Μεταπήδηση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

Ανατριχιαστική διασκέδαση για το Χάλογουιν!


  • Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
Δεν υπάρχουν απαντήσεις σε αυτό το θέμα

#1 Protos

Protos

    Μαθητής Σχολής Ηρώων

  • Coordinators
  • 268 μηνύματα
  • Κόσμος:GR23
  • Ήρωας:Protos






Φήμη: 1.165

Δημοσιεύτηκε 26 Οκτώβριος 2023 - 14:26:03

Γεια σας ήρωες,

Κόσμος σε ανατριχιαστικά κοστούμια, σκαλιστά κεφάλια από κολοκύθες στις μπροστινές αυλές... αυτό ένα πράγμα μπορεί να σημαίνει μόνο: είναι Χάλογουιν! Και στο Hero Zero μπορείς να σπείρεις τον φόβο στους εχθρούς του Humphreydale. Ο ήρωάς σου μπορεί να συμμετάσχει στην εκδήλωση Χάλογουιν από τις 28/10/2023 ως τις 03/11/2023 και να κερδίσει μεγάλες ανταμοιβές ολοκληρώνοντας ειδικά καθήκοντα.

Επιπλέον, στο κατάστημα μεταχειρισμένων θα βρεις 15 ταιριαστά τρομακτικά αντικείμενα – ανάμεσά τους ένα σετ όπλων – αλλά και δύο τρομακτικούς συνοδούς Χάλογουιν με ειδικές ικανότητες επιπέδου ο ένας 10 και ο άλλος 30. Επιπλέον θα επωφεληθείς από τρομακτικά καλές προσφορές στο κατάστημα ντόνατ – μεταξύ άλλων τα τρομακτικά νόστιμα Πακέτα Τρόμου, που δεν περιλαμβάνουν μόνο νόστιμα ντόνατ αλλά και από ένα αντικείμενο του αποκλειστικού ηρωικού σετ του Τρομακτικού Διασκεδαστή.

Όμως μην ξεχνάς μέσα σ’ όλη αυτή την τρομακτική χαρά ότι τριγυρίζει ένας κακοποιός του Χάλογουιν, που σκαρώνει άτιμα σχέδια... Να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά! Σου ευχόμαστε καλή διασκέδαση με την εκδήλωση.

 

halloween-notification.png

 

Με τις καλύτερες ευχές,     
Η ομάδα του Hero Zero     


  • Αυτό αρέσει στον/η Lefteris, odi, DimitrisBarca και σε 5 άλλους




0 χρήστες διαβάζουν αυτό το θέμα

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες