Μεταπήδηση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

Συνέντευξη Γκαράζ νούμερο 30 με τον: REDPOWER


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
9 απαντήσεις σε αυτό το θέμα

#1 Hurric4ne VII

Hurric4ne VII

    Πλατινένιος Ήρωας

  • Team Hero Zero
  • 1.553 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΩχ με ψάχνουν πάλι
  • Ομάδα:#TeamLucifer
  • Κόσμος:GR19






Φήμη: 4.441

Δημοσιεύτηκε 16 Φεβρουάριος 2018 - 12:21:01

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, καρναβάλι, χειμερινοί αγώνες...χμ  :S τι λείπει;

Εννοείται μια ολοκαίνουργια συνέντευξη γκαράζ! 

Το όνομά μου είναι Hurric4ne VII και θα εκτελέσω τα χρέη της δημοσιογράφου για απόψε.

gnFtJMM.png

 

Έχουμε σήμερα τη χαρά να βρίσκεται κοντά μας ένας αξιοθαύμαστος υπερήρωας, όπου δε θα μπορούσε να είναι άλλος από τον REDPOWER!

redpower.png

 

 

  • Καλώς ορίσατε! Θα θέλατε να μας πείτε το όνομά σας εντός και εκτός παιχνιδιού και σε ποιους διακομιστές παίζετε;
Είμαι ο REDPOWER για τους σέρβερ 4 και 15 με τους οποίους ασχολούμαι /παίζω. Εκτός παιχνιδιού είμαι ο Θάνος!
 
  • Το όνομά σας ως ήρωας φαίνεται ενδιαφέρον. Υπάρχει κάτι που σας παρακίνησε ώστε να το επιλέξετε;
Φυσικά δεν ήταν τυχαία επιλογή. Η Κόκκινη Δύναμη αναφέρεται στην αγαπημένη μου ποδοσφαιρική ομάδα της Γηραιάς Αλβιώνας: LIVERPOOL.
 
  • Μιλήστε μας λίγο για τη ζωή σας εκτός του Hero Zero. Έχετε κάποια ιδιαίτερη ασχολία;
Είμαι 38 ετών, δραστηριοποιούμαι στις τεχνικές και δομικές κατασκευές. Ελεύθερο χρόνο διαθέτω για το σχέδιο, τη φωτογραφία και  καλλιτεχνικές δημιουργίες (λ.χ. μακέτες, λογότυπα). Γενικά ‘’γεμίζω’’ την καθημερινότητα μου με αρκετές ασχολίες. Βαριέμαι  την αδράνεια και δυστυχώς έχω μαλώσει με τον Μορφέα.
 
  • Πότε ξεκινήσατε το Hero Zero και ποιος ή τι σας ώθησε για να το κάνετε;
Ξεκίνησα το 2013 στον gr4 στην ομάδα ΑΚΛΟΝΗΤΟΙ, δημιουργία δική μου και 4 φίλων.
 
Στην οποία συνεχίζω να παίζω και να είναι top. H αρχική επαφή περί HZ έγινε από έναν εισηγητή μας σε ένα σεμινάριο φωτογραφίας!
 
  • Θυμάστε τις πρώτες σας μέρες στο Hero Zero; Τι θεωρείτε πως είναι σημαντικό να προσέξει να κάνει ένας αρχάριος στο παιχνίδι;
Θυμάμαι πως έκανα όλα τα πακέτα ενέργειας  (όπως και τώρα φυσικά) με αποστολές εμπειρίας να ανέβω γρήγορα σε λέβελ. Είχαμε και εσωτερική κόντρα με την παρέα μου, ποιος θα φτάσει λ.χ πρώτος τα 100 lvl. Προπονήσεις είχα χάσει αρκετές θυμάμαι, καθώς δεν υπήρχε η πολυδιεργασία τότε. Κάθε νέος παίκτης καλό είναι να δώσει ιδιαίτερη σημασία και στα κατορθώματα, τον βοηθούν αρκετά να δυναμώσει.
 
  • To να είσαι ήρωας είναι ένα είδος ρουτίνας. Ποια είναι τα πρώτα πράγματα που κάνετε όταν συνδέεστε;
Μάχες πρωταθλήματος και  μονομαχίες, check σε κρυψώνα και συλλογή των ανταμοιβών, chat ομάδας/ομαδικά μηνύματα.. 
 
  • Οι ομάδες είναι αναμφίβολα ένα καθοριστικό κομμάτι του παιχνιδιού. Ωστόσο όμως κάποιοι τις υποβαθμίζουν στο παιχνίδι και παίζουν ατομικά και άλλοι τις υποστηρίζουν πιο πολύ από το συμφέρον του ήρωά τους. Ποια είναι η προσωπική άποψή σας για αυτό και αν συνεπώς πιστεύετε πως το HZ είναι ατομικό ή ομαδικό παιχνίδι.
Σε ομάδα που πρωταγωνιστεί παίζεις για την ΟΜΑΔΑ, ποτέ ατομικά είναι λάθος επιλογή. Ειδικότερα  τώρα με το herocon πιο αναγκαίο από πριν που απλά γινόταν ομαδική προσπάθεια για τα τρόπαια. Οι εβδομαδιαίες ανταμοιβές του herocon  δίνουν τη δυνατότητα στα μέλη της ομάδας για το κάτι παραπάνω.
 
  • Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει. Μιας και είναι οι μέρες τέτοιες, ποιο πιστεύετε πως θα ήταν το καλύτερο δώρο Αγίου Βαλεντίνου για ένα άτομο που παίζει Hero Zero;   :P  
Το καλύτερο δώρο? Χμμμμ… μάλλον μια βαλλίστρα που να ρίχνει καρδούλες.  (heart)
 
  • Ποιο είναι το καλύτερο πράγμα για εσάς στο HZ;
Γενικά δεν είμαι λάτρης παιχνιδιών στον υπολογιστή, προτιμώ τα επιτραπέζια παιχνίδια στρατηγικής. Στον κόσμο του ΗΖ υπάρχουν πράγματα / στοιχεία να σου κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον.. event, herocon, κατορθώματά  ..κ.λπ.
 
  • Βλέπω πως είσαστε αρχηγός της ομάδας όπου βρισκόσαστε. Πώς νιώθετε που βρίσκεστε σε αυτή τη θέση και τι θυσίες πιστεύετε πως πρέπει να κάνει ένας σωστός ηγέτης ομάδος; 
Η ομάδα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της πορείας μου στο gr4 . Πολλές θυσίες από θέμα ΧΡΟΝΟΥ. Άγχος και πίεση ειδικά στις αρχές λειτουργίας του σέρβερ. Αγωνία για την έκβαση των μαχών για τα τρόπαια και τις νίκες με αντίπαλες ανταγωνιστικές ομάδες. Χρηματικό κόστος φυσικά… μια ομάδα για να πρωταγωνιστήσει καλό είναι να έχει και αντίστοιχες αξιόλογες επεκτάσεις. Στην ομάδα μας το 100% είχε επιτευχθεί στον πρώτο κιόλας μήνα δημιουργίας της. Ένας αρχηγός/ηγέτης πρέπει να είναι δίκαιος, αδιάλλακτος. Να ακούει τη γνώμη των συμβούλων (γι’ αυτό τους επέλεξε εξάλλου). Να μην κρατάει κακίες για κανέναν.. να είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει λάθη, αντιδράσεις από παρεξηγήσεις μέσα στην ομάδα. Να βάζει πρωτίστως το συμφέρον της ομάδας. Επίσης δύσκολος ρόλος σε θέματα τακτικής/ στρατηγικής, συνεχής παρακολούθηση των ομάδων που συναγωνίζεται η ομάδα του. Έχει χρέος να απαντάει στα μέλη της ομάδας στα όποια ερωτήματα δυσνόητα ή και απίστευτα πολλές φορές που του επισυνάπτουν και να δίνει λύσεις άμεσες. 
 
  • Σίγουρα έχετε ζήσει αρκετές ‘’συγκινήσεις’’ μέσα στο παιχνίδι. Ποια θεωρείτε πως είναι η μεγαλύτερή σας επιτυχία και γιατί;
Θυμάμαι έντονα μια επίτευξη στόχου που ήρθε από απόφαση και εκτέλεση δευτερολέπτων στο πρώτο χρόνο του REDPOWER/ΑΚΛΟΝΗΤΩΝ. Είχαμε μάχες, επίθεση/ άμυνα 12 το μεσημέρι και θέλαμε οπωσδήποτε κάποιο ‘’καλό’’ τρόπαιο, λογικά προπόνησης (δεν υπήρχε αποδέσμευση τροπαίων τότε). Το λοιπόν, κάποιοι προλάβαμε να μείνουμε χωρίς εξοπλισμό στην δική μας επίθεση και προλάβαμε να είμαστε κομπλέ στην άμυνα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, άλλα με τρόπαιο λιγότερο. Η απόφαση και ευθύνη ήταν δική μου αποκλειστικά .. και πραγματικά ήταν τρομερό πλήγμα τότε για τους ανυποψίαστους που μας χτύπησαν και το τι συνέβη σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Ήταν επιτυχία της ομάδας, σαφώς ομαδική προσπάθεια, άλλα αρκετοί θεώρησαν πως τα εύσημα έπρεπε να δοθούν σε αυτόν που υλοποίησε σε πράξη με επιτυχία την ιδέα του σε μηδενικό χρόνο.
 
  •  Αυτή την περίοδο το παιχνίδι μας γιορτάζει το καρναβάλι. Ποια είναι η άποψή σας για τις αποκριές γενικά και ποιο είναι το αγαπημένο σας event όπου διοργανώνει το παιχνίδι.
Γενικά δεν είμαι υπέρ του μασκαρέματος και η περίοδος του καρναβαλιού με βρίσκει αδιάφορο. Χαρακτηριστικά τονίζω πως δεν έμεινα καμία χρόνια ως φοιτητής στην πρωτεύουσα του καρναβαλιού Πάτρα να ξεφαντώσω! 
 
Το αγαπημένο event είναι των Χριστουγέννων.. μεγάλη διάρκεια.. 2 ξεχωριστοί βοηθοί.
 
  • Ποιο είναι το χαρακτηριστικό που όλοι οι ήρωες πρέπει να έχουν ώστε να προχωρήσουν στο παιχνίδι;
Το ΗΖ δεν είναι αγώνας δρόμου, αλλά ένας Μαραθώνιος. Πρόσφατα έγινε ένας αγώνας δρόμου με προκαθορισμένη διάρκεια (speedhz1)  στον οποίο συμμετείχα ως παρατηρητης και τίποτα παραπάνω, ώστε να διεκδικήσω κάποια ανταμοιβή.
 
 Γενικά η προδιάθεση του παίκτη/ήρωα  είναι  να φτάσει σε ένα τοπ σημείο είτε σε λέβελ είτε σε skills κ να επαναπαυθεί.. Λάθος. Ο κάθε ήρωας ‘’χτίζεται’’ καθημερινά και δυναμώνει/ εξελίσσεται. Φυσικά εξαρτώνται πλέον πάρα πολλές παράμετροι για αυτό, με κυριότερο το επίπεδο ομαδικότητας στην ομάδα που παίζει .. Ουσιαστικά ως μέλος δυνατής ομάδας (με τρόπαια, με αξιόλογες επεκτάσεις, με καλό πλασάρισμα ανά βδομάδα στα κον) τον φέρνουν στην ελίτ των ηρώων βήμα - βήμα.
 
  • Σαφώς και αφιερώνουμε υπομονή και χρόνο σε κάτι που πιστεύουμε ότι είναι αξιόλογο. Πείτε μας τι είναι το Hero Zero για εσάς και αν άλλαξαν οι απόψεις σας για αυτό με την πάροδο του χρόνου.
Εξακολουθώ να παίζω το παιχνίδι με τον ίδιο ζήλο (ίσως και περισσότερο) παρά τα τόσα χρόνια που είμαι χρήστης. Η μόνη επισήμανση για το παιχνίδι καθώς και προσωπική άποψη είναι πως το παιχνίδι και οι απαιτήσεις/προδιαγραφές του,  δεν είναι για μικρές ηλικιακά ομάδες παρόλο που η δημιουργία του απευθύνεται σε αυτές.
 
Επίσης η ομάδα συντονισμού και υποστήριξης ως επί το πλείστον διατηρεί υψηλά τον πήχη και το επίπεδο στο παιχνίδι, πράγμα που το καθιστά ιδιαίτερα ανταγωνιστικό στην αγορά. 
 
Φυσικά σφάλματα ή λάθος εκτιμήσεις γίνονται μερικές φορές (έχω διαφωνήσει κατά καιρούς για λάθος χειρισμούς ή αποφάσεις και έχω πει τη γνώμη μου/άποψη μου ), άλλα θεωρώ πως μπορεί να αντεπεξέλθει ικανοποιητικά στη δύσκολη δομή του παιχνιδιού και στις απαιτήσεις των χιλιάδων χρηστών. 
 
  • Οι βοηθοί είναι αξιαγάπητοι αλλά και στρατηγικά αξιόλογοι. Ποιο είναι η καλύτερη δεξιότητα βοηθού για εσάς; 
Προσωπική επιλογή είναι στις μονομαχίες και στο πρωτάθλημα να κάνω χρήση κεφαλιάς (καρύδι) και χιονοστιβάδας Στις ομαδικές μάχες απαραιτήτως βοηθός με ενθαρρυμένο (ειδικά αν η ομάδα κατέχει 3+ τρόπαια) και σαφώς η επιλογή ‘’ξεγελώντας το θάνατο’ (τσιρότο). Σημαντική δεξιότητα και η σταγόνα (συνεχή χτυπήματα) και για λίγους η γλίτσα αν έχουν από αντίστοιχο βοηθό εξασφαλισμένη.
 
  • Υπάρχει κάποιος παίκτης που τον έχετε ως παράδειγμα προς μίμηση; 
Όταν έχεις γνωρίσει τον SantaRosa21 ..όλα τα άλλα είναι ατμός χχαχχαχαχαχαχαχχα  :) .
 Γενικά υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι παίκτες σε όλους τους σέρβερ.. κάποιοι δυστυχώς λόγω περιορισμένου χρόνου σταμάτησαν.
 
  • Η κρυψώνα πλέον έχει και αυτή τις τακτικές της. Ποιος κατά τη γνώμη σας είναι ο σωστότερος συνδυασμός δωματίων;
Χτίζεις την κρυψώνα με γνώμονα την καλύτερη δυνατή παράγωγη υλικών  με σωστή τοποθέτηση των γεννητριών σου. Χρηματιστηριακό κέντρο οπωσδήποτε στο 100% και ανοίγεις λαγούμια να τα χωρέσεις όλα. Αναγκαία θεωρώ μια οικονομική επιβάρυνση των χρηστών για 2ο τυφλοποντ.. Ρομπότ εργασιών εννοώ!! :D
 
  • Ως έμπειρος πλέον παίκτης, ποια αλλαγή που πραγματοποιήθηκε θεωρείτε πως ήταν η πιο αξιόλογη; Αναφέρετέ μας αν υπάρχει κάτι που θα θέλατε να γίνει στο παιχνίδι με τη σειρά σας.
Θεωρώ πως η κρυψώνα αρχικά λειτούργησε εις βάρος ως ένα άλλο παιχνίδι  διαφορετικό εντός του ΗΖ. Μέσα σε λίγο ευτυχώς χρονικό διάστημα αποκαταστάθηκε η σχέση. Μελετήθηκε καλύτερα από τους δημιουργούς και ενσωματώθηκε στο κυρίως παιχνίδι και την ουσιαστική ανταμοιβή των ηρώων. 
 
Επίσης ορθή πλέον η λειτουργία του πρωταθλήματος και της εβδομαδιαίας προσπάθειας από περισσότερους χρήστες.
 
 Ίσως μια καλή ιδέα είναι να υπάρχει η δυνατότητα μεταπώλησης αντικειμένων μεταξύ των παικτών, ώστε να συμπληρώνουν όλοι πιο εύκολα τα σετ στις συλλογές  ραπτομηχανής.
 
  • Με τη λέξη ‘’αποκριές’’ στο μυαλό μας έρχονται αμέσως οι μάσκες. Πίσω και μέσα από τη μάσκα σας, ποια πιστεύετε πως είναι η λέξη ή η φράση κλειδί που χαρακτηρίζει τη σταδιοδρομία ενός ήρωα;
 
Δεν έχω ορατή  ‘’μάσκα’’ σε κανέναν ήρωα μου στους σέρβερ που συμμετέχω. Είναι κάτι που απεχθάνομαι κ στην  καθημερινότητα  μου. Ο ήρωας  με μόνα εφόδια την υπομονή κ επιμονή  μπορεί να διαπρέψει σε κάθε σέρβερ. Φυσικά να έχει διάθεση κ χρόνο να κάνει καθημερινά τα προαπαιτούμενα (πακέτα ενέργειας , προπονήσεις, συμμέτοχη σε μάχες και κον, μονομαχίες κλπ κλπ).
 
  • Μήπως υπάρχουν κάποιοι στόχοι που έχετε; Ποιοι είναι αυτοί; 
Ναι έχω έναν στόχο όχι δύσκολο, άλλα πολυδάπανο (χρήση αρκετών ντόνατ για την επίτευξη) να ολοκληρώσω 1000+ προπονήσεις σε μια ήμερα.
 
  • Πείτε μας ποια ήταν η καλύτερη θέση της ομάδας σας στο Hero Con και τη δικιά σας στο τουρνουά εμπειρίας αντίστοιχα. 
Η ομάδα μου  στον gr4 έχει πολύ καλή παρουσία στα herocon  και 2 τουλάχιστον φορές το μήνα καταφέρνει να είναι στην πρώτη θέση. Γίνεται σωστή ομαδική δουλειά και προσπάθεια οπότε απολαμβάνουμε τις μέγιστες ανταμοιβές.
 
Η δική μου επίδοση στα τουρνουά εμπειρίας είχε φτάσει έως 2η θέση αν θυμάμαι καλά, συνήθως στην  εβδομαδιαία κατάταξη καταλαμβάνω  15-20η θέση.. παίζω μανιωδώς αποστολές κερμάτων και δεν χάνω cent για τίποτα.. θα με θαύμαζε και ο Εμπενίζερ Σκρουτζ (απορώ που δεν με έχουν επισκεφθεί ακόμα τα φαντάσματα του Ντίκενς χαχχαχαχαχα).  :D
  • Για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου υπάρχουν διάφορες απόψεις. Χρειάζεται κάποιος μία ορισμένη μέρα ώστε να είναι ρομαντικός; Ενδεχομένως αν πιστεύετε ότι αυτή η μέρα είναι χρήσιμη ή απλά υπάρχει για εμπορικούς λόγους.
Η εορτή των ανθοπώληδων την αποκαλώ χαχχαχαχχα.. Ξενόφερτη  σαφώς μια ακόμα εμπορική μόδα και στην χώρα μας. Όπως και να ‘χει ο ρομαντισμός δεν πρέπει να λείπει. Τώρα αν κάποιος/α δώσει καμία σοκολάτα/ λουλούδι ή ζωγραφίσει και καμία καρδούλα λόγω της ημέρας δε θα πάθει και τίποτα! 
 
  • Έχετε ποτέ κερδίσει κακοποιό; Πείτε μας ποιος είναι ο αγαπημένος σας. 
Δεν έχω αγαπημένο κακοποιό χαχχαχαχαχα  :D .. γενικά προσέχω τις παρέες μου. Τις βραδινές ώρες είμαι ο φόβος των κακοποιών είτε καταλαμβάνοντας την 1η θέση στα χτυπήματα, είτε ως τελικό νικητήριο λάκτισμα. 
 
  • Μιλώντας ως ένα παίκτης όπου είναι σε υψηλή θέση στο νοητό βάθρο των ηρώων στο HZ, ποια είναι τα μυστικά της επιτυχίας σας αν υπάρχουν;
Όταν θέτεις στόχους και αφιερώνεις 2-3 ώρες σε όλα όσα πρέπει να κάνεις, τότε ανεβαίνεις στην ελίτ του σέρβερ. Δεν υπάρχουν μυστικά ,διάθεση να παίξεις  ΑΡΚΕΙ.
 
  • Ποιος είναι ο αγαπημένος σας ήρωας σε κόμικς ή καρτούν; 
O MEGATRON (βλ. Transformers)... ειναι παρεξηγημένος Ηγέτης χαχαχχαχαχχα.
 
  • Τα συστήματα δεξιοτήτων είναι πολλά και κάθε παίκτης τα αντιμετωπίζει με διαφορετική οπτική. Ποιο είναι το πιο υποσχόμενο κατά τη γνώμη σας;
Ο καθένας παίζει όπως θεωρεί καλύτερα. Προσωπικά έχω σε απόλυτη ισοκατανομή και ισορροπία την βασική μου δεξιότητα καθώς και το ίδιο  κόστος αγοράς βαθμών και στις 4 (δύναμη -αντοχή -μυαλό- διαίσθηση). Στην γενική εικόνα του ήρωά μου προσπαθώ να είναι στα ίδια σκιλλς αντοχή-μυαλό-διαίσθηση και μόλις 10-15% χαμηλότερα η δύναμη. Βέβαια σε όλα αυτά υπάρχουν περιπτώσεις που είναι αναγκαία μεταβολή τους για λ.χ. ειδικές αποστολές ή να νικήσεις κάποιον αντίπαλο που έχει μηδενίσει το μυαλό του.. ξεχωριστές περιπτώσεις πάντα.
 
  • Το φόρουμ μας συνεχώς προσπαθούμε να το κάνουμε όλο και πιο φιλόξενο μέρος για όλους τους ήρωες. Πείτε μας αν ασχολείστε με αυτό και ποιοι είναι οι αγαπημένοι σας χρήστες του φόρουμ άμα υπάρχει κάποιος.
Δεν είμαι από τους πιο ενεργούς χρήστες του forum, άλλα έχω λάβει μέρος σε διαγωνισμούς κ.λπ. Διαπιστώνω πως αρκετοί έχουν πάρει ζέστα την προσπάθεια εδώ μέσα και δραστηριοποιούνται αξιόλογα και με θαυμασμό. Ορισμένοι έχουν πολύ καλή κρίση και αρκετές καλές ιδέες. Πάντα όταν συνδέομαι βρίσκω κάτι να διαβάσω ή να ενημερωθώ. Δε θα ξεχωρίσω κανέναν. Μ’ αρέσει αυτό που βλέπω ως αποτέλεσμα!
 
  • Το καρναβάλι είναι μία ευκαιρία για εμάς να δείξουμε κάτι που δεν είμαστε στην πραγματικότητα Πιστεύετε πως δε πρέπει να βγαίνουμε εκτός εαυτού ή το να υποδυόμαστε κάποιον ή κάτι μας βοηθάει σε κάποιους τομείς;
Όλα έχουν να κάνουν με βιώματα και βαθύτερα ψυχικά αίτια. Κανένα καρναβάλι δεν χρειάζεται, ούτε ερέθισμα. Να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου είναι αρκετό και φυσικά καθαρή συνείδηση.
 
  • Κάπου εδώ η συνέντευξη έχει φτάσει στο τέλος της. Μπορείτε να δώσετε ένα μήνυμα στην κοινότητα του Hero Zero.
Να είμαστε  καλά και να νοιαζόμαστε πραγματικά κ για τον διπλανό μας. Είναι δύσκολοι οι καιροί κ κανένας δεν βαδίζει μονός του  (You’ll Never Walk Alone,που εξυμνούν και οι φίλαθλοι της Liverpool).
 
 Υπάρχουν σοβαρά ζητήματα στην καθημερινότητα του καθενός ξεχωριστά και γι αυτό να μην να ξεχνάμε πως το HZ  είναι ένα παιχνίδι  ώστε να διασκεδάζουμε μερικές ώρες της ημέρας.
 
 
 Ευχαριστώ για την φιλοξενία σας.

 

Σας εύχομαι σε όλους να έχετε καλές αποκριές, και ρομαντικό και γιορτινό κλίμα για τις ημέρες που έχουμε.
Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας και την ώρα σας, 
Με εκτίμηση,

Hurric4ne VII


  • Αυτό αρέσει στον/η ioantheod, DimitrisBarca, Naty και σε 15 άλλους

#2 ΤΕΜΠΕΛΗΣ

ΤΕΜΠΕΛΗΣ

    Θρυλικός Ήρωας

  • Moderators
  • 2.230 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΣτο Μυαλό Μου
  • Ομάδα:Τεμπελιας
  • Κόσμος:GR11



Φήμη: 2.443

Δημοσιεύτηκε 16 Φεβρουάριος 2018 - 12:42:24

Πολύ όμορφη συνέντευξη  (smug)


  • Αυτό αρέσει σε Hurric4ne VII και HUNT3R

                                Κανόνες Φορουμ και Όροι Χρήσης
                                        Υποστήριξη
                               Συχνές ερωτήσεις (F.A.Q) σχετικά με το φόρουμ
                               Συχνές ερωτήσεις (F.A.Q) σχετικά με το παιχνίδι




                                                                                             giphy.gif


#3 HUNT3R

HUNT3R

    Θαυμαστής

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 115 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΚάπου ψηλά
  • Ομάδα:Mάντεψε :P
  • Κόσμος:GR16
  • Ήρωας:Δεν σου λέω :P
Φήμη: 97

Δημοσιεύτηκε 16 Φεβρουάριος 2018 - 12:53:11

Μπράβο πολύ καλή συνέντευξη...!
Ανυπομονώ γιατί επόμενη :)
  • Αυτό αρέσει στον/η Hurric4ne VII

#4 Alvin

Alvin

    Μαθητής Σχολής Ηρώων

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 200 μηνύματα
  • Κόσμος:GR28
  • Ήρωας:Proudis
Φήμη: 139

Δημοσιεύτηκε 16 Φεβρουάριος 2018 - 15:07:54

Πολύ ωραία συνέντευξη (y)


  • Αυτό αρέσει στον/η Hurric4ne VII

Proudisss :P 


#5 ioantheod

ioantheod

    Ήρωας με Μεταπτυχιακό

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 416 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΚάπου μακριά
  • Κόσμος:GR24






Φήμη: 1.269

Δημοσιεύτηκε 16 Φεβρουάριος 2018 - 15:46:53

Πολύ ενδιαφέρουσα. :)
Συγχαρητήρια και στους δύο. :)
  • Αυτό αρέσει σε REDPOWER και Hurric4ne VII

There is no elevator to success.You have to take the stairs. ;)


#6 NiCkPaPa

NiCkPaPa

    Μαθητής Σχολής Ηρώων

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 206 μηνύματα
  • Ομάδα:Arkham Asylum
  • Κόσμος:GR25
  • Ήρωας:NiCkPaPa






Φήμη: 214

Δημοσιεύτηκε 16 Φεβρουάριος 2018 - 18:12:11

πολυ καλη συνεντευξη, πολυ καλες ερωτησεις και αρκετα ενδιαφερουσες απαντησεις!!!


  • Αυτό αρέσει σε REDPOWER και Hurric4ne VII

#7 KostaZz2310

KostaZz2310

    Ήρωας με Μεταπτυχιακό

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 446 μηνύματα
  • Ομάδα:OldSchoolGG
  • Κόσμος:GR14






Φήμη: 947

Δημοσιεύτηκε 16 Φεβρουάριος 2018 - 22:28:14

Το αποτέλεσμα των ερωτοαπαντήσεων ήταν εκπληκτικό. Μπράβο και στους δύο! (y)

 

Επιτέλους νέες ερωτήσεις. (lol) 


  • Αυτό αρέσει σε REDPOWER και Hurric4ne VII

Διαγωνισμός HZ 1 (Τέλος) Διαγωνισμός HZ 2 (Ακυρώθηκε)


#8 giann657

giann657

    Ασημένιος Ήρωας

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 788 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΘεσσαλονίκη
  • Ομάδα:ΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ
  • Κόσμος:GR8
  • Ήρωας:giann
Φήμη: 2.269

Δημοσιεύτηκε 18 Φεβρουάριος 2018 - 10:56:07

Δεν περίμενα τίποτα λιγότερο από τον Θάνο μας! Ενας απ' τους πιο αξιόλογους παίκτες που έχω γνωρίσει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ομορφες απαντήσεις με χιούμορ και σωστή τοποθέτηση. Εύγε άρχοντα!
  • Αυτό αρέσει σε REDPOWER και Hurric4ne VII

#9 billakos123

billakos123

    Χάλκινος Ήρωας

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 656 μηνύματα
  • Ομάδα:ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ
  • Κόσμος:GR27
  • Ήρωας:UmboniaSpinosa






Φήμη: 618

Δημοσιεύτηκε 18 Φεβρουάριος 2018 - 14:11:53

Πολύ καλές οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις,μπράβο και στους δύο :)


  • Αυτό αρέσει σε REDPOWER και Hurric4ne VII

#10 Guest_Nèxt_*

Guest_Nèxt_*
  • Guests
Φήμη: 0

Δημοσιεύτηκε 18 Φεβρουάριος 2018 - 23:38:31

Πολύ ωραία συνέντευξη. Μπράβο και στους 2 για τον χρόνο που αφιερώσατε αλλά και για την προσπάθεια που κάνατε. ;)
  • Αυτό αρέσει στον/η ioantheod, REDPOWER, grigrist και σε άλλον ένα




0 χρήστες διαβάζουν αυτό το θέμα

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες