το ένα μετά το άλλο έβλεπαν να καταστρέφονται από την μανία του Thulk.. κάποιος έπρεπε να τον σταματήσει!!!

 

Τότε είναι που με αναζήτησε και επικοινώνησε μαζί μου το FBY..  άρχισαν να με ανακρίνουν, (sweating)  πως κατάφερα να μπω εκεί στο τρομερό αρχηγείο των τρελλών επιστημόνων και να πρέπει να τους πω με λεπτομέρειες τα πάντα ότι είδα.. και τότε… αναγκαστικά τους αποκάλυψα τις μαγικές μου δυνάμεις.. Μπορούσα να γίνω αόρατη… μπορούσα να περνώ μέσα από τοίχους.. και μπορούσα να μεταμορφωθώ σε ότι αντικείμενο ήθελα… έτσι όλοι μαζί στο FBY είπαν ομοφώνα ότι ήμουν η σωτηρία του κόσμου!!! Έπρεπε εγώ να σώσω τον κόσμο! Κανείς άλλος δεν θα μπορούσε παρά μόνο εγώ..!!!

 

Άρχισαν να καταστρώνω σχέδιο πώς να νικήσω αυτόν τρομερό Thulk, έπρεπε να είμαι σίγουρη τι έπρεπε να κάνω μιας και υπήρχε κίνδυνος να τραυματίσω ανθρώπους.. και τότε το σκέφτηκα.. θα τον προκαλούσα σε μονομαχία στο Ελ Πασο!!!

Άρχισα να προετοιμάζομαι, φόρεσα την φαγωμένη από σκόρο Μπέρτα του Ήρωα, την βρώμικη ποδιά μου, την σφιχτή ζώνη με την χάλκινη αγκράφα, τα παπούτσια του υπερηρωα που αντέχουν στον βάλτο, το ροζ μαστίγιο ιππασίας φτιαγμένο από πασατέμπο και πήγα να τον συναντήσω…

 

Είχα πολύ άγχος όταν έφτασα εκεί.. όλος ο κόσμος είχε απομακρυνθεί, η συνάντηση μας είναι γεγονός, κανάλια από όλο τον κόσμο κάλυπταν όλη την περιοχή για να δει ο κόσμος την μάχη.. μια μάχη που θα είχε μόνο έναν νικητή.. πρέπει να είχε μόνο εμένα!!! Για την ανθρωπότητα, για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε…

 

Περίμενα αρκετή ώρα.. όταν ξαφνικά άρχισε το έδαφος να τρέμει… όσο πλησίαζε ο Thulk, τόσο πιο πολύ έτρεμε το έδαφος… ερχόταν.. ερχόταν κατά πάνω με πολύ μεγάλη φόρα και ορμή και ουρλιαζε ΑΓΡΡΡΡΡΡΡΡΡ… τον έβλεπα… έπρεπε κάτι να κάνω… μόλις με πλησίασε σε απόσταση αναπνοής (ΠΩΩΩΩΩ ΠΛΥΝΕ ΚΑΝΑ ΔΟΝΤΙ ΒΡΩΜΑΣ,σκεφτηκα εγω απομέσα μου), εξαφανίστηκα ζβιννννννννν.... ήταν τέτοια μεγάλη η δύναμη του για να με χτυπήσει που ενώ εξαφανίστηκα συνέχισε να τρέχει.. με αποτέλεσμα να πέσει σε ένα τεράστιο βουνό… εκείνη την ώρα τεράστιοι βράχοι εκτοξεύονταν παντού… ο ουρανός από γαλάζιος έγινε κίτρινος.. και κάπου στο βάθος να ακούω την τρομερή ανάσα του.. κατάλαβα ότι είχε πληγωθεί!!! Ήταν ευκαιρία να τον αποτελειώσω.. όμως δεν το ήθελα,. Τι έφταιγε και αυτός που κάποιοι τρελοί επιστήμονες τον έκαναν έτσι.. έτσι αποφάσισα να κάνω κάτι πιο δραστικό.. πήγα κοντά του και αμέσως χορήγησα το αντίδοτο που θα τον έκανε και πάλι ήρεμο και χωρίς πια αυτές τις υπερφυσικές δυνάμεις!!! Μέσα σε 1 λεπτό ξανά έγινε όπως πριν!!! ΝΑΙ τα είχα καταφέρει!!! Έσωσα τον κόσμο!!!!

 

μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε


  • Αυτό αρέσει στον/η odi, aris2, Αλέξανδρος και σε 27 άλλους

Απεταξάμην το κρέας και τα μελομακάρονα!!!


#45 Tita

Tita

    Μηδενικό

  • Members
  • Κουκκίδα
  • 2 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΘεσσαλονικη
  • Ομάδα:Χαβαλενθια
  • Κόσμος:GR9
  • Ήρωας:Χανα
Φήμη: 32

Δημοσιεύτηκε 31 Ιούλιος 2015 - 15:18:27

Χανα Gr9  

 

Μια φορα και ενα καιρο σε ενα ησυχο χωριο που το ονομαζαν Χαβαλεδοχωρι ζουσε μια νεα γυναικα πανεξυπνη η οποια ειχε χασει τον πολυαγαπημενο της αντρα και ερωτα της ζωης της Πατρικ.... (u)  Αυτο τη διελυσε... (u) Το F.B.Y εψαχνε το δολοφονο για 2 χρονια .. Ξαφνικα χτυπαει το τηλεφωνο απο την αρμοδια για την υποθεση πρακτορα..

 -Χανα!! Η Λισμπον ειμαι ειμαστε πολυ κοντα στο να βρουμε τον Thulk ο οποιος ξαναχτυπαει αυτη τη φορα για να καταστρεψει το κοσμο! Ξερω οτι η εκπαιδευση σου σαν προσκοπος αρκει για να τον πιασεις, εισαι η μονη μας ελπιδα δε μπορουμε να τον αντιμετωπησουμε χωρις εσενα!! Εχει αποτυχει οτι κ αν εχουμε προσπαθησει με ολες τις δυναμεις της γης!!

 Ξεπερασε πλεον τη θλιψη της και ηρθε η ωρα για εκδικηση. Επισκεφτηκε το πνευμα του ηφαιστειου στο νησι Yoyo διοτι το ειδε στον υπνο της να την καλει το προηγουμενο βραδυ..

- Ειμαι το πνεεεεευμααααα του ηφαιστειουυυυυυ , ηρθε η ωωωωωρα να εκπληρωωωσεις το πεπρωμενο σου και να σωσεις το κοοοοοσμο! Για να νικησειςςςςς θα πρεπει να νομιζει ο αντιπαλος οτι εχεις ηττηθειιιιιι!!

- Τι παει να πει αυτο!!! (λεει ανησυχη η Χανα) !!

Ομως το πνευμα ειχε εξαφανιστει....

Σας συμβουλος του F.B.Y της πηρε μολις 2 μερες να βρει τα ιχνη του χαρη στις προσκοπικες ιδιοτητες της ανιχνευσης. Ηταν τα προσοντα της αυτα και η εξυπναδα της!!!

 Ω, ναι!!!! Ειναι η καλυτερη!!! 

 Επεσε η νυχτα και οι παγιδες ηταν ετοιμες εξω απο τη σπηλια του Thulk ... Μια τεραστια τρυπα στο εδαφος ηταν ετοιμη και παντου σακια με μπαρουτι ανακατεμενα με ντονατς, τα οποια καταφερε να φυτιλιασει ενωνοντας τα κορδονια ολων των παπουτσιων της.... Σταθηκε εκει εξω και με μια κραυγη που ακουστηκε στα περατα και στους τεσσερις οριζοντες φωναζε...

 -THULKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!! Ηρθε η ωρα σου να πληρωσεις οσα εκανες και να σωθει και η βεβαιη καταστροφη του κοσμου απο εσενα!!!!!!!!     

 - Γκκκκρρρρρρρρρ !!!!!!!!! Ποιος τολμααααα να με ενοχλειιιιι !!!! Μικρο ανθρωπακιιιιιιιιιιι αν σε πατησω θα μοιαζεις με τσιχλα πατημενη επι αιωνεςςςςς!!!!!!!!!

 Η Χανα ταχα τρομαγμενη και κουλουριαστηκε στα γονατα της ...

- Οχι Thulk!!!!!!!! Σε παρακαλω λυπησουμε ενταξει κερδισες!!! Ο κοσμος θα καταστραφει!!!

 

 Αυτο ηταν... Πανω στην αλαζονια του τη πιστεψε και αρχισε να τρεχει κατα πανω της... Τα βηματα του προκαλουσανε σεισμο!

-ΑΑΑΑΑαααααααααααααΑΑΑΑΑΑΑΑΑ (επεσε στη τρυπα-παγιδα) 

-Αμα σε πιασω στα χερια μου μικρο ανθρωπακι θα σε λιωσω και σενα και ΟΟΟΟοοοοΟΟΟλουςςςςςςςςςςςςςςςς

 

Και τοτε γρηγορα η Χανα αναψε το φυτιλι κορδονι και ΒΒΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΜΜΜ

 

Τα καταφερε εσωσε το κοσμο και τη ψυχη του αγαπημενου της (heart)  (heart) Patrick  (heart)  (heart) Που δε μπορουσε να ησυχασει!!!!

 Ηταν αλλωστε η μονη ελπιδα του κοσμου διοτι κανεις αλλος δεν ειχε απομεινει τα τελευταια 1000 χρονια με προσκοπικες ιδιοτητες.... Και η προφητεια το ελεγε... Πως μονο ενας προσκοπος θα μπορουσε να καταστρεψει τον μεγαλυτερο κινδυνο της γης!

 

Το F.B.Y για ανταμοιβη της αγορασε μια κουπα για να πινει το τσαι της!!!


  • Αυτό αρέσει στον/η odi, aris2, Αλέξανδρος και σε 29 άλλους

#46 Andmakr

Andmakr

    Παρατηρητής

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 16 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΚοριοοο μου
  • Ομάδα:DestinyHeroes
  • Κόσμος:GR11
  • Ήρωας:Andreas187
Φήμη: 25

Δημοσιεύτηκε 31 Ιούλιος 2015 - 18:29:02

Γεια σας ειμαι ο Andreas187 απο το gr11 και ηρθα για να σωσω για αλλη μια φορα τον κοσμο απο τον Thulk τον σατανικο επισιτημονα.Εχω ενα αμυντηκο αλλα και επιθετικο σχεδιο επισις. Ο Thulk Ενισχυει μονο την δυναμη του και δεν τον νιαζουν οι αλλες δεξιοτητες του Ετσι αν καταφερω να ενισχυσω τις αλλες δεξιοτιτες και την δυναμη θα καταφερω να τον νικισω με ευκολια.Ειμαι σιγουρα η καλυτερη επιλογη απο τους αλλους ηρωες γιατι δεν βασιζομαι στους μυες μου και στην δυναμη μου οπως οι αλλοι μονο,αλλα βασιζομαι σε πολυτημοτερα αγαθα στην ζωη οπως εξυπναδα επιμονη και καρτερικοτητα.Το FBY πρεπει να μου αναθεσει αυτην την ειδικη αποστολη γιατι ειμαι τολμηρος δεν φοβαμαι τιποτα και παιρνω αρκετα ρισκα που οι αλλοι δεν εχουν.Δεν αγωνιζομαι μονο για την τιμη και την δοξα αλλα για να σωσω τον κοσμο και να βλεπω χαμογελα στα προσωπα των ανθρωπων και αυτο ειναι το σωστο.


  • Αυτό αρέσει στον/η aris2, Αλέξανδρος, XRYSH και σε 2 άλλους

#47 XRYSH

XRYSH

    Μηδενικό

  • Members
  • Κουκκίδα
  • 1 μηνύματα
Φήμη: 15

Δημοσιεύτηκε 31 Ιούλιος 2015 - 20:47:16

Γειά σας .... Είμαι η blackwhite απο το gr6 και ανήκω στην ομάδα <<REVENGE>>.... 
 
Αφού οι μεγάλοι τα έκαναν χάλια για να σώσω τον κόσμο  βάζω τα νιάτα και την ομορφιά μου (χαχαχα αφού σε τετοια ηλικία το μυαλό δεν είναι στο κεφάλι) !!!! Θα πολεμήσω τον <<THULK>> με τον αυθορμητισμό την φαντασία και την υπομονή μιας έφηβης...
Το σχέδιο είναι ΑΠΛΟ και ΕΝΑ .... ΟΡΜΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ....Η διαφορά μου απο τους υπόλοιπους παίκτες η υπομονή μου (ΟΛΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΡΓΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ )
 
ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥ THULK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:)  :)  :)  :)

  • Αυτό αρέσει στον/η Αλέξανδρος, argudagi1, Tita και σε 12 άλλους

#48 Redis200111

Redis200111

    Μηδενικό

  • Members
  • Κουκκίδα
  • 2 μηνύματα
  • Κόσμος:GR10
Φήμη: 3

Δημοσιεύτηκε 31 Ιούλιος 2015 - 21:21:50

Καλησπέρα αγαπητή κοινότητα! 
Ειμαι ο Τragic απο το γρ10 
Ονομαζομαι Αντωνης οπος ξερετε ξεκλυδωσει πολλα gr στο hero zero 
 
Ως που μια μερα οπος ολλες της αλλες μερες καθομουν σπιτακι μου μονος μου και λαμβανω ενα μηνυμα οτι 
Ο κόσμος πρόκειται να καταστραφεί. Κάποιοι επιστήμονες χορήγησαν μια ουσία στον Thulk για ένα πείραμα. Το πείραμα, το οποίο απέτυχε, τον τρέλανε και ενίσχυσε την δύναμη του κατά 15 φορές! Καταστρέφει τα πάντα στον διάβα του. Χρειαζόμαστε επειγόντως έναν υπερήρωα για να σώσει τον κόσμο."
Και σκεφτηκα να ειμαι εγω ο νικητης που  θα νικησει αυτο το κακο πλασμα γτ εγω ειμαι ο ποιο δυνατος και ειμαι ποιο εξυπνος
και μου ηρθε μια ιδεα στο εργαστηριο μου  να του κανουμε παγιδα να φτιαξουμε ενα υλικο που να τον κανει να  καταστρεψει τον εγγεφαλο του δεν θα θυμαται τιποτα και ετσι θα μπορουμε να τον νικησουμε και θα τον χτυπαμε συνεχεια με χτυπηματα ωστε να τον νικησουμε 
γτ το FBY δεν εχει την δυνατοτητα που εχουμε εμεις η ηρωες στο hero zero για αυτο χρειαστηκαν την βοηθεια μας γτ εμεις εχουμε κερδυσει πολλους κακοποιυς και εχουμε περισσοτεροι εμπειρια απο τα κακα πλασματα και πιστευω πως θα σωσουμε τον κοσμο απο το κακο πλασμα ..... .....γτ εχω εχω την δυνατοτητα να τον νικησω γτ εχω ποιο πολυ αντοχη και μυαλο .και με την παγηδα μου θα καταστραφει το κακο πλασμα  και ετσι θα εχουμε ειρηνη στο παιχνιδη 

  • Αυτό αρέσει σε Αλέξανδρος, irresestible και WorthIt

#49 psekasmenos21

psekasmenos21

    Μηδενικό

  • Members
  • Κουκκίδα
  • 6 μηνύματα
Φήμη: 23

Δημοσιεύτηκε 31 Ιούλιος 2015 - 23:43:59

Χίλια συγνώμη για το καθυστερημένο ποστάρισμα. Ευπειθώς αναφέρω η αποστολή μου στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία. Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή μιας και πρέπει να σας ενημερώσω για το τι συνέβη αυτές τις δύσκολες 8 μέρες με όλες τις λεπτομέρειες αυτής της καταστροφικής για τον πλανήτη τιτανομαχίας.....

 

 

Ξημερώματα Παρασκευής, ώρα 3:33, η μυστική υπηρεσία Fight Bullies Yourselves του HERO ZERO μου έστειλε κρυπτογραφημένο email με κωδικό όνομα "Hardoubelle" για την κρίση που προκάλεσε η μετάλλαξη του Thulk στα εργαστήρια μεταλλαγμένων των Yoyex-men (στρατιωτικό παρακλάδι της Yoyodyne ερευνας και μελέτης βιο οργανικών όπλων σε συνεργασία με την Αn-brella του Albert Wiskers). Αυτό ήταν το μήνυμα:

 

Καλημέρα saitama του gr6. Κατόπιν ώριμης σκέψης και βάσει αυστηρών κριτηρίων σου αναθέτουμε την αποστολή να σταματήσεις τον Thulk μιας και είσαι ο μοναδικός με την δυνατότητα να το κάνεις, χάρη στην out of box προσέγγιση των πραγμάτων και τον υψηλό δείκτη ΙQ που διαθέτεις. Παρόλο που δεν μπορείς να τον αντιμετωπίσεις με ωμή βία, η εκτελεστική σου δεινότητα, ο σχεδιασμός σου αλλά και ο αναλυτικός σου χαρακτήρας πιστεύουμε πως θα είναι αρκετά ώστε να αποφύγουμε την εξολόθρευση όλων των ηρώων του hero zero που κυνηγά με μανία το πράσινο μεταλλαγμένο κτήνος. Επίσης ο "άσσος" που κρύβεις στο μανίκι σου θα παίξει καθοριστικό ρόλο (σημείωση: αναφέρεται στην αποκλειστική υπερδύναμη του ήρωα μου)

Σου εύχομαστε καλή επιτυχία, είσαι η μοναδική ελπίδα μας! Η μοίρα του κόσμου βρίσκεται στα πανούργα σου χέρια!

 

Το μήνυμα με γέμισε ενθουσιασμό, ο οποίος μετατράπηκε σε τρόμο όταν ανέλυσα το συνημένο αρχείο με τις νέες δυνάμεις του εξελιγμένου Thulk. Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα πως σε man o man μονομαχία δεν είχα ελπίδα. Θα χρειαζόμουν όση βοήθεια μπορούσα να βρω και ακόμα περισσότερη! Οπότε αυτό που έκανα ήταν από την πρώτη στιγμή να επικοινωνήσω με την ομάδα ηρώων μου από όλες μου τις προηγούμενες περιπέτειες ζητώντας τους βοήθεια.

 

Η πρώτη μέρα ήταν μέρα ανάλυσης και σχεδιασμού. Με έκανα δόλωμα και ο Thulk τσίμπησε αμέσως. Προσπάθησα να τον αντιμετωπίσω αλλά όπως ήταν αναμενόμενο οι σωματικές του δυνατότητες ξεπερνούσαν ο,τιδήποτε είχα δει ως τότε. Παρατήρησα πως η πηγή της δύναμης του ήταν ο θυμός και με χαλαρωτικές νότες (από το HΙ PHONE μου) κατάφερα να τον περιορίσω. Τότε έφτασε ο αδερφικός μου φίλος Shawn Ghoku πρόθυμος να αναλάβει τη μάχη ώστε να βρω το χρόνο να αναλύσω τα ευρήματα μου. 

Κάπως έτσι τελείωσε η πρώτη μερα.

 

Την δεύτερη μέρα, και αφότου είχα αναζητήσει όσες περισσότερες μυθολογίες του πλανήτη μπορούσα, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι πρέπει να βρω τις 7 μπάλες του Δράκου (Γιαγκου) ώστε να πραγματοποιήσω 3 ευχές που θα έλυναν το πρόβλημα. ΟΜΩΣ μου απαγόρευσαν να λύσω το πρόβλημα με τον εύκολο τρόπο, ο Thulk έπρεπε να ΝΙΚΗΘΕΙ. 

 

Την τρίτη μέρα, και ενώ ο Shawn Ghoku απασχολούσε τον Thulk, όλα τα μέλη της ομάδας μου ήταν έτοιμα. Μαζί βρήκαμε τις 7 μπάλες και ήρθε η ώρα των ευχών. Με την πρώτη ευχή, ήρωες από όλο το σύμπαν βρέθηκαν στον πλανήτη. Με την δεύτερη κάθε ήρωας μου μεταβίβασε από μια του δύναμη: ο Fony Spark μου έδωσε την ειρωνική του στολή (ByronMan), ο Hitsugo το κοφτερο σπαθί του για όπλο πού είχε το όνομα Zanhetsu (Χλωρίνη) , o Mαϊμους Δε Λουφαδόρος μου έδωσε το τυχερό του ψάθινο καπέλο για εξάρτημα (Ένα κομμάτι) και για το τέλος ο Φωτεινούλης μου έδωσε το σημειωματάριο του που αν το χρησιμοποιούσα θα έχανα τον έλεγχο και θα γινόμουν σαν τον Thulk (Ημερολόγιο του Ψόφου)

 

Με όλες αυτές τις δυνάμεις έτρεξα να αντιμετωπίσω το πράσινο τέρας πιο αποφασισμένος και σίγουρος από ποτέ. Για 3 μέρες δίχως στοπ η μάχη μας βούλιαξε νησιά, έκρυψε τον Ήλιο, έσκισε τους ουρανούς. Κανείς δεν υποχωρούσε. Ο Thulk νευρίαζε και δυνάμωνε, εγώ ανακάλυπτα όλο και περισσότερες δυνατότητες που μου χάρισαν οι φίλοι μου. Όμως δεν μπορούσα να πάρω το πάνω χέρι. Και τότε δοκίμασα το απαγορευμένο: έβγαλα το σημειωματάριο του Φωτεινούλη, έγραψα το όνομα του Thulk και αυτός θα πέθαινε απο ανακοπή καρδιάς μέσα σε 40 δευτερόλεπτα. Η όραση μου θόλωσε, πίστευα πως έβλεπα δίπλα μου έναν μαυροφορεμένο ρασοφόρο με δρεπάνι. Τρομάξα. Πλησίασε τον Thulk, εμφανίστηκε ένα εκτυφλωτικό φως και ο Thulk στεκόταν ακόμα όρθιος. ΕΙΧΕ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ. Όμως δεν ήταν το μοναδικό πρόβλημα μου αυτό. Κάθε πράξη έχει και τίμημα, και για την χρήση του βιβλίου θα έχανα το μυαλό μου. 

 

Η έβδομη μέρα ήταν καταστροφική. Στη μάχη μας δεν υπολογίζαμε τίποτα και κανέναν. Για μένα ήταν μια θολούρα αλλά όλοι όσοι με υποστήριξαν είχαν απελπιστεί. Άρχιζα να χάνω. Ο Thulk ήταν ανίκητος. Και την τελευταία στιγμή όταν κάθε ελπίδα είχε χαθεί πετάγεται ο γέροντας Μακάριος ο " Νεραιδοουράς" (Νεραιδοουρά) και φωνάζει: "Έχουμε ακόμα μια ευχή!!!!" 

Το ηθικό όλων των ηρώων αναπτερώθηκε, όμως δεν ήξεραν τι να ευχηθούν. Τότε ήρθε η σειρά ενός ήρωα που όλοι αγαπήσαμε ή μισήσαμε στα παιδικά μας χρόνια, του Ash Μοustardas (Τερατα Τσεπης) , και φώναξε στον Δράκο: "Ευχομαι να βρει πίσω την μνήμη του!! " Ήταν ο μόνος που γνώριζε ότι δε θυμόμουν από που προέρχομαι, τι είμαι, ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ.

 

Όλα έγιναν πολύ ξεκάθαρα. Το μυαλό μου επανήλθε. Η ειρωνική στολή που φορούσα άρχισε να παίρνει χαρακτηριστικά δράκου. Του κόκκινου δράκου της δύναμης. Η κρύφη μου ικανότητα ήταν να διπλασιάζω την δύναμη μου ή των γύρω μου, όσες φορές θέλω (Γυμνάσιο ΔρακωνΧΔρακων)

Όλοι περίμεναν που θα πολλαπλασιάζω την δύναμη μου μέχρι να τον ξεπεράσω τον Thulk. Αλλά αυτό γνώριζα πολύ καλά τι συνέπειες θα είχε. Είτε θα έχανα τον έλεγχο, είτε με τη μάχη μας θα κατέστρεφα ολοκληρωτικά τον πλανήτη. Lose/Lose σενάριο. Όμως δεν σκέφτηκα ποτέ να δυναμώσω. Αυτή θα ήταν η τακτική του υπερόπτη. Όπως με είχε διδάξει ένας παλιός φίλος, όταν δεν μπορείς να ξεπεράσεις ένα εμπόδιο το κάνεις να καταρρεύσει....

 

Για αυτό και γω άρχισα να πολλαπλασιάζω ασταμάτητα τη δύναμη του Thulk. Έγινε τόσο δυνατός που με μια κραυγή του έτρεμε η Γη. Παρόλα αυτά το σώμα του είχε όρια, τα οποία έφτασε. Η ίδια του η δύναμη τον κατέστρεψε από μέσα προς τα έξω.

 

Τελικά δε χρειαζόταν δύναμη για να νικηθεί. Ούτε υπερόπλα. Αυτό που χρειάστηκα ήταν φίλοι να με υποστηρίξουν και το μυαλό μου. Γιατί με την υποστήριξη των πραγματικών μας φίλων και τη δύναμη του μυαλού μας δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορούμε να πετύχουμε. 

 

 

Saitama από τον Gr6 προς όλους τους απανταχού anime-fans του hero zero

edit: Ελπίζω να μη το χασα στο cλopyright και να καταλάβατε όλοι από που δανειζόμουν ήρωες κτλ....


  • Αυτό αρέσει στον/η odi, XRYSH, argudagi1 και σε 10 άλλους

#50 Jackson

Jackson

    Μηδενικό

  • Members
  • Κουκκίδα
  • 3 μηνύματα
  • Κόσμος:GR9
Φήμη: 31

Δημοσιεύτηκε 31 Ιούλιος 2015 - 23:48:27

Όνομα:ΝΤΙΛΝΤΟ

Διακομιστής:GR9

 

Είχε περάσει ένας ολόκληρος χρόνος σκληρής δουλειάς και προπονήσεων...
επιτελούς είχε έρθει η πολυπόθητη άδεια διακοπών.

Το βράδυ με βρήκε κουρασμένο και σχεδόν ξαπλωμένο στο αιθριο του πανδοχείου,να ρεμβάζω την αυγουστιάτικη πανσέληνο τρώγοντας το περιβόητο βρώμικο απ την καντίνα του κυρ Κώστα. (inlove) 

Με ικανοποίηση μονολόγησα "Jackson Αυτοδονούμενε,τώρα θα ξεκουράσεις ταλαιπωρημένο απ το τουμπάνιασμα κορμί σου...το δικαιούσαι αγορίνα μου!!!" και με δάκρυα συγκίνησης κύλησε μια γενναία ποσότητα κέτσαπ στην αμφίβια πανοπλία μου.
Δεν πρόλαβα να δράσω και τα μάτια μου καρφώθηκαν στο φωταγωγημένο αποτύπωμα μπανάνας στον ουρανό.
Ο λαός του Χίροου Ζίροου με χρειαζόταν!
Αφού τοποθέτησα το μισοφαγωμένο βρώμικο στην χάρτινη σακούλα του,τηλεφώνησα στον αρχηγό του F.B.Y. για να ενημερωθώ.
"Jackson Αυτοδονούμενε,βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη κατάστασή.Μετά από ένα αποτυχημένο πείραμα ο Thulk λάλησε χ15 και ετοιμάζετε να τα κάνει όλα γιάμπαλα.Μόνο εσύ μπορείς να τον αντιμετωπίσεις.Βοήθησε μας και θα ανταμειφθείς με ενα ταψί λουκουμάδες"

Πραγματι,σε μια τόσο δύσκολη απειλή για το Χίροου Ζίροου,μόνο εγώ μπορούσα να δώσω ένα τέλος.
Δεν έχασα άλλο χρόνο και καβάλησα το ιπτάμενο πράσινο άλογο μου...
Πετώντας πάνω από την πόλη τα σημάδια στο πέρασμά του Thulk προδίδαν την κρυψώνα του.
Ενεργοποιώντας το ενσωματωμένο μπανανόπολυβόλο μου έστησα ενέδρα στο ανθρωπόμορφο τέρας.
'Ισως να ήταν η μυρωδιά της ξεραμένης κέτσαπ που αφήνιασε τον Thulk κάνοντας τον να τρέξει προς το μέρος μου...χμμμ!! δεν ξέρω!!!
Εκμεταλλευτικά την καλή μου τύχη και άρχισα να τον μπανανόβομβαρδίζω ανελέητα .
Καημένε Thulk...
Μετά από ένα τετραπλό τόλουπ,ενα τριπλό άξελ και μια πιρουέτα Μπίλμαν,σωριάστηκε φαρδύς πλατύς στο οδόστρωμα,ενώ την ίδια στιγμή γύρω απ το κεφάλι του χόρευαν χασαποσέρβικο 5 καρδερίνες παρέα με 5 αστεράκια!!!
Ααατσςςς ...τώρα η σύλληψή του από τις αρχές ήταν παιχνιδάκι.
Η δουλειά μου είχε τελειώσει!
Δεν είχα χρόνο για τις ευχαριστίες του F.B.Y. Στο μυαλό μου υπήρχε ακόμα μια αποστολή που έπρεπε να ολοκληρώσω...
ΝΑΙ στο βρώμικο που άφησα μισοτελειωμένο αναφέρομαι .

keep calm and call Jackson   (smug)   


  • Αυτό αρέσει στον/η odi, XRYSH, argudagi1 και σε 15 άλλους

#51 Vezouvios

Vezouvios

    Παρατηρητής

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 16 μηνύματα
  • Ομάδα:Χαβαλένθια
  • Κόσμος:GR9
  • Ήρωας:Vezouvios
Φήμη: 44

Δημοσιεύτηκε 01 Αύγουστος 2015 - 01:54:02

Όνομα : Vezouvios

 

Διακομιστής : gr9

 
 
 
 
τικ... τακ... τικ... τακ...   (clock)
 
ώρα 04:53.... ημέρα Τρίτη....
 
είναι η μέρα που οι κακοποιοί δεν τριγυρνούν..... 
 
ο φανταστικός ήρωας Vezouvios έχει ρεπό...  (sleeping)
 
μπορεί επιτέλους να ξεκουράσει το υπέροχο γραμμωμένο κορμί του μετά απο έναν 6ήμερο μαραθώνιο ηρωϊσμών και επικών κατορθωμάτων...
 
ξαφνικά ομως.....
 
....μπιπ - μπιπ - μπιπ - μπιπ....  
 
ο βομβητής του Vezouviou που βρισκεται πάνω στο κομοδίνο, αρχιζει και χτυπάει σαν τρελός...
 
- Όχι !!!!! Όχι και σήμερα !!!!    Σήμερα εχω ρεπο !!!!
 
αρχίζει να λέει ο Vezouvios ανοίγοντας το ένα του μάτι και κοιτώντας με οργή το κόκκινο λαμπάκι του βομβητή να αναβοσβήνει μανιασμένα...
 
Σκεπάζει το κεφάλι του με το μαξιλάρι και παιρνει αποφαση να μην ασχοληθεί...
 
....μπιπ - μπιπ - μπιπ - μπιπ....   ο ήχος ομως συνεχίζεται... και γινεται μάλιστα ολο και πιο απαιτητικός ! 
 
Τότε ο Vezouvios, μέσα στον θυμό του, σηκώνεται από το κρεβάτι και αρπάζει τον βομβητή για να δει ποιο είναι αυτό το νούμερο που του χαλάει την ηρεμία...
 
βλέπει λοιπόν, πληκτρολογεί τον αριθμό στο τηλέφωνό του και λέει σε πολύ αυστηρό ύφος :
 
- ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ;;;;;;; ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΡΕΠΟ !!!!!!!!!   (angry)    
 
απ την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής, είναι ο Μανώλης...ένας χαμηλόβαθμος υπάλληλος του F.B.Y. που αποκλειστικό λειτούργημά του είναι να ενημερώνει τους ήρωες για τις επικίνδυνες αποστολές τους...
 
- Κυ-Κυ-Κύριε Vezouvie, χίλια συγνώμη που σας χαλάω τον ύπνο..  (nerd)
ο Μανωλάκης ειμαι... Θέλω να σας πω οτι ο Thulk πε-πε-πε πέρασε τα συνορα του Humphreydale... θα θα θα θα θα μας ρημάξει την πόλη!   είπε με τρεμάμενη φωνή ο Μανωλάκης..
 
- Μανωλάκη παιδί μου, σου έχω πει όταν έχω ρεπο να μη με ενοχλείτε... είπαμε, είμαι υπερήρωας αλλά έχω ανάγκη και εγώ από χαλάρωση... από αύριο θα αρχίσουν πάλι τα κυνηγητά των κακοποιών...! 
 
- Τι να κα κα κα κάνω κύριε Vezouvie, μου είπαν να σας πα πα πάρω τηλέφωνο... αποκρίθηκε απολογητικά ο Μανωλάκης ενώ η φωνή του συνέχιζε να τρέμει...
 
- Τέλοσπάντων, παιδί μου.. θα σηκωθώ... να πείς όμως στην υπεύθυνη του F.B.Y. για την περιοχή μας την Αναστασία, ότι θέλω διπλό μεροκάματο σήμερα, οδοιπορικά και αν γίνεται και κανένα εκτός έδρας !  
 
- ΜΑ ΜΑ ΜΑ ΜΑΛΙΣΤΑ !!!!  ειπε με χαρα ο Μανωλάκης !   (silly)
 
- Πες και σε εκείνον τον Περικλή να μου φέρει τις καινούργιες μου μπότες να τις δοκιμάσω σήμερα στη σύντομη μάχη που θα έχω με αυτόν τον Thulk...
 
(Ο Περικλής ηταν ένας ακόμα υπαλληλος του F.B.Y. με αρμοδιότητα υποδηματοποιού - τσαγκάρη).
 
Έτσι, με μια κίνηση ο Vezouvios, πλένεται, ντύνεται, βάζει ζελέ στο μαλλί, εξοπλίζεται και βρίσκεται στην εξώπορτα περιμένοντας τον Περικλή να του φέρει τις καινούργιες του μπότες.
Δε θα του πήρε 2,5 δευτερόλεπτα να προετοιμαστεί !    (ninja)
 
Σε λίγο, εμφανίζεται και ο Περικλής με το μοτοσακό του και γεμάτος χαρά παραδίδει τις καινούργιες και γυαλισμένες μπότες στον Vezouvio.
 
Σε χρόνο μηδέν, o Vezouvios έχει φτάσει με ένα μόλις άλμα στα σύνορα όπου και βλέπει τον Thulk να έχει αρχίσει ήδη να λεηλατεί τα πρώτα σπίτια και οι κάτοικοι να εγκαταλείπουν έντρομοι την περιοχή. 
 
- Ε ψιτ !  Εσύ εισαι ο Thulk ; λέει ο Vezouvios με την χαρακτηριστική άνεση που τον διακρίνει..  
 
Ο Thulk δεν είχε ανθρώπινη λαλιά φυσικά και άρχισε να ωρύεται και να πετάει φλόγες απ τα τεράστια ρουθούνια του..!!!   :O 
 
Τότε ο Vezouvios, βγάζει έναν XXXL λουκουμά  (donut) που είχε κρυμμένο στη μπέρτα του, βγάζει τη μια μπότα, παίρνει ένα λάστιχο που είχε στη ζώνη του, μετατρέπει τη μπότα με μία αστραπιαία κίνηση σε σφεντόνα και εκσφενδονίζει τον λουκουμά προς τον Τhulk... 
 
Πλαααααααααααααατς !!!!     (bomb)
 
ο λουκουμάς πέτυχε διάνα !!!!  ένα και μόνο χτύπημα ήταν αρκετό για να τον σωριάσει στο έδαφος !!!
 
Άνετος ο Vezouvios, τινάζει τα χέρια του και τηλεφωνεί στον Μανωλάκη και πάλι..
 
- Μανωλάκη παιδι μου...τελείωσα με τον Thulk..ούτε καν τσιρώτο δεν είχε !
...να αναλάβετε τα περαιτέρω...
 
- ΜΑ ΜΑ ΜΑ ΜΑ ΜΑ ΜΑΛΙΣΤΑ !!!!  είπε με τεράστια χαρά ο Μανωλάκης.. που αυτή τη φορά η φωνή του έτρεμε και πάλι αλλά ήταν από χαρά...  
 
Έτσι λοιπόν ο καταπληκτικός Vezouvios, θυσίασε μια Τρίτη το ρεπό του για να σώσει και πάλι το Humphreydale...
 
Οι κάτοικοι του Humphreydale έχουν στήσει στο σημείο της μάχης με τον Thulk έναν αδριάντα προς τιμήν του και κάθε χρόνο διοργανώνεται πανηγύρι με κλαρίνα και ψητά όπου οι κάτοικοι γλεντούν εις ανάμνησιν του κατορθώματός του!  (drinks2)  
 
ΤΕΛΟΣ

  • Αυτό αρέσει στον/η odi, XRYSH, argudagi1 και σε 26 άλλους

#52 konapearl

konapearl

    Μηδενικό

  • Members
  • Κουκκίδα
  • 3 μηνύματα
Φήμη: 35

Δημοσιεύτηκε 01 Αύγουστος 2015 - 02:06:51

konapearl 

Valhalla

gr11

 

Όπως θα καταλαβαίνετε κι από το όνομά μου, είμαι η MIA & MΟΝΑΔΙΚΗ κάτοχος των μαργαριταριών kona, ένα σπάνιο είδος μαργαριταριών που βρίσκει κανείς μόνο  στο νησί Παλουβάν των Φιλιππίνων, το μέρος που μεγάλωσα και διαμένω ακόμα. 

 

Τα μαργαριτάρια αυτά είναι ο λόγος που πρέπει το FBY να με προτιμήσει από τους άλλους Υπερ-ήρωες γιατί έχουν μαγικές και συνάμα καταστροφικές για όποιον δεν τα γνωρίζει ιδιότητες!!  

Όχι μόνο μοιάζουν αλλά και έχουν την ίδια γεύση με τις πιο τέλειες καραμέλες που έχετε φάει ποτέ!!

 

Κανείς δεν μπορεί να τους αντισταθεί. Ούτε φυσικά ο Thulk.... Μόλις όμως κάνεις να φας τις ιριδίζουσες αυτές "αθώες καραμελίτσες" τότε ο συνδυασμός με το σάλιο (και ο Thulk έχει πολλά τέτοια...μπλιαξ ) προκαλείται μια χημική αντίδραση ΤΡΟΜΕΡΗ!!!  

 

Η έκρηξη είναι ακαριαία, το κεφάλι σκάει σαν βόμβα νετρονίου, τα μυαλά πετάγονται προς πάσα κατεύθυνση, το θέμα Thulk είναι απλά παρελθόν...

 

Εγγυημένο άμεσο αποτέλεσμα χωρίς κόπο, με τρόπο!!!

Δειγματισμός διαθέσιμος free of charge...

 

 

 

  • Αυτό αρέσει στον/η XRYSH, Mirakos, Tita και σε 21 άλλους

#53 NASALECTO

NASALECTO

    Παρατηρητής

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 19 μηνύματα
  • Τοποθεσίαπαντου
  • Ομάδα:smurfs
  • Κόσμος:GR13
  • Ήρωας:NASALECTO
Φήμη: 88

Δημοσιεύτηκε 01 Αύγουστος 2015 - 05:14:49

Όνομα:NASALECTO

Διακοσμητης:gr11

 

Είμαι ο NASALECTO κάτοικος της Καραμελόγλυκοπούπολης , ασχολούμε με την παρασκευή των καλύτερων  γλυκισμάτων που έχει δοκιμάσει ποτέ κανείς !! η φήμη μου είναι διαδεδομένη σε όλο το κόσμο και δεν προλαβενω ούτε νa κοιμηθώ από τη πολύ δουλειά , είμαι πασίγνωστος τi να σου λέω τώρα !! τρως και μετα ξανατρως!!

O THULK απειλεί να καταστρέψει το κόσμο και σίγουρα έχει ακούσει για τα γλυκίσματά μου , η αδυναμία του είναι οι καραμέλες , για αυτό το λόγο το FBY πρέπει να με προσλάβει να καταστρέψω τον κακό  THULK διότι είμαι ο καλήτερος ηρωικός παρασκευαστής γλυκών και  καραμελών από  όλους !!

Το σχέδιο μου είναι να του φτιάξω πολλά κιλά απο καραμελές οι οποίες θα περιέχουν μέσα την μυστική ουσία  γλυκοζαχαρινοφαταουλίνη ( είναι επικίνδυνη σε μεγάλες δώσεις ) , η οποία σε κάνει να τρώς και να ξανατρώς , με αποτέλεσμα να φάει και να σκάσει σαν μπαλόνι!!

Το στομάχι του θα φουσκώσει και θα εκραγεί και θα γίνει κοματάκια αφού θα σκάσει σαν μπαλόνι διαμελίζοντας τον και αποτελειώνοντας τον χωρίς πολύ προσπάθεια !!!!

Ωρες επικινωνίας για πρόσληψη:

Δευτέρα έως Παρασκευή:09-00 μεχρι 18:00

Σάββατο:10:00 μεχρι 14:00

Κυριακές:κλειστά

 

 

 

 

 


  • Αυτό αρέσει στον/η alfajuni, XRYSH, Mirakos και σε 19 άλλους

#54 strataras21

strataras21

    Μηδενικό

  • Members
  • Κουκκίδα
  • 1 μηνύματα
Φήμη: 9

Δημοσιεύτηκε 01 Αύγουστος 2015 - 06:27:21

Ονομα:strataras

 

Διακοσμητης:gr6

 

Ειμαι ο strataras και ηρθε η ωρα να βαλω ενα τελος σε αυτο το κακοποιο στοιχειο που λεγεται THULK ο τροπος απλος,δεν υπαρχει σχεδιο δεν υπαρχουν ειδικες δυναμεις και τιποτα το μαγικο απλα μεγαλο μυαλο που θα τον ριξει ευκολα και εξυπνα στα δυχτια μου και ολο αυτο χωρις κουραση και ανουσια πραγματα

Σε περιμενω λοιπον THULK

:P


  • Αυτό αρέσει στον/η XRYSH, Psychedelic Malousis, Tita και σε 6 άλλους

#55 Perrastor

Perrastor

    Μηδενικό

  • Members
  • Κουκκίδα
  • 1 μηνύματα
Φήμη: 9

Δημοσιεύτηκε 01 Αύγουστος 2015 - 08:37:46

Όνομα: Perrastor
Διακομιστής: Gr11

Ημουν Perrastικός από μια καφετέρια οταν ενας ανθρωπος με πλησιασε και μου ειπε πανικοβλημενος "O Thulk επεστρεψε, ετοιμος να καταστρεψει τον κοσμο και οποιον του σταθει εμποδιο για να το πετυχει". Τοτε συνειδητοποιησα οτι το FBY θα πρεπει να προσλαβει εναν πραγματικο ηρωα που θα εχει τα κοτσια να τα βαλει με τον Thulk. Αυτος ειμαι εγω(δεν θελω να καυχηθω αλλα σε τετοιες περιπτωσεις κοιταμε το καλο του κοσμου). Ο Thulk δεν με γνωριζει αλλα συντομα θα με μαθει. Ως γνωστο ο Thulk χτυπαει παντα νυχτα και δεν αντεχει τις ακτινες του ηλιου. Θελει δηλαδη να εχει σκοταδι για να θεσει σε εφαρμογη το σχεδιο του. Αυτο που δεν γνωριζει ομως ειναι οτι με την δυναμη μου, την ωρα που θα "μαυρισει" η νυχτα θα σπρωξω τον ηλιο προκειμενου να "χτυπησει" ξανα την γη με τις ακτινες του. Ετσι λοιπον ο κοσμος θα γλιτωσει απο τον σατανικο Thulk, αφου οι ακτινες του ηλιου θα τον κανουν να υποκυψει και να εγκαταλειψει το σχεδιο του.
  • Αυτό αρέσει στον/η Morbius, Judge, konapearl και σε 6 άλλους

#56 Santa

Santa

    Παρατηρητής

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 20 μηνύματα
  • Ομάδα:Beyond Infinity
  • Κόσμος:GR21
  • Ήρωας:Santa






Φήμη: 57

Δημοσιεύτηκε 01 Αύγουστος 2015 - 09:17:11

Όνομα: Santa

Διακομιστής: Gr11

 

Μια μέρα καθώς προχωρούσα ήρεμος στο δρόμο συνέβη κάτι πολύ παράξενο. Άκουσα χιλιάδες πολίτες να φωνάζουν ''ΒΟΗΘΕΙΑ''.. Εγώ τι να κάνω, ήταν καθήκον μου να προστατεύω την πόλη από αυτούς τους ταραξίες, τους Κακοποιούς.. Έτσι και έτρεξα να βοηθήσω.. Το FBY εκείνη την μέρα έπρεπε να μου είχε δώσει τη θέση για να τον πολεμήσω μα δεν μου την έδωσε.. Πήρα την κατάσταση στα χέρια μου χωρίς να τους λογαριάσω.. Όρμηξα σε αυτόν τον τεράστιο αγριάνθρωπο με όλες μου τις δυνάμεις να τον υπερνικήσω.. Τον πολέμησα χωρίς δισταγμό.. Ο Thulk έπεσε.. Νικήθηκε.. Από εμένα..! Ζητώ χωρίς δισταγμό να τον αντιμετωπίσω αν ξανά εμφανιστεί για αυτό ζητάω αυτή τη φορά από το FBY να μου δώσει αυτή τη θέση και να με εμπιστευτεί..

 

Καλή Επιτυχία Σε Όλους!!


  • Αυτό αρέσει στον/η Αλέξανδρος, Psychedelic Malousis, IPOSTRATOS και σε 11 άλλους

#57 ASoTosios

ASoTosios

    Μηδενικό

  • Members
  • Κουκκίδα
  • 4 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαGreece
  • Ομάδα:Protectors of the world
  • Κόσμος:GR1
  • Ήρωας:johngr
Φήμη: 7

Δημοσιεύτηκε 01 Αύγουστος 2015 - 11:01:24

καλησπέρα είμαι ο johngr από τον gr1 , με λένε Νίκο και όπως και το όνομα μου είναι μυστικό έτσι ήταν και η αποστολή μας πριν 10 χρόνια, εφόσον συμμετείχα στο σχέδιο δημιουργίας του Thulk για λόγους άμυνας τότε, γνωρίζω την μοναδική του αδυναμία , το μόνο τρωτό σημείο το οποίο δημιουργήσαμε / τοποθετήσαμε  για αυτόν ακριβώς το λόγο, όλοι οι συνάδελφοι μου έχουν πεθάνει από ανεξήγητα φαινόμενα  , άρα είμαι η μόνη σας λύση για μια γρήγορη αντίδραση.

Θέλω να βοηθήσω την ανθρωπότητα με το απίστευτο μυαλό μου, και το πλεονέκτημα που έχω αυτή την στιγμή ( την γνώση αδυναμίας του Thulk ) αλλά για να το κάνω αυτο θα χρειαστώ ενέργεια που θα μου παραχωρήσει το FBY όπως και πόρους για να δημιουργήσω την καταστροφή του.

Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω για την αδυναμία του γιατί ο Thulk είναι ανώτερος σε νοημοσύνη από όλους μας , θα το δει και θα το διορθώσει στο DNA του... δράστε γρήγορα πράκτορες!!!

 

 

Όνομα : johngr

 

Διακομιστής : gr1 
 


  • Αυτό αρέσει στον/η aris2, Αλέξανδρος, Judge και σε άλλον ένα

#58 sunkotsos

sunkotsos

    Μηδενικό

  • Members
  • Κουκκίδα
  • 2 μηνύματα
Φήμη: 13

Δημοσιεύτηκε 01 Αύγουστος 2015 - 12:32:33

καλησπέρα είμαι ο hyperion από τον gr11 ,  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Θέλω να βοηθήσω την ανθρωπότητα με το απίστευτο μυαλό μου και την γρηγορη διαισθηση μου για το ποτε θα επιτεθει, μπορω να τον αφανισω αλλά για να το κάνω αυτο θα χρειαστώ ενέργεια που θα μου παραχωρήσει το FBY όπως και πόρους για να δημιουργήσω την καταστροφή του.

Δεν θέλω να πω την αδυναμία του γιατί ο Thulk είναι ανώτερος σε νοημοσύνη από όλους μας ,  επιθεση στρατιωτες!


  • Αυτό αρέσει στον/η Αλέξανδρος, IPOSTRATOS, Morbius και σε 9 άλλους

#59 Attila

Attila

    Μηδενικό

  • Members
  • Κουκκίδα
  • 6 μηνύματα
Φήμη: 17

Δημοσιεύτηκε 01 Αύγουστος 2015 - 12:45:36

Attila gr11
Είμαι ο πιο άγριος βάρβαρος που έζησε ποτέ!!θα τον χτυπήσω δυνατα στο κεφάλι με το ρόπαλο μου και θα τον εξαφανήσω στο λεπτό!Τέτοιοι τρομεροί κακοποιοί θέλουν τρομερούς πολεμηστές για να τους βάλουν στη θέση τους.Ποιος είναι πιο κατάλληλος απο εμένα;Όποτε θέλω μπορώ να χρησιμοποιήσω την ειδική μου δύναμη:Το ρόπαλό μου τριπλασιάζει το μεγεθός του και γίνεται ακόμα πιο καταστροφικό!Ο κόσμος είναι τυχερός που υπάρχει κάποιος σαν και εμένα....
  • Αυτό αρέσει στον/η aris2, IPOSTRATOS, Morbius και σε 12 άλλους

#60 spakeman

spakeman

    Μηδενικό

  • Members
  • Κουκκίδα
  • 1 μηνύματα
  • Τοποθεσίαthessaloniki
  • Ομάδα:Χαβαλενθια
  • Κόσμος:GR9
  • Ήρωας:spakeman
Φήμη: 18

Δημοσιεύτηκε 01 Αύγουστος 2015 - 13:08:09

spakeman gr9
ειμαι ο εντυπωσιακος ηρωας με μπερτα 
το σχεδιο μου για αντιμετωπισω τον thulk ειναι 
απλο θα κανω κυκλωτικη κινηση και θα τον καθηλωσω 
σε ενα σημειο του hz πυροβολωντας τον με 
απλο καπακι γκαζοντενεκε για οπλο και 
ωμα αυγα της αποριψης για πυραυλους 
 
ειμαι η καλυτερη επιλογη γιατιεχω plan b 
πρεπει να μου αναθεσει την την επικινδυνη αποστολη 
γιατι εχω kαι plan b
οι ειδικες μου δυναμεις περα απο του βοηθου μου 
με κεφαλια και τσιρωτο ειναι οτι μπορω να λυγιζω κουταλια
με την δυναμη του μυαλου μου καμια φορα γινομαι και αορατος
μπορω να τον νικησω με την βοηθεια τις ειδικης δυναμης που καμια
φορα πιανει και ειμαι αορατος 

  • Αυτό αρέσει στον/η odi, XRYSH, mila και σε 15 άλλους




0 χρήστες διαβάζουν αυτό το θέμα

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες