Μεταπήδηση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

Τρομακτικό Halloween


  • Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
Δεν υπάρχουν απαντήσεις σε αυτό το θέμα

#1 Naty

Naty

    Χρυσός Ήρωας

  • Team Hero Zero
  • 1.201 μηνύματα
  • Κόσμος:GR4



Φήμη: 5.591

Δημοσιεύτηκε 24 Οκτώβριος 2019 - 07:13:10

Γεια σας ήρωες,

B3yQl62.png


Άνθρωποι με τρομακτικές στολές, σμιλεμένα κεφάλια από κολοκύθες στις μπροστινές αυλές..Αυτό μπορεί να σημαίνει μόνο ένα πράγμα: Είναι Halloween! Και στο Hero Zero, οι οπαδοί του Humphreydale παρακαλούν να τρομάξουν κατευθείαν.Ο ήρωά σας μπορεί να συμμετάσχει στο μεγάλο event του Halloween από τις 28/10/2019 μέχρι τις 03/11/2019 και να κερδίσει μεγάλες ανταμοιβές ολοκληρώνοντας ειδικές εργασίες.
 

b410Fcz.pngCSRZJs1.pnggK0CVwV.pngab1BSam.png


Πάνω από αυτό, στο Κατάστημα Μεταχειρισμένων, θα βρείτε συνολικά 15 τρομαχτικά ταιριαστά αντικείμενα συμπεριλαμβανομένου ενός σετ όπλων και δύο τρομακτικούς βοηθούς Halloween, έναν με μία ειδική ικανότητα επιπέδου 10 και έναν με ειδική ικανότητα επιπέδου 30 στο Κατάστημα Μεταχειρισμένων. Και μπορείτε να ωφεληθείτε υπερβολικά πολύ από τις προσφορές στο Κατάστημα Ντόνατ- συμπεριλαμβανομένου τρομακτικά νόστιμων Τρομακτικών Κουτιών, τα οποία δεν είναι γεμάτα μόνο με ντόνατ, αλλά σε κάθε ένα περιλαμβάνεται ένα μέρος από το αποκλειστικό Ηρωικό σετ του Τρομακτικού Jester.
 

0WsXT2Z.png4qe5YiG.pngbrGk3gv.png67VjPKJ.pngdCeCsD3.png

 

Καθώς συμβαίνει όλη αυτή η τρομακτικά καλή διασκέδαση, μην ξεχνάτε πως υπάρχει ένας κακός Halloween που κυνηγάει τη πόλη...γι αυτό έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα! Καλή διασκέδαση!
 

Καλό Halloween!

Με τις καλύτερες ευχές,
Η ομάδα του Hero Zero


  • Αυτό αρέσει σε ioantheod, ΤΕΜΠΕΛΗΣ και Hurric4ne VII




0 χρήστες διαβάζουν αυτό το θέμα

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες