Μεταπήδηση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

Συνέντευξη Γκαράζ νούμερο 19 με τον: DrSuperDuper


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
17 απαντήσεις σε αυτό το θέμα

#1 Mastigo

Mastigo

    Μαθητής Σχολής Ηρώων

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 257 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΘεσσαλονίκη
  • Κόσμος:GR1
Φήμη: 574

Δημοσιεύτηκε 04 Σεπτέμβριος 2015 - 08:44:02

 Το όνομα μου είναι Mastigo και θα εκτελώ χρέη δημοσιογράφου για απόψε

 

pci2fZY.png

 

Καλώς ήρθατε στις Συνεντεύξεις Γκαράζ, εδώ θα συναντήσετε μερικούς από τους πιο απροσδόκητους ήρωες στη χώρα μας. Απόψε θα έχουμε τη χαρά να μιλήσουμε με τον DrSuperDuper   :) 

 

GI5WXYR.png

 

· Χαίρετε! Πείτε μας το όνομα του ήρωά σας και τον διακομιστή/τους διακομιστές στον οποίο παίζετε;

 

Χαίρετε! Με λένε DrSuperDuper. Παίζω στον gr9, στην ομάδα Χαβαλένθια. Έχω λογαριασμούς και στον gr8 (από όπου ξεκίνησα) και στον gr10. Εκεί έφτιαξα μια τελείως εκκεντρική ομάδα, τους Περικλέεις συναγορήτες, που απευθύνεται σε όσους ΔΕΝ θέλουν να παίξουν το παιχνίδι. (Φυσικά η προσπάθεια απέτυχε. Ψυχή δεν πάτησε στο μαγαζί.) Πλέον gr8 και gr10 σπάνια μπαίνω. Δεν έχω χρόνο να παίζω σε 2-3 servers ταυτόχρονα.Άκουσα συνέντευξη Γκαράζ και δεν ήξερα αν έπρεπε να έρθω με το αυτοκίνητο.   :P

 

 · Γιατί επιλέξατε αυτό το όνομα;

 

Εξαρτάται ποιόν ρωτάτε. 

 
Αν ρωτάτε τον άνθρωπο που με χειρίζεται, η ιστορία δεν είναι τόσο ενδιαφέρουσα. Θα σας πει ότι την ώρα που του ζήτησε το παιχνίδι να δώσει ένα όνομα, αυτός σκέφτηκε κάτι μεταξύ Superman, Mr Fantastic και Professor X, που να ήταν ταυτόχρονα και κάπως αστείο. Μάλιστα ενοχλήθηκε ο κύριος (άκουσον άκουσον) που έπρεπε να το γράψει όλο μία λέξη, χωρίς κενά.
 
Αν ρωτάτε εμένα, τον ήρωα, θα σας πω ότι πάντα αυτό ήταν το όνομά μου. Με αυτό δημιουργήθηκα. Κι όταν αργότερα μέσα στο παιχνίδι είδα το τρόπαιο που έχουν φτιάξει προς τιμήν μου (το Σούπερ Ντούπερ Κύπελλο) είπα "Ει! Αυτό είναι δικό μου!" αλλά κανείς δε με πίστεψε. Και μια που μιλάμε για ονόματα, θα σας εκμυστηρευτώ κάτι που ελάχιστοι γνωρίζουν. Συνήθως υπογράφω DrSrDr. Αυτό εκτός από συντομογραφία του ονόματός μου, προφέρεται και ως "Δροσερό Δώρο", που είναι το όνομά μου στα Ινδιάνικα! Έτσι λένε οι Ινδιάνοι το γιαούρτι που πετάνε ο ένας στη μούρη του άλλου σε μια γιορτή γιαουρτοπόλεμου που κάνουν κάθε δέκατη Πανσέληνο. Έτυχε να περάσω από το χωριό τους μια τέτοια μέρα, έφαγα τα πιο πολλά γιαουρτώματα και με βαφτίσανε έτσι.
 
 · Θα θέλατε να μας πείτε μερικά λόγια για τη ζωή σας όταν δεν εργάζεστε σαν ήρωας του Hero Zero;
 
Αυτή η ερώτηση μάλλον απευθύνεται στον άνθρωπο που με χειρίζεται. Τί να σας πω; Δεν τον ξέρω και καλά γιατί δεν είναι και κανένας πολύ ενδιαφέρων τύπος. Τα λίγα που γνωρίζω είναι ότι τον λένε Γιάννη-Παναγιώτη, στην ομάδα του τον φωνάζουν σκέτο Γιάννη (με δύο ν, μη φανταστείτε ότι είναι κανένας σπουδαίος), νομίζω ότι είναι Μαθηματικός ή κάτι τέτοιο, κομματάκι μεσήλικας (φανταστείτε ότι στο σπίτι του έχει πράγματα που τα έχει αγοράσει με δραχμές!!!) και η ζωή του είναι σπίτι-δουλειά, δουλειά-σπίτι. Μέχρι πέρσι πήγαινε και διακοπές. Φέτος δεν τον άφησα.
 
Εγώ είμαι καθημερινά απασχολημένος με την πάταξη του εγκλήματος και το ξυλοφόρτωμα των ανθρώπων της Yoyodyne. Καμιά φορά γράφω και στο forum.
Ο Γιάννης, φυσιολογικά πράγματα, παίζει παιχνίδια στον υπολογιστή του, βλέπει ταινίες στο DVD του και διαβάζει κάτι βιβλία τόσο βαρετά που εγώ ούτε που καταδέχομαι να τα ανοίξω. Μου έχει πει ότι παλιότερα DMάριζε pen & paper RPGs σε κόσμους που έφτιαχνε ο ίδιος, έπαιζε μανιωδώς ένα παιχνίδι με κάρτες που λέγεται Magic, και ακόμα παλιότερα έπαιζε σκάκι σε αγωνιστικό επίπεδο. Αλλά πλέον όλα αυτά του τα έχω κόψει. Τώρα ασχολείται μόνο μαζί μου.   :P
 
· Πείτε μας μερικά λόγια για τις πρώτες σας μέρες στο Hero Zero;
 
Το παιχνίδι έχει τόσες λεπτομέρειες και κρυμμένες τακτικές που πάντα σε κάνει να αισθάνεσαι κάπως "noob". Αλλά ναι, θυμάμαι τις πρώτες μέρες που είχα ξεκινήσει στον gr8 και προσπαθούσα να το μάθω. Ήταν αρχές Νοεμβρίου 2014 (παίζω λιγότερο από 1 χρόνο) και στον server έτρεχαν οι τελευταίες μέρες του Halloween event. Αυτό με είχε μπερδέψει. Νόμιζα ότι οι αποστολές του ήταν η συνέχεια των αρχικών αποστολών που σου δίνει το παιχνίδι για να μάθεις πώς παίζεται. Κι όταν το event τελείωσε χωρίς να προλάβω να το ολοκληρώσω, έψαχνα να βρω τί είχα κάνει λάθος. 
 
· Ποιό πιστεύετε είναι το καλύτερο στοιχείο του παιχνιδιού;
 
Στην αρχή μου άρεσε που το παιχνίδι φαινόταν απλό, χωρίς να είναι.
Αλλά από τότε που μπήκα στη Χαβαλένθια, το πιο διασκεδαστικό στοιχείο του παιχνιδιού έγινε αναμφισβήτητα το chat. Οι σουρρεαλιστικές καταστάσεις που έχω δει εκεί, ούτε με κωμωδία των Marx Brothers δε συγκρίνονται.
 
· Ποιοί είναι οι στόχοι σας στο Hero Zero;
 
Μέχρι πριν λίγο καιρό προσπαθούσα να μαζέψω τα 100.000.000. Τώρα απλώς κάνω τις προπονήσεις μου και όση από την ενέργεια προλαβαίνω. Σκέφτομαι μήπως ήρθε η ώρα να πάρω σύνταξη και να κάνω ένα walkabout αναψυχής στις μικρές ομάδες του server.
 
 · Ποιά θεωρείτε την σημαντικότερη επιτυχία σας στο Hero Zero;
 
Κατά τη γνώμη μου, το δυσκολότερο αλλά και σπουδαιότερο επίτευγμα που μπορεί κανείς να κερδίσει είτε στο ΗΖ είτε σε οποιοδήποτε άλλο ομαδικό παιχνίδι είναι η εκτίμηση των συμπαικτών του. Ειδικά των συμπαικτών που παίζουν σε άλλες ομάδες (αυτούς που συχνά θεωρούμε αντίπαλους και τους βλέπουμε ανταγωνιστικά). Είναι εξαιρετικά δύσκολος στόχος και για να τον πετύχεις απαιτεί να παίζεις καθαρά και έντιμα. Κι όποτε κάνεις λάθη να έχεις το σθένος να ζητήσεις μία συγγνώμη. Νομίζω ότι αν όλοι βάλουμε αυτό σαν στόχο, τότε το παιχνίδι θα γίνει καλύτερο σε πολλά επίπεδα. Και για να μην παρεξηγηθώ, δεν υπαινίσσομαι ότι εγώ έχω πετύχει κάτι τέτοιο, ούτε κατά διάνοια, αλλά τουλάχιστον δεν έχω αποκτήσει τίποτα ορκισμένους εχθρούς και είμαι ευχαριστημένος για αυτό.
 
 · Έχετε κάνει κάποιους φίλους μέσω του παιχνιδιού;
 
Ναι, σχεδόν με όλα τα παιδιά της ομάδας μου μιλάμε καθημερινά στο chat. Κάνουμε πλάκες, γελάμε, συζητάμε διάφορα και παρότι δεν έχω δει κανέναν από κοντά, ναι, τους θεωρώ φίλους μου.
 
 · Ποιός είναι ο αγαπημένος σας υπερήρωας;
 
Ο Professor Charles Xavier, ο αρχηγός των X-Men. Για την ακεραιότητα του χαρακτήρα του. Επειδή πιστεύει ότι οι ισχυροί οφείλουν να προστατεύουν τους ασθενέστερους κι όχι να τους εκμεταλλεύονται.
 
· Έχετε κάποια συμβουλή για τους αρχάριους παίκτες;
 
Κατ' αρχήν τα αυτονόητα:
Να έχουν περίπλοκο password στο λογαριασμό τους για να μην μπορεί κανείς να το μαντέψει, να μη δίνουν τα στοιχεία τους σε κανέναν, ακόμα κι όταν τους υπόσχονται ντόνατς, και να παίζουν τίμια: όχι διπλά accounts (multi), όχι sitting, όχι bots, όχι απατεωνιές. Αλλιώς να το γυρίσουμε όλοι στο τάβλι!
 
Σχετικά με το παιχνίδι:
Να μη χάνουν ποτέ τις προπονήσεις τους και για όποια απορία έχουν να ρωτούν τον Αρχηγό της ομάδας τους.
 
· Έχετε κερδίσει ποτέ κάποιον κακοποιό; Αν όχι, ποια είναι η καλύτερη θέση που έχετε φτάσει;
 
 Δεν έχω πετύχει ποτέ 1η θέση. Μόνο μια φορά έκανα last hit. Αρκετές φορές έχω μπει στη δεκάδα. Από τον κακοποιό αποζητώ προπονήσεις και βοηθό.
 
 · Έχετε κερδίσει ποτέ σε κάποιο εβδομαδιαίο τουρνουά; Άξιζε;
 
Μια φορά 2η θέση τουρνουά τιμής και μια φορά 1η θέση τουρνουά εμπειρίας. Έχω και ένα τελετουργικό. Κάθε φορά που συμμετέχω σε τουρνουά αφήνω μουστάκι. Κι όταν τελειώνει το τουρνουά το ξυρίζω.
 
Αν άξιζε τον κόπο; Κόπος μεγάλος δεν ήταν. Στο τουρνουά τιμής την περισσότερη δουλειά την έκαναν οι συμπαίκτες μου. Με βαράγανε κι ανέβαινα. Είμαι σε πολύ οργανωμένη ομάδα. Κάθε εβδομάδα υπάρχει κατάλογος με τα άτομα που συμμετέχουν στο τουρνουά κι έτσι όσοι κατεβάζουν τιμή ξέρουν πού να χτυπήσουν. Στο τουρνουά εμπειρίας απλώς έκανα όλες τις ενέργειες και έβαλα όλα τα κατορθώματα των 100.000.000. Το ότι βγήκα 1ος ήταν σε μεγάλο βαθμό θέμα τύχης, επειδή έτυχε να μην κάνει κανείς άλλος το ίδιο την ίδια εβδομάδα. Ξέρω ότι δεν ήταν η πιο σωστή τακτική, οι συμπαίκτες μου μού είχαν πει ότι είναι προτιμότερο να βγεις πολλές φορές 2η-3η θέση, παρά μια φορά πρώτος, αλλά είπα δεν πειράζει, ας κάνω και μια τρέλα!
 
 · Περιγράψτε το Hero Zero με τρεις λέξεις
 
 Δοκιμασία Διαχείρισης Χρόνου
 
 · Ποιό είναι το πιο αστείο όνομα που έχετε δώσει σε βοηθό;
 
Έχω μια γλίτσα που τη λέω ΠΑΓΩΤΟ ΦΥΣΤΙΚΙ. (Κι αν δεν πιάσατε το υπονοούμενο, ναι, απεχθάνομαι το παγωτό φυστίκι.)
 
 · Ποιός είναι ο αγαπημένος σας βοηθός;
 
Ένας Χιονάνθρωπος που κέρδισα με last hit σε κακοποιό τα Χριστούγεννα. Τον έχω αφήσει με το αρχικό του όνομα ("Παγωμένος"), παρότι κάποια στιγμή σκέφτηκα να τον ονομάσω ΠΑΓΩΤΟ ΤΖΑΤΖΙΚΙ, για να είναι ασορτί με τη γλίτσα μου. Αλλά τον λυπήθηκα. Άσε που θα είχα και δεύτερο είδος παγωτού να απεχθάνομαι μετά.
 
· Ποιά πιστεύετε πως είναι η καλύτερη δεξιότητα βοηθού;
 
Χ, τσιρότο, ή αλλιώς "Ξεγελώντας τον Θάνατο".
Όπως πολύ εύστοχα το διατύπωσε κάποτε ο φίλος μου Vezouvios: "Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να βαράς ενώ μόλις έχεις επιστρέψει από τον άλλο κόσμο!"
 
· Ποιο είναι το αγαπημένο σας αντικείμενο;
 
Η Ξεβαμμένη Στολή Ντίσκο του '70,

  Επίσης, τα κομμάτια σετ από τις ειδικές αποστολές. Με πολύ λίγο κόπο και μηδενικό κόστος συμπληρώνεις καταπληκτικές στολές. Έχω δυο καρτέλες γεμάτες.                                                                                    

 

 · Έχετε κάποιο μήνυμα για την κοινότητα του Hero Zero;

 

Η ηλεκτρονική κοινότητα, το forum δηλαδή, μπορεί να γίνει πολύ καλύτερο αν βοηθήσουμε όλοι σε αυτό. Αν φροντίζουμε να γράφουμε ενδιαφέροντα πράγματα, αν προσέχουμε να μην ανοίγουμε νέα θέματα ενώ υπάρχουν ανοικτά ίδια ή παρόμοια, κι αν συμφωνήσουμε να μην κλειδώνονται τα θέματα με την ευκολία και τη συχνότητα που γίνεται τώρα. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο ειδικά για έναν νέο χρήστη του forum από το να βλέπει κλειδωμένα θέματα στα οποία δεν μπορεί να γράψει τη γνώμη του.

 

 

Σας ευχαριστούμε για τον χρόνο που μας αφιερώσατε

 

Με εκτίμηση,

Mastigo.   :) 

                                                                                                                                                                                                                              

 

 


  • Αυτό αρέσει στον/η ioantheod, Sh3p47, odi και σε 37 άλλους

#2 seτha123

seτha123

    Μαθητής Σχολής Ηρώων

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 213 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΞανθη
  • Ομάδα:SpeeDPower
  • Ήρωας:ΧαρουμενηΦατσουλα
Φήμη: 335

Δημοσιεύτηκε 04 Σεπτέμβριος 2015 - 09:17:23

Ωραία ήτανε! Πολλά μπράβο στον Mastigo αλλα και στον DrSuperDuper!Παρόλο που δεν τον γνωρίζω και δεν παίζουμε στους ίδιους servers το όνομα του πάντα το θυμάμαι! ;)


  • Αυτό αρέσει σε Mastigo και DrSuperDuper

Names: Setha123,ΨαραΣ, Χαρουμενηφατσουλα :)

Pc Specs: I5 6500+ Asus rx470 4gb Oc editioin, 8gb ram g.skill 2400mhz, msi night elf,toshiba hdd 320gb, vs550 ;) 

 

 


#3 kourampies

kourampies

    Παρατηρητής

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 34 μηνύματα
  • Ομάδα:Χαβαλένθια
  • Κόσμος:GR9
  • Ήρωας:Tragi
Φήμη: 102

Δημοσιεύτηκε 04 Σεπτέμβριος 2015 - 09:29:32

πολυ καλη συνεντευξη!!! και πολυ χιουμοριστικη

δεν περιμενα τιποτα λιγοτερο απο τον Γιαννη (με δυο ν) καθως εχει τρομερο χιουμορ!

Γιατρος φορ εβερ  (grin)


  • Αυτό αρέσει στον/η odi, argudagi1, DrSuperDuper και σε άλλον ένα

Απεταξάμην το κρέας και τα μελομακάρονα!!!


#4 giann657

giann657

    Ασημένιος Ήρωας

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 788 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΘεσσαλονίκη
  • Ομάδα:ΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ
  • Κόσμος:GR8
  • Ήρωας:giann
Φήμη: 2.269

Δημοσιεύτηκε 04 Σεπτέμβριος 2015 - 09:35:41

Μπράβο και στου δύο σας, καταπληκτική σνέντευξη!!! :)


  • Αυτό αρέσει σε Mastigo και DrSuperDuper

#5 cool100

cool100

    Ζωγραφούλης

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 184 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΣπιτι μου
  • Κόσμος:GR17
  • Ήρωας:cool100
Φήμη: 357

Δημοσιεύτηκε 04 Σεπτέμβριος 2015 - 09:36:44

Tελεια συνεντευξη μπραβω Mastigo και DrSuperDuper!!


Επεξεργάστηκε από cool100, 04 Σεπτέμβριος 2015 - 09:37:05.

  • Αυτό αρέσει σε Mastigo, DrSuperDuper και ODYSSEAS4
Αναρτημένη Εικόνα

#6 odi

odi

    Θρυλικός Ήρωας

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 2.524 μηνύματα
  • Κόσμος:GR11






Φήμη: 4.981

Δημοσιεύτηκε 04 Σεπτέμβριος 2015 - 09:45:12

Καταπληκτική η συνέντευξη σου Γιάννη. (λείπει αρκετό περιεχόμενο )???

Συνέχισε έτσι δυναμικά!!! (θα το θεωρήσω σαν αστείο οτι θα βγεις σε πρώιμη σύνταξη.)Αν το λες σοβαρά ,ετοιμάσου για το μαρτύριο της σταγόνας,ίσως κ τα αβγά κάτω απο τις μασχάλες δεν λείψουν ....

παγωτό φιστίκι????

Spoiler


  • Αυτό αρέσει στον/η argudagi1, kourampies, DrSuperDuper και σε 3 άλλους

...Κείνο το βράδυ σώπαιναν οι λύκοι,
γιατί ουρλιάζανε άνθρωποι... (u)
Μ.Λ.


#7 dina

dina

    Μικρός Πικάσο

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 1.098 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΠελοπόννησος, Ελλάδα
Φήμη: 1.928

Δημοσιεύτηκε 04 Σεπτέμβριος 2015 - 14:17:05

Φανταστική η συνέντευξη,από τις καλύτερες!Πολλά μπράβο σου Γιάννη!


  • Αυτό αρέσει σε DrSuperDuper και Exhero

Χρήσιμοι σύνδεσμοι/Useful links

 

 

 

Υποστήριξη

Φόρουμ

Όροι χρήσης παιχνιδιού


#8 Hurricane

Hurricane

    Απόφοιτος Σχολής Ηρώων

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 302 μηνύματα
  • Ομάδα:Τemple of the king
  • Κόσμος:GR4
Φήμη: 544

Δημοσιεύτηκε 04 Σεπτέμβριος 2015 - 19:12:26

Μagic?αψογος ,οπως κ για τα αλλα παιχνιδια,το ιδιο κ εγω,ευγε αρχοντα


  • Αυτό αρέσει σε DrSuperDuper και διονυσαρας

#9 chrislol

chrislol

    Θαυμαστής

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 158 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΚρητη
  • Ομάδα:World Heroes
  • Κόσμος:GR1
  • Ήρωας:hercules3
Φήμη: 89

Δημοσιεύτηκε 04 Σεπτέμβριος 2015 - 19:53:37

Τελεια συνεντευξη!Με πολυ χιουμορ και κομικη διαθεση.Ελπιζω να μην σκεφτεστε σοβαρα την συνταξη.Αν ομως το αποφασισετε θα χρειαζομουν ενα μεντορα,εστω και μεσω φορουμ.

 

Με την ευκαιρια πως μπορω να παρω συνεντευξη;Εχω ενα φιλο ο οποιος με βοηθησε πολυ και πιστευω του αξιζει να των μαθει ο κοσμος.


  • Αυτό αρέσει στον/η DrSuperDuper

#10 NickYolo

NickYolo

    Μαθητής Σχολής Ηρώων

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 253 μηνύματα
  • Τοποθεσία?
  • Κόσμος:GR10
Φήμη: 113

Δημοσιεύτηκε 05 Σεπτέμβριος 2015 - 14:52:07

Πολύ ωράια συνέντευξη πιστεύω οτί ήταν η καλύτερη ;) .

 

Με την ευκαιρια πως μπορω να παρω συνεντευξη;Εχω ενα φιλο ο οποιος με βοηθησε πολυ και πιστευω του αξιζει να των μαθει ο κοσμος.

Αμα παίξεις σε 2-3 server και 200σαρίσεις λογίκα θα σου κάνουν(δεν ξέρω αν είναι σωστό)


  • Αυτό αρέσει στον/η DrSuperDuper

#11 DrSuperDuper

DrSuperDuper

    Χάλκινος Ήρωας

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 681 μηνύματα
  • Ομάδα:House of Miracles
  • Κόσμος:GR9
  • Ήρωας:DrSuperDuper
Φήμη: 3.172

Δημοσιεύτηκε 06 Σεπτέμβριος 2015 - 11:39:45

Χαίρομαι που σας άρεσε η συνέντευξη.

Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω και δημοσίως τον Mastigo, κατ'αρχήν για τα χρέη δημοσιογράφου που εκτέλεσε, αλλά κυρίως για την ευγενική του πρόσκληση για συνέντευξη, που δεν σας κρύβω ότι με εξέπληξε επειδή αφ'ενός ποτέ δεν θεώρησα τον εαυτό μου ιδιαίτερα καλό παίκτη (τουλάχιστον όχι τόσο ώστε να αξίζει συνέντευξη), αφ'ετέρου επειδή στην κατάταξη του server (αλλά και στην ίδια την ομάδα μου) υπάρχουν παίκτες πολύ πιο έμπειροι από μένα.

Κάποιους από αυτούς ανέφερα ονομαστικά στη συνέντευξή μου αποδίδοντας τα εύσημα, αλλά επειδή το συγκεκριμένο κομμάτι τελικά δεν δημοσιεύτηκε (για λόγους οικονομίας χώρου όπως πληροφορήθηκα εκ των υστέρων), ποτέ δεν είναι αργά να αποκαταστήσω την παράλειψη και να ευχαριστήσω τους:
Vezouvios, Χανα, Tragi
οι οποίοι διετέλεσαν αρχηγοί της ομάδας μου (με την παραπάνω σειρά) και την έφεραν στην 1η θέση του server. Είναι όλοι άριστοι γνώστες του παιχνιδιού και καταπληκτικά άτομα. Και ειδικά στη Χανα, που ήταν αρχηγός όταν πρωτομπήκα στην ομάδα, οφείλω σχεδόν όλα όσα ξέρω για το παιχνίδι.

Η ερώτηση για τα αγαπημένα μέλη του forum επίσης δεν έφτασε στη δημοσίευση, αλλά μάλλον καλύτερα, γιατί μου ήταν εξαιρετικά δύσκολο να διαλέξω μόνο τρία ονόματα από τους δεκάδες φίλους που καταθέτουν τις ωραίες ιδέες και προτάσεις τους στο forum. (Και νομίζω ότι μπορείτε να καταλάβετε ποιοί είστε από τα likes που κατά καιρούς σας έχω κάνει.)

Τέλος, για όσους τυχόν ψάξετε την ομάδα μου στον gr10, το σωστό όνομα είναι ΠΕΡΙΚΛΕΕΙΣ ΣΥΝΑΓΟΡΗΤΕΣ (προφέρεται Περικλεείς Συναγορητές - αλλά είναι γραμμένο με κεφαλαία, επειδή δεν υποστηρίζονταν τονισμένοι χαρακτήρες στα ονόματα ομάδων όταν την έφτιαξα). Πλέον, σπάνια θα με βρείτε εκεί, αλλά θα μπορέσετε τουλάχιστον να διαβάσετε μια άνευ προηγουμένου περιγραφή ομάδας.

Καλό παιχνίδι σε όλους,
DrSrDr


  • Αυτό αρέσει στον/η odi, dina, kourampies και σε 10 άλλους

#12 hero2005

hero2005

    Απόφοιτος Σχολής Ηρώων

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 374 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαLarissa,Greece
  • Ομάδα:BLACK ROSSES
  • Κόσμος:GR5
  • Ήρωας:hero136
Φήμη: 191

Δημοσιεύτηκε 07 Σεπτέμβριος 2015 - 15:37:42

τελεια συνεντευξη μπραβο και στους δυο


  • Αυτό αρέσει στον/η DrSuperDuper

gr5=hero136

 


#13 διονυσαρας

διονυσαρας

    Παρατηρητής

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 24 μηνύματα
  • Τοποθεσίαστο σπιτι μου
  • Ομάδα:REVENGE
  • Κόσμος:GR6
  • Ήρωας:θρυλοσhleias
Φήμη: 35

Δημοσιεύτηκε 09 Σεπτέμβριος 2015 - 10:13:45

μπραβο και στους 2!!!!!!πολυ ωραια η συνεντευξη!!!


  • Αυτό αρέσει στον/η DrSuperDuper

#14 irresestible

irresestible

    Ονειροπόλος

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 61 μηνύματα
  • Ομάδα:WorldParty
  • Κόσμος:GR14
  • Ήρωας:Huahwi
Φήμη: 59

Δημοσιεύτηκε 09 Σεπτέμβριος 2015 - 16:33:51

πολυ καλη συνεντευξη μπραβο στα παιδια..


  • Αυτό αρέσει σε DrSuperDuper και VIPZIMIS

#15 Killfan7

Killfan7

    Απόφοιτος Σχολής Ηρώων

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 392 μηνύματα
  • Ομάδα:Nave Loca
  • Κόσμος:GR19
  • Ήρωας:Killfan7
Φήμη: 455

Δημοσιεύτηκε 09 Σεπτέμβριος 2015 - 20:35:11

πολυ καλη συνεντευξη μπραβο σας!!! ;)
  • Αυτό αρέσει σε DrSuperDuper και REAL2

:D :D :D :D


#16 b3lOs

b3lOs

    Παρατηρητής

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 45 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΑμα κοιταξεις παντου καπου θα με βρεις
  • Ομάδα:storm
  • Κόσμος:GR6
  • Ήρωας:gregor11
Φήμη: 12

Δημοσιεύτηκε 10 Σεπτέμβριος 2015 - 06:43:23

Άλλη μια ωραία συνέντευξη παιδιά μπράβο και στους δύο!!!


  • Αυτό αρέσει σε Mastigo και DrSuperDuper

#17 maskoforos31

maskoforos31

    Ονειροπόλος

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 89 μηνύματα
  • Κόσμος:GR18
  • Ήρωας:Troublemaker
Φήμη: 51

Δημοσιεύτηκε 10 Σεπτέμβριος 2015 - 11:00:52

Ωραια συνεντευξη!!! (y) Πως μπορω να ανοιξω νεο θεμα ; :biggrin:


  • Αυτό αρέσει στον/η DrSuperDuper

Πανάθα και τρελένομαι!!!


#18 Τragιc12

Τragιc12

    Θαυμαστής

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 174 μηνύματα
  • Ομάδα:ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ
  • Κόσμος:GR4
  • Ήρωας:Tragic12
Φήμη: 185

Δημοσιεύτηκε 17 Δεκέμβριος 2015 - 20:15:43

Εκπληκτική συνέντευξη με όλη την σημασία της λέξεως. Πολύ χιούμορ και πλάκα ρε παιδί μου ;)Μπράβο σου !

Επεξεργάστηκε από Τragιc12, 17 Δεκέμβριος 2015 - 20:16:06.

  • Αυτό αρέσει στον/η DrSuperDuper
.•*¨*•*´¨)        
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
 (¸.•´ (¸.     ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ




0 χρήστες διαβάζουν αυτό το θέμα

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες