Μεταπήδηση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

γενικές ιδέες για το παιχνίδι


  • Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
4 απαντήσεις σε αυτό το θέμα

#1 charalabos

charalabos

    Μηδενικό

  • Members
  • Κουκκίδα
  • 2 μηνύματα
Φήμη: 4

Δημοσιεύτηκε 29 Ιούνιος 2014 - 08:05:34

* θα μπορούσατε να βάλετε κάποιες δεξιότητες στις ομάδες τις οποίες ή θα τις αγοράζαμε με ντονατ ή με τις επιθέσεις στους κακοποιούς.

 

* Αυτή την στιγμή η μάχη με τους κακοποιούς δεν έχει κανένα νόημα γιατί απλά χτυπάμε μία φορά, την χάνουμε και την επομένη την κερδίζουμε. αυτό μόνο.

 

* Θα μπορούσατε να δώσετε την δυνατότητα στις ομάδες για περαιτέρω επέκταση. Ξέρω ότι αυτό θα εξαφάνιζε τις μικρές γιατί όλοι θα μαζευόντουσαν σε μια ομάδα... αλλά το λέω σαν ιδέα.

 

* Αλλάξτε τα κουτί έκπληξη. Δίνουμε 10-15 ντονατ για να το ανοίξουμε και βλέπεις πράγματα - μέσα.

 

* Δεν ξέρω πόσο θα ήταν δυνατόν η πώληση αντικειμένων μεταξύ παιχτών με ντονατ ή με λεφτά. Αυτό θα χαλούσε το κατάστημα του παιχνιδιού αλλά θα ανέβαζε τις πωλήσεις των ντονατ για να αγοράσω εγώ πχ απο κάποιον ένα κράνος με 2 ντονατ

 

*Αυξήστε λίγο τα αγαθά στο κατάστημα.

 

* Ανεβάστε τα λεβελ των βοηθών. δεν ξέρω τι το αρνητικό θα είχε αυτό στην εταιρία ή στο παιχνίδι.

 

* Αλλάξτε τον τρόπο εμφάνισης των μηνυμάτων της μπαταρίας. Και μπορείτε να δώσετε την δυνατότητα μαζικής αποστολής βοήθειας σε όλους αντί να πατάμε ένα ένα.

 

* Για να αλλάξουμε το background της μάχης θέλουμε 100 ντονατ. 100 ντονατ;;;;;;;;

 

Αυτά για την ώρα αν θυμηθώ κάτι άλλο θα επανέλθω!!!!!


  • Αυτό αρέσει στον/η TheBestOfAll, philip21, Bla1r84 και σε άλλον ένα

#2 barb1e

barb1e

    Θαυμαστής

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 132 μηνύματα
  • Τοποθεσίαin the Barb1e world
  • Κόσμος:GR6
  • Ήρωας:barb1e
Φήμη: 212

Δημοσιεύτηκε 29 Ιούνιος 2014 - 10:15:02

Δεν μπορούμε να τα έχουμε και ολα !!! Δεν νομιζω να χρειάζονται παραπανω επεκτάσεις στις ομαδες είναι ήδη πολλές κοστίζουν ακριβά και δίνουν οτι πρεπει να δίνουν .. Επίσης πιο το όφελος να ανέβουν τα επιπεδα των βοηθών ?? Τα 30 ειναι αρκετΑ ... για να εχουν μπει τοσα .... τοσα πρεπει να ειναι (εκτος απο μια ιδεα που πρότεινα να υπάρχουν ειδικά πετ που να πηγαίνουν εως 40-50 και αν γινει πράξη ) Τα αγαθα στο κατάστημα αυξάνονται με καθε σου επίπεδο που γίνεσαι μεγαλύτερος !!! Οσο για το κουτι έκπληξη για το αν θα σου δωσει - η + εξαρτάται απο το ποσο καιρο εχεις τα αντικείμενα που φοράς ... αλλα και - να ειναι αν μαζεψεις ολο το σετ απο μια στολη θα γινει + απο τα 5% που δινουν αυτα τα σετ !! ( -24 εχω βρει το πολυ και μου χρησιμεύει πλεον που εχω 3 κομμάτια του σετ ) η ομαδική μαχη με τις συμμορίες δεν ειναι μια χάνεις μια κερδίζεις και αυτο !!! Σου δινει εμπειρία ,χρήματα και πολλες φορες αντικείμενα !!! Οσο για το background (φόντο) της ομαδας στις μαχες ναι η τιμη του ειναι 100 donuts αν εχεις λεφτά και πληττεις οταν το βλέπεις μπορεις κάλλιστα να το αλλαξεις !!
  • Αυτό αρέσει στον/η xristodoulios
Αναρτημένη Εικόνα

#3 kellipop

kellipop

    Ασημένιος Ήρωας

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 800 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΠίτι μουυ
  • Ομάδα:-
  • Κόσμος:GR4
  • Ήρωας:kelollipop
Φήμη: 1.382

Δημοσιεύτηκε 29 Ιούνιος 2014 - 10:25:49

1* θα μπορούσατε να βάλετε κάποιες δεξιότητες στις ομάδες τις οποίες ή θα τις αγοράζαμε με ντονατ ή με τις επιθέσεις στους κακοποιούς.

 

2* Αυτή την στιγμή η μάχη με τους κακοποιούς δεν έχει κανένα νόημα γιατί απλά χτυπάμε μία φορά, την χάνουμε και την επομένη την κερδίζουμε. αυτό μόνο.

 

3* Θα μπορούσατε να δώσετε την δυνατότητα στις ομάδες για περαιτέρω επέκταση. Ξέρω ότι αυτό θα εξαφάνιζε τις μικρές γιατί όλοι θα μαζευόντουσαν σε μια ομάδα... αλλά το λέω σαν ιδέα.

 

4* Αλλάξτε τα κουτί έκπληξη. Δίνουμε 10-15 ντονατ για να το ανοίξουμε και βλέπεις πράγματα - μέσα.

 

5* Δεν ξέρω πόσο θα ήταν δυνατόν η πώληση αντικειμένων μεταξύ παιχτών με ντονατ ή με λεφτά. Αυτό θα χαλούσε το κατάστημα του παιχνιδιού αλλά θα ανέβαζε τις πωλήσεις των ντονατ για να αγοράσω εγώ πχ απο κάποιον ένα κράνος με 2 ντονατ

 

6*Αυξήστε λίγο τα αγαθά στο κατάστημα.

 

7* Ανεβάστε τα λεβελ των βοηθών. δεν ξέρω τι το αρνητικό θα είχε αυτό στην εταιρία ή στο παιχνίδι.

 

8* Αλλάξτε τον τρόπο εμφάνισης των μηνυμάτων της μπαταρίας. Και μπορείτε να δώσετε την δυνατότητα μαζικής αποστολής βοήθειας σε όλους αντί να πατάμε ένα ένα.

 

9* Για να αλλάξουμε το background της μάχης θέλουμε 100 ντονατ. 100 ντονατ;;;;;;;;

 

Αυτά για την ώρα αν θυμηθώ κάτι άλλο θα επανέλθω!!!!!

 

Στα 2, 3, 5, 6, 7, 9 συμφωνώ.

 

Στα 1, 4 δεν κατάλαβα τι εννοείς.

 

Στο 8 καταλαβαίνω αυτό για την εμφάνιση. Αυτό που λες μετά δεν πολυκατάλαβα ... Αν λες για τις μπαταρίες, υπάρχει δυνατότητα μαζικής αποστολής βοήθειας πατώντας εκεί που λέει "Επιλογή όλων".  Όταν πατήσεις το κουτί, μέσα του εμφανίζεται ένα πράσινο τικ και όλα τα ονόματα είναι τικαρισμένα. 


"Do More Of What Makes You Happy !"


#4 charalabos

charalabos

    Μηδενικό

  • Members
  • Κουκκίδα
  • 2 μηνύματα
Φήμη: 4

Δημοσιεύτηκε 30 Ιούνιος 2014 - 02:38:27

Στο 1 εννοώ όταν π.χ μια ομάδα κάνει π.χ κάποιο αριθμό επιθέσεων σε κακοποιούς να μπορεί να ξεκλειδώσει κάποιο σκιλλ σαν αυτά που έχουν οι βοηθοί ή να μπορεί να τα αγοράσει με ντονατ.

 

Στο 4 εννοώ ότι μέσα στο κουτί έκπληξη έχει πολλές φορές αντικείμενα μειον.

 

Με τις μπαταρίες εννοώ όταν κάποιος μας ζητάει βοήθεια αντί να πατάμε σε κάθε έναν ξεχωριστά βοήθησε να έχει την επιλογή βοήθησε τους όλους.

 

Όσο γι αυτά που λες barb1e πχ για τους βοηθούς ακριβώς αυτό που είπες εσύ για ορισμένους βοηθούς που θα πηγαίνουν 40 -50 λβλ αυτό ακριβώς είπα και εγώ. Και το όφελος να ανέβουν οι βοηθοί θα είναι στις μάχες είτε pvp είτε tvt να έχουμε περισσότερα σκιλλς, ποιό πολύ δύναμη κ.α πιστεύω.

Για τα αγαθά στο κατάστημα εγώ αυτή την στιγμή που σου γράφω είμαι 213 λβλ και έχω 9 θέσης για νέα αγαθά στο κατάστημα. Αν πάω 300 λβλ πόσες θέσεις θα έχω;;

Για τις μάχες με τους κακοποιούς ξέρω ότι σου δίνει xp, λεφτά ή αντικείμενα αλλά έχεις κερδίσει πολλές φορές κακοποιό με την ομάδα σου με την πρώτη φορά που βάλατε επίθεση;;;

 

όσο για το background απλά είπα ότι είναι ακριβό. Θα μπορούσε να έχει 50 ας πούμε...



#5 SIGANOPAPADIA14

SIGANOPAPADIA14

    Μηδενικό

  • Members
  • Κουκκίδα
  • 4 μηνύματα
Φήμη: 0

Δημοσιεύτηκε 30 Ιούνιος 2014 - 06:37:03

εγω συμφωνω με τον charabalos στην επεκταση που λεει ....Να επεκταθουν οι δεξειωτιτεσ τησ ομαδα αλλα οχι να ειναι με 350 ντονατ η εδρα να ηταν πιο κατω...


ααα και κατι αλλο οταν βγαινει ο κακοπιος ρειχνουν πολλα ατομα τα ντονατ και οταν νικεται μπορει ο δευτερος να εχει διαφορα απο τον πρωτο 1 επιθεση ....Ειναι κριμα τωρα να χασει τα ντονατ του και για αυτο να περνουν την στολη του ironman οι 3 πρωτοι




1 χρήστες διαβάζουν αυτό το θέμα

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες