Γεια σας ήρωες.
θα ήθελα αν μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει τι ακριβώς είναι το Χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο και πως λειτουργεί. θα εκτιμούσα και την γνώμη σας σχετικά με τις ανταμοιβές που δίνει.
ευχαριστώ
Δημοσιεύτηκε 01 Δεκέμβριος 2020 - 08:45:34
Γεια σας ήρωες.
θα ήθελα αν μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει τι ακριβώς είναι το Χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο και πως λειτουργεί. θα εκτιμούσα και την γνώμη σας σχετικά με τις ανταμοιβές που δίνει.
ευχαριστώ
Δημοσιεύτηκε 01 Δεκέμβριος 2020 - 09:42:07
Γεια σας ήρωες.
ευχαριστώ
καθε μερα ανοιγεις ενα δωρο και σου δινει τον κωδικο του κουπονιου εκεινης της ημερας,το αντιγραφεις και κανεις εποιωληση στον παιχτη σου και περνεις τις ανταμηβες,αν μια μερα δεν μπεις την επομενη δεν μπορεις να το εξαργηρωσεις
Δημοσιεύτηκε 01 Δεκέμβριος 2020 - 12:21:04
Επειδη ο φιλος πιο πανω τα γραψε λιγο χαλια τα ξαναγραφω εγω. Καθε μερα σου ανοιγει ενα κουτι που εχει πανω του αντιστοιχο νουμερο με αυτο της ημερομηνιας μας. Σε αυτο το κουτι υπαρχει ενας κωδικος κουπονιου που σου δινει καποιες ανταμοιβες για τα Χριστουγεννα. Αντιγραφεις τον κωδικο και μετα πας στο γραναζακι κατω δεξια στο παιχνιδι, πατας κουπονια και τον αντιγραφεις εκει. Μετα παιρνεις τις ανταμοιβες.
Θα με βρειτε στο γρ11: AlexRigo
Μην με υποτιμήσεις, γιατί αργότερα ίσως με χρειαστείς!
![]() |
Hero Zero - Το δικό σας παιχνίδι →
Ερωτήσεις & Προβλήματα →
EventΞεκίνησε από τον/την Vasia , 08 Φεβ 2023 ![]() |
|
![]()
|
|
Η Καθημερινότητα των Ηρώων →
Εκτός θέματος →
Φθινοπωρινα Φυλλα Προτζεκτ 2022Ξεκίνησε από τον/την Fate , 24 Σεπ 2022 ![]() |
|
|
||
![]() |
Hero Zero Γενικά →
Ο Άγιος Βασίλης σε ανάγκη!Ξεκίνησε από τον/την Hurric4ne VII , 13 Δεκ 2021 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() |
Event
Hero Zero Γενικά →
OktoberfestΞεκίνησε από τον/την Hurric4ne VII , 27 Σεπ 2021 ![]() |
|
|
|