Μεταπήδηση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

Gaming Revolution


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Δεν υπάρχουν απαντήσεις σε αυτό το θέμα

#1 Comfusing

Comfusing

    Μηδενικό

  • Members
  • Κουκκίδα
  • 4 μηνύματα
  • Ομάδα:Gaming Revolution
  • Κόσμος:GR20
  • Ήρωας:RandomAF
Φήμη: 8

Δημοσιεύτηκε 08 Αύγουστος 2019 - 17:41:54

Καλησπέρα σε όλους.

Δημιουργώ αυτό το θέμα για να μιλήσω για την ομάδα μου, Gaming Revolution. Κλείνουμε σε 4 μέρες από τη μέρα που δημοσιεύθηκε το συγκεκριμένο κείμενο 1 μήνα από την ίδρυση της ομάδας (12/8) . Αυτή τη στιγμή είμαστε στον GR20 στη θέση 35, με τιμή 31.130 και επέκταση 36%.

Γενικά, είμαστε 1 ομάδα που προσπαθούμε να διατηρήσουμε φιλικό περιβάλλον, δεν υπάρχουν διακρίσεις μεταξύ των μελών, υπάρχει υποστήριξη και προσπαθούμε να παίξουμε χαλαρά, χωρίς τρελές απαιτήσεις.

Για το ο,τιδήποτε μπορείτε να στείλετε και εδώ αλλά και σε μήνυμα στη διοίκηση της ομάδας.

Όποιος παίκτης από το GR20 ενδιαφέρεται, μπορεί να μας ρίξει 1 ματιά κι αν θέλει είτε να στείλει μήνυμα στην διοίκηση της ομάδας, είτε να στείλει αίτηση, με το όνομά του, την ηλικία του, πόσο συχνά μπαίνει στο παιχνίδι και την εμπειρία του. Ευχόμαστε να σας δούμε σύντομα στην ομάδα μας. :)

Best regards,
RandomAF

 


Έδρα: 17
Εγκαταστάσεις: 16
Δημοτικότητα: 20
Κίνητρο: 15

Κι επειδή κοίταξα τους κανόνες παρουσίασης ομάδας/μελών τώρα, παρέχεται ό,τι χρειάζεται παρακάτω.

Κανόνες:
1) Στο τσατ μπορούμε αν θέλουμε να βρίσουμε, αρκεί να είναι σε λογικά πλαίσια και να μη προσβάλλουμε/θίξουμε κανέναν.
2) Πρέπει καθημερινά να προσπαθούμε ν' αναπτυσσόμαστε και να συμμετέχουμε στις επιθέσεις σε συμμορία και ομάδα, οι οποίες θα γίνονται κάθε μέρα (συνήθως στις 12:00) .
3) Να δίνονται τουλάχιστον 10.000 κέρματα τη μέρα (μαζεμένα). Όποιος δε δωρίσει για 1 μέρα νομίσματα, έχει χρονικό περιθώριο άλλης μίας μέρας. Θα δέχεστε στη 2η μέρα προειδοποίηση και μετά τις επιθέσεις αν δε δωθεί το ποσό, θα διώχνεστε.
4) Να ενημερώνετε σε προσωπικό μήνυμα τον αρχηγό για τυχόν προσωρινή σας απουσία, και αν μπορείτε να δίνετε και συγκεκριμένες ημερομηνίες. Αν δεν ενημερώσετε, θα έχετε περιθόριο 2 ημερών και αν δε μπείτε πάλι φεύγετε μετά τις επιθέσεις. Στη 2η μέρα θα δέχεστε προειδοποίηση. Αν μπείτε έγκαιρα, αιτιολογείτε και μας ενημερώνετε για το αν θα πρέπει να λείψετε παραπάνω.
5) Δε κάνουμε επιθέσεις στα μέλη της ομάδας μας εκτός αν τα 2 μέλη είχαν συνεννοηθεί από πριν.
6) Να συμμετέχετε στο HeroCon (επειδή το θέμα αλλάζει κάθε βδομάδα, θα στέλνουμε ομαδικό μήνυμα για τον ελάχιστο αριθμό πόντων που πρέπει να μαζέψετε), αλλιώς αν δε συμμετέχετε και παράλληλα δεν έχετε παραβιάσει άλλον κανόνα, στο τέλος της βδομάδας διώχνεστε.
7) Όσοι ενδιαφέρονται να γίνουν σύμβουλοι, θα πρέπει καταρχάς να τηρούν τους παραπάνω κανόνες και παράλληλα να κάνουν διάφορες προτάσεις για επιθέσεις, να βοηθούν τα υπόλοιπα μέλη και να είναι σχετικά έμπειροι. Όσο πιο έμπειρος, τόσο το καλύτερο. Οπότε θα 'ταν καλύτερα να μη μπείτε για να γίνετε κατευθείαν σύμβουλοι. Διώχνεστε αμέσως.
8) Όποιος αποχωρήσει από την ομάδα μας δεν επανέρχεται, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος. Γενικότερα, χρειαζόμαστε, για ευνόητους λόγους, σταθερούς παίκτες.

Το ελάχιστο όριο επιπέδου παικτών που χρειάζεται η ομάδα είναι προς το παρόν από 60 και πάνω. Η δωρεά κερμάτων καλύπτεται στους κανόνες της ομάδας, καθώς και το αν τα μέλη μπορούν να κάνουν μάχες μεταξύ τους ή όχι. Όσον αφορά τα ενισχυτικά, θα επιθυμούσαμε τουλάχιστον 25άρια αλλά δεν το επιβάλουμε. Ό,τι μπορεί ο καθένας.


  • Αυτό αρέσει σε LifeIsASecret, PenPen και AndrewFeast




0 χρήστες διαβάζουν αυτό το θέμα

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες