Μεταπήδηση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

Tutorial σχετικά με το Forum


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Δεν υπάρχουν απαντήσεις σε αυτό το θέμα

#1 Dreamless

Dreamless

    Ονειροπόλος

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 67 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαAthens, Greece
  • Κόσμος:GR13
Φήμη: 94

Δημοσιεύτηκε 05 Σεπτέμβριος 2016 - 16:42:32

               Πιο συχνές ποινές και τρόπος αποφυγής τους

**************************************************************************

 

Χαίρετε αγαπητή κοινότητα,

 

Η συγκεκριμένη ανάρτηση αποσκοπεί στο να σας δώσει πληροφορίες στο πως να αποφεύγετε μερικές από τις πιο συνηθισμένες ποινές. Έχουμε παρατηρήσει πως με τον ερχομό νέων ατόμων στην κοινότητα όλο και περισσότερες αθέμιτες παραβιάσεις των κανόνων λαμβάνουν χώρα. Πριν διαβάσετε παρακάτω όμως θα σας παρακαλούσαμε να διαβάσετε ξανά τους κανόνες της κοινότητάς μας. Συνεπώς έχουμε σαν πιο συχνές ποινές τις παρακάτω:

 

  • Spam / Εκτός θέματος

Το πιο συχνό φαινόμενο είναι αυτό του σπαμ και γενικότερα των μηνυμάτων που είναι εκτός θέματος. Από πλευράς μας προκειμένου να μην χάνετε το νόημα και το κύριο θέμα των αναρτήσεων, κυρίως στον τομέα Προτάσεων, αφαιρούμε μηνύματα τα οποία δεν προσφέρουν κάτι στο θέμα και στον αναγνώστη. Για παράδειγμα μηνύματα του τύπου: «Μπράβο, καλή ιδέα», «Περιττή ιδέα», «Άχρηστη ιδέα» κλπ., δεν προσφέρουν κάτι στο εκάστοτε νήμα. Εάν λοιπόν θέλετε τα μηνύματά σας να παραμένουν στη θέση φροντίστε να αποφεύγετε τέτοιου είδους ανακοινώσεις.

 

  • Διαφήμιση

Σύμφωνα με τους κανόνες της εταιρείας ΔΕΝ επιτρέπεται η διαφήμιση, άμεση ή έμμεση, οποιουδήποτε τρίτου. Με τον όρο τρίτος εννοούμε οτιδήποτε ΔΕΝ ανήκει στην Playata. Είμαστε λοιπόν υποχρεωμένοι να αφαιρούμε τέτοιου είδους περιεχόμενο από την κοινότητα ακόμη και αν είναι υψηλού επιπέδου.

 

  • Προσωπικές διαμάχες

Αν και ανήκει στην κατηγορία σπαμ/εκτός θέματος αξίζει να σημειωθεί ξεχωριστά. Έχει παρατηρηθεί το τελευταίο διάστημα μία έξαρση στη μεταφορά προσωπικών συγκρούσεων ή και στη δημιουργία τους στην κοινότητα. Η κοινότητά μας είναι χώρος φιλικός προς όλους και σε κάθε περίπτωση ΈΤΣΙ θέλουμε να παραμείνει. Προσωπικές διαμάχες και συγκρούσεις ΔΕΝ ωφελούν κανέναν και το μόνο που προσφέρουν είναι ένταση. ΔΕΝ ανεχόμαστε τέτοιου είδους συμπεριφορές και γι’ αυτό το λόγο τις αφαιρούμε από τα νήματα. Έτσι λοιπόν, την επόμενη φορά που θα θελήσετε να αναρτήσετε κάτι που μπορεί να προκαλέσει συγκρούσεις, καλό θα ήταν να το ξανασκεφτείτε διότι το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο. Αφαίρεση του μηνύματός σας και κάποια ποινή.

 

  • Παράπονα σχετικά με ποινές

Όπως όλοι γνωρίζουμε απαγορεύεται από τους κανόνες η αναφορά σε ποινές τόσο στο παιχνίδι όσο και στο φόρουμ. Παρατηρείται το φαινόμενο παικτών οι οποίοι λαμβάνουν κάποια ποινή στο παιχνίδι και έρχονται στην κοινότητα να παραπονεθούν. Εκτός του ότι είναι αξιόποινη μια τέτοια πράξη, το φόρουμ δεν μπορεί να παράσχει κάποια βοήθεια σχετικά με το κομμάτι του παιχνιδιού ως προς τις ποινές που λαμβάνονται. Για να αποφευχθεί μια τέτοια ποινή που υπάγεται ως σοβαρή ,μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη του παιχνιδιου καθώς αυτή είναι η αρμόδια.

 

 

Όλοι οι κανόνες μας έχουν διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε στην κοινότητά μας ένα περιβάλλον υγιές και ενημερωτικό. Τα παραπάνω αλλοιώνουν αυτόν μας το σκοπό. Σεβαστείτε τους κανόνες προκειμένου να μεγαλώσουμε αυτήν τη μικρή μας κοινωνία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

 

Με εκτίμηση,
η συντονιστική ομάδα του Hero Zero


  • Αυτό αρέσει στον/η Spiro1, Lefteris, dina και σε 10 άλλους

Your kind and everyday...Reaper.





0 χρήστες διαβάζουν αυτό το θέμα

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες