Μεταπήδηση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

Εκδήλωση Βιντεοπαιχνιδιών


  • Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
Δεν υπάρχουν απαντήσεις σε αυτό το θέμα

#1 ioantheod

ioantheod

    Ήρωας με Μεταπτυχιακό

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 416 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΚάπου μακριά
  • Κόσμος:GR24






Φήμη: 1.269

Δημοσιεύτηκε 30 Ιούλιος 2020 - 10:44:48

Γεια σας ήρωες,

Από 04/08/2020 μέχρι 08/08/2020, γιορτάζουμε ένα μεγάλο πάθος πολλών ηρώων,και το δικό μας επίσης: Τα βιντεοπαιχνίδια! Υπάρχουν πολλά να κάνετε κατά τη διάρκεια της ειδικής εκδήλωσης. Ένας πονηρός κακοποιός θα σας περιμένει, καθώς και μία διασκεδαστική εκδήλωση συλλογής! Πρόσφατα, τρία αδέλφια από την οικογένεια Jushi με μία ειδική ικανότητα στο επίπεδο 10 έχουν εκκολαφθεί από τα αυγά τους, και μπορείτε να τα συλλέξετε ως βοηθούς κατά τη διάρκεια της ειδικής εκδήλωσης!

Όσο υπάρχει η παρέα του Jushi μπορείτε να τους λάβετε μόνο εάν φτάσετε στην 1η θέση στην εκδήλωση του κακού ή εκτελέσετε το τελικό χτύπημα,οι 10 καλύτεροι επιτιθέμενοι στην εκδήλωση του κακοποιού θα ανταμειφθούν με ένα από τα αδέρφια του καθώς και με μια επιλέξιμη ανταμοιβή από τη συλλογή της εκδήλωσης.

Επισκεφθείτε επίσης το κατάστημα ντόνατ, γιατί έχουμε το “Gaming” κουτί ντόνατ σε προσφορά κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης! Περιέχει όχι μόνο νόστιμα ντόνατς, αλλά και ένα μέρος του έξτρα δροσερού σετ αντικειμένων “Gamer”! Για παίκτες άνω του 60 επιπέδου, υπάρχει επίσης το ''Ομαδικός Παίχτης'' κουτί ντόνατ, που περιέχει τον τρίτο αδελφό της οικογένειας Jushi!
 

cAjny9K.png


Με τις καλύτερες ευχές,
Η ομάδα του Hero Zero


  • Αυτό αρέσει στον/η Naty, ΟΑΘΑΝΑΤΟΣ, ΤΕΜΠΕΛΗΣ και σε άλλον ένα

There is no elevator to success.You have to take the stairs. ;)





0 χρήστες διαβάζουν αυτό το θέμα

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες