Μεταπήδηση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

Ιδέες για επόμενες αναβαθμίσεις

Αναβάθμιση Ιδέες Προτάσεις

  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4 απαντήσεις σε αυτό το θέμα

#1 arxontas123

arxontas123

    Ασημένιος Ήρωας

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 773 μηνύματα
  • Τοποθεσία32 μοίρες βόρεια και 53 μοίρες δυτικά,στην Ατλαντίδα
  • Κόσμος:GR10
  • Ήρωας:arxontas123



Φήμη: 1.981

Δημοσιεύτηκε 10 Δεκέμβριος 2019 - 16:05:32

Με την ανακοίνωση της νέας αναβάθμισης πρέπει να παραδεχτώ πως γκρίνιαξα λίγο...Και επειδή δεν μου αρέσει να λέω τα προβλήματα και να μην ψάχνω λύσεις κάθισα και σκέφτηκα μερικά πράγματα που θεωρώ πως θα βοηθούσαν την βελτίωση του παιχνιδιού...

 

Κρυψώνα...

 

Αφού λοιπόν άνοιξε νέος όροφος θα μπούνε κάποια στιγμή νέα δωμάτια...Προτείνω το εξής λοιπόν:

 

Ένα δωμάτιο που θα παράγει ένα νέο είδος ''νομίσματος'' (ας το πούμε ''Ηρωική Μάρκα''...Νταξ?)

 

Με τις ηρωικές μάρκες θα μπορείς να πας σε ένα νέο κατάστημα που θα υπάρχει και να αγοράσεις πράγματα όπως: 

Ενισχυτικά κάθε είδους 50% για λίγες μέρες.

Ηρωική αίσθηση για κάποιες ώρες .

Μικρά ποσά ντόνατ (1 ντόνατ,3 ντόνατ και 5 ντόνατ για παράδειγμα).

Κολάρο για το πετ σου.

Διαμάντι για το πετ σου (συνηθισμένο,σπάνιο και επικό).

Σφυρί αμνησίας. 

Κομμάτια από κάποιο σετ ή ένα νέο ολόκληρο σετ.

Κιβώτια με ανταλλακτικά (ξέρετε,αυτά με τα οποία αγοράζουμε διακοσμήσεις) 

Ένα νέο πετ ίσως...Με μια νέα καλή δεξιότητα και όχι ίδια με τις ήδη υπάρχουσες απλά με άλλο όνομα!

 

Και γενικότερα πράγμα που είναι δύσκολο να βρεθούν...Το κόστος σε ό,τι αγοράζεις θα καθορίζεται από την σπανιότητά του και την χρησιμότητά του...

 

Τώρα...Πώς θα παράγονται οι ''Ηρωικές Μάρκες''...Εδώ έχω 2 ιδέες:

1) Το δωμάτιο θα τις παράγει από μόνο του όσο περνάει ο χρόνος (όπως την κόλλα και το μηδενίτη) 

Σε αυτή την περίπτωση το δωμάτιο θα επωφελείται από γεννήτρια,μάλιστα προτείνω το συγκεκριμένο δωμάτιο να μπορεί να επωφεληθεί και από δύο γεννήτριες (αυτό θα δώσει και μια νέα μορφή στις κρυψώνες...). Οι μάρκες που θα παράγονται με αυτόν τον τρόπο θα είναι φυσικά σε μικρή ποσότητα σε σχέση με τις τιμές αυτών που αγοράζεις...Έτσι θα πρέπει να περιμένεις κάποιο καιρό για να μαζέψεις ένα αξιοπρεπές ποσό και να πάρεις αυτό που θέλεις! Όσο αναβαθμίζεις το δωμάτιο τόσο περισσότερες μάρκες θα δίνει

 

2) Η άλλη εκδοχή είναι η εξής: Το δωμάτιο θα έχει μια μπάρα...Αυτή η μπάρα θα ξεκινάει από το 0% και θα γεμίζει όσο ολοκληρώνεις αποστολές και προπονήσεις,έτσι κάθε έναν συγκεκριμένο αριθμό ενεργειών ή και προπονήσεων θα πηγαίνει η μπάρα στο 100% και θα σου δίνει ένα ποσό από μάρκες το οποίο θα καθορίζεται από το επίπεδό του...Σε αυτή την περίπτωση δεν θα επωφελείται από γεννήτριες...

 

 

Η επόμενή μου πρόταση έχει ξανά γίνει από άλλο χρήστη του φόρουμ και είχαν συμφωνήσει αρκετά άτομα, παρ΄όλα αυτά δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ...Είναι η εξής:

 

Δώστε μια χρησιμότητα στις διακοσμήσεις κρυψώνας,ώστε να νοιαστεί ο κόσμος!  (grin)

Θα μπορούσε κάθε διαφορετικό διακοσμητικό να προσφέρει κάτι στον παίχτη...Π.χ. 2% αύξηση στις βασικές δεξιότητες,5% περισσότερα κέρματα από μονομαχίες,+3% εμπειρία από ειδικές αποστολές...Τέτοια πράγματα!  :P Έτσι ο καθένας θα διαμορφώνει την κρυψώνα του με τρόπο τέτοιο ώστε να του προσφέρει αυτό που του ταιριάζει!  Γενικά δώστε μου έναν λόγο να κάνω την κρυψώνα μου σαν τσίρκο οικειοθελώς! 

 

Επόμενο θέμα:

 

Νέοι διακομιστές! 

 

Όχι δεν θα πω να σταματήσουν να δημιουργούνται...(Και αυτό βέβαια είναι μια επιλογή αλλά...)

 

Προτείνω στην αρχική σελίδα του παιχνιδιού,πριν κάνεις Log in να προστεθεί μία ψηφοφορία...Το ερώτημα θα είναι: ''Θα θέλατε να δημιουργηθεί νέος κόσμος παιχνιδιού'' 

Αν μαζευτούν αρκετοί ψήφοι ώστε να υπερβαίνουν έναν αριθμό-όριο (π.χ. 1.000 άνθρωποι) τότε η ψηφοφορία θα σταματάει και μετά από λίγο καιρό θα ανακοινώνεται η δημιουργία του νέου server...

Η ψηφοφορία θα ξανά αρχίζει κάποιους μήνες αργότερα...

Αν έχει περάσει ένα χρονικό διάστημα και το όριο των ψήφων δεν έχει ξεπεραστεί η ψηφοφορία θα αρχίζει πάλι από το μηδέν,έτσι,σε περίπτωση που κάποιος είχε ψηφίσει πως ήθελε νέο server πριν 1 μήνα αλλά τώρα έχει αλλάξει γνώμη η ψήφος του θα ακυρωθεί,και φυσικά αν θέλει ακόμα θα μπορεί να ξανά ψηφίσει ''Ναι''. 

 

Δωρεές ντόνατ:

 

Αυτό είναι αρκετά απλό,θεωρώ ότι αν κάποιος παίχτης έχει ξεπεράσει κάποιο επίπεδο (π.χ. 100-150) θα πρέπει να μπορεί να δωρίσει ντόνατ στην ομάδα του...Καταλαβαίνω πως δεν γίνεται να του δίνεται η δυνατότητα απευθείας επειδή θα γεμίζαμε μποτάκια για δωρεές με σκοπό την αναβάθμιση ομάδων...Αλλά 100-150 lvl μποτάκια δεν έχω δει!  (grin) Αυτό θα βοηθήσει κάπως την δημιουργία νέων ομάδων και επομένως θα κάνει το παιχνίδι πιο ''φιλικό'' για νέους παίχτες!

 

HeroCon: 

Σε περίπτωση που η παραπάνω πρόταση δεν είναι καλή έχω και αυτήν εδώ...Την οποία έχω κάνει στο παρελθόν...Το HeroCon να χωριστεί σε κάποιες κατηγορίες σύμφωνα με τα μέλη που έχει κάθε ομάδα...Π.χ. 10-17 μέλη,18-25 μέλη και 26- μέλη (ή κάπως έτσι)

Στο τέλος κάθε HeroCon η κάθε ομάδα μέσα στις πρώτες 10 θα κερδίζει ένα ποσό ντόνατ ανάλογο με την θέση της...Και δεν μιλάω για ποσά όπως αυτά στο τουρνουά τιμής ομάδων (για όσους θυμούνται) αλλά μικρότερα...Π.χ. 1η θέση 50 ντόνατ,2η θέση 40 ντόνατ...Και πάει λέγοντας! 

 

 

Κακοποιοί: 

Αυτό είναι αρκετά απλό και έχουν γίνει και παράπονα για το θέμα...Προτείνω οι κακοποιοί να βγαίνουν σε λογικότερες ώρες...Ο κόσμος παίζει κυρίως μεσημέρι-απόγευμα και νωρίς το βράδυ,όχι 3 το χάραμα ούτε 9-11 το πρωί που υπάρχει ο παράγοντας σχολείο-δουλειά για αρκετούς παίχτες...Αν οι κακοποιοί βγαίνουν λογικότερες ώρες θα συμμετέχει και περισσότερος κόσμος...Αυτό θεωρώ πως είναι καλό.

 

Και τέλος...

Σφάλματα/Bugs:

 

Υπάρχουν και θα υπάρχουν...Αλλά για να διορθώνονται ευκολότερα προτείνω την δημιουργία ενός αντίστοιχου θέματος όπως αυτό που αναφέρουμε τα σφάλματα μετάφρασης...Στο οποίο θα αναφέρουμε σφάλματα στο παιχνίδι,έτσι δεν θα χρειάζεται να ανοίγει νέο θέμα στο φόρουμ για κάθε νέο πρόβλημα που παρουσιάζεται και αντιμετωπίζει κάποιος ή κάποιοι,τα σφάλματα θα συλλέγονται σε ένα θέμα αντί να γεμίζουν την κατηγορία ''Ερωτήσεις και Προβλήματα''...

 

 

Τέλος...Φυσικά ό,τι πρότεινα παραπάνω μπορεί να τροποποιηθεί από τους αρμόδιους για ακόμα καλύτερο ή χειρότερο αποτέλεσμα,εξαρτάται!  (grin)


Επεξεργάστηκε από arxontas123, 10 Δεκέμβριος 2019 - 16:08:37.

  • Αυτό αρέσει στον/η achilleas33, Lilika, giann657 και σε 10 άλλους

(bomb) (bomb)  (bomb)  (bomb) 

      (bomb)        (bomb) 

 

 

 


#2 JakeTheSnake

JakeTheSnake

    Παρατηρητής

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 35 μηνύματα
  • Ομάδα:Nave Loca
  • Κόσμος:GR19
  • Ήρωας:JakeTheSnake



Φήμη: 63

Δημοσιεύτηκε 10 Δεκέμβριος 2019 - 17:16:31

Συμφωνώ κ επαυξάνω με όλα όσα είπες!
Σκέφτηκα κ εγώ να ανοίξω ένα νήμα με ιδέες για επόμενες αναβαθμίσεις (αντί να κράξω στο νήμα για τις γνώμες χαχα) άλλα με πρόλαβες!
Μερικές ιδέες που πιστεύω θα δίνανε λύση σε πολλά αρνητικά του παιχνιδιού είναι :

1)

Το ενισχυτικο αποστολών 50% να αγοράζετε με ενα λογικό ποσό κερματων, αλλα το ενισχυτικο δεξιοτήτων 50% να κοστίζει 20 ντονατ.

2)

Η επέκταση της ομάδας,στη δημοτικότητα και στην έδρα να κοστίζει ένα λογικό πόσο κερμάτων άλλα η επέκταση για κίνητρο και εγκαταστασεις να κοστίζει ντονατ.

Αιτιολόγηση

Καθε παιχνιδι εχει ειδικα κερματα(στο hero zero ειναι τα ντονατ) τα οποια μαζευοντε δυσκολα αλλα παρεχουν ενα προβαδισμα σε οποιον τα διαθετει(μεσω αγορας ή οικονομιας).Το ενισχυτικο αποστολων,η δημοτικοτητα,η βαση ομαδας ειναι βασικα,οχι μονο για να σου δωσουν προβαδισμα,αλλα για να παιξεις το παιχνιδι...και κοστιζουν ντονατ!!!!!!!

Ποιο παλια γινοτανε να παιξεις χωρις να αγορασεις ντονατ αλλα η εταιρεια ειχε αλλα σχεδια!...

Ανα 10 λεβελ(μετα απο καποιο επιπεδο,ποιο ακριβως δεν θυμαμαι) σου εδινε 8 ή 10 ντονατ..τωρα δινει +10 βαθμους δεξιοτητων και σκεφτηκανε εκει στην εταιρεια "Ε ας μην ειμαστε τοσο απατεωνες! ας τους δωσουμε 4 ντονατ ανα 10 επιπεδα αφου περασουν τα 100 και 8 μετα για καθε 25 επειπεδα! χαχαχα"

οι ειδικες αποστολες(απο την 1 μεχρι και την 8 νομιζω) μολις τελειωνανε σε "εδικη λειτουργια" πρωτη φορα,δινανε 8 ντονατ! τωρα δινουν εμπειρια!!!!!!!! αυτα ειναι αποτελεσματα "αναβαθμισεων" .....

 

 


  • Αυτό αρέσει σε arxontas123 και οΓκουρου

#3 NiCkPaPa

NiCkPaPa

    Μαθητής Σχολής Ηρώων

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 206 μηνύματα
  • Ομάδα:Arkham Asylum
  • Κόσμος:GR25
  • Ήρωας:NiCkPaPa






Φήμη: 214

Δημοσιεύτηκε 10 Δεκέμβριος 2019 - 23:40:02

Εγώ και πάλι θεωρώ πως ακόμα καλύτερο θα ήταν , η βάση από 50 επίπεδο που μπορεί να πάει πλέον να το βάλουμε 100 η 150 η ακόμα καλύτερα 200 , ώστε για να φουλαρει να χρειαστεί να θες κάνα δισεκατομμύριο πόρους , και μέσα σε αυτό να υπάρχουν και κάποιοι που να σου δίνουν μηδενικά... Θέλω να πω πως όλα αυτά α καινούργια επίπεδα στην κρυψώνα είναι άχρηστα και δεν βοηθούν σε τίποτα ( εκτός από το κυβερνητικό :))

#4 οΓκουρου

οΓκουρου

    Παρατηρητής

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 37 μηνύματα
  • Κόσμος:GR22
  • Ήρωας:North



Φήμη: 97

Δημοσιεύτηκε 10 Δεκέμβριος 2019 - 23:46:33

Μου αρεσαν αρκετα οι ιδεες που διαβασα μεχρι τωρα...

Εγω απο την πλευρα μου θα προτεινω:

1)Να αλλαξουν οι πλεον τοσο βαρετες ειδικες αποστολες(τοσα χρονια τα ιδια και τα ιδια βαρεθηκα)

 

2)Πετ για τους ηρωες που παιζουν με το συστημα ''αμυαλο''(π.χ.Να δινει +30% δυναμη και ταυτοχρονα -30% μυαλο ωστε να μη μπορει να το χρησιμοποιησει ενας παικτης που παιζει με Κυβερνητικο Υπερεγκεφαλο,Οστεοθραυστη κλπ.)

 

3)Να μπορουμε πλεον να επιλεξουμε σαν ομαδα ποιοι(ονοματικα και οχι οι 5 πρωτοι/τελευταιοι) ηρωες θελουμε να πεταξουν καρπουζια στην μαχη(ετσι θα μπορεσει να αλλαξει και λιγο η τακτικη στις μαχες)

 

4)Μεγαλυτερη αποθηκη ενεργειας ενεργειας(Απο 100 που ειναι να παει στο 500 και ας κοστιζει ενα μεγαλο ποσο κερματων,με αυτο τον τροπο θα εχουμε εκπληξεις και σε τουρνουα)

 

5)Να μπει στην κρυψωνα δωματιο ανταλλαγης κερματων σε ντονατ(στα 500.000 κερματα που θα δωσεις θα σου δινει 2 ντονατ)

 

 

6)Εφημεριδα σερβερ(Μια νεα ομαδα που θα μπορει να εχει εως 5 ατομα που θα λενε νεα του σερβερ π.χ. Η απιθανη νικη της μπλε ομαδας απεναντι στην ασπρη...Η νεα προσθηκη ενος παικτη στο τοπ10 του Σερβερ)Η ομαδα αυτη μπορει να δημιουργηθει απο εναν παικτη που θα ειχε πολυ απλα την ορεξη να ξεκινησει ενα τετοιο προτζεκτ,το μονο που θα επρεπε να κανει το παιχνιδι ειναι να μπορει να βοηθησει στο θεμα του ανεβασματος του αρθρου(ας πουμε μεσα στον καθε κοσμο να ειχε κατι του τυπου τοπικη εφημεριδα ή ηρωικα νεα ωστε με το κλικ να μπορουσε καπως πως να διαβασει ο παικτης τα νεα που θα εχουν αναλυθει απο την ομαδα των κειμενογραφων.


  • Αυτό αρέσει σε arxontas123 και JakeTheSnake

#5 Rose70

Rose70

    Ονειροπόλος

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 51 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαPlanet Earth
  • Κόσμος:GR10






Φήμη: 322

Δημοσιεύτηκε 11 Δεκέμβριος 2019 - 00:24:56

Τα περισσότερα απ'όσα είπε ο arxontas123 είναι αρκετά ενδιαφέροντα. Στο μόνο που θα διαφωνήσω είναι στους κακοποιούς. Εγώ για παράδειγμα παίζω κυρίως το βράδυ αν λοιπόν βγάζει τους κακούς το πρωί, νωρίς το απόγευμα ή ακόμα και το νωρίς το βράδυ εγώ δε μπορώ να τους χτυπήσω. Είναι λογικό λοιπόν να βγαίνουν και αυτές τις ώρες κακοποιοί για αυτούς που είναι αναγκασμένοι όπως εγώ να ξενυχτούν.


  • Αυτό αρέσει σε odi, goof123 και arxontas123





Επίσης έχει ετικέτα με μία ή παραπάνω από αυτές τις λέξεις κλειδιά: Αναβάθμιση, Ιδέες, Προτάσεις

0 χρήστες διαβάζουν αυτό το θέμα

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες