Jump to content


Photo

Ιστορίες--Ηθικό δίδαγμα


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 σαραβακος

σαραβακος

    Ήρωας με Μεταπτυχιακό

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 430 posts
  • ΤοποθεσίαΕΛΛΑΔΑ
  • Ομάδα:The Great Alexander
  • Κόσμος:GR2
  • Ήρωας:cipi



Φήμη: 456

Posted 13 July 2019 - 15:57:12

Σε αυτό το θέμα θα δημοσιεύουμε ιστορίες και το ηθικό τους δίδαγμα

 

Ξεκινάω εγώ η ιστορία μου λέγεται:

 

 

                                                           Ο ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΗΡΩΑΣ

 

Ναι, αυτή είναι η ιστορία ενός ήρωα, ενός ήρωα που γεννήθηκε με όλα στη ζωή.

Ναι, αυτή είναι η ιστορία του απίστευτου ήρωα που γεννήθηκε πλούσιος και που κάποια μέρα αποφάσισε να βοηθήσει άλλους ανθρώπους.

Αυτός ο ήρωας ονομάζεται helper $. Ήταν κακοί με ονόματα ακόμα, αλλά αυτό δεν έχει σημασία ποια είναι η ιστορία αυτού του σπουδαίου ήρωα;;;

Ο $ Nick $ ήταν ένας πολύ πλούσιος άνθρωπος, αλλά δεν ήταν πάντα έτσι. Ως παιδί δεν είχε φίλους, επειδή όλοι τον νόμιζαν πολύ σνομπ, επειδή ήταν πλούσιος, οπότε παρακολούθησε κινούμενα σχέδια υπερήρωων στην τηλεόραση, όπως ο Batman. Συνειδητοποίησε ότι αυτός ο ήρωας δεν είχε εξουσίες, αλλά ήταν ακόμα ένας σπουδαίος ήρωας.

Ήταν εμπνευσμένος από αυτό και εκείνη την ημέρα, ένας ήρωας γεννήθηκε.

Με τον πλούτο του, ήταν σε θέση να αγοράσει μοναδικά πράγματα, όπως ένα παραλυτικό πιστόλι από το Chapolin Colorado, την Armor του Iron Man και την ασπίδα του Captain America. Με τον πλούτο του θα μπορούσε να αγοράσει πολλά πράγματα, γιατί ήταν ο $ helper $.

Μια ημέρα λοιπόν, ο $ helper $ είδε ανθρώπους στους δρόμους, πεινασμένους και άστεγους. Αποφάσισε να τους βοηθήσει δίνοντάς τους καταφύγιο στο σπίτι του - την ευτυχία που αισθάνονταν αυτοί οι άνθρωποι ήταν πολύ μεγάλη. Μετά από αυτή την ημέρα αναγνώρισε ότι δεν αρκεί να είναι απλώς πλούσιος για να γίνει υπερήρωας,αρκεί να υπάρχει κάποιος με καλή καρδιά για να βοηθήσει τους άπορους.

Δύο χρόνια αργότερα αποφάσισε να ανοίξει ένα καταφύγιο για τους άπορους, παρέχοντας εργασία, στέγαση και καλή εκπαίδευση για αυτούς τους ανθρώπους.

Και αυτή ήταν η ιστορία ενός μεγάλου ήρωα. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τον $ helper $, διότι ακόμη και με μικρές πράξεις καλοσύνης, έγινε ένας από τους καλύτερους ήρωες στον κόσμο.

                                                          

Ηθικό μάθημα:  Με μικρές πράξεις, είναι δυνατόν να γίνεις ένας από τους καλύτερους ήρωες που μπορεί να έχει αυτός ο κόσμος, οπότε βγείτε από το σπίτι σας και πηγαίνετε να βοηθήσετε τους άπορους που μπορεί να υπάρχουν δίπλα σας και να έχουν την ανάγκη σας!!! ;) 


Edited by σαραβακος, 13 July 2019 - 16:01:05.

  • Peponokofths likes this
ΑΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ
ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users