Μεταπήδηση στο περιεχόμενο


Συνέντευξη Γκαράζ νούμερο 31 με τον: LuckyStrike


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
8 απαντήσεις σε αυτό το θέμα

#1 Guest_Nèxt_*

Guest_Nèxt_*
  • Guests
Φήμη: 0

Δημοσιεύτηκε 05 Απρίλιος 2018 - 21:07:38

Το όνομα μου είναι Nèxt και τρέχω να προλάβω την Πασχαλινή Συνέντευξη Γκαράζ!
VNwyHSt.gif
Σήμερα έχουμε την τιμή να καλωσορίσουμε έναν από τους πιο αξιοθαύμαστους ήρωες τον LuckyStrike!
 

giphy.gif

 

  • Χαίρετε! θα θέλατε να μας δώσετε το όνομα του ήρωα σας καθώς και τους διακομιστές που παίζετε;

Καλησπέρα... Είμαι ο LuckyStrike και παίζω στους διακομιστές GR17 και GR15. Στην real life είμαι ο Μπάμπης.

  • Εκτός παιχνιδιού με τι ασχολείστε καθημερινά; Έχετε κάποιο χόμπι που σας αρέσει;

Είμαι ηλεκτρολόγος και εργάζομαι σαν συντηρητής σε μια μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα στην Ρόδο. Στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι με το Hero Zero, μου αρέσει να παρακολουθώ ποδόσφαιρο,να πηγαίνω βόλτες με μηχανές και να παίζω μπιλιάρδο.

  • Πείτε μας πότε άρχισε η ζωή σας ως ήρωας στο παιχνίδι;

Η πρώτη μου επαφή με το παιχνίδι ήταν το 2014 αν θυμάμαι καλά (δεν τα πάω καλά με τις ημερομηνίες) αλλά ποτέ μου δεν κατάφερα να παίξω σωστά και τακτικά λόγω φόρτου εργασίας. Το 2016 λοιπόν κατάφερα πια να παίξω τακτικά το παιχνίδι και να το απολαμβάνω όσο περισσότερο μπορώ.

  • Πως μάθατε για το Hero Zero; Σας το πρότεινε κάποιος φίλος; Από διαφήμιση;

Αν και το είχα δει αρκετές φορές σε διαφημίσεις, εν τούτοις δεν είχα μπει στην διαδικασία να το ξεκινήσω. Ύστερα όμως από παρότρυνση ενός γείτονα- φίλου μπήκα και εγώ στην ομάδα των "Υπερηρώων".

  • Περιγράψτε μας με λίγα λόγια τις πρώτες σας μέρες στο παιχνίδι.

Οι πρώτες μου μέρες στο παιχνίδι ήταν επεισοδιακές και εντελώς αντίθετες με το "σωστό" τρόπο παιχνιδιού που απέκτησα στην πορεία. Στον πρώτο λοιπόν διακομιστή που μπήκα (GR1) έκανα την βασική ενέργεια και ένιωθα παιχταράς, όταν ερχόταν η ώρα να αγοράσω την 1η έξτρα ενέργεια έλεγα.. “Σιγά μην δώσω κέρματα για να πάρω ενέργεια”... και έτσι έκλεινα το παιχνίδι. Για προπονήσεις??... δεν το συζητάμε καν, δεν έμπαινα στη διαδικασία να τις κάνω.
Με τούτα και με κείνα κατάφερα και έφτασα τα πρώτα 60 επίπεδα στα οποία πήρα τον πρώτο μου βοηθό. Και σαν μεγάλος τότε παίχτης τον έδιωξα από απροσεξία. Ξενέρωσα, νευρίασα και το παράτησα. Η επόμενη επαφή ήταν κάπως καλύτερη.

  • Ποιο είναι το καλύτερο πράγμα για εσάς στο Hero Zero και γιατί;

Θα μπορούσα να πω ότι υπάρχουν πολλά πράγματα τα οποία είναι καλά. Το Hero Con και τα event. Τα event γιατί σε βγάζουν από την "ρουτίνα" και σου δίνουν ένα νέο κίνητρο, και το Hero Con γιατί σε βάζει στην διαδικασία να προσπαθείς να κάνεις το καλύτερο για τους συμπαίχτες σου πέρα από τον εαυτό σου.

  • Θυμάστε ποια είναι η πρώτη ομάδα που είχατε μπει;

Δυστυχώς δεν θυμάμαι ποια ήταν η πρώτη μου ομάδα. Αν και προσωπικά η ομάδα η οποία με έκανε να παίξω δυνατά το παιχνίδι ήταν οι illuminatti (GR15) μια ομάδα με πολύ αξιόλογα άτομα.

  • Όταν συνδέεστε στο παιχνίδι ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κάνετε και γιατί;

Μπαίνοντας στο παιχνίδι το πρώτο πράγμα που κάνω είναι να χαιρετήσω την ομάδα μου, έπειτα βάζω μια προπόνηση να γίνεται, μαζεύω ότι έχω έτοιμο στην κρυψώνα μου και κάνω τις μονομαχίες μου στο πρωτάθλημα.

  • Το παιχνίδι για εσάς πιστεύετε πως είναι ομαδικό η ατομικό;

Κατά την ταπεινή μου άποψη, το παιχνίδι ήταν αρκετά ομαδικό, βέβαια μετά από κάποιες προσθήκες (πχ. HeroCon) έγινε απόλυτα ομαδικό μιας και οι εβδομαδιαίες ομαδικές ανταμοιβές είναι αρκετά μεγάλες. Οπότε "καλός" η "κακός" θεωρώ ότι ένας παίχτης ατομικά πλέον δεν μπορεί να σταθεί.

  • Σε ποιον διακομιστή πιστεύετε πως είστε καλύτερος και γιατί;

Ο διακομιστής ο οποίος θεωρώ ότι είμαι καλύτερος είναι ο GR17.
Όχι τόσο για τις δεξιότητες τις οποίες έχω καταφέρει να φτιάξω στον παίχτη όσο για το ότι από το πρώτο λεπτό μέχρι και αυτή τη στιγμή που μιλάμε έχω τρέξει τον παίχτη μου σωστά.

  • Ποια θα ήταν η στάση σας εάν άλλαζε η στρατηγική της ομάδας σας απέναντι στα τρόπαια;

Προσωπικά θεωρώ ότι μια ομάδα πρέπει να παίζει με όσα περισσότερα τρόπαια προπονήσεων μπορεί. Από κει και πέρα εάν η πλειοψηφία της ομάδας μου εξέφραζε αντίθετη άποψη θα εξέφραζα την γνώμη μου ακόμα και αν αποτελούσε μειοψηφία. Αν λοιπόν όπως προείπα η πλειοψηφία της ομάδας επέλεγε να αλλάξει η στρατηγική , τότε και εγώ θα ακολουθούσα την απόφαση της ομάδας μου.

  • Πιστεύετε πως μπορεί να υπάρξει διαδικτυακή φιλία μεταξύ ανθρώπων που δεν έχετε γνωρίσει ποτέ;

Βεβαίως και θα μπορούσε να υπάρξει διαδικτυακή φιλία. Το λέω με σιγουριά από προσωπική εμπειρία μιας και έχω καθημερινές επαφές με πολλά άτομα από τον κόσμο του Hero Zero.

  • Πως ειναι η ζωή σας πριν μάθετε για το Hero Zero;

Δεν νομίζω πως η ζωή μου άλλαξε γνωρίζοντας το Hero Zero μιας και ήμουν πολλά χρόνια Gamer όχι μόνο στο Ηero Zero αλλά και σε άλλα.

  • Ποια είναι η καλύτερη αναβάθμιση που σας έκανε εντύπωση τον τελευταίο καιρό;

Νομίζω πως η καλύτερη με διαφορά αναβάθμιση η οποία έγινε είναι αυτή με το πλύσιμο των Βοηθών. Πλέον κανένας βοηθός δεν είναι "άχρηστος" και μπορείς να τον φέρεις στα μέτρα σου.

  • Ποια είναι η καλύτερη θέση που έχει φτάσει η ομάδα σας στο Hero Con;

Και οι 2 ομάδες οι οποίες συμμετέχω αυτή τη στιγμή BlackVeilBrides (GR17) και lluminatti (GR15) έχουμε ένα ωραίο σύνολο και πάντα πρωταγωνιστούμε στις 3 πρώτες θέσεις στα HeroCon. Βέβαια οι πρωτιές δεν λείψανε πότε και είναι αρκετές ιδιαίτερα στο GR17.

  • Η εξέλιξη του ήρωα σας πιστεύετε πως είναι ατομικής η ομαδικής δουλείας;

Θεωρώ πως για να φτάσει εκεί που έφτασε ο παίχτης είναι μια μίξη και των 2. Και ατομικά έχω προσπαθήσει πολύ και ομαδικά με βοηθήσανε οι συμπαίχτες μου με τις δικές τους επιδόσεις στα HeroCon και στο να κρατάμε τα τρόπαια. Θεωρώ όμως πως το μεγαλύτερο ποσοστό το έχει η ομάδα μου η οποία είναι τα θεμέλια για να χτίσω πάνω εκεί έναν αρκετά καλό - δυνατό παίχτη.
Και θα ήθελα σε αυτό το σημείο να τους πω ένα ευχαριστώ στον καθένα ξεχωριστά για την βοήθεια που μου έχουν προσφέρει.

  • Ποιοι είναι οι στόχοι σας στο Hero Zero;

Πρωταρχικός μου στόχος ως αρχηγός μιας ομάδας είναι να κρατήσω τα μέλη ενωμένα και μέσα στην ομάδα μας, επίσης η ομάδα να κρατήσει σταθερά όσο περισσότερα τρόπαια προπόνησης μπορεί. Αυτά σε ομαδικό επίπεδο.
Σε ατομικό τώρα έχω σαν στόχο να έχω έναν παίχτη πολύ δυνατό που θα πρωταγωνιστεί σε όλες τις κατατάξεις.

  • Τι θεωρείται σημαντικότερη επιτυχία σας στο Hero Zero.

Νομίζω ότι η μεγαλύτερη μου επιτυχία είναι ότι κανένας πλέον δεν μου κάνει επίθεση πουθενά.
Αυτό σημαίνει ότι ο παίχτης μου έχει φτάσει σε ένα αρκετά καλό επίπεδο και είναι νομίζω η επιβράβευση!!!!

  • Έχετε κάνει φίλους στο παιχνίδι; Εάν ναι ποιους;

Φυσικά και έχω κάνει φίλους στο παιχνίδι. Με άλλους βρέθηκα από κοντά αν και είχαμε απόσταση. Με άλλους πάλι έχω καθημερινές επαφές. Η λίστα με τους φίλους μου είναι αρκετά μεγάλη και θα σας αναφέρω μερικούς άπαυτους..
GR15: TheButcher, REDPOWER, Tazulini, Nineta, Ferus
GR17: stefan,Diotima,KalaTaPhges.

Γενικά τα άτομα που ανέφερα είναι τα πιο αξιόλογα,φιλότιμα και καλά παιδιά που έχω γνωρίσει μέσα στον κόσμο του Hero Zero.

  • Τι είναι για εσάς το Hero Zero;

Το παιχνίδι για μένα είναι ένας τρόπος να χαλαρώνω και να αποφορτίζομαι από την καθημερινή πίεση - κούραση - άγχος της καθημερινότητας μου, είτε αυτό προέρχεται από τη δουλεία είτε από προσωπικές υποχρεώσεις.

  • Ποια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που χρειάζεται κάποιος για να φτάσει στην κορυφή κατά τη γνώμη σας και γιατί;

Μιας και το παιχνίδι δεν είναι βραχυπρόθεσμο αλλά μακροπρόθεσμο, θεωρώ ότι τα βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένας παίχτης είναι Υπομονή και Επιμονή. Να έχει διάθεση και να μην απογοητεύεται εύκολα. Επίσης να δέχεται την γνώμη κάποιων πιο έμπειρων παιχτών και να μαθαίνει από αυτούς. Αν κάποιος παίχτης λοιπόν έχει αυτά τα χαρακτηριστικά η κορυφή κάποια στιγμή θα έρθει..

  • Έχετε κάποιον αγαπημένο ήρωα (π.χ. Batman Superman κλπ)

Αγαπημένος μου ήρωας είναι ο DareDevil.ONWEScb.gif

  • Θα θέλετε να δώσετε συμβουλές στους αρχάριους παίχτες; εάν ναι ποιες θα ήταν αυτές;

Η βασικότερη συμβουλή που θα έδινα στον κάθε παίχτη είναι να θυμάται πάντα ότι πίσω από τις φιγούρες του κάθε παίχτη βρίσκεται ένας αληθινός άνθρωπος. Να σέβονται πάντα τον κάθε παίχτη. Να έχουν υπομονή και να ρωτάνε κάποιον παλιότερο για οποιαδήποτε απορία έχουν!

  • Περιγράψτε μας το Hero Zero με 3 μόνο λέξεις.

Δεν είναι εύκολο να το περιγράψω με 3 μόνο λέξεις αλλά θα κάνω μια προσπάθεια.
Ανταγωνιστικό, εξελίξιμο και εθιστικό.

  • Υπάρχει κάποιος παίκτης που το θεωρείτε ίνδαλμα σας; Εάν ναι ποιος και γιατί;

Όχι δεν έχω κάποιον παίχτη τον οποίο θεωρώ ίνδαλμα δυστυχώς.

  • Ποιος είναι ο αγαπημένος σας βοηθός και ποιες οι αγαπημένες σας δεξιότητες στον βοηθό;

Αγαπημένος βοηθός είναι ο Κίμπα μιας και μου αρέσει πολύ η δεξιότητα εκτέλεση πέναλτι. Αγαπημένη πλέον δεξιότητα δεν υπάρχει αλλά ξεχωρίζω Το "Γαμψό Ράμφος" και "Οστεοθραύστης"

  • Πώς νιώθετε που είστε αρχηγός στην ομάδα σας; Είναι εύκολο ή δύσκολο;

Το να είσαι αρχηγός δεν είναι ότι πιο εύκολο μιας και πρέπει στις δύσκολες στιγμές να είσαι ο άνθρωπος ο οποίος θα κρατήσει ισορροπία, πράγμα το οποίο είναι δύσκολο κάποιες φορές..
Τώρα για το πως νιώθω?? Νιώθω αρκετά τυχερός που είμαι αρχηγός όχι γιατί έχω αρχηγικές τάσεις η κάτι τέτοιο, αλλά επειδή η ομάδα στην οποία είμαι αρχηγός αποτελείται από τόσο εξαίρετους - φιλότιμους παίχτες!

  • Βάλτε μας μερικά άτομα δίπλα στις ακόλουθες περιγραφές:
    • Ποιους θεωρείτε καλύτερους παίκτες:
      • Diotima
      • stefan
    • Αντίπαλοι που εκτιμάτε:
      • Εκτιμώ όλους εκτός από μερικές εξαιρέσεις πάντα (grin) Και αυτό γιατί δεν μου αρέσει η ειρωνεία η διπροσωπία και η πονηρία.
    • Καλύτεροι χρήστες του φόρουμ:
      • Δεν έχω ασχοληθεί με το φόρουμ ιδιαίτερα οπότε δεν έχω άποψη πάνω σε αυτό..
  • Με ποια στρατηγική παίζετε και ποια είναι η καλύτερη κατά την γνώμη σας;

Η στρατηγική μου είναι μια: Δεν αφήνω ούτε 1 κέρμα να πάει χαμένο. Δεν με νοιάζει τόσο η εμπειρία όσο το κέρμα..

  • Πριν κλείσουμε θα θέλατε να στείλετε κάποιο μήνυμα στην κοινότητα του Hero Zero;

"Παιδιά να περνάτε όλοι καλά, να είστε πάντα καλά και να θυμάστε πάντα ότι πρέπει να υπάρχει σεβασμός μεταξύ παιχτών γιατί πίσω από κάθε οθόνη βρίσκεται ένας άνθρωπος.
Μόνο αυτό!"

 




EasterEggsSign.gif?w=280&h=210&fit=crop
Καλό Πάσχα να έχετε και να περνάτε πάντα καλά.

Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο και την προσοχή σας.


Με εκτίμηση,
Nèxt


  • Αυτό αρέσει στον/η ioantheod, Mirakos, Naty και σε 19 άλλους

#2 ΤΕΜΠΕΛΗΣ

ΤΕΜΠΕΛΗΣ

    Θρυλικός Ήρωας

  • Moderators
  • 2.230 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΣτο Μυαλό Μου
  • Ομάδα:Τεμπελιας
  • Κόσμος:GR11



Φήμη: 2.442

Δημοσιεύτηκε 05 Απρίλιος 2018 - 21:16:36

Πολύ ωραία συνέντευξη από τον αρχηγό της ομάδος μου.


Μπράβο.
  • Αυτό αρέσει στον/η ioantheod, Mirakos, thms12 και σε 3 άλλους

                                Κανόνες Φορουμ και Όροι Χρήσης
                                        Υποστήριξη
                               Συχνές ερωτήσεις (F.A.Q) σχετικά με το φόρουμ
                               Συχνές ερωτήσεις (F.A.Q) σχετικά με το παιχνίδι




                                                                                             giphy.gif


#3 Mirakos

Mirakos

    Παρατηρητής

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 21 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαGreece
  • Κόσμος:GR17
Φήμη: 59

Δημοσιεύτηκε 05 Απρίλιος 2018 - 21:29:27

Πολυ ωραιες ερωτησεις οπως και πολυ ακριβεις και ευθεις σωστες απαντησεις ! Ευγε αρχηγε παντα μετριοφρων και αληθινος ! Αλλη μια φοβερη συνεντευξη , μπραβο και στους 2 ! 


  • Αυτό αρέσει σε RickRub, ΤΕΜΠΕΛΗΣ και IamTheModeatorHere

#4 REDPOWER

REDPOWER

    Ονειροπόλος

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 56 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΑΘΗΝΑ
  • Ομάδα:ΑΚΛΟΝΗΤΟΙ
  • Κόσμος:GR4
  • Ήρωας:REDPOWER



Φήμη: 209

Δημοσιεύτηκε 05 Απρίλιος 2018 - 21:41:36

Ωραίος ο Μπαμπινος..   ;)

 

Καλο Πασχα να εχουμε .. κ περιμένουμε κι αλλες συνεντευξεις!!


  • Αυτό αρέσει σε RickRub και IamTheModeatorHere

#5 nickpap3

nickpap3

    Ασημένιος Ήρωας

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 780 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΘεσσαλονίκη, Ελλάδα.
  • Κόσμος:GR2






Φήμη: 901

Δημοσιεύτηκε 05 Απρίλιος 2018 - 21:52:37

Έγραψες Μπαμπίνο, συγχαρητήρια και απο τις δύο μεριές εξαιρετική δουλειά, Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους σας!!!


  • Αυτό αρέσει σε REDPOWER και IamTheModeatorHere

#6 IamTheModeatorHere

IamTheModeatorHere

    Παρατηρητής

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 10 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΠεριστέρι
  • Κόσμος:GR1
Φήμη: 19

Δημοσιεύτηκε 06 Απρίλιος 2018 - 06:49:47

Η πιο τέλεια συνένευξη, αν  και είναι η πρώτη π εχω δει


Χρήσιμα link

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΚΑΝΟΝΕΣ


#7 Guest_Nèxt_*

Guest_Nèxt_*
  • Guests
Φήμη: 0

Δημοσιεύτηκε 06 Απρίλιος 2018 - 07:46:25

Θέλω να πω 1 μεγάλο ευχαριστώ στον Μπάμπη που βρήκε χρόνο για την συνέντευξη, καθώς και που δέχτηκε. Επίσης 1 μεγάλο ευχαριστώ στο αφεντικό μας Naty που αφιέρωσε αρκετό χρόνο για να φτιάξει τις εικόνες οι οποίες ήταν φοβερές (inlove)

Καλή συνέχεια να έχετε στο παιχνίδι μας και να έχετε 1 όμορφο πάσχα ;) (heart)
  • Αυτό αρέσει στον/η Mirakos, RickRub, REDPOWER και σε 7 άλλους

#8 mpampisG7

mpampisG7

    Παρατηρητής

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 19 μηνύματα
  • Ομάδα:BlackVeilBrides
  • Κόσμος:GR17
  • Ήρωας:LuckyStrike
Φήμη: 44

Δημοσιεύτηκε 06 Απρίλιος 2018 - 08:42:33

Ευχαριστω παρα πολυ την υποστηριξη που με επελεξε για την Συνεντευξη αυτη... και για την ωραια δουλεια που εκανε...

Επισης ευχαριστω στα παιδια για τα ωραια σχολια τους...

Ευχομαι σε ολους μας Καλη Ανασταση...


  • Αυτό αρέσει στον/η ioantheod, Mirakos, dina και σε 5 άλλους

#9 KolokotrwnhsS

KolokotrwnhsS

    Θαυμαστής

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 153 μηνύματα
  • Κόσμος:GR11
Φήμη: 268

Δημοσιεύτηκε 06 Απρίλιος 2018 - 10:10:29

Μπράβο αρχηγούληηη μας πολύ ωραία συνέντευξη, μπράβο και στους 2!






0 χρήστες διαβάζουν αυτό το θέμα

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες