Δημοσιεύτηκε 26 Νοέμβριος 2016 - 21:11:44
Λοιπόν,όταν το παιχνιδι άρχισε και στην Ελλάδα,αφού φτιάχτηκε ο πρώτος παίκτης,φτιάχτηκαν και άλλοι δυο την ΙΔΙΑ στιγμή,ενα αγόρι και ενα κορίτσι!Εχουν και οι δυο εντελώς περίεργα τις ίδιες δεξιότητες,15 ολα!Αυτοι οι λογαριασμοί παρατηρήθηκαν ενεργοί μονο εκείνη την ημέρα και το μονο που έκαναν ειναι απλα να ειναι ενεργοί.....Η εταιρία εχει ερωτηθεί πολλές φορές αν αυτοί οι λογαριασμοί ειναι για δοκιμή του παιχνιδιού,όλες τις φορές η απάντηση ειναι οχι!Κατι που πιστεύουν πολλοί ειναι πως οι λογαριασμού δημιουργήθηκαν απο πρόβλημα στον διακομιστή.....Ομως το χειρότερο απο ολα ειναι πως και οι δυο εντελώς περίεργα βρίσκονται σε μια ομαδα!Και αυτη η ομαδα φαίνεται μονο στο προφιλ τους,αν κανεις κλικ δεν την εμφανίζει!Η περιγραφη και των δυο ειναι: #########,πράγμα περίεργο!
Και τωρα,πάμε στην πιο τρομακτική πλευρά της ιστορίας.Αυτοι οι λογαριασμοί ενώ δεν ειναι συνδεδεμένοι στέλνουν μηνύματα στους παίκτες ακομα και σήμερα που λενε ~Γειααα~~εγω ειμαι!~
Όσοι λάβουν τέτοιο μήνυμα καλό ειναι να σταματήσουν να παίζουν εκείνη την στιγμή,όσοι συνεχίζουν συνήθως δεν παρατηρούνται ενεργοί!
*COPYRIGHT:Η κάθε αναφορά μου σε αυτό το νήμα ειναι εντελώς φανταστική,η κάθε εμπλοκή με την εταιρία ειναι εντελώς άσχετη,η αναφορά της εταιρίας του παιχνιδιού ειναι φανταστική.*
- Αυτό αρέσει στον/η dina, Desideratum, goof123 και σε 5 άλλους
Δημοσιεύτηκε 26 Νοέμβριος 2016 - 21:23:12
Συνέβη πέρυσι τέτοια εποχή...
Ο παίκτης φάντασμα μου έστειλε μήνυμα ''δεν θέλω να με ξεχάσει κανείς''.Κοίταξα το προφίλ του...τίποτα δεν ήταν εκεί..Μια άυλη μορφή με ανύπαρκτα skills που απλά υπήρχε ....
Νόμιζα ότι είναι κάποιο σφάλμα του παιχνιδιού και δεν έδωσα σημασία..
Μου ξανά έστειλε μήνυμα την επόμενη..Αλλά δεν ήταν εκεί..δεν υπήρχε τίποτα..κενό..
- Αυτό αρέσει στον/η Rival, simos, Desideratum και σε 7 άλλους
...Κείνο το βράδυ σώπαιναν οι λύκοι,
γιατί ουρλιάζανε άνθρωποι...
Μ.Λ.
Δημοσιεύτηκε 26 Νοέμβριος 2016 - 21:26:14
Ο επόμενος μύθος θα ειναι το χαμένο αντικείμενο!
Επεξεργάστηκε από NickDimasTheLegend, 26 Νοέμβριος 2016 - 21:28:51.
Δημοσιεύτηκε 26 Νοέμβριος 2016 - 21:38:51
Και εγω μολις διαβαζα την αρχη νομιζα πως ειναι αληθεια...
. Αν δεν εγραφες οτι ειναι ψεμα, θα το πιστευα. Πολυ πειστικο
.
Δημοσιεύτηκε 27 Νοέμβριος 2016 - 06:24:25

- Αυτό αρέσει στον/η κατακτητής1
Δημοσιεύτηκε 27 Νοέμβριος 2016 - 16:08:07
Καταπληκτικός και πολύ αληθοφανής! Μπράβο, συνέχισέ το!
Επίσης έχει ετικέτα με μία ή παραπάνω από αυτές τις λέξεις κλειδιά: Ιστορία
Η Καθημερινότητα των Ηρώων →
Τέχνη, Φαντασία & Χιούμορ →
Η θυσίαΞεκίνησε από τον/την Hurric4ne VII , 14 Απρ 2020 ![]() |
|
![]()
|
||
![]() |
Διασκέδαση & Παιχνίδια →
Ο πρώτος παίκτης!Ξεκίνησε από τον/την NickDimasTheLegend , 29 Νοέ 2016 ![]() |
|
![]()
|
|
Το χαμένο αντικείμενοΞεκίνησε από τον/την NickDimasTheLegend , 28 Νοέ 2016 ![]() |
|
|
||
![]() |
Μια μέρα στο σχολείο ... ή μήπως όχι ;Ξεκίνησε από τον/την ΠειραγμένοΤρακτέρ , 17 Μάι 2015 ![]() |
|
![]()
|
|
Διασκέδαση & Παιχνίδια →
Είναι μεγάαααλη ιστορία !Ξεκίνησε από τον/την ΠειραγμένοΤρακτέρ , 14 Μάι 2015 ![]() |
|
|
0 χρήστες διαβάζουν αυτό το θέμα
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες