Μεταπήδηση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

Συνέντευξη Γκαράζ νούμερο 11 με τον: bbc


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
20 απαντήσεις σε αυτό το θέμα

#1 Rival

Rival

    Member

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 417 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαGreece
  • Κόσμος:GR1
  • Ήρωας:Rival
Φήμη: 1.279

Δημοσιεύτηκε 05 Φεβρουάριος 2015 - 22:36:56

Το όνομά μου είναι Rival και θα είμαι ο δημοσιογράφος για απόψε .
 
microphone-foam-brightblue-icon.png
 
Καλώς ήρθατε στίς Συνεντεύξεις Γκαράζ, εδώ θα συναντήσετε μερικoύς από τους πιο απροσδόκητους Ήρωες στη χώρα μας. Απόψε θα έχουμε τη χαρά να μιλήσoυμε με τον bbc.   :)
 

• Γεια σας, πώς είστε; Μπορείτε να μας δώσετε το όνομα χρήστη σας και τους διακομιστές όπου παίζετε;

Χαιρετώ όλη την κοινότητα του παιχνιδιού και σας ευχαριστώ που μου κάνατε την τιμή να ασχοληθείτε μαζί μου. Το όνομα που διάλεξα για το παιχνίδι είναι bbc και παίζω μόνο στον διακομιστή gr1.

bW0Xyyh.png

• Θα θέλατε να μας πείτε τι σημαίνει για εσάς το όνομα που επιλέξατε για τον ήρωά σας;

To όνομα που διάλεξα το χρησιμοποιούσα στην εποχή τoυ 1990 που έπαιζα Coin up. Τότε όταν τελείωνες το παιχνίδι σου ζητούσε να γράψεις το όνομά σου αν έμπαινες στην πρώτη δεκάδα με περιορισμό όμως τριών γραμμάτων. Έτσι από τότε χρησιμοποιώ το bbc.

 

• Θέλετε να μιλήσετε λίγο για τον εαυτό σας, για τη ζωή σας, όταν δεν εργάζεστε ως ήρωας;

Ονομάζομαι Πέτρος και είμαι από την Θεσσαλονίκη. Είμαι 42 ετών, ανύπαντρος αλλά συζώ. Εργάζομαι σε μία εταιρία μεταφορών στην θέση Electronic data processing. Όπως στους περισσότερους ανθρώπους μου αρέσει η μουσική (έντεχνη ποιοτική Ελληνική μουσική και Jazz ακούω αυτή την περίοδο), τα ταξίδια, το θέατρο (Πέρση ταξίδεψα μέχρι την Αθήνα όπου έκανα θεατροτουρισμό, δηλαδή πήγα στην Αθήνα για 5 ημέρες και είδα 7 θεατρικές παραστάσεις). Μετακινούμε μόνο με μηχανή καθώς δεν συμπαθώ καθόλου τα αυτοκίνητα και έτσι μέχρι σήμερα δεν είχα στην κατοχή μου κανένα και εύχομαι να μην αποκτήσω ποτέ αυτοκίνητο και να αναβιώσω έτσι τον θεσμό των Easy Riders. :D Η μεγαλύτερη μου όμως αγάπη είναι το ραδιόφωνο όπου είναι ο βασικότερος και κυριότερος τρόπος διασκέδασης μου γιατί εκτός από την ψυχαγωγία και την ενημέρωση ασχολούμαι με αυτό ερασιτεχνικά με το λεγόμενο Iντερνετικό ραδιόφωνο τα τελευταία 5 χρόνια μεταδίδοντας μια εβδομαδιαία εκπομπή διάρκειας τουλάχιστον δύο ωρών.

 

• Έχετε κάποιο χόμπι που θα θέλατε να μοιραστείτε μαζί μας;

Το μεγαλύτερο χόμπι μου είναι τα ταξίδια. Σε ηλικία 18 χρονών ξεκίνησα τις περιοδείες ανά την Ελλάδα ώστε να γνωρίσω τις ομορφιές της πατρίδας μου. Τα τελευταία 10 χρόνια ταξιδεύω στο εξωτερικό ώστε να γνωρίσω από κοντά πως ζούνε και σε άλλες πόλεις και χώρες οι άνθρωποι. Έχω κάνει τον γύρο της Κύπρου. Έχω πάει στο Παρίσι, την Μόσχα, Την Αγία Πετρούπολη, Την Βαρκελώνη. Πήγα στο Καναδά και συγκεκριμένα Κεμπέκ, Μόντρεαλ όπου συνδύασα και το μεγαλύτερο jazz fest του κόσμου, Καταρράκτες του Νιαγάρα και Τορόντο. Έκανα τον γύρω της Σκοτίας και της Ιρλανδίας. Πήγα δύο φορές στο Λονδίνο γιατί μου άρεσε πολύ σαν πόλη και θα ξαναπάω αν μου δοθεί η ευκαιρία. Έκανα ένα πολιτιστικό ταξίδι εμπειριών επισκεπτόμενος για 17 ημέρες την Κίνα, ενώ το περσινό μου ταξίδι ήταν στην Νέα Υόρκη.

 

• Πότε αρχίσατε να παίζετε Hero Zero;

Τον Αύγουστο του 2013.

 

• Πώς ξεκινήσατε να παίζετε Hero Zero; Μέσω φίλων; από κάποια διαφήμιση;

Από banner του Facebook  οπού παίζω από εκεί μέχρι σήμερα.

 

• Θυμάστε ακόμα τις πρώτες ημέρες ως "noob " στο Hero Zero;

Από τις πρώτες ημέρες κιόλας προσπάθησα να μπω σε μία μεγάλη ομάδα. Μπήκα στην ομάδα Θεσσαλονίκης Team, ενώ θυμάμαι χαρακτηριστικά με πόσο επίσημο τρόπο και παραθέτοντας βιογραφικό και προηγούμενη εμπειρία (έπαιζα για 4 χρόνια άλλο δικτυακό παιχνίδι) πόση αγωνία είχα για το αν θα εγκρίνουν το αίτημα μου. Στην συνέχεια θυμάμαι την προσπάθεια που έκανα για να ανταποκριθώ σε αυτά που είχα υποσχεθεί για να μπω στην ομάδα, βλέπετε είχα μπει πολύ μικρό λέβελ σε σχέση με τους υπολοίπους και έπρεπε να ανεβώ πολύ γρήγορα για να φτάσω τους άλλους. Σήμερα μετά από 18 μήνες σχεδόν συνεχίζω με τον ίδιο ρυθμό.

 

• Τι σας αρέσει περισσότερο στο παιχνίδι;

Μου άρεσε όλο το παιχνίδι, Από τους άψογα καρτουνίστικα σχεδιασμένους χαρακτήρες του μέχρι την άψογη τρολαριστική και περιπεκτική μετάφραση των αποστολών που με κάνει να γελάω πολλές φορές με την ευρηματικότητα των μεταφραστών. Ειδικά αυτά τα δύο χαρακτηριστικά είναι για εμένα αυτά που απογείωσαν το παιχνίδι σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

 

• Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κάνετε όταν συνδέεστε στο παιχνίδι; Γιατί;

Δεν ξέρω για τους άλλους παίκτες αλλά εγώ όταν ανοίγω το παιχνίδι μπαίνω πρώτα στο chat όπου η πλειονότητα των παικτών έχουμε γίνει κάτι παραπάνω από φίλοι. Βλέπω την προηγούμενη συνομιλία κατά τις ώρες που έλειψα, μερικές φορές επειδή μπαίνω πρωί καλημερίζω και μετά ξεκινάω το γυμναστήριο και τις αποστολές.

 

• Έχετε συγκεκριμένους στόχους που θέλετε να επιτύχετε στο παιχνίδι;

Ο μεγαλύτερος στόχος που έχω θέση προς στιγμήν είναι τα 400 λεβελ όπου στην υπάρχουσα χρονική στιγμή για να το επιτύχω θα χρειαστώ ένα χρόνο ακόμα με τον ρυθμό που παίζω βέβαια. Γενικά ο στόχος μου είναι να παραμείνω στην εκατοντάδα όσο αναφορά την τιμή και να ανέβω όσο μπορώ η να μείνω μέσα στην πενηντάδα όσο αναφορά την εμπειρία.

 

• Κατά τη γνώμη σας, ποιο ήταν το μεγαλύτερο επίτευγμα σας στο HZ μέχρι τώρα;

Το μεγαλύτερο επίτευγμα το πραγματοποιώ αυτή την στιγμή και είναι η αποστολή να μαζέψω τα 100 εκατομμύρια κόινς. Με έχει σπάσει τα νεύρα :P

 

• Έχετε πολεμήσει ποτέ κάποιον κακοποιό; Ποια είναι η καλύτερη θέση που έχετε πετύχει;

Έχω πολεμήσει λίγους κακοποιούς σε σχέση με την χρονική διάρκεια που παίζω αυτό το παιχνίδι και είχα την τιμή δύο τρεις φορές να έρθω πρώτος.

 

• Έχετε κερδίσει ποτέ το εβδομαδιαίο τουρνουά; Σε ποια κατηγορία; Άξιζε τον κόπο;

Δεν έχω κερδίσει ποτέ το εβδομαδιαίο τουρνουά. Η καλύτερη θέση που έχω πάρει είναι η Πέμπτη στο τουρνουά εμπειρίας. Έτσι όπως είναι δομημένο το παιχνίδι με τα τρόπαια είναι πολύ δύσκολο για κάποιον παίκτη να κερδίσει κάποιο τουρνουά χωρίς να είναι σε ομάδα που δεν είναι πλήρης σε τρόπαια που βοηθούν δίνοντας την μικρή αλλά σημαντική βοήθεια και στην εμπειρία αλλά και στην τιμή. Είναι πολύ δύσκολο, ψυχοφθόρο και γίνετε κάθε βδομάδα μακελειό για τις πρώτες θέσεις τιμής και εμπειρία. Αξίζει όμως τον κόπο να προσπαθήσεις γιατί αν πλασαριστείς σε μία καλή θέση αφού σε έχουν βοηθήσει οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας σου θα έχεις ένα πολύ ωραίο συναίσθημα που ενδυναμώνει και τις σχέσεις μεταξύ των παικτών της ομάδας.

 

• Το Hero Zero δημιουργεί φιλίες. Έχετε δημιουργήσει φιλίες μέσα στο παιχνίδι; Με ποιον και πως;

Δυστυχώς αν και είμαι στην ίδια ομάδα εδώ και 18 μήνες δεν έχω συναντηθεί από κοντά με κάποιον παίκτη αν εννοείτε αυτό. Έχω δημιουργήσει όμως πολύ δυνατές σχέσεις φιλίας με 4-5 άτομα στην ομάδα μου. Θα σας πω και κάτι που θα σας παραξενέψει. Έχω τόσο έντονα αισθήματα για αυτά τα παιδιά που είναι σαν να έχω συναντηθεί μαζί του και ίσως κάτι παραπάνω, σαν να είμαστε μία οικογένεια.

 

• Ποιος είναι ο αγαπημένος σας ήρωας; Γιατί;

Πάλι θα σας εκπλήξω διότι ο αγαπημένος μου παιδικός ήρωας δεν ήταν άνθρωπος αλλά τέρας. Το σπίτι στο οποίο έζησα τα πρώτα 13 χρόνια της ζωής μου είχε στο ισόγειο ένα κινηματογράφο. Κάθε Κυριακή έπαιζε μία ταινία καράτε και μία ταινία Godzilla. Όπως ήταν φυσικό επειδή πήγαινα κάθε Κυριακή αγαπημένος μου ήρωας είναι ακόμα ο Godzilla, αφού συνεχίζω να βλέπω ταινίες του.

 

• Είστε ένας από τους κορυφαίους παίκτες του Hero Zero. Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας σας;

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Δεν υπάρχει μυστικό επιτυχίας. Η επιμονή και η υπομονή κυρίως είναι αυτή που με έφερε σε αυτές τις θέσεις.

 

• Ποιες είναι οι συμβουλές σας για τους αρχάριους;

Οι συμβουλές μου για τους αρχάριους παίκτες είναι να κάνουν υπομονή δεν μπορούν να γίνουν οι καλύτεροι από την μία ημέρα στην άλλη. Πρέπει να θυμούνται ότι παίζουν ένα παιχνίδι που παίζουν κι άλλα άτομα. Να προσπαθούν όσο μπορούν να παίζουν καλύτερα. Να βάζουν μικρούς και σύντομους στόχους έτσι ώστε να τους φτάνουν εύκολα και γρήγορα για να μην απογοητεύονται. Αφού τους φτάσουν να τους ανανεώνουν για κάτι μεγαλύτερο, καλύτερο αλλά όχι δύσκολο. Μόνο έτσι θα φτάσουν ψηλά και θα αντέξουν στον χρόνο.

 

• Περιγράψτε το HZ με 3 λέξεις.

Διασκεδαστικό, παρεϊστικο, πορωτικό

 

• Υπάρχει κάποιος παίκτης που τον έχετε ως παράδειγμα προς μίμηση, που τον θαυμάζετε; Και αν ναι, ποιός είναι αυτός και γιατί;

Ο παίκτης που έχω ως πρότυπο και σέβομαι είναι ο Tragic. Όταν ξεκινάς ένα παιχνίδι και υπάρχει σε αυτό κατάταξη είτε το θέλεις είτε όχι κοιτάς ποιος είναι στην πρώτη θέση και δυστυχώς η ευτυχώς αυτό είναι κάτι που διέπει την ανθρώπινη φύση θέλεις να τον μοιάζεις.

 

• Ονοματίστε έως και τρεις παίκτες δίπλα από τις ακόλουθες περιγραφές:

α) Καλύτερους παίκτες (βασιζόμενος αποκλειστικά στην ικανότητά τους ως παίκτες, όχι στην προσωπικότητά τους κλπ.) :

Η Έμυ. Γνωρίζει άριστα και τέλεια τους κανόνες του παιχνιδιού και ο μόνος λόγος που δεν είναι στην κορυφή είναι γιατί άργησε να ξεκινήσει το παιχνίδι.

Το αφεντικό της ομάδας μου ο armandos4 που έχει ολύμπια ψυχραιμία και ήταν καταλυτικός σε έντονες και κρίσιμες στιγμές στο παρελθόν όταν ακόμα οργανώνονταν και αναπτύσσονταν η ομάδα.

Ειδική μνεία θέλω να κάνω στο spazomoutro που είναι στην ομάδα πριν από εμένα και ενώ εδώ και 18 μήνες δεν έχει βγάλει κουβέντα παίζει άψογα το παιχνίδι και στους marios2, xampos1, rival και stelios1999 που είναι η ψυχή της ομάδας.

Λυπάμαι που δεν αναφέρω παίκτες εκτός ομάδας αλλά δεν τους γνωρίζω από κοντά.

β) Οι αντίπαλοι που σέβεστε περισσότερο:

Ο Captainpat. Ήταν κάποτε στην ομάδα μου για αρκετό χρονικό διάστημα.

γ) αγαπημένα μέλη του φόρουμ (εάν χρησιμοποιείτε το φόρουμ):

Δυστυχώς ίσως λόγω άγνοιας μου ή ίσως κάποιων προβλημάτων αν και θα ήθελα δεν έχω ασχοληθεί με το φόρουμ.

 

• Είχατε κάποιο περίεργο συμβάν που σχετίζεται με το παιχνίδι που θα θέλατε να μας πείτε;

Αυτή την περίοδο που δίνω την συνέντευξη έχει μία εβδομάδα να βγάλει καλύτερους παίκτες σε εμπειρία και τιμή ίσως λόγω κάποιου bug και ακόμα μία φορά παλαιότερα που είχε μηδενίσει την αμοιβή για τις συνεχόμενες ημέρες συμμετοχής στο παιχνίδι.

 

• Ποιο είναι το πιο παράξενο, αστείο, ή κατά τη γνώμη σας το καλύτερο όνομα που έχετε ονομάσει ένα κατοικίδιο (και γιατί ;):

Καθόλου παράξενο κι αστείο αλλά κάτι συνηθισμένο και βγαλμένο από την Ιστορία. Ονόμασα τον σκύλο που έχουμε στην δουλειά Άργο εμπνευσμένος από το όνομα του σκύλου του Οδυσσέα από την Οδύσσεια.

 

• Ποιος είναι ο αγαπημένος σας βοηθός;

Ο Άργος που με συντρόφευε 17 μήνες.

 

• Ποια είναι η αγαπημένη ικανότητα/δεξιότητα του βοηθού σας;

Το μυαλό. :P

 

• Ποιο είναι το αγαπημένο σας αντικείμενο;

Δεν έχω αγαπημένο αντικείμενο γιατί αυτά αλλάζουν τακτικά. Θα έλεγα όμως ότι το σετ που αγόρασα (Men in Black) επειδή το φοράω πολύ καιρό, το συνήθισα.

 

• Θα θέλατε να στείλετε ένα μήνυμα στην Κοινότητα του Hero Zero;

Αγαπητοί φίλες και φίλοι,

Μέσα στα χρόνια που πέρασαν δουλέψαμε σκληρά για να βάλουμε τα

θεμέλια του παιχνιδιού. ΄Εχουµε βέβαια ακόµα µακρύ δρόµο µπροστά µας. Η συνεχής βελτίωση των λειτουργιών του παιχνιδιού θα αποτελέσει ορόσηµο για τα χρόνια που έρχονται έτσι ούτως ώστε σε λίγα χρόνια να γίνουμε, όσοι αντέξουμε ενεργοί μύθοι του παιχνιδιού.

 

Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο που μας αφιερώσατε,
Με εκτίμηση,
RIVAL


  • Αυτό αρέσει στον/η Lefteris, philip21, Sh3p47 και σε 19 άλλους

#2 SakisPlaysPro

SakisPlaysPro

    Μαθητής Σχολής Ηρώων

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 296 μηνύματα
  • Τοποθεσίαοπου θελω
  • Κόσμος:GR6
  • Ήρωας:SakisTroller
Φήμη: 149

Δημοσιεύτηκε 06 Φεβρουάριος 2015 - 09:29:28

μπραβο πολυ οραια συνεντευξη



#3 elisliz777

elisliz777

    Ονειροπόλος

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 69 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΘεσσαλονίκη
  • Ομάδα:The Masters of Galaxy
  • Κόσμος:GR3
  • Ήρωας:elisliz777
Φήμη: 121

Δημοσιεύτηκε 06 Φεβρουάριος 2015 - 11:12:29

Πραγματικά μιά από τις καλύτερες συνεντεύξεις.Σοβαρή,"αστεία" ;),όμορφη σε ποιότητα του λόγου και σε περιγραφή.Πραγματικά αυτή η συνέντευξη άγγιξε την καρδιά μου! Πολλά μπράβο στον Πέτρο και στον Rival! Επίσης είμαι και εγώ από Θεσσαλονίκη! :D :P
  • Αυτό αρέσει στον/η kellipop

Να είσαι ο εαυτός σου! Μην γίνεσαι αντίγραφο! Εσύ γεννήθηκες πρωτότυπο!  :wub: ;)


#4 dina

dina

    Μικρός Πικάσο

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 1.098 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΠελοπόννησος, Ελλάδα
Φήμη: 1.928

Δημοσιεύτηκε 06 Φεβρουάριος 2015 - 12:23:16

Καταπληκτική η συνέντευξη,πολλά μπράβο στον δημοσιογράφο μας τον άπαιχτο Rival και στον Πέτρο(bbc). ;) 


Χρήσιμοι σύνδεσμοι/Useful links

 

 

 

Υποστήριξη

Φόρουμ

Όροι χρήσης παιχνιδιού


#5 katouniotis

katouniotis

    Μαθητής Σχολής Ηρώων

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 263 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΕλλάδα
  • Κόσμος:GR22
  • Ήρωας:Katouniotis



Φήμη: 164

Δημοσιεύτηκε 06 Φεβρουάριος 2015 - 12:26:07

τελεια συντεντευξη


Katouniotis gr22      

 

 


#6 Dr Something- Idol

Dr Something- Idol

    Θαυμαστής

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 126 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΝησί Yoyo
  • Ομάδα:AEK
  • Κόσμος:GR3
  • Ήρωας:Dimitris411
Φήμη: 148

Δημοσιεύτηκε 06 Φεβρουάριος 2015 - 12:32:36

Μια χαρά :) Μπράβο :)


:wub: MONO AEK :wub:


#7 parkouristas8

parkouristas8

    Απόφοιτος Σχολής Ηρώων

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 387 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαThessaloniki, Greece
  • Ομάδα:Sky is the Limit
  • Κόσμος:GR10
  • Ήρωας:parkouristas8
Φήμη: 362

Δημοσιεύτηκε 06 Φεβρουάριος 2015 - 12:35:26

Kαι εγώ από Θεσσαλονίκη είμαι.


Gr10 ------> Sky is the Limit

 

 

 


#8 emy

emy

    Μηδενικό

  • Members
  • Κουκκίδα
  • 2 μηνύματα
  • Ομάδα:ΤΑΓΜΑ Τ ΦΟΙΝΙΚΑ
  • Κόσμος:GR5
  • Ήρωας:Λίλιθ
Φήμη: 6

Δημοσιεύτηκε 06 Φεβρουάριος 2015 - 13:42:44

Ωραία συνέντευξη Πέτρο! Δεν θα περιμέναμε άλλωστε κάτι λιγότερο από σένα!

Σ' ευχαριστώ και για τα καλά σου λόγια! 

Υπάρχουν βέβαια κι άλλοι που έχουν καεί πολύ περισσότερο από μένα μες το ΗΖ και τα ξέρουν ακόμα καλύτερα τα τεκταινόμενα!!  :D

;)


  • Αυτό αρέσει στον/η philip21, zoupaman, Rival και σε 3 άλλους

#9 philip21

philip21

    Χάλκινος Ήρωας

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 501 μηνύματα
  • Τοποθεσίαeverywhere
  • Ομάδα:Tirosalata
  • Κόσμος:GR2
  • Ήρωας:philip21
Φήμη: 448

Δημοσιεύτηκε 06 Φεβρουάριος 2015 - 14:11:34

Μπράβο στον Πέτρο.Πολύ καλό άτομο,ωραία συνέντευξη(από τις καλύτερες).Αν και τον ξέρω από άλλο παιχνίδι όπου και εκεί είχε την ομάδα με δικιά του επέκταση συνεχώς πρώτη παρά τις δυσκολίες που προέκυπταν με το καιρό...


Τι ομαδα εισαι;

 

 


#10 reymysterio22222

reymysterio22222

    Απόφοιτος Σχολής Ηρώων

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 327 μηνύματα
  • Κόσμος:GR5
Φήμη: 180

Δημοσιεύτηκε 06 Φεβρουάριος 2015 - 17:17:20

Καταπληκτική συνέντευξη!Μπράβο στον Rival και στον Πέτρο για αυτήν την συνέντευξη. 



#11 Kazanokefalos

Kazanokefalos

    Ονειροπόλος

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 99 μηνύματα
  • Κόσμος:GR4
  • Ήρωας:Kazanokefalos
Φήμη: 179

Δημοσιεύτηκε 06 Φεβρουάριος 2015 - 19:36:52

Ευχαριστούμε φίλε μου Πέτρο , τα καλύτερα για σένα!

Σωραίος rival :'D


                                                                                                                        Strive

                                                                                                                  for progress,

                                                                                                                not perfection.


#12 kellipop

kellipop

    Ασημένιος Ήρωας

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 800 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΠίτι μουυ
  • Ομάδα:-
  • Κόσμος:GR4
  • Ήρωας:kelollipop
Φήμη: 1.382

Δημοσιεύτηκε 07 Φεβρουάριος 2015 - 08:18:26

Μακράν μια απ' της καλύτερες συνεντεύξεις ! Σοβαρή, αστεία όπου έπρεπε απλά υπέροχη ! Είμαι πραγματικά έκπληκτη με τα πράγματα που έχει κανει αυτός ο άνθρωπος ! Καλή σου συνέχεια bbc, εύχομαι να σε δούμε κορυφή !
  • Αυτό αρέσει στον/η Tzin

"Do More Of What Makes You Happy !"


#13 kledian1

kledian1

    Παρατηρητής

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 46 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαGreece
  • Ομάδα:MASTER OF DISARTER
  • Κόσμος:GR9
  • Ήρωας:Kledian1
Φήμη: 6

Δημοσιεύτηκε 07 Φεβρουάριος 2015 - 11:20:18

Καταπληκτηκη συνεντευξη.Ειναι ολα οσα ειχα σκεφτη αλλα δεν μπορουσα να τα εκφρασω.


Καποιους ανθρωπους οταν νευριαζουν,εχουν νευρα

Αλλους να σπανε Ρεκορ...


#14 Φάντασμα

Φάντασμα

    Παρατηρητής

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 43 μηνύματα
  • Κόσμος:GR4
Φήμη: 46

Δημοσιεύτηκε 07 Φεβρουάριος 2015 - 11:21:16

Πολύ ωραίος τύπος για συνέντευξη... πολύ ενδιαφέρον άτομο... Από αυτούς που  θέλεις να έχεις συμπαίκτες στην ομάδα σου...

Άλλα παρόλα αυτά είναι ο δεύτερος παίκτης του gr1 που παίρνετε συνέντευξη... και παικτικά είναι και αυτός μέτριος... 18 μήνες είναι πάρα πολλοί για να μην έχεις μπει ποτέ σου τριάδα σε κάποιο τουρ... Και δεν είναι μόνο θέμα τροπαίων....


  • Αυτό αρέσει στον/η philip21, aris2, DeathCab και σε 6 άλλους

#15 SakisPlaysPro

SakisPlaysPro

    Μαθητής Σχολής Ηρώων

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 296 μηνύματα
  • Τοποθεσίαοπου θελω
  • Κόσμος:GR6
  • Ήρωας:SakisTroller
Φήμη: 149

Δημοσιεύτηκε 07 Φεβρουάριος 2015 - 14:42:34

ε μπορει να μην ειχε την ορεξη ή να μην καθετε πανω απο 3 ωρες πανο απο ενα κουτι για να παρει μια καλη θεση


  • Αυτό αρέσει σε kristin1 και kellipop

#16 BADKILLER02

BADKILLER02

    Ονειροπόλος

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 53 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΘεσσαλονίκη
  • Ομάδα:The Heroes of storm
  • Κόσμος:GR11
  • Ήρωας:BADKILLER02
Φήμη: 24

Δημοσιεύτηκε 15 Φεβρουάριος 2015 - 21:39:27

Καλησπέρα κι από ΄μένα πολύ ωραία συνέντευξη! Επίσης κι εγώ από Θεσσαλονιίκη είμαι!



#17 ΟPpro10

ΟPpro10

    Ονειροπόλος

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 98 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΧαβάη (Με 1 ρόδα ήρθα)
  • Κόσμος:GR7
Φήμη: 367

Δημοσιεύτηκε 16 Φεβρουάριος 2015 - 20:15:49

Πετυχημένη η συνέντευξη, ήταν απλή,λιτή,κατανοητή με χιούμοριστικά στοιχεία,αλλά με σοβαρότητα και ειλικρίνεια όποτε χρειαζόταν. Η συνέντευξη είχε ζωντάνια, παραστατικότητα και θεατρικότητα, δεν κουράζει τον αναγνώστη με ασήμαντες πληροφορίες και φλυαρία παρά μόνον τονώνει το ενδιαφέρον και διατηρεί την αγωνία του.
Ο Πέτρος φαίνεται ενδιαφέρον άτομο γνωρίζει καλά το παιχνίδι και όσον αφορά την προσωπική του ζωή μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ο θαυμασμός και η αγάπη που τρέφει για το άγνωστο και το απρόσμενο που υπάρχει σε διαφορετικές περιοχές.Γενικά ο Πέτρος είναι ελκυστικός άνθρωπος, ο οποιοσδήποτε θα ήθελε να τον έχει στην ομάδα του.

Rival, τι να πω;
Πάλι ζωγράφισες,τέλεια η συνέντευξη!

  • Αυτό αρέσει σε Rival, Sh3p47 και kristin1

Spoiler

#18 i dont know

i dont know

    Παρατηρητής

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 30 μηνύματα
  • Ομάδα:The Killers
  • Κόσμος:GR3
  • Ήρωας:polimagkas
Φήμη: 6

Δημοσιεύτηκε 18 Μάρτιος 2015 - 15:13:14

Και ο tragic ομως ειναι καλος δεν πρεπει να τον βγαλουν συνεντευξη????  ;)   ;)



#19 NoMiZwPwSEiDaEnaGaTouLl

NoMiZwPwSEiDaEnaGaTouLl

    Θαυμαστής

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 109 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΒολος
  • Ομάδα:Seven Nation Army
  • Κόσμος:GR5
  • Ήρωας:NoMiZwPwSEiDaEnaGaTouLi
Φήμη: 58

Δημοσιεύτηκε 10 Ιούνιος 2015 - 18:45:22

Ωραια συνεντευξη..

Καλοδουλεμενη και κατανοητη ;)


  • Αυτό αρέσει στον/η Mastigo

Και αν λειπει το αλλο σου μισο..

Μισος μενεις και εσυ ;)

 

Seven ONCE

Seven 4EVER


#20 pablo

pablo

    Ονειροπόλος

  • Banned
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 70 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΕλλαδα
  • Ομάδα:Straw Hat Pirates
  • Κόσμος:GR11
  • Ήρωας:pablo
Φήμη: 335

Δημοσιεύτηκε 17 Ιανουάριος 2016 - 11:34:34

τελεια συντεντευξη






0 χρήστες διαβάζουν αυτό το θέμα

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες