Μεταπήδηση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

Αναβάθμιση χρηματιστηριακού κέντρου.

Αναβάθμιση κέντρου αναβαθμιση

  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Δεν υπάρχουν απαντήσεις σε αυτό το θέμα

#1 Ροκομπλόκος

Ροκομπλόκος

    Θαυμαστής

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 112 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΚάπου βαθιά κι ανήλιαγα...
Φήμη: 632

Δημοσιεύτηκε 26 Ιανουάριος 2018 - 10:44:07

Καλησπέρα στην κοινότητα.

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μια ιδέα πάνω στο χρηματιστηριακό κέντρο. Ένα δωμάτιο που από τη στιγμή που αναβαθμίζεται τελείως δεν έχει κάποια εξτρά λειτουργία. Δεν υποστηρίζω πως η χρησιμότητά του είναι μικρής σημασίας, αλλά πως θα μπορούσε να γίνει ακόμα πιο χρήσιμο.
Θα μπορούσε λοιπόν το χρηματιστηριακό κέντρο, από τη στιγμή που θα αναβαθμιστεί πλήρως, να λειτουργεί κάπως σαν το πραγματικό χρηματιστήριο. Τι εννοώ; Θα μπορούσαμε εκεί να πραγματοποιούμε αγοραπωλησίες. Να πουλάμε πόρους για κέρματα και το αντίθετο, ή και να ανταλλάσουμε πόρους (πχ μηδενιστή για σούπερ κόλλα).
Νομίζω πως όλοι έχουμε ζήσει την περίοδο αναμονής κατά τη διάρκεια κατασκευής ενός καινούριου εργοταξίου, διαδικασία που κρατάει όλο και περισσότερο, κάθε φορά που πάμε να ανοίξουμε ένα καινούριο. Μια περίοδος που συνήθως οι αποθήκες μας γεμίζουν και τα δωμάτια παραγωγής πόρων αδρανούν. Το να μπορούμε λοιπόν να πουλήσουμε πόρους, θα ήταν μια καλή λύση.
Επίσης όλοι έχουμε δει τις αποθήκες μας να στερεύουν κάθε φορά που αναβαθμίζουμε τη βάση της κρυψώνας μας. Με αποτέλεσμα να περιμένουμε κάποιες μέρες για να μπορέσουμε να μαζέψουμε τους απαιτούμενους πόρους για μια επόμενη αναβάθμιση κάποιου δωματίου, ή κάνοντας μια αναβάθμιση που απαιτεί πολύ μεγαλύτερη ποσότητα σε κάποιον από τους δύο πόρους, να βλέπουμε τα αποθέματά μας να έχουν δυσανάλογη διαφορά. Αν κάποιος λοιπόν ήθελε να αναβαθμίσει με γρηγορότερους ρυθμούς την κρυψώνα του, θα μπορούσε να αγοράσει ή να ανταλλάξει πόρους.
Δε θα μπω στη διαδικασία να προτείνω αναλογίες (πχ x μηδενιστή για y κολλά ή x μηδενιστή για z κέρματα κλπ) γιατί δεν έχει νόημα σε αυτή τη φάση.
 

Spoiler

 

Ελπίζω να βρήκατε χρήσιμη την ιδέα.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.


  • Αυτό αρέσει στον/η odi, Naty, dina και σε 14 άλλους

giphy.gif






Επίσης έχει ετικέτα με μία ή παραπάνω από αυτές τις λέξεις κλειδιά: Αναβάθμιση, κέντρου, αναβαθμιση

0 χρήστες διαβάζουν αυτό το θέμα

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες