Μεταπήδηση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

Δεν ειναι πραγματα αυτα...


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2 απαντήσεις σε αυτό το θέμα

#1 Trelogiatros1914

Trelogiatros1914

    Παρατηρητής

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 28 μηνύματα
  • Κόσμος:GR1
Φήμη: 91

Δημοσιεύτηκε 03 Απρίλιος 2020 - 10:42:49

Τον λογαριασμο τον εφτιαξα πριν λιγα λεπτα και θα θελα να πω καποια πραγματα που με προβληματισαν.

 

Χθες ωραια και καλα ξεκιναω να φτιαξω λογαριασμο στον gr22,στον pt6 και στον fr13.Οχι πως ηθελα να παιξω και στους τρεις αυτους σερβερς αλλα πιο πολυ απο περιεργεια,μιας και χρονο εχουμε αφθονο.Ο pt6 ετρεχε μια χαρα,ο fr13 κολλουσε αρκετα και ο gr22 δεν παιζοταν.Οταν λεω πως δεν παιζοταν το εννοω κυριολεκτικα...Αποστολη δεν μπορουσα να βαλω(Αργοτερα χθες το βραδυ ενημερωθηκα πως ο γερμανικος και ο πολωνικος σερβερ ειχαν πεσει για αρκετη ωρα..).Το μυαλο μου αρχικα πηγε στον υπολογιστη μου και στο ιντερνετ.Με το φτωχο το μυαλουδακι μου πιστευα πως εγω φταιω...Δεν το εδωσα πολυ σημασια.Συνεχισα να παιζω στον pt6 που ετρεχε κανονικα για κανα μισαωρο.Οταν πηγα στο gr22 ειδα πως συνεχιζε να κολλαει υπερβολικα..Μπηκα στο φορουμ να δω αν κανεις αλλος εχει το ιδιο προβλημα με εμενα και ειδα πως δεν ημουν μονο εγω...

 

Παμε σε ενα αλλο θεμα τωρα...Στο τελος θα βγαλουμε τα συμπερασματα.

 

Οταν τελος παντων ξεκολλησαν οι διακομιστες και επαιζα,καποια στιγμη απο περιεργεια επισκεφθηκα τις <<μεγαλες ομαδες>> να δω τι γινεται.Διαβαζα τις περιγραφες και ολες ζητουσαν για εισοδο ντονατς...Playata το ακους; Ζητουσαν ντονατς για να μπω σε μια ομαδα με καλες επεκτασεις..Αυτες ειναι συνεπειες των πραξεων σου Playata...Σε αυτο το σημειο να προσθεσω πως αυτο γινοτανε και στους τρεις σερβερς που ημουνα.Παλι καλα που δεν ειναι pay to win δηλαδη που να ηταν κιολας....Αυτο που με εκνευρισε ομως απιστευτα και εδω δεν φταιει η εταιρια αλλα οι ιδιοι οι παικτες ειναι που οταν μπηκα σε μια καλη ομαδα που για εισοδο ηθελε πχ.Μονο 10.000 κερματα       Με το που εκανα τις δωρεες με εδιωξαν σχεδον αμεσως..Με λιγα λογια με κοροιδεψαν καταμουτρα,μου πηραν τα κερματα,εκαναν ωραια και καλα τις αναβαθμισεις τους και στο τελος βαλανε τα φιλαρακια τους...Το ξαναλεω εγινε και στους 3 σερβερς αυτο,οχι μονο στον ελληνικο.

 

 

Εχουμε και λεμε λοιπον:

 

1)Αγαπητη εταιρια,οταν βγαζεις καινουργιους σερβερς εκτος απο το κερδος που δεν λεω και εσεις ανθρωποι ειστε πρεπει καπως να επιβιωσετε οπως ολοι μας,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να μπορειτε να τους στηριξετε γιατι αυτο με τα κολληματα δεν ειναι ουτε η πρωτη φορα που εχει γινει αλλα ουτε και η τελευταια..

 

2) Εχετε ανοιξει τοσους πολλους σερβερς που πλεον και αυτοι που στοχευουν ψηλα με λεφτα πολλα να μην μπορουν να στηριξουν μονοι τους τις ομαδες τους για τις επεκτασεις και να αναγκαζονται να βαζουν στις προυποθεσεις εισοδου ντονατς...Καταστροφη λεγεται ολο αυτο που συμβαινει...Μακαρι να βγω ψευτης.

 

3) Αγαπητοι αρχηγοι των μεγαλων ομαδων,αυτο που καποιοι απο εσας κανετε ειναι γελοιο και ανηθικο.Οταν ζητατε κερματα απο καποιον και σας τα δινει και εσεις μετα τον πετατε εξω απο την ομαδα χωρις λογο και μετα απλα αγνοειτε τα μηνυματα να ξερεται πως ειστε αστειοι.Δεν ημουνα μονο εγω αυτος που ειχε τετοια μεταχειριση αλλα και πολλοι αλλοι που πεσανε θυματα αυτων των <<εξυπνακιδων>>

 

 

Τι να πω..Πραγματικα ειμαι απογοητευμενος..Οποιος θελει να πει κατι με χαρα να τον ακουσω.Ευχαριστω οσους το διαβασαν μεχρι το τελος.Καλη σας συνεχεια.


  • Αυτό αρέσει στον/η achilleas33, Lefteris, goof123 και σε 7 άλλους

#2 Hurric4ne VII

Hurric4ne VII

    Πλατινένιος Ήρωας

  • Team Hero Zero
  • 1.553 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΩχ με ψάχνουν πάλι
  • Ομάδα:#TeamLucifer
  • Κόσμος:GR19






Φήμη: 4.441

Δημοσιεύτηκε 03 Απρίλιος 2020 - 10:53:51

Καλησπέρα σας,

 

Οι απόψεις σας είναι πολύ ενδιαφέρουσες. Τις διάβασα και θα τις προωθήσω, ελπίζοντας στο να γίνει το παιχνίδι πιο φιλικό προς εσάς στο ζήτημα των νέων server.

 

Θα θέλαμε να ακούσουμε και τις απόψεις άλλων χρηστών (με κόσμιο τρόπο βέβαια).

 

Καλή σας συνέχεια.


  • Αυτό αρέσει στον/η Lefteris, goof123, arxontas123 και σε 3 άλλους

#3 grigrist

grigrist

    Θρυλικός Ήρωας

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 2.838 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαHero Zero
  • Κόσμος:GR1



Φήμη: 4.280

Δημοσιεύτηκε 03 Απρίλιος 2020 - 11:15:39

Καλά αυτό το ''ο ένας για τον άλλο λύκος'' υπάρχει στην αντίληψη της συντριπτικής πλειοψηφίας του κόσμου που ζούμε... Η οθόνη μας προστατεύει, οπότε ειδικά σε ένα τέτοιο παιχνίδι ενσκήπτουν τέτοιες αντιδράσεις από παίκτες... Αναμενόμενο και μη αντιμετωπίσιμο.

 

Έχει ειπωθεί,ωστόσο, πολλάκις στο φόρουμ. Ας σταματήσουμε,όσοι διατηρούμε έναν ήρωα και δεν είμαστε σαν κάποιους που το παρατούν στα 300 κ αρχίζουν αλλού, να επισκεπτόμαστε τέτοιους διακομιστές (έστω και για περιέργεια, γιατί κ εγώ δεν το κρύβω στον 22 έκανα λογαριασμό για πλάκα... Ε 23 δε θα έχει από εμένα...).


  • Αυτό αρέσει στον/η Lefteris, Katastrofeas12, goof123 και σε 3 άλλους




0 χρήστες διαβάζουν αυτό το θέμα

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες