Μεταπήδηση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

Το Hero Zero γιορτάζει το Καρναβάλι - Γιορτάστε μαζί μας!


  • Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
Δεν υπάρχουν απαντήσεις σε αυτό το θέμα

#1 Protos

Protos

    Μαθητής Σχολής Ηρώων

  • Coordinators
  • 270 μηνύματα
  • Κόσμος:GR23
  • Ήρωας:Protos






Φήμη: 1.174

Δημοσιεύτηκε 14 Φεβρουάριος 2023 - 15:50:45

Γεια σας ήρωες,

Το κεφάτο και πολύχρωμο καρναβάλι έφτασε στο Humphreydale! Ο δήμαρχος θέλει να οργανώσει μία αποκριάτικη παρέλαση για την περίσταση – βοήθησέ τον από τις 15/02/2023 έως 21/02/2023 με τον σχεδιασμό, ολοκληρώνοντας τις ειδικές αποστολές για την εκδήλωση και κέρδισε φανταστικές ανταμοιβές! Για να ξεκινήσεις την εκδήλωση, κάνε μία επίσκεψη στην περιοχή αποστολών. Εκεί προβάλλεται ένα μήνυμα, στο οποίο μπορείς να επιβεβαιώσεις τη συμμετοχή σου.

 

Οι κάτοικοι χρειάζονται επίσης επειγόντως τη βοήθειά σου, διότι ο κακούργος «Βαρόνος Κομφετί» προσπαθεί να κάνει την Αποκριάτικη παρέλαση να καταλήξει σε μία κολλώδη καταστροφή - να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά! Μ’ αυτόν τον κακοποιό μπορείς να εξασφαλίσεις κομμάτια της αποκλειστικής συλλογής του Μασκαρεμένου Χαζού.
 
Το καζίνο έχει επίσης ανοίξει και πάλι τις πόρτες του και μπορείς να κερδίσεις πολύ ενδιαφέροντα πράγματα, όπως για παράδειγμα κομμάτια της αποκλειστικής ηρωικής συλλογής «Φτηνιάρικο Cosplay».
 
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μπορείς επίσης να βρεις 29 ιδιαίτερα αντικείμενα καρναβαλιού, πολλά από αυτά σε διάφορα επίπεδα ποιότητας, καθώς επίσης και έναν ειδικό σύντροφο με ιδιαίτερη δεξιότητα επιπέδου 10 στο παιχνίδι. Το κατάστημα μεταχειρισμένων έχει επίσης ηρωικά κουτιά έκπληξη καρναβαλιού σε προσφορά. Σου ευχόμαστε καλή διασκέδαση!
 

carnival-notification.png

 

Με τις καλύτερες ευχές,     
Η ομάδα του Hero Zero     


  • Αυτό αρέσει στον/η odi, Naty, goof123 και σε 7 άλλους




1 χρήστες διαβάζουν αυτό το θέμα

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες