Με μια δεξιότητα όπως ''Μάτι αετού'' δεν με αποφεύγει πάνω από 2 φορές...
Χωρίς μια τέτοια δεξιότητα μπορεί να με αποφύγει γύρω στις 4 ή 5 φορές...Εγώ θα τον αποφύγω επίσης 4 ή 5 φορές...Στην χειρότερη περίπτωση,που συμβαίνει σπάνια,θα τον αποφύγω 3 και αυτός ίσως με αποφύγει 5,εάν δεν έχω βοηθό με ''Μάτι αετού''...Και πάλι όμως έχω πιθανότητες να νικήσω...Για να καταλάβεις,χάνω 1 στις 30 ή μια στις 40 δύσκολες αποστολές μάχης...Αυτό σημαίνει χονδρικά...Μια δύσκολη αποστολή μάχης την ημέρα...Και αυτό εφόσον δεν έχω καλό βοηθό,διότι εάν κάνω αποστολές μάχης με καλό βοηθό πολύ απλά δεν χάνω.
Παρ΄όλα αυτά φαίνεται πως δεν κατάλαβες τι έγραψα παραπάνω...Η αναλογία τον δεξιοτήτων μου με αυτή του αντίπαλού μου μένει η ίδια όση διαίσθηση και να 'χω...Είτε έχω 30 διαίσθηση και αυτός έχει 28 είτε έχω 30.000 και αυτός 28.000 οι πιθανότητες να τον αποφύγω και να με αποφύγει θα είναι οι ίδιες...Επομένως μπορώ να βάλω 150.000 διαίσθηση και να μην αλλάξει τίποτα από όταν είχα 10
![]()
Όταν δεν έχεις βοηθό το παραδέχεσαι ότι σε αποφεύγει πιό πολλές φορές από ότι εσύ αυτόν.Όσο μειώνεις την διαίσθηση τόσο μειώνεται η πιθανότητα να γίνεται αυτό.