Μεταπήδηση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

Επέκταση ειδικών αποστολών


  • Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
Δεν υπάρχουν απαντήσεις σε αυτό το θέμα

#1 Naty

Naty

    Χρυσός Ήρωας

  • Team Hero Zero
  • 1.201 μηνύματα
  • Κόσμος:GR4



Φήμη: 5.596

Δημοσιεύτηκε 27 Ιανουάριος 2022 - 12:41:06

Γεια σας ήρωες,

Όπως έχουμε ήδη ανακοινώσει στις προηγούμενες σημειώσεις ενημερώσεων, οι προγραμματιστές μας και σχεδιαστές παιχνιδιού έχουν δουλέψει σκληρά για ένα νέο χαρακτηριστικό για εσάς. Σήμερα θα σας αποκαλύψουμε τι ακριβώς σας περιμένει στην επόμενη αναβάθμιση στις 08/02!

Δύσκολη, Δυσκολότερη , Υψηλή Δυσκολία!
Το χαρακτηριστικό της ανακοίνωσης πρόκειται για μια επέκταση των ειδικών αποστολών που θα περιέχει πιο μεγάλο βαθμό δυσκολίας, ο οποίος θα είναι για όσους θέλουν να ξεπεράσουν μεγαλύτερες προκλήσεις και να κερδίσουν κουλ ανταμοιβές. Αν έχετε παίξει την κανονική και ειδική δυσκολία στις ειδικές αποστολές, στο μέλλον όχι μόνο θα έχει ξεκλειδωθεί η λειτουργία επανάληψης, αλλά και η δύσκολη.

Σε αντίθεση με τη λειτουργία επανάληψης, οι βαθμοί δεξιοτήτων των αντιπάλων σας στη λειτουργία υψηλής δυσκολίας θα είναι προκαθορισμένοι και οι ίδιοι για όλους τους παίκτες. Αυτό θα σας δώσει την ευκαιρία να δουλέψετε για να κερδίσετε τους αντιπάλους που θα σας φαινόντουσαν δύσκολοι στην αρχή. Μόλις κερδίσετε ένα επίπεδο υψηλής δυσκολίας, θα ξεκλειδώσετε ένα ακόμα πιο δύσκολο επίπεδο, αν είναι διαθέσιμο. Για να μπορέσετε να παίξετε σε ειδική αποστολή υψηλής δυσκολίας, θα πρέπει να έχετε φτάσει ένα συγκεκριμένο ελάχιστο επίπεδο. Μπορείτε έπειτα να ασχοληθείτε με όλα τα επόμενα επίπεδα των ειδικών αποστολών απευθείας.

Λόγω των προκαθορισμένων βαθμών δεξιοτήτων των αντιπάλων, τα πρώτα επίπεδα μάλλον δε θα είναι πρόβλημα για τους παίκτες με ιδιαίτερα μεγάλο επίπεδο - όμως μην ανησυχείτε, μόλις παίξετε τα πρώτα επίπεδα, όλοι σας θα έχετε να αντιμετωπίσετε έναν αντίπαλο αντάξιο της δύναμής σας!

Για όλους εσάς που σας αρέσει να ανταγωνίζεστε ενάντια σε άλλους παίκτες, έχουμε συμπεριλάβει μία αντίστοιχη κατάταξη όπου μπορείτε να συγκρίνετε την πρόοδό σας με αυτήν άλλων ηρώων υψηλής δυσκολίας. Αυτό είναι εφικτό με το να συλλέξετε ένα έμβλημα από κάθε εχθρό υψηλής δυσκολίας που θα κερδίσετε, και όσα ποιο πολλά εμβλήματα θα αποκτήσετε, τόσο πιο ψηλά στη λίστα θα ανέβετε.

Ανταμοιβές
Θα υπάρξουν ακόμα πιο κουλ ανταμοιβές από τα ηρωικά κατορθώματα σας που θα έχουν άμεση σχέση με την υψηλή δυσκολία. Για παράδειγμα, υπάρχει ένα ηρωικό σετ του μοναχικού αποκαλυπτικού μαχητή, εκ του οποίου υπάρχουν κομμάτια που μπορούν να βρεθούν σε διάφορες ποικιλίες χρωμάτων. Εκτός αυτού, οι βοηθοί Τζιμ, Τζέι και Τζόι, που θα έχουν ειδική δεξιότητα στο επίπεδο 20, περιμένουν να σας βοηθήσουν στις ηρωικές αποστολές σας.


Με τις καλύτερες ευχές,
Η ομάδα του Hero Zero


  • Αυτό αρέσει στον/η Sokie, goof123, tipaki1908 και σε 10 άλλους




0 χρήστες διαβάζουν αυτό το θέμα

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες