Μεταπήδηση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Σημειώσεις Ενημερώσεων 25-06-2024


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Δεν υπάρχουν απαντήσεις σε αυτό το θέμα

#1 Regnor

Regnor

    Μηδενικό

  • Team Hero Zero
  • 5 μηνύματα
  • Κόσμος:GR1
Φήμη: 1.780

Δημοσιεύτηκε 25 Ιούνιος 2024 - 05:59:38

Οι ακόλουθες αλλαγές πραγματοποιήθηκαν σήμερα (25-06-2024):
-----------------------------------------------------------------------------
Συντήρηση
Γενικά
• Πολλά μικροπροβλήματα έχουν διορθωθεί.

 

Προεπισκόπηση
Αγαπητοί ήρωες, έφτασε η ώρα : Ο νέος διακομιστής ταχύτητας είναι προ των πυλών! Ξεκινάει στη 1 Ιουλίου 2024. Αυτή τη φορά με τροποποιημένους και απλοποιημένους κανόνες - πιστός στο σλόγκαν : "Διπλοί βαθμοί εμπειρίας, μισός ο χρόνος αποστολών , διπλή η διασκέδαση!"

 

Σκαρφαλώστε τις λίστες κατάταξης κατά τη διάρκεια του ενός μήνα διακομιστή ταχύτητας και κερδίστε συναρπαστικές ανταμοιβές! Μπορείτε να κρατήσετε τον χαρακτήρα σας και ό,τι έχετε κερδίσει μέχρι εκείνη την στιγμή , καθώς όταν ο διακομιστής ταχύτητας λήξει, ο διακομιστής θα συνεχίσει με κανονικούς κανόνες.

 

Αλλά δεν έχουμε τελειώσει, καθώς οι προγραμματιστές μας δουλεύουν σε ένα μεγάλο νέο χαρακτηριστικό για εσάς: ***Μουσική υπόκρουση τυμπάνων*** Σούπερ Κακοποιοί Κρησφύγετου!

 

Αυτοί οι μυστικοί κακοποιοί θα ενεργοποιούνται σε ξεχωριστές περιστάσεις και θα σας μεταφέρουν σε μια συναρπαστική , προσωρινή και πονηρή εμπειρία παιχνιδιού.

 

Μόλις οι Σούπερ κακοποιοί Κρησφύγετου είναι ενεργοί, μπορείτε να "βουτήξετε" απερίσκεπτα και να αγωνιστείτε για να ανεβείτε στην κορυφή μέσω αισχρών ακόλουθων και κακοποιών μερικής απασχόλησης μέχρι να φτάσετε στον μεγάλο αρχηγό. Αποφασίζετε εσύ πότε θέλετε να ρίξετε τον εαυτό σας σε αυτές τις μάχες ή χρησιμοποιήστε έξυπνες τεχνικές για να περάσετε μπροστά.

 

Ετοιμαστείτε για αγχωτικές περιπέτειες , ανελέητους εχθρούς και φανταστικές ανταμοιβές!

 

Με τις καλύτερες ευχές,
Η ομάδα του Hero Zero


  • Αυτό αρέσει σε odi και ΤΕΜΠΕΛΗΣ
0 χρήστες διαβάζουν αυτό το θέμα

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες