Μεταπήδηση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

Ενημερωση Συντηρησης


  • Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
20 απαντήσεις σε αυτό το θέμα

#21 Incomprehensible

Incomprehensible

    Θαυμαστής

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 156 μηνύματα
  • Ομάδα:Τ Ρ Ε Ν Ο Σ Ε Τ
  • Κόσμος:GR26
  • Ήρωας:Conqueror






Φήμη: 269

Δημοσιεύτηκε 28 Ιανουάριος 2023 - 21:02:33

Καλησπέρα,

 

Εάν πράγματι παίζετε το παιχνίδι θα πρέπει να γνωρίζετε πολύ καλά πως τόσο στους ελληνικούς servers όσο και στους ξένους έχουν αποκλειστεί μόνιμα πληθώρα παικτών για παράνομη χρήση προγραμμάτων bot, αγνοοώντας παντελώς το επίπεδο τους ή το πόσα λεφτά και χρόνο είχαν ξοδέψει στο παιχνίδι.

 

Από τη στιγμή που εμφανίστηκαν τα σύνθετα προγράμματα μποτ που αυτοματοποιούν πλήρως το παιχνίδι και όχι τα απλά autoclickers, η εταιρεία έχει προσπαθήσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να λάβει μέτρα προστασίας και τρόπους για τον εντοπισμό τους. Ωστόσο όσο τρέχει η εταιρεία και εξελίσει τα μέσα της, άλλο τόσο τρέχουν και οι άνθρωποι που προγραμματίζουν και βελτιώνουν τα bot. Αυτό αποτελεί έναν αέναο κύκλο που ισχύει καλώς ή κακώς σε κάθε online παιχνίδι που υπάρχει εκεί έξω.

 

Τώρα σχετικά με τη φράση "αργά ή γρήγορα" που είπα παραπάνω και την εμπαίζετε, δε τη χρησιμοποίησα τυχαία. Η θέση που βρίσκομαι μου επιτρέπει με σιγουριά να πω πως εάν έχουμε έναν κατ' εξακολούθηση παραβάτη, είτε το σύστημα αυτόματα είτε εμείς χειροκίνητα θα επιβάλλουμε την αντίστοιχη του παραπτώματος ποινή. Μπορεί να θέλουμε και να απαιτούμε άμεσα εδώ και τώρα την επιβολή τιμωρίας, ωστόσο μπορεί αυτό να μην είναι εφικτό. Η όλη παραπάνω κατάσταση σίγουρα προκαλεί δυσφορία, αλλά προσπαθούμε όσο το δυνατόν περισσότερο με ότι έχουμε να κρατάμε το παιχνίδι καθαρό και την κοινότητα ευχαριστημένη.

αληθεια αυτα που γραφετε τα πιστευετε; μια φορα ειχε γινει σαλος στον gr22 θυμαμαι για μποτ και ειχαν φαει μπαν μιας ημερας ολοι οι χρηστες και απο κει και περα δεν εχει ληφθει κανενα μετρο για την εξαλειψη των προγραμματων αυτων

 

περα απο τα μποτ υπαρχουν παικτες που εχουν και μποτ και στο μποτ τρεχουν 15 λογαριασμους ταυτοχρονα, μη μιλησω για τους μοντ που πολλες φορες βρισκονται σε ομαδες που χρησιμοποιουν καλυψεις καθημερινα. τοτε φανταζομαι κανουμε τα στραβα ματια


  • Αυτό αρέσει σε thor1982, RafaPap και XRazRX




0 χρήστες διαβάζουν αυτό το θέμα

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες