Μεταπήδηση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

Το Hero Zero γιορτάζει το καρναβάλι!


  • Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
Δεν υπάρχουν απαντήσεις σε αυτό το θέμα

#1 Naty

Naty

    Χρυσός Ήρωας

  • Team Hero Zero
  • 1.204 μηνύματα
  • Κόσμος:GR4



Φήμη: 5.609

Δημοσιεύτηκε 11 Φεβρουάριος 2021 - 16:07:00

Γεια σας ήρωες,
 

pAFA4Iw.png

Το κεφάτο και πολύχρωμο καρναβάλι έφτασε στο Humphreydale! Ο δήμαρχος θέλει να οργανώσει μία αποκριάτικη παρέλαση για την περίσταση – βοήθησέ τον από τις 15/02/2021 μέχρι τις 19/02/2021 με τον σχεδιασμό, ολοκληρώνοντας τις ειδικές αποστολές για την εκδήλωση και κέρδισε φανταστικές ανταμοιβές! Για να ξεκινήσεις την εκδήλωση, κάνε μία επίσκεψη στην περιοχή αποστολών. Εκεί προβάλλεται ένα μήνυμα, στο οποίο μπορείς να επιβεβαιώσεις τη συμμετοχή σου.

Οι κάτοικοι χρειάζονται επίσης επειγόντως τη βοήθειά σου, διότι
ο κακούργος «Βαρόνος Κομφετί» προσπαθεί να κάνει την Αποκριάτικη παρέλαση να καταλήξει σε μία κολλώδη καταστροφή - να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά! Μ’ αυτόν τον κακοποιό μπορείς να εξασφαλίσεις κομμάτια της αποκλειστικής συλλογής του Μασκαρεμένου Χαζού.

Το
καζίνο έχει επίσης ανοίξει και πάλι τις πόρτες του και μπορείς να κερδίσεις πολύ ενδιαφέροντα πράγματα, όπως για παράδειγμα κομμάτια της αποκλειστικής ηρωικής συλλογής «Φτηνιάρικο Cosplay».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μπορείς επίσης να βρεις
29 ιδιαίτερα αντικείμενα καρναβαλιού, πολλά από αυτά σε διάφορα επίπεδα ποιότητας, καθώς επίσης και έναν ειδικό σύντροφο με ιδιαίτερη δεξιότητα επιπέδου 10 στο παιχνίδι. Το κατάστημα μεταχειρισμένων έχει επίσης ηρωικά κουτιά έκπληξη καρναβαλιού σε προσφορά.

Αλλά....δεν είναι και πολύ εύκολο να οργανώσεις τη μεγαλύτερη αποκριάτικη παρέλαση όλων των εποχών, έτσι; Αν χρειάζεσαι ένα μικρό σνακ στο ενδιάμεσο, προσφέρουμε από τις
15/02/2021 μέχρι τις 19/02/2021 φανταστικά πακέτα ντόνατ στο κατάστημα ντόνατ!


Καλή όρεξη και καλή διασκέδαση στην αποκριάτικη εκδήλωση!

 

Με τις καλύτερες ευχές,
Η ομάδα του Hero Zero


  • Αυτό αρέσει στον/η odi, goof123, ΤΕΜΠΕΛΗΣ και σε 12 άλλους




1 χρήστες διαβάζουν αυτό το θέμα

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες