Γεια σου δε συμφωνω μια χαρα ειναι οι ειδικες,επισης οσο για τους βοηθους δεν ειμαι αντιθετος αλλα δε μου αρεσει γιατι ο καθε βοηθος εχει σκιλλς για αυτο το λογω ετσι ο παιχτης με 2-3 βοηθους θα ηταν ενταξει ενω τωρα περνει και αλλους ,επισης εσυ αν ειχες σκυλο ή γατα πχ θα τον εβαζες στο πλυντηριο; αν γινει αυτο δε θα ειναι ωραιο.Τελος εχουμε 3καρτελες κ μια μεγαλη καρτελα την αποθηκη τι να κανουμε και αλλους χωρους. Φιλικα thms12
η προταση δεν αφορουσε σε αλλαγες στις ειδικες αλλα σε προσθηκη νεου τυπου αντικειμενων που η χρησιμοτητα τους ειναι προφανης πχ τοσο για το τουρνουα τιμης όσο και για τις ίδιες τις ειδικες . Απλα η σκεψη να μπουν αυτα τα αντικειμενα (σπανιως) στις ειδικες αιτιολογειται ότι πλέον ειναι σχεδον απίθανο να βρείς χρησιμο αντικειμενο εκει.
Οσο για τις καρτέλες η λογικη δεν ήταν τοσο να αυξηθουν οι διαθεσιμες θεσεις αλλα να μπορει να χωρέσει κανεις εναν πληρη εξοπλισμο σε μία θηκη. Με αυτη τη λογικη που διατυπώνεις δεν θα έπρεπε να υπάρχουν επιπλέον καρτέλες διαθέσιμες ουτε να προστεθουν πριν απο λιγο καιρο και 2 ακομη που ξεκλειδωνονται με ντονατς.
Γιατι να μη θελω να βάλω το σκυλο ή τη γάτα στο πλυντηριο? Εκτός αν εννοεις πραγματικό σκυλο-γατα, οπότε ουτε τα περισσοτερα οπλα και εξαρτηματα αν ηταν αληθινα θα βαζαμε στο πλυντηριο.
Γιατί να αφαιρούν και να μην προσθέτουν μόνο;; 
Για παράδειγμα θα μπορούσες να βρεις κάποιο αντικείμενο στις ειδικές αποστολές το οποίο θα ήταν επικό και θα σου βελτιώνει για παράδειγμα +20 αντοχή και +13 μυαλό.. για τους μεγαλύτερους ήρωες οι οποίοι δύσκολα βρίσκουν κάποιο καλό αντικείμενο στο κατάστημα, εφόσον οι περισσότεροι έχουν κάποιο σετ πάνω τους..
υπάρχουν πολλες περιπτώσεις που κατι τέτοιο ειναι χρήσιμο. Ενα παράδειγμα ειναι για όσους (και
δεν ειμαι ενας απο αυτους) χρησιμοποιούν το συστημα "αμυαλο" με ένα εξαρτημα που αφαιρει αρκετη δυναμη θα μπορουσαν να κανουν πιο ανετα τις ειδικές.
Γιατί καλέ να προσθεθούν ρούχα που αφαιρούν δεξιότητες;
Βγάλε τα ρουχάκια σου και θα δεις πως θα αφαιρεθούν οι δεξιότητες σου 
To 2-3 έχουν προταθεί.
Και τώρα το 4...Πες μου,γιατί να χωράν 8 ρούχα σε κάθε καρτέλα;
Έχεις 3 καρτέλες που χωράν από 6 ρούχα..
3χ6=18 ρούχα..
και η μεγάλη καρτέλα χωράει άλλα 18...
18+18=36 ρούχα..
Αν θες και άλλο χώρο ξεκλείδωσε άλλη μία καρτελίτσα..
Δεν νομίζω ότι προτάθηκε κάτι χρήσιμο
απο τη στιγμη που εισαι ενημερος της αναγκης να βγαζεις ρουχα για να κατεβάζεις δεξιοτητες ειναι ευκολο να φανταστεις οτι δεν ειναι αχρηστο να βαζεις καποια αλλα για να κατεβάζεις ακόμη πιο πολυ
...σχετικα με τις θεσεις η αυξηση απο 6 σε 8 προσωπικα (και δεν ειμαι ο μονος) θα με γλυτωνε απο μερικες εκατοντάδες κλικ την εβδομαδα.