Μεταπήδηση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

Συνέντευξη Γκαράζ νούμερο 24 με τον: JOK3R


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
15 απαντήσεις σε αυτό το θέμα

#1 odi

odi

    Θρυλικός Ήρωας

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 2.524 μηνύματα
  • Κόσμος:GR11






Φήμη: 4.981

Δημοσιεύτηκε 02 Σεπτέμβριος 2016 - 08:06:06

Ονομάζομαι Odi και θα είμαι η δημοσιογράφος σας για απόψε.

Elqfbl9.jpg

Καλώς ήρθατε σε μία ακόμα συνέντευξη γκαράζ.

Αναζητώντας τον ήρωα που θα μας καθηλώσει ,το βλέμμα μου έπεσε... μα σε ποιον άλλο από τον εχθρό του Batman..τον JOK3R.

Οπλίζω χαμόγελο ,μπλοκάκι,μολύβι και τρέχω να τον συναντήσω!!

 

y9tAdpE.png

-Χαίρετε!Θα μπορούσατε να μας πείτε το όνομα σας καθώς και σε ποιον/ποιους διακομιστές παίζετε;

• Καλησπέρα λέγομαι Κώστας και είμαι 23 ετών.Παίζω στον 9 Σέρβερ με το nickname JOK3R και πιο παλιά έπαιζα στον 6 Σέρβερ με το nickname D3RD3VIL.

 

-Γιατί επιλέξατε ως όνομα για τον ήρωα σας έναν αντιπρόσωπο του κακού ;

 Καταρχήν ο Τζόκερ είναι ο αγαπημένος μου κινηματογραφικός χαρακτήρας. Tώρα στο τι με οδήγησε στην επιλογή ονόματος να ''εκμεταλλευτώ’’ την επωνυμία του κακού είναι ότι όλοι μας πάντα επιλέγουμε για ονόματα ή θαυμάζουμε τους καλούς ήρωες, οπότε αυτό καταντάει λίγο κουραστικό...βρε παιδί μου πολύ mainstream...ενώ ο Τζόκερ έχει και μια τρέλα ως χαρακτήρας πέρα ότι γίνεται και λογοπαίγνιο με το τυχερό παιχνίδι  :D  :D

 

-Σας συναρπάζει σαν ήρωα το γεγονός ότι όλοι κρύβουμε μέσα μας και το καλό και το κακό;Εσείς ποια πλευρά βρίσκετε πιο μυστηριώδη;

 Και ποιον δεν συναρπάζει;Οι ισορροπίες μεταξύ καλού και κακού αρκετές φορές είναι πολύ λεπτές και παρεξηγούνται σε ορισμένες περιπτώσεις και στην ζωή αλλά και στην εικονική πραγματικότητα  :) .‘Όσον αφορά το μυστήριο της υπόθεσης , χαχα, εννοείται η κακή πλευρά !Δυστυχώς δεν ξέρεις τι είναι ικανός να κάνει κάποιος στην ζωή ή στο παιχνίδι για να επιτύχει τους σκοπούς του και ίσως είναι ένα μάθημα στους μικρότερους φίλους μας, βλέποντας ορισμένα αρνητικά πράγματα στο παιχνίδι το τι θα συναντήσουν στο μέλλον στην ζωή τους.

 

 

-Πως είναι η ζωή σας όταν τα φώτα σβήνουν και ο ήρωας JOK3R  αναλαμβάνει εργασία; Εργάζεστε;έχετε κάποιο χόμπι;

 Όταν δεν ''εργάζομαι'' ως ήρωας του hero zero εργάζομαι σε ρεσεψιόν νοσοκομείου τις καθημερινές μέρες και κάποιες ώρες της καθημερινότητας μαζί με κάποιες αργίες εργάζομαι ως δάσκαλος πολεμικών τεχνών για μικρά παιδιά ,που θέλουνε να μάθουν τα βασικά αλλά πιο πολύ να γαλουχηθούν στο τι σημαίνουν οι πολεμικές τέχνες ...όπως επίσης,έχω αναλάβει και τμήμα με  ενήλικες που θέλουνε να βελτιώσουν τον τρόπο ζωής τους κυρίως μέσα από την γυμναστική.

Ως χόμπι έχω τις πολεμικές τέχνες που αγαπώ από παιδί αλλά και το μπάσκετ που έπαιζα πιο παλιά ερασιτεχνικά σε ομάδα.

 

-Hero Zero!Παιχνίδι ηρώων. Θα θέλατε να μας πείτε πως το ανακαλύψατε;Μέσα από κάποια διαφήμιση;Σας το συνέστησε κάποιος φίλος;

• Η πρώτη μου επαφή με το παιχνίδι αν θυμάμαι καλά ,ήτανε όταν έκανα το στρατιωτικό μου στην Χίο .Τότε το είδα τυχαία μέσα από μία διαφήμιση σε τηλεοπτικό κανάλι το Hero Zero.Μιας και μου αρέσουν τα παιχνίδια που χρησιμοποιούν τους φυλλομετρητές γιατί δεν μου δεσμεύουν τα χέρια ,μπορώ να κάνω και άλλες εργασίες παράλληλα,δημιούργησα για δοκιμή έναν χαρακτήρα στον Σέρβερ 6 .Το πείραμα πήγε πολύ καλά και τα τελευταία σχεδόν  2 χρόνια παίζω στον Σέρβερ 9.  :)

 

-Πρώτες στιγμές σαν ήρωας. Τι θυμάστε;Γελάσατε κάνοντας κάποια γκάφα;

 • Κλασικά όπως όλοι ξεκίνησα προσπαθώντας να καταλάβω που έμπλεξα χαχαχα. Βέβαια με το μικρόβιο της περιέργειας κάνοντας πολλά λάθη αρχαρίου και ρωτώντας τους πιο έμπειρους κατάφερα να ορθοποδήσω και να έχω φανταστική εξέλιξη στον Σέρβερ 9.

 

-Πιστεύετε ότι το Hero Zero είναι ατομικό παιχνίδι ;Oμαδικό παιχνίδι;Εσείς πως το αντιλαμβάνεστε;

• Το Hero Zero είναι αμιγώς ένα ομαδικό παιχνίδι. Μόνος σου είσαι ένα τίποτα όσο και άμα δεν αρέσει σε κάποιους αυτή η έκφραση, ενώ μαζί υπάρχει ένα γερός πυρήνας που δεν νικιέται το ίδιο εύκολα ,με αποτέλεσμα να μας μαθαίνει το παιχνίδι το πνεύμα της συνεργασίας.  :)

 

-Πλέον έχουν γίνει πολύ σημαντικές αναβαθμίσεις στο παιχνίδι.Ποια είναι εκείνη που θεωρείτε σαν το πιο σημαντικό στοιχείο του Hero Zero;

 Η αλήθεια είναι έχουνε γίνει αναβαθμίσεις και στο θετικό κομμάτι αλλά και στο αρνητικό κομμάτι .Το πως βλέπουμε το παιχνίδι είναι άκρως υποκειμενικό. Προσωπικά η πιο σημαντική αναβάθμιση για εμένα είναι ότι στις ανταμοιβές κακοποιού πρόσθεσαν επιπλέον τις ανταμοιβές ενέργειας και προπονήσεως.

 

-Εσείς σας ήρωας σίγουρα απαριθμείτε επιτυχίες.Ποια πιστεύετε είναι η πιο σημαντική σας;

 Σίγουρα έχω καταφέρει να κερδίσω σημαντικές ομαδικές μάχες ή πολλά τουρνουά αλλά το πιο σημαντικό για εμένα είναι ότι κατάφερα να γίνω ένας από τους πρώτους στον Σέρβερ 9 στα συνολικά στατιστικά, ξεκινώντας λίγο πιο αργά από τους άλλους και αρκετές φορές με πολύ λιγότερο χρόνο.Όπως επίσης και σε όποια ομάδα πήγα είτε μικρή νεοσύστατη είτε πιο δυνατή κατάφερα να την κάνω να πρωταγωνιστήσει με το πνεύμα ομαδικότητας που με διακατέχει ,πράγμα που αρκετές φορές νευρίαζε κάποια άτομα πιο παλιά στον Σέρβερ.  :D

 

-Λίγο πριν από τα 400 λέβελ.Τι στόχους έχετε βάλει για την συνέχεια;(η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε 25/08/2016)

• Σε μια με δυο ημέρες φτάνω και το σκόπελο των 400 λέβελ χμμ...μάλλον σιγά σιγά θα αποσυρθώ γιατί είναι δύσκολο να κρατηθώ σε ανταγωνιστικό επίπεδο λόγω φόρτου εργασίας. Ήδη αρχίζω εδώ και 2 μήνες να χάνω έδαφος αφού δεν προλαβαίνω σημαντικά πράγματα στο παιχνίδι...Βέβαια κάποιοι άλλοι (ονόματα δεν λέμε υπολήψεις δεν θίγουμε) έχουν άλλους βασικούς λόγους για τους οποίους δεν θα σταματήσουν ποτέ χαχαχαχα.

 

-Παιχνίδι-άνθρωποι-επικοινωνία.Έχετε κάνει φίλους μέσα από το παιχνίδι;Θα θέλατε να τους αναφέρετε;

• Αναγκαστικά θέλοντας και μη από την στιγμή που περνάμε αρκετό χρόνο μπροστά σε έναν υπολογιστή θα κάνουμε φιλίες αλλά και έχθρες...οι 2 καλές μου φίλες είναι η Χρύσα που έπαιζε παλιά στον Σέρβερ 9 με το nickname blackgold και η άλλη η Ελένη με το nickname Leni.

 

-Θα σας δώσω 3 περιγραφές και θα προσθέσετε το όνομα  του ήρωα που πιστεύετε πως αντιπροσωπεύει την κάθε μία.

-Σεβασμός προς τρίτους.

-Καλύτερος παίκτης.

-Στρατηγική.

 

• Στο σεβασμός προς τρίτους θα έβαζα το όνομα της παλιάς συμπαίκτριας μου blackgold...Καλύτερος παίκτης μακράν η leni και χωρίς να θέλω να παρεξηγηθώ,στο κομμάτι της στρατηγικής και γενικότερα βάσει εμπειρίας μου από άλλα παρόμοια παιχνίδια θα έλεγα ότι έχω αποκτήσει την νόηση να κάνω σωστές κινήσεις στον σωστό χρόνο.

 

 

-Να φανταστώ πως ο JOKER είναι ο αγαπημένος σας χαρακτήρας;Υπάρχει κάποιος άλλος ήρωας από την παιδική ή την ενήλικη σας ζωή που σας συγκινεί;

 

• Ο Τζόκερ είναι ο δεύτερος αγαπημένος χαρακτήρας μου.Ο πρώτος μακράν είναι η πατρική φιγούρα του πατέρα μου, που έχει περάσει πολλά και δύσκολα  χρόνια αλλά πάντα ήτανε από κοντά μου να με προσέχει και να με συμβουλεύει.

 

-Ποια συμβουλή θα δίνατε σε κάποιον αρχάριο παίκτη;

 Να παίζει καθαρά και τίμια.Όλα τα άλλα αργά ή γρήγορα θα έρθουν.

 

-Εβδομαδιαίο τουρνουά εμπειρίας και τιμής αντίστοιχα.Έχετε λάβει μέρος;Ποια είναι η καλύτερη θέση στην κατάταξη που σκαρφαλώσατε;

• Έχω λάβει μέρος και στα 2.Η καλύτερη θέση είναι η πρώτη και στα 2 τουρνουά.1 φορά στο εμπειρίας και γύρω στις 15 φορές στο τιμής.

 

-Η καθημερινή σας ημέρα σαν ήρωας μπαίνοντας στο παιχνίδι πως ξεκινάει;π.χ. ξεκινάτε με προπονήσεις;

• Με το που μπω στο παιχνίδι πάντα χαιρετώ τους συμπαίκτες μου και μετά ξεκινάει ο μαραθώνιος με τις προπονήσεις.

 

-Την Τρίτη παίρνει ρεπό τις υπόλοιπες ημέρες ταλανίζει όλους τους ήρωες.Ποιος άλλος από τον κακοποιό.Θέλετε να μας αναφέρετε την εμπειρία σας μαζί του;

-Έχετε βγει πρώτος ποτέ;

-Έχετε δώσει το νικητήριο χτύπημα;

• Με τον κακοποιό έχουμε καλές σχέσεις ,ίσως γιατί και εγώ είμαι κακός χαχαχα .Έχω βγει πάρα πολλές φορές και πρώτος και με λαστ χιτ τον έχω κατατροπώσει,αλλά η χαρά του λαστ δεν περιγράφεται.

 

 

-Έχετε δώσει κάποιο αστείο ή εκκεντρικό όνομα σε βοηθό σας;Αν ναι θέλετε να μας εξηγήσετε τι σημαίνει για εσάς;

Μέχρι στιγμής δεν έχω δώσει κάποιο αστείο όνομα σε κάποιο βοηθό μου.Επιλέγω τα ονόματα να είναι από κάποιους συμπαίκτες μου που έχουν το όνομα μου και εκείνοι αντίστοιχα στους δικούς τους ή που με βοηθάνε γενικά.

 

-Ποιος είναι ο αγαπημένος σας συνδυασμός  δεξιοτήτων σε βοηθό;

Μαύρος πάγος, εκτελεστής πέναλτι και χιονοστιβάδα.

 

-Ποιο είναι το αγαπημένο σας αντικείμενο;Υπάρχει κάποιο σετ στολής που σας συναρπάζει;

Μου αρέσει πάρα πολύ η στολή Ζορό και η στολή MIB που δυστυχώς αφαιρέθηκαν από τις επιλογές του καταστήματος.Όσον αφορά τα αντικείμενα δεν έχω κάτι συγκεκριμένο αλλά μου αρέσει ότι προσαρμόζει τα σκιλλς όπως τα θέλω εγώ! Χι χι

 

-Τον τελευταίο καιρό τα στησίματα των δεξιοτήτων  των ηρώων έχουν γίνει όλο και πιο ενδιαφέρον ως προς την ποικιλία τους. Άμυαλος,αδύναμος,χωρίς καθόλου αντοχή και δύναμη χαρακτηρίζοντας το τελευταίο στήσιμο από τα μέλη ως ''μόνιμο σφυρί''.Σαν έμπειρος παίκτης θα ήθελα να τοποθετηθείτε στην κάθε κατηγορία ξεχωριστά και να μας πείτε μερικές συμβουλές.

 Ένας παίκτης που έχει την οικονομική δυνατότητα να τροφοδοτεί τον παίκτη του με ντόνατς το σύστημα άμυαλος είναι το κορυφαίο και το αγαπημένο μου. Πολύ δυνατό σε ατομικές μάχες αν και που και που χάνει εύκολα από πολύ αδύναμους, αλλά είναι στο πλαίσιο της ανταγωνιστικότητας.....το αδύναμος που χρησιμοποιώ σου δίνει ευελιξία να ανεβοκατεβαίνεις τουρνουά να βοηθάς πάρα πολύ την ομάδα σε ομαδικές μάχες αλλά το κακό είναι ότι είσαι πιο αδύναμος σε ατομικές μάχες σε σύγκριση με τον άμυαλο...Το νέο στιλ μόνιμο σφυρί αν και το συζήτησα με τον ιδρυτή του ότι η εφεύρεση του είναι για κάποιον που βαριέται να παίξει ..Για να εφαρμοστεί θα πρέπει να έχεις πολύ δυνατό παίκτη ,οπότε μέχρι τα 300 λέβελ πρέπει να είσαι σε ομάδα με προπονήσεις και να παίζεις κανονικά ώστε μετά να βάλεις το ''μόνιμο σφυρί'' .Ναι μεν ωραίο για τουρνουά αλλά θες ομαδική βοήθεια σε πολλές περιπτώσεις.Έμενα προσωπικά δεν μου αρέσει και θα είμαι αυτός που θα κάνει instant kick οποίον συμπαίκτη ακολουθήσει το συγκεκριμένο στήσιμο χαχαχα

 

-Περιγράψτε τον εαυτό σας με 3 λέξεις!

• Στρατηγικός νους(όπως ανέφερα και παραπάνω)οξύθυμος και ενθουσιώδης.

 

-Κλείνοντας θα θέλατε να πείτε κάτι στην κοινότητα του Hero Zero;

• Το μόνο που έχω να πω είναι να παίζουνε όλοι με βάση τους κανόνες του παιχνιδιού ,να μην απογοητεύονται και το παρατάνε εύκολα ,αντιθέτως να το προσπαθούν και κάποια στιγμή θα καρπωθούν την προσπάθεια τους.

 

Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας! Εύχομαι κάθε επιτυχία στον ήρωα σας και πάντα πρωτιές .

Με εκτίμηση,

Odi


  • Αυτό αρέσει στον/η Spiro1, Rival, kellipop και σε 32 άλλους

...Κείνο το βράδυ σώπαιναν οι λύκοι,
γιατί ουρλιάζανε άνθρωποι... (u)
Μ.Λ.


#2 ManosPlaysgr

ManosPlaysgr

    Απόφοιτος Σχολής Ηρώων

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 380 μηνύματα
  • Τοποθεσία 
  • Ομάδα:GoL
  • Κόσμος:GR14
  • Ήρωας:ManosPlays
Φήμη: 100

Δημοσιεύτηκε 02 Σεπτέμβριος 2016 - 08:27:26

Πολύ καλή μπράβο παιδιά!


Επεξεργάστηκε από ManosPlaysgr, 02 Σεπτέμβριος 2016 - 08:27:35.

  • Αυτό αρέσει στον/η odi

Μην εμπιστεύεσαι τίποτα....απόλυτα....
Η ζάχαρη μοιάζει πολύ με αλάτι


#3 Kontos

Kontos

    Απόφοιτος Σχολής Ηρώων

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 331 μηνύματα
  • Ομάδα:ΜΠΑΜΙΕΣ
  • Κόσμος:GR15
  • Ήρωας:Τσιγκανοs
Φήμη: 148

Δημοσιεύτηκε 02 Σεπτέμβριος 2016 - 08:42:14

Ένα μεγάλο μπράβο στην odi και στον JOK3R! ΕΙΣΑΣΤΑΝ Φ-Ο-Β-Ε-Ρ-Ο-Ι!


  • Αυτό αρέσει στον/η odi

Αν είσαι χαβαλετζής ταιριάζουμε..

Spoiler


#4 SakisPlaysPro

SakisPlaysPro

    Μαθητής Σχολής Ηρώων

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 296 μηνύματα
  • Τοποθεσίαοπου θελω
  • Κόσμος:GR6
  • Ήρωας:SakisTroller
Φήμη: 149

Δημοσιεύτηκε 02 Σεπτέμβριος 2016 - 08:46:54

Jok3r απλα τελεια ι συνεντεύξει 


  • Αυτό αρέσει στον/η odi

#5 GreekGeek

GreekGeek

    Χάλκινος Ήρωας

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 553 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΣτον κόσμο των δεινοσαύρων
  • Ομάδα:U.R.A
  • Κόσμος:GR1
  • Ήρωας:NitroBasketballAssassin(NBA)
Φήμη: 476

Δημοσιεύτηκε 02 Σεπτέμβριος 2016 - 09:33:34

Εκπληκτική συνέντευξη, μπράβο και στους δύο! :)


  • Αυτό αρέσει σε odi και ManosPlaysgr

Η ​ζωή ​είναι σαν ένας πίνακας.

 Για να βάλεις ​χ​ρ​ώ​μ​α, ​πρέπει να έχεις ανθρώπους στο πλάι σου να την μοιραστείς.


#6 giann657

giann657

    Ασημένιος Ήρωας

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 788 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΘεσσαλονίκη
  • Ομάδα:ΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ
  • Κόσμος:GR8
  • Ήρωας:giann
Φήμη: 2.269

Δημοσιεύτηκε 02 Σεπτέμβριος 2016 - 10:44:10

Απίθανη συνέντευξη!

 

Η αγαπητή μας συντονίστρια από ότι είδα, έπαιξε έναν διαφορετικό ρόλο δημοσιογραφίας απ΄όλες τις υπόλοιπες συνεντεύξεις, θέλω να πω, πώς οι ερωτήσεις της ήταν πρωτότυπες κι αυτό μου κέντρισε περισσότερο το ενδιαφέρον! :)

 

Όσο για τον JOKER, εξίσου ενδιαφέρον άνθρωπος, και πραγματικά άξιζε μια τέτοια συνέντευξη! (λίγα τα πάρε δώσε με τον batman  :D  (lol) )


Επεξεργάστηκε από giann657, 02 Σεπτέμβριος 2016 - 10:57:49.

  • Αυτό αρέσει στον/η odi, kellipop, SakisPlaysPro και σε 2 άλλους

#7 dina

dina

    Μικρός Πικάσο

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 1.098 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΠελοπόννησος, Ελλάδα
Φήμη: 1.928

Δημοσιεύτηκε 02 Σεπτέμβριος 2016 - 11:04:28

Άψογη συνέντευξη! Και πολύ πρωτοτυπία όσον αφορά τις ερωτήσεις. Θερμά συγχαρητήρια στην odi αλλά και στον JOK3R!


  • Αυτό αρέσει σε odi και ManosPlaysgr

Χρήσιμοι σύνδεσμοι/Useful links

 

 

 

Υποστήριξη

Φόρουμ

Όροι χρήσης παιχνιδιού


#8 grigrist

grigrist

    Θρυλικός Ήρωας

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 2.838 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαHero Zero
  • Κόσμος:GR1



Φήμη: 4.280

Δημοσιεύτηκε 02 Σεπτέμβριος 2016 - 12:05:48

Δεν εχω λογια. Ειδικα με την odi. Καλα τι μυαλο ειναι αυτο? Και τι διατυπωση. Πολλα μπραβο!!!! 

 

Και βεβαια τον JOK3R τον οποιο αν δεν αποδεχοταν να δεχτει τη συνεντευξη, δεν θα ειχαμε αυτο το ωραιο περιεχομενο!

 

 

Καλη συνεχεια να εχετε και εσεις αλλα και ολη η κοινοτητα!


  • Αυτό αρέσει στον/η odi

#9 DrSuperDuper

DrSuperDuper

    Χάλκινος Ήρωας

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 681 μηνύματα
  • Ομάδα:House of Miracles
  • Κόσμος:GR9
  • Ήρωας:DrSuperDuper
Φήμη: 3.172

Δημοσιεύτηκε 03 Σεπτέμβριος 2016 - 23:21:38

Συγχαρητήρια και στους δύο!

Πολύ ωραία συνέντευξη με (επιτέλους) πρωτότυπες ερωτήσεις.
 

-Τον τελευταίο καιρό τα στησίματα των δεξιοτήτων  των ηρώων έχουν γίνει όλο και πιο ενδιαφέρον ως προς την ποικιλία τους. Άμυαλος,αδύναμος,χωρίς καθόλου αντοχή και δύναμη χαρακτηρίζοντας το τελευταίο στήσιμο από τα μέλη ως ''μόνιμο σφυρί''.Σαν έμπειρος παίκτης θα ήθελα να τοποθετηθείτε στην κάθε κατηγορία ξεχωριστά και να μας πείτε μερικές συμβουλές.

 Ένας παίκτης που έχει την οικονομική δυνατότητα να τροφοδοτεί τον παίκτη του με ντόνατς το σύστημα άμυαλος είναι το κορυφαίο και το αγαπημένο μου. Πολύ δυνατό σε ατομικές μάχες αν και που και που χάνει εύκολα από πολύ αδύναμους, αλλά είναι στο πλαίσιο της ανταγωνιστικότητας.....το αδύναμος που χρησιμοποιώ σου δίνει ευελιξία να ανεβοκατεβαίνεις τουρνουά να βοηθάς πάρα πολύ την ομάδα σε ομαδικές μάχες αλλά το κακό είναι ότι είσαι πιο αδύναμος σε ατομικές μάχες σε σύγκριση με τον άμυαλο...Το νέο στιλ μόνιμο σφυρί αν και το συζήτησα με τον ιδρυτή του ότι η εφεύρεση του είναι για κάποιον που βαριέται να παίξει ..Για να εφαρμοστεί θα πρέπει να έχεις πολύ δυνατό παίκτη ,οπότε μέχρι τα 300 λέβελ πρέπει να είσαι σε ομάδα με προπονήσεις και να παίζεις κανονικά ώστε μετά να βάλεις το ''μόνιμο σφυρί'' .Ναι μεν ωραίο για τουρνουά αλλά θες ομαδική βοήθεια σε πολλές περιπτώσεις.Έμενα προσωπικά δεν μου αρέσει και θα είμαι αυτός που θα κάνει instant kick οποίον συμπαίκτη ακολουθήσει το συγκεκριμένο στήσιμο χαχαχα

 

Instant kick; Κρίμα δεν είναι βρε Κώστα; Τέλος πάντων, αν δεν τους θες στείλ' τους σε μένα.

Κι ευχαριστώ γιατί μου έδωσες ιδέα για ένα ενδιαφέρον ομαδικό πείραμα (http://forum.gr.hero...es/#entry115441 ), ίσως και για ένα νέο επαναστατικό εργαλείο ( http://forum.gr.hero... )

Λες να ζωντανέψουμε λίγο τον gr9; ;)


Επεξεργάστηκε από DrSuperDuper, 03 Σεπτέμβριος 2016 - 23:30:56.

  • Αυτό αρέσει σε odi, goof123 και Kontos

#10 HELLSCREAM

HELLSCREAM

    Ονειροπόλος

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 51 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΑΘΗΝΑ
  • Κόσμος:GR9
  • Ήρωας:JOK3R
Φήμη: 65

Δημοσιεύτηκε 05 Σεπτέμβριος 2016 - 13:14:50

γιαννη για να ζωντανεψει ο γρ9 και ο καθε σερβερ μονο με ενωση θα γινει δεν γινεται χωρα των 10.000.000πληθυσμο να εχει 14σερβερς και χωρες των 100μυριων και ανω να εχουνε 2το πολυ 4σερβερς  (grin) οπως καποια στιγμη θα πρεπει να επιβληθει "δικαιοσυνη".....u know what i mean... ;)


  • Αυτό αρέσει στον/η DrSuperDuper

DON'T BE MAD CAUSE U ARE BAD


#11 thimios2

thimios2

    Θαυμαστής

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 177 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΣτον Κοσμο Μου!!!!!
  • Ομάδα:Cals
  • Κόσμος:GR9
  • Ήρωας:thimios2
Φήμη: 85

Δημοσιεύτηκε 05 Σεπτέμβριος 2016 - 15:43:36

Μπράβο στα παιδιά..Ωραία συνέντευξη..! :)


  • Αυτό αρέσει σε odi και pao8rikseianotioi13

#12 lucky

lucky

    Παρατηρητής

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 40 μηνύματα
  • Κόσμος:GR9
  • Ήρωας:lucky
Φήμη: 89

Δημοσιεύτηκε 05 Σεπτέμβριος 2016 - 18:37:55

 Μπράβο οdι έκλεψες την παράσταση. 


  • Αυτό αρέσει σε odi, pao8rikseianotioi13 και RONALDO46

#13 Mastigo

Mastigo

    Μαθητής Σχολής Ηρώων

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 257 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΘεσσαλονίκη
  • Κόσμος:GR1
Φήμη: 574

Δημοσιεύτηκε 06 Σεπτέμβριος 2016 - 09:30:59

Συγχαρητήρια,μακράν η καλύτερη συνέντευξη που επιτέλους ξεφέυγει από τα καλούπια όλων των προηγουμένων..


  • Αυτό αρέσει στον/η odi, SakisPlaysPro, chris zourn και σε 3 άλλους

#14 master21

master21

    Ασημένιος Ήρωας

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 797 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαSillycon Valley
  • Ομάδα:ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ
  • Κόσμος:GR12
  • Ήρωας:Master21
Φήμη: 603

Δημοσιεύτηκε 26 Σεπτέμβριος 2016 - 19:44:40

Μπράβο και στους δύο.Odi εξαιρετική όπως πάντα.....


  • Αυτό αρέσει στον/η odi

HERO ZERO=ΠΑΡΕΑ ,ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ , ΣΤΟΧΟΙ !!!!!!!!! (lol)  ;)  (seawave)  (stars)  (bomb)  (win)

Spoiler

 

 


#15 hero5!

hero5!

    Θαυμαστής

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 131 μηνύματα
  • Ομάδα:Wonderland
  • Κόσμος:GR15
  • Ήρωας:hero5
Φήμη: 78

Δημοσιεύτηκε 27 Σεπτέμβριος 2016 - 11:19:55

ωραια!


  • Αυτό αρέσει στον/η odi

#16 Anthony K.

Anthony K.

    Ονειροπόλος

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 74 μηνύματα
  • Ομάδα:Μοναξιες
  • Κόσμος:GR6
  • Ήρωας:antonys21
Φήμη: 92

Δημοσιεύτηκε 14 Ιανουάριος 2017 - 14:26:55

Χαχα, πολύ ωραίο μπράβο! 


  • Αυτό αρέσει στον/η odi




0 χρήστες διαβάζουν αυτό το θέμα

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες