Μεταπήδηση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

Συνέντεξη Γκαράζ νούμερο 37 με τον: lagokinigos7

GARAGE INTERVIEW lagokinigos7 GR1

  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3 απαντήσεις σε αυτό το θέμα

#1 goof123

goof123

    Χρυσός Ήρωας

  • Coordinators
  • 1.091 μηνύματα
  • Κόσμος:GR10



Φήμη: 1.757

Δημοσιεύτηκε 12 Μάιος 2020 - 22:18:26

Καλησπέρα σας,
 

minion-1.png

Πρώτη συνέντευξη για το 2020 και είναι Μάιος.. χμμ κάτι πάει στραβά; Όχι, ως συνήθως ο δημοσιογράφος σας goof123 άργησε! Οπότε ξεκινάμε...
Έχω την τιμή να σας καλωσορίσω στο πλατό μας , τον lagokinigos7!!!
Clapping-Hands-Emoj.png

lagokinigos7-final.png

 
  • Καλησπέρα! Θα ήθελα να μας πείτε το όνομα και τους διακομιστές στους οποίους παίζετε;
Καλησπέρα. Ονομάζομαι Νίκος και παίζω μόνο στον GR1.       
 
  • Εκτός από το να κυνηγάτε λαγούς , τι κάνετε στην προσωπική σας ζωή; Πείτε μας 2-3 πραγματάκια για τον άνθρωπο που χειρίζεται τον λαγοκυνηγό. 
Με έχουν ρωτήσει και σοβαρά αν ασχολούμαι με το κυνήγι να ξέρετε. Το απεχθάνομαι! Αθλητικού περιεχομένου είναι η προέλευση του ως περήφανος Ολυμπιακός που είμαι. osfp.png
Είμαι 35 χρονών, από την Πάτρα και εργάζομαι ως ιδιωτικός υπάλληλος. Ο άνθρωπος που τον χειρίζεται παίζει όλη μέρα μόνο από κινητό γιατί δεν του φτάνουν 24 ώρες πια. Λίγο η δουλειά, λίγο το μεταπτυχιακό μου, οι υποχρεώσεις είναι πολλές και ο χρόνος ελάχιστος. Και επειδή σαν άνθρωπος δεν είμαι αγχώδης τα κάνω όλα με τους δικούς μου ρυθμούς.       
 
  • Ασχολείσαι με κάποιο χόμπι στον ελεύθερο σου χρόνο; (εκτός του Hero Zero) 
Ποδόσφαιρο και ταξίδια! Λατρεύω τα ταξίδια. Θεωρώ πως είναι ότι πιο ποιοτικό μπορεί να προσφέρει κάποιος στον εαυτό του ώστε να γεμίζει εμπειρίες. Δυστυχώς για τους λόγους που ανέφερα πιο πριν μου είναι δύσκολο τώρα. Θα επανέλθω δυναμικά όμως!  (grin)                 
     
  • Πότε ξεκίνησες να παίζεις το αγαπημένο σε όλους μας , Hero Zero;
Χάνεται στα βάθη του χρόνου. Το 2012. Είμαι από την πρώτη φουρνιά παιχτών. Τότε που δεν ξέραμε τι είναι σετ, δεν υπήρχαν βοηθοί, κρυψώνες και το παιχνίδι απαιτούσε λιγότερο χρόνο.             
 
  • Πως έμαθες για το Hero Zero; Σου το πρότεινε κάποιος φίλος; Είδες κάποια διαφήμιση στην τηλεόραση;
Από την τηλεόραση αν δεν κάνω λάθος από μια διαφήμιση που έπαιζε συνέχεια.      
 
  • Θυμάσαι τις πρώτες μέρες σου ως ήρωας που ήθελε να πολεμήσει το κακό και δεν ήξερε που παν τα 4;                     
Φυσικά. Κατ' αρχάς επειδή δεν φημίζομαι για την υπομονή μου ώσπου να τελειώσουν οι αποστολές δεν ήξερα τι να κάνω. Βασικό μου λάθος ήταν οτι δεν έκανα τις προπονήσεις επειδή τις βαριόμουνα ώσπου να ολοκληρωθούν (με το παλιό σύστημα που υπήρχε). Μου πήρε χρόνο να καταλάβω πως παίζεται το παιχνίδι και να αρχίσω να βάζω τις σωστές βάσεις. Μπορώ να πω ότι για ένα μήνα τα έκανα όλα λάθος μέχρι να μάθω! Και φίλοι μου δεν έπαιζαν τότε για να μου δείξει κάποιος. Εγώ μετά τους κόλλησα το μικρόβιο και ξεκίνησαν. Κάθε αρχή και δύσκολη άρα...
 
  • Ποιο είναι το καλύτερο πράγμα για εσένα στο παιχνίδι; Είναι αυτό που σε ώθησε να συνεχίζεις να παίζεις το παιχνίδι μέχρι και σήμερα;            
Η ανθρώπινη επικοινωνία και η διαδραστική σχέση που αποκτάς με τους συμπαίκτες σου. Για να στο πω αλλιώς είναι σαν να πας για καφέ ή μπύρες μόνος σου (ζητώ συγνώμη από όσους το κάνουν, αλλά εγώ δεν θα το έκανα ποτέ). Το να πατάς αποστολές και να πατάς κουμπάκια γενικά δεν θα είχε κανένα νόημα χωρίς την ομάδα σου. Ανθρώπους που επικοινωνείς καθημερινά, που όλοι μαζί απαρτίζετε ένα σύνολο με κοινό σκοπό, στόχους και βοηθάει ο ένας τον άλλο. Εάν δεν κάνεις χαβαλέ στο τσατ, δεν κάνεις bullying στον αρχηγό σου και δεν κάνεις κουβέντες περί ανέμων και υδάτων τότε δεν υπάρχει κανένα νόημα. Αυτό με έκανε να παίζω μέχρι και σήμερα σε συνδυασμό με τις 2 λέξεις που έδωσα για περιγραφή του παιχνιδιού ύστερα από τόσα χρόνια.
minion-2.png
  • Έχεις κάποιους στόχους που θέλεις να επιτύχεις; Ποιος ήταν ο πιο πρόσφατος στόχος που πέτυχες;         
Σε αυτό το σημείο νομίζω πως όσους στόχους είχα θέσει τους έχω πετύχει. Στοχεύω ακόμα πιο ψηλά, στο ενδεχόμενο να γίνει το παιχνίδι διεθνές κάποτε, να αποκτήσει νέα πνοή και να μπορούμε να κοντραριζόμαστε με παίκτες και ομάδες από άλλες χώρες.
 
  • Ποια θεωρείς πως είναι η σημαντικότερη επιτυχία σου στο Hero Zero ;      
Ότι έχω κάνει πραγματικούς φίλους και έχω γνωρίσει πολύ αξιόλογα άτομα. Ανθρώπους που ακόμα και εάν κάποιοι δεν παίζουν πια και ενώ έχουν περάσει χρόνια μιλάμε στο τηλέφωνο και λέμε τα νέα μας. Αυτό είναι το καλύτερο που μπορεί να αποκομίσει κάποιος για εμένα. 
 
  • Τι κάνεις πρώτα όταν συνδέεσαι στον ήρωα σου και γιατί;         
Θα ξεκινήσω με το να δω τι κατορθώματα δίνουν τα επιτεύγματα και τα τηλεφωνήματα μου. Έπειτα έρχεται η ώρα της φάπας.  (lol)   Και αφού ολοκληρώσω τις επιθέσεις μου για τιμή και πρωτάθλημα μπορώ, ήρεμος πλέον, να μιλήσω στο τσατ και να κάνω χαβαλέ με τους συμπαίκτες μου.
 
  • Ποια θα ήταν η στάση σου άμα άλλαζε η στρατηγική της ομάδας σας απέναντι στα τρόπαια; πχ να πάρουν τρόπαια ενέργειας και τόλμης για το con.       
Δεν θα τολμούσαν!!  (grin) Ξέρουν οτι κυνηγάω τις προπονήσεις με το δίκανο, όπως και τα υπόλοιπα παιδιά! Η ομάδα μας είναι η κορυφαία των Ελληνικών σερβερ και δεν θα γινόταν να έχει κάτι διαφορετικό για οποιοδήποτε λόγο. Θα γινόταν λαϊκή εξέγερση και η θέση του Chesta τρίζει ήδη. Του πριονίζουμε εδώ και καιρό την καρέκλα! Θέλω επίσης να τονίσω ότι κατά τη γνώμη μου τα con , εντάξει είναι σημαντικά αλλά είναι υπερτιμημένα. Είναι απλά ένα κομμάτι του παιχνιδιού και όχι το ίδιο το παιχνίδι. Παρατηρώ ότι σε κάποιους γίνεται αυτοσκοπός και είναι λάθος. Να θυσιάσω τρόπαιο προπόνησης για ποιο λόγο και να πάρω ενέργεια; Για να κερδίσω 4 , 6 ή 8 πόντους δεξιότητας παραπάνω σε μια εβδομάδα; Από τις προπονήσεις θα έχω πάρει πολύ περισσότερους πόντους δεξιότητας σε 7 ημέρες. Και αυτό , η ομάδα μου το γνωρίζει καλά πέρα από τη πλάκα που έκανα οπότε όχι. Κανένα τρόπαιο τόλμης και ενέργειας για κανέναν λόγο ( και φυσικά όχι και για τα con) όσο περνάει από το χέρι μας και μπορούμε.
 
  • Ποια είναι η καλύτερη αναβάθμιση/προσθήκη για εσένα στο παιχνίδι τον τελευταίο καιρό;  
Τον τελευταίο καιρό πιστεύω οι αναβαθμίσεις έχουν πιο πολύ αρνητική χροιά παρά θετική. Ως θετικό κρίνω το γεγονός πως μπορείς να πάρεις κολάρο για τον βοηθό από το εργαστήριο και δεν το αγοράζεις, ως αρνητικό κρίνω όμως το ότι χρειάζεται κολάρο ο βοηθός και τροποποίηση!! Όπως επίσης , την σεζόν για την ώρα δεν την θεωρώ επιτυχημένη για πολλούς λόγους. Τελευταία μεγάλη και ουσιαστικά θετική αναβάθμιση για εμένα ήταν η αλλαγή στον τρόπο που γίνονται οι προπονήσεις γιατί έτσι σταμάτησαν πολλά bot.    
 
  • Πιστεύεις πως η εξέλιξη του ήρωά σου είναι αποτέλεσμα ατομικής η ομαδικής δουλειάς;    
Και τα 2. Κανείς από μόνος του δεν μπορεί να κάνει τίποτε εάν δεν έχει μια ομάδα από πίσω να τον βοηθάει, να τον στηρίζει, να έχει τα τρόπαια να τον βοηθήσουν να αναπτυχθεί. Όπως επίσης και να τα έχεις όλα αυτά εάν δεν αφιέρωνα εγώ τον χρόνο που πρέπει και αν δεν έπαιζα με τον τρόπο που παίζω θα ήταν δώρον άδωρον. 
 
  • Έχεις αναφέρει στο φόρουμ πως οι ειδικές αποστολές δεν είναι τόσο σημαντικές , θα μπορούσες να μου το αιτιολογήσεις ;      
Τις βαριέμαι πολύ! Αλήθεια. Το μόνο κίνητρο που θα μπορούσα ποτέ να έχω είναι τα κέρματα που δίνουν. Η εμπειρία μου είναι αδιάφορη εμένα. Αλλά επειδή ούτως ή άλλως κάνω αποστολές με κέρματα δεν υπάρχει πρόβλημα. Αφήστε που οι ειδικές έχουν δημιουργήσει νέα μόδα με τους αδύναμους για να βγαίνουν πιο εύκολα. Διαφωνώ κάθετα με αυτό το σύστημα και είναι κρίμα να χαλάς τον παίκτη σου μόνο και μόνο για να βγάζεις τις ειδικές εύκολα. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι οι μονομαχίες και οι ομαδικές μάχες. Αυτό είναι το παιχνίδι, αυτή είναι η ουσία. Όχι οι ειδικές και τα con. Οπότε για να σου απαντήσω θεωρώ πως ακόμα και εάν κάνω ειδικές πάρα πολύ σπάνια, καλά τα έχω καταφέρει στην ανάπτυξη του παίκτη μου. Άρα ζείτε και χωρίς αυτές.   ;)
 
  • Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας σου;
Κανένα. Παίζω με τον τρόπο που σας περιέγραψα απλά και έχω διάρκεια στον χρόνο. Το Hero Zero είναι παιχνίδι βάθους χρόνου. Δεν αρκεί να boostαρεις ένα διάστημα και μετά πίσω.. Θέλει διάρκεια, συνέπεια, σταθερότητα και σωστές επιλογές.
 
  • Έχεις κάποιον/α αγαπημένο ήρωα από τα παιδικά σου χρόνια;    
Λατρεύω τα καρτούν. Θα σας σοκάρω. Όχι ο Bugs bunny!! Θα ξεφύγω πάλι από τις κλασσικές επιλογές. Λατρεύω τον Σκρατ απο το Ice Age και φυσικά τα Μinions. Είναι πραγματικά επικές φάτσες και γελάς και μόνο που τα βλέπεις.
Scrat.png
  • Πιστεύεις πως μπορεί να υπάρξει διαδικτυακή φιλία μεταξύ ανθρώπων που δεν έχεις γνωρίσει ποτέ και η μόνη επαφή με αυτούς είναι μέσω του παιχνιδιού;     
Φυσικά και μπορεί. Με πολλούς συμπαίκτες μου είμαστε μαζί χρόνια. Ξέρει ο ένας για τον άλλον ακόμα και τα προσωπικά του που λεει ο λόγος. Και έχει τύχει να γνωρίσω και από κοντά συμπαίκτες μου και στην ομάδα που είχα με τον κολλητό μου (τον wouaaaaaou) στο GR2 παλιά, την Tirosalata και από τους Fear. Άτομα αξιόλογα και άτομα που εάν ζούσαμε κοντά θα κάναμε παρέα συνέχεια. Το παιχνίδι είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας μας. Με τα καλά της και τα κακά της.
 
  • Hero Zero μόνο με 3 λέξεις. Ποιες θα ήταν αυτές;    
Δεν θα σου πω τρεις, αλλά δύο. Και πιστεύω πως όσοι είναι παίκτες από τις αρχές σαν εμένα θα συμφωνήσουν μαζί μου. Ύστερα από τόσα χρόνια λοιπόν είναι : Ψυχαναγκασμός και Συνήθεια!! Πόσες φορές έχουμε ψυχαναγκάσει τον εαυτό μας πχ να κάνει εκείνο το κατόρθωμα ή να ψάχνει τον κακό να βαρέσει; Πόσες φορές εκεί που έχεις ξυπνήσει, κάνεις τον πρωινό σου καφέ και από συνήθεια ανοίγεις το παιχνίδι μηχανικά εντελώς στο κινητό;;
 
  • Θα ήθελα να βάλεις 3 ονόματα στα ακόλουθα :      
α) Καλύτεροι παίκτες : 
 
Ξερή απάντηση από εμένα δεν θα πάρεις!! Καλύτεροι φυσικά είναι αυτοί που είναι και στην καλύτερη ομάδα. Δηλαδή οι συμπαίκτες μου! Αλλά ακόμα πιο σημαντικό από αυτό είναι το ότι είναι καλά παιδιά πάνω απ' όλα. Θα αδικήσω παιδιά αν δεν τους πω όλους αλλά ενδεικτικά θα σου πω ChestaOla, Αφροδιτη, Vamp, gianna1, dinora. Συγνώμη από τους υπόλοιπους που δεν μπορώ να γράψω λίστα παιδιά!!! Με περιορίζουν!!
 
β) Αντίπαλοι που εκτιμάτε : 
 
Κατ' αρχάς με τους άμεσους αντιπάλους μου (αυτούς που παίζω φάπες κάθε μέρα) η αλήθεια είναι ότι δεν έχω προσωπική επικοινωνία. Με τους περισσότερους βασικά δεν έχω μιλήσει και ποτέ. Οπότε θα κρίνω με το πιο σημαντικό κριτήριο για εμένα που είναι ο χαρακτήρας. Υπάρχουν παίκτες σε άλλες ομάδες που εκτιμώ, υπολήπτομαι και έχουν το σεβασμό μου για τον χαρακτήρα τους και το ήθος τους μέσα στο παιχνίδι. Παίκτες όπως η Tamilla και η Torelia. Δεν μιλάω με πολύ κόσμο εκτός ομάδος οπότε θα σου πω 2 μόνο για να ρεφάρω τους πολλούς που είπα πριν!   ;)
 
γ) Καλύτεροι χρήστες του φόρουμ : 
 
Κατά καιρούς έχω κάνει παρεμβάσεις στο φόρουμ για να κάνω προτάσεις η να ασκήσω κριτική για κάτι. Οπότε έχω μπει σε διαδικασία διαλόγου με κάποιους χρήστες. Χωρίς να ξέρω καν τα ονόματα των παιδιών, έχω ξεχωρίσει τους arxontas123 και grigrist. Μου αρέσει ο τρόπος που επιχειρηματολογούν και παραθέτουν τις σκέψεις τους. Χωρίς να σημαίνει απαραίτητα οτι συμφωνούμε και πάντα. Δεν είναι και αυτό το νόημα εξάλλου!
 
  • Θα ήθελα να μας περιγράψεις την καλύτερη στιγμή για εσένα όσο καιρό παίζεις το παιχνίδι.
Πάρα πολλές. Θυμάμαι ακόμα το πρώτο μου last hit σε κακοποιό (παιδεύτηκα πολύ να ξέρετε στις αρχές), θυμάμαι επιτυχίες σε ομάδες μου, στρατηγικές σε μάχες και για τρόπαια που ηταν επικές. Σημαντική στιγμή ήταν η άνοδος και η εδραίωση στην 1η θέση της ομάδας που είχαμε στο GR2, σημαντική στιγμή ήταν επίσης όταν οι Fear εδραιώθηκαν στην 1η θεση του GR1 πριν χρόνια και το πως καταφέραμε να υπερνικήσουμε αντιπάλους και δυσκολίες. Είναι πολλά. Είναι στιγμές όλα. Άλλες μικρές και άλλες μεγάλες που έρχονται σαν τρέιλερ!
 
  • Έχουν βγεί πολλοί βοηθοί τον τελευταίο καιρό! Σίγουρα θα έχεις κάποιον που σου αρέσει παραπάνω από τους άλλους. Μπορείς να μας πείς τον αγαπημένο σου ;    
Λοιπόν , κατέληξα οτι μου αρέσει πάρα πολύ ο Στράικερ το λιοντάρι. Η ειρωνεία είναι ότι δεν τον έχω καθώς την ιδιότητα που δίνει την έχω ήδη από άλλο βοηθό. Ο λόγος είναι πως όταν πάει 30 επίπεδο μου θυμίζει τον Θρυλεών!!!sidekick-leagueset-gold-i.png
 
  • Καλύτερη δεξιότητα βοηθού ; Για ατομικές και ομαδικές μάχες.     
Πολύ υποκειμενικό. Πραγματικά παίζει ρόλο ο παίκτης σου πως είναι στημένος και τι είδους παίκτες και στρατηγικές αντιμετωπίζεις για να δεις τι είναι χρήσιμο σε εσένα. Θα πω σκόνη στα μάτια, που το χρησιμοποιώ ήδη και στον βοηθό μου. Γενικά είναι εξαιρετική ιδιότητα και χρήσιμη στα περισσότερα συστήματα.
Ομαδικές φυσικά ενθαρρυμένος. Ιδιότητα απαραίτητη η οποία πρέπει να συνοδεύεται από άλλες 2 ικανές να κάνουν πολύ ζημιά στους αντιπάλους.
 
  • Ονομάζεις τα ζωάκια σου ; Αν ναι, πες μας ένα αστείο όνομα που έχεις δώσει σε ένα από αυτά.  
Σε μια φαινομενικά αθώα ερώτηση κοίτα ντρίμπλα που θα σου κάνω τώρα! Την τελευταία φορά που το έκανα πριν κάμποσα χρόνια αυτό και έβαλα (για εμένα πάντα) αστείο όνομα έφαγα ban για το όνομα του πετ. Και για να μου ανοίξουν τον παίκτη έπρεπε να αλλάξω όνομα στον βοηθό! Πιστεύω πρέπει να είμαι ο μόνος παίκτης σε όλο το Hero Zero που έχει φάει ban για όνομα βοηθού πραγματικά! Κατά τα άλλα όμως πάντα δίνω ονόματα στους βοηθούς μου. Δεν μπορώ να τα έχω αβάπτιστα, κρίμα είναι!   :D
 
  • Έχεις κάποιο αγαπημένο αντικείμενο στο παιχνίδι ;    
Είμαι βολικό παιδί (γελάνε ήδη όσοι με ξέρουν....). minion.png
Οτιδήποτε είναι + είναι αγαπημένο!! Δεν έχω πρόβλημα. Μπορώ να σου πω όμως ποιο αντικείμενο αντιπαθώ! Εκείνη την πετσέτα το Γκάτζετ με το τριφύλλι επάνω. gadgetclover3.pngΑλλεργία με πιάνει!  :O
 
  • Υπάρχει κάποιο σύστημα δεξιοτήτων που σου αρέσει πιο πολύ από τα άλλα ;
Είμαι της παλαιάς σχολής. Μου αρέσει η ισορροπία στις δεξιότητες με έμφαση λίγο παραπάνω στη διαίσθηση και στο μυαλό. Δεν έχω κάνει κατανομή όπως θα ήθελα στις δεξιότητες μου, αλλά οφείλεται στο ότι και εγώ προσαρμόζομαι στις μάχες που δίνω. Και φυσικά υψηλή δύναμη. Το είπα και πριν, το λέω πάλι. Μην την υποτιμάτε!
 
  • Με τον κακοποιό πως τα πας; Έχεις καλές σχέσεις ;
Εδώ μάλιστα! Άριστες έχουμε! Συνήθως κυνηγάω τα last hits και όχι την πρώτη θέση, εκτός εάν επείγομαι για κάποιο αντικείμενο. Πράγμα πολύ σπάνιο. Αλλά οι κακοποιοί είναι ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια του παιχνιδιού. Μας δίνουν τις λατρεμένες μας προπονησούλες και αντικείμενα, τα οποία είναι + . Πώς να μην τους αγαπάς μετά;;
 
  • Με ποια στρατηγική παίζεις και ποια πιστεύεις πως είναι η καλύτερη; Σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.       
Η στρατηγική είναι κάτι σαν τον χαμαιλέοντα. Προσαρμόζεται ανάλογα με τους άμεσους αντιπάλους σου. Εάν πχ στα ίδια με εσένα κάποιος είναι άμυαλος θα προσαρμοστείς σε αυτό. Στήσιμο παίκτη, βοηθός κλπ. Ιδανικά για εμένα δύναμη ψηλά και όχι μεγάλες αποκλίσεις στα υπόλοιπα. Εάν μου επέτρεπαν οι συνθήκες θα την είχα ακόμα πιο ψηλά την δύναμη εγώ. Παρατηρώ πως την έχουν πολύ υποτιμητικά και δεν πρεπει. Μεγάλο λάθος. Ομαδικά τα πράγματα είναι απλά. Καλά ομαδικά booster (προπονήσεων ειδικά) και όσο περισσότερα τρόπαια προπόνησης γίνεται (ιδανικά 5 μαζί).
 
  • Μπορείς να μας δώσεις μερικές συμβουλές για τον σωστό τρόπο παιχνιδιού κατ'εσένα;
Για εμένα μην δίνετε σημασία στα level. Είναι ανόητο να τρέχει κάποιος να τα ανέβει όσο πιο γρήγορα γίνεται. Δεν κατεβαίνουν στις μάχες τα level αλλά οι δεξιότητες. Σημασία μόνο στις δεξιότητες. Προπονήσεις κάθε μέρα και όσο το δυνατόν πιο πολλές. Καλή επιλογή τηλεφωνημάτων (καλύτερα 3 προπονήσεις παρά 50 ή 80 ενέργεια. Με τόση ενέργεια δεν αγοράζω ούτε ένα πόντο δεξιοτήτων) στο μέτρο του δυνατού πάντα, ανάπτυξη στην κρυψώνα δωματίων που έχουν άμεση επίδραση στον παίκτη (όπως εργαστήριο τροποποιήσεων, το δωμάτιο που ανεβάζει τις δεξιότητες, τις επιθέσεις σε τιμή και πρωτάθλημα, κέρματα κλπ) και επιλογή ομάδας που να μπορεί να δώσει τις δυνατότητες σε έναν παίκτη να αναπτυχθεί. Και αποστολές που να δίνουν πολλά κέρματα φυσικά. Θα αναρωτηθεί τώρα κάποιος, μα βρε φίλε άμα είμαι μεγάλο level θα παίρνω πιο πολλές δεξιότητες από τα ρούχα και τον βοηθό. Ναι, θα παίρνεις. Και?! Στο σύνολο όμως σε σχέση με κάποιον που παίζει με γνώμονα να αναπτύσσει τις δεξιότητες του, πάντα θα υστερείς.  ;)  Έχει αποδειχθεί πια...
 
  •  Έχεις κερδίσει ποτέ κάποιο εβδομαδιαίο τουρνουά; Άξιζε;      
Τουρνουά εμπειρίας έχω βγεί 1-2 φορές στην 2η θέση και αυτό από σπόντα. 1η θέση δεν έχω πάρει ποτέ. Όχι δεν παίζω εμπειρία, δεν τα κυνηγάω και δεν ασχολούμαι. Ούτε 10άδα δεν είμαι ποτέ. Εννοείται πως αξίζει για όσους το κυνηγάνε και έχει όφελος. Ειδικά εάν δεν αγοράζεις ντονατ. Δεν ενθαρρύνω κανέναν να μη τα κυνηγάει. Its just me που δεν ασχολούμαι. Απλά, ο τρόπος παιχνιδιού μου είναι πολύ διαφορετικός. Εάν με δείτε σε πρώτη θέση σε τουρνουά εμπειρίας τα ύστερα του κόσμου έχουν έρθει ή με έχουν απαγάγει να ξέρετε και βγάζω κραυγή αγωνίας!!  (grin)
 
  • Μπορείς να μας δώσεις μερικές συμβουλές για τους αρχάριους φίλους μας;
Να έχουν υπομονή. Είναι παιχνίδι βάθους χρόνου. Να κάνουν πάντα τις προπονήσεις τους και να προσπαθούν να είναι σε έμπειρες ομάδες που θα τους βοηθήσουν στην ανέλιξη τους και ομάδες που υπάρχουν παίκτες να τους καθοδηγήσουν. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Ο χρόνος και η διάρκεια κάνουν τη διαφορά 
 
  • Θα ήθελες να στείλεις κάποιο μήνυμα στην κοινότητα του Hero Zero; 
Ναι θα ήθελα. Να είναι όλοι υγιείς και να προσέχουν τους εαυτούς τους και τις οικογένειες τους. Οι μέρες που περνάμε είναι πρωτόγνωρες και δύσκολες. Αργά ή γρήγορα θα βγούμε από αυτή την υγειονομική κρίση και μετά θα μας περιμένουν πολύπλοκες και δύσκολες καταστάσεις. Οπότε υγεία πάνω απ'όλα και να προσέχουμε όσο μπορούμε όλοι. Αν έχουμε την υγεία μας, που είναι και η βάση όλα φτιάχνονται και όλα στρώνουν! Τίποτε άλλο δεν έχει σημασία.
scrat-1.png
 
 
Εδώ θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Νίκο για την υπέροχη συνέντευξη που μου έδωσε. 
Με εκτίμηση,
goof123

  • Αυτό αρέσει στον/η Lefteris, ioantheod, Naty και σε 16 άλλους

#2 world party

world party

    Χάλκινος Ήρωας

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 705 μηνύματα
  • Τοποθεσίανιωθω σαν να ειμαι στο FinixCasino
  • Ομάδα:FinixCasino
  • Κόσμος:GR11
  • Ήρωας:Pablo






Φήμη: 1.494

Δημοσιεύτηκε 12 Μάιος 2020 - 23:55:32

 

 

 

  • Ποια είναι η καλύτερη αναβάθμιση/προσθήκη για εσένα στο παιχνίδι τον τελευταίο καιρό;  
Τον τελευταίο καιρό πιστεύω οι αναβαθμίσεις έχουν πιο πολύ αρνητική χροιά παρά θετική. Ως θετικό κρίνω το γεγονός πως μπορείς να πάρεις κολάρο για τον βοηθό από το εργαστήριο και δεν το αγοράζεις, ως αρνητικό κρίνω όμως το ότι χρειάζεται κολάρο ο βοηθός και τροποποίηση!! Όπως επίσης , την σεζόν για την ώρα δεν την θεωρώ επιτυχημένη για πολλούς λόγους. Τελευταία μεγάλη και ουσιαστικά θετική αναβάθμιση για εμένα ήταν η αλλαγή στον τρόπο που γίνονται οι προπονήσεις γιατί έτσι σταμάτησαν πολλά bot.    

 

 

 

το αγαπημενο μου κομματι μπορω να πω 

μπραβο και στους δυο


  • Αυτό αρέσει στον/η goof123, arxontas123, frosty και σε άλλον ένα

#3 TaRzAn1234

TaRzAn1234

    Παρατηρητής

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 14 μηνύματα
  • Ομάδα:ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ
  • Κόσμος:GR7
  • Ήρωας:TaRzAn






Φήμη: 41

Δημοσιεύτηκε 12 Μάιος 2020 - 23:59:18

Πολύ ωραία συνέντευξη!Μπράβο και στους δύο


  • Αυτό αρέσει σε goof123 και frosty

#4 ΑντιΜαΝαβης

ΑντιΜαΝαβης

    Μηδενικό

  • Members
  • Κουκκίδα
  • 2 μηνύματα
  • Ομάδα:La Boccca De leone
  • Κόσμος:GR9
  • Ήρωας:forstratos
Φήμη: 7

Δημοσιεύτηκε 15 Μάιος 2020 - 22:23:54

Συγχαρητήρια και στους Δύο. Μια συνέντευξη λίγο διαφορετική από τις υπόλοιπες αφού περιέχει αρκετές συμβουλές σχετικά με το παιχνίδι (ή καλύτερα μια διαφορετική οπτική του).Σίγουρα το ότι δίνονται από έναν από τους καλύτερους παίκτες όλου του Hero Zero αποκτούν πολύ μεγαλύτερη βαρύτητα και ίσως να αποτελούν ένα πολύ καλό οδηγό για όλου μας. Τέλος σίγουρα είναι επιτυχία να είσαι μέλος και αρχηγός στις κορυφαίες ομάδες του gr1 και του gr2(όσο υπήρχε η Tirosalata εκεί)....

ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ
  • Αυτό αρέσει σε goof123, frosty και basilis3





Επίσης έχει ετικέτα με μία ή παραπάνω από αυτές τις λέξεις κλειδιά: GARAGE INTERVIEW, lagokinigos7 GR1

0 χρήστες διαβάζουν αυτό το θέμα

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες