Σήμερα πήγα σχολείο και ο καθηγητής μου έβαλε απουσία και μετά πήγα στο σπίτι και άνοιξα το ψυγείο και πήρα να φάω λίγο τυρί με ψωμί μετά από λίγο πήγα να κάνω μπάνιο όμως το νερό ήταν κρύο γι'αυτό έφυγα και πήγα μια βόλτα στο πάρκο με το ποδήλατο και συνάντησα τον καθηγητή που μου είχε βάλει την απουσία και μου είπε ότι θα με δείρει αν με ξαναδεί έξω ενώ είχαμε ... Αργότερα είδα την φίλη μου και πήγαμε για καφέ όμως ξαφνικά σηκώθηκε και έφυγε επειδή ...Ηταν πρώην μου, αλλά μετά πήγα σπίτι και ξανάνοιξα το ψυγείο, και είδα...

Είναι μεγάαααλη ιστορία !
Δημοσιεύτηκε 15 Μάιος 2015 - 10:23:23
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Σημειώσεις Ενημερώσεων / F.A.Q. Παιχνιδιού / Υποστήριξη / Κανόνες / Ομάδα Συντονισμού
Δημοσιεύτηκε 15 Μάιος 2015 - 10:25:04
Σήμερα πήγα σχολείο και ο καθηγητής μου έβαλε απουσία και μετά πήγα στο σπίτι και άνοιξα το ψυγείο και πήρα να φάω λίγο τυρί με ψωμί μετά από λίγο πήγα να κάνω μπάνιο όμως το νερό ήταν κρύο γι'αυτό έφυγα και πήγα μια βόλτα στο πάρκο με το ποδήλατο και συνάντησα τον καθηγητή που μου είχε βάλει την απουσία και μου είπε ότι θα με δείρει αν με ξαναδεί έξω ενώ είχαμε ... Αργότερα είδα την φίλη μου και πήγαμε για καφέ όμως ξαφνικά σηκώθηκε και έφυγε επειδή ...Ηταν πρώην μου, αλλά μετά πήγα σπίτι και ξανάνοιξα το ψυγείο, και είδα.. ενα καρπουζι με σχημα τριγωνικο
GHPEDO STH NEA FILADELFEIA
Δημοσιεύτηκε 15 Μάιος 2015 - 10:34:41
Σήμερα πήγα σχολείο και ο καθηγητής μου έβαλε απουσία και μετά πήγα στο σπίτι και άνοιξα το ψυγείο και πήρα να φάω λίγο τυρί με ψωμί μετά από λίγο πήγα να κάνω μπάνιο όμως το νερό ήταν κρύο γι'αυτό έφυγα και πήγα μια βόλτα στο πάρκο με το ποδήλατο και συνάντησα τον καθηγητή που μου είχε βάλει την απουσία και μου είπε ότι θα με δείρει αν με ξαναδεί έξω ενώ είχαμε ... Αργότερα είδα την φίλη μου και πήγαμε για καφέ όμως ξαφνικά σηκώθηκε και έφυγε επειδή ...Ήταν πρώην μου, αλλά μετά πήγα σπίτι και ξανάνοιξα το ψυγείο, και είδα.. ένα καρπούζι με σχήμα τριγωνικό το πήρα και..
Δημοσιεύτηκε 15 Μάιος 2015 - 11:25:16
GR6---->KILLERS<3
GR1---->F.O.T.D<3
Gr13--->KILL EM ALL<3
Δημοσιεύτηκε 15 Μάιος 2015 - 11:28:45
Σήμερα πήγα σχολείο και ο καθηγητής μου έβαλε απουσία και μετά πήγα στο σπίτι και άνοιξα το ψυγείο και πήρα να φάω λίγο τυρί με ψωμί μετά από λίγο πήγα να κάνω μπάνιο όμως το νερό ήταν κρύο γι'αυτό έφυγα και πήγα μια βόλτα στο πάρκο με το ποδήλατο και συνάντησα τον καθηγητή που μου είχε βάλει την απουσία και μου είπε ότι θα με δείρει αν με ξαναδεί έξω ενώ είχαμε ... Αργότερα είδα την φίλη μου και πήγαμε για καφέ όμως ξαφνικά σηκώθηκε και έφυγε επειδή ...Ήταν πρώην μου, αλλά μετά πήγα σπίτι και ξανάνοιξα το ψυγείο, και είδα.. ένα καρπούζι με σχήμα τριγωνικό το πήρα και το έκοψα , μετά όμως συνέβη κάτι πολύ περίεργο
Γεια
Δημοσιεύτηκε 15 Μάιος 2015 - 11:37:47
GR6---->KILLERS<3
GR1---->F.O.T.D<3
Gr13--->KILL EM ALL<3
Δημοσιεύτηκε 15 Μάιος 2015 - 11:49:03
Σήμερα πήγα σχολείο και ο καθηγητής μου έβαλε απουσία και μετά πήγα στο σπίτι και άνοιξα το ψυγείο και πήρα να φάω λίγο τυρί με ψωμί μετά από λίγο πήγα να κάνω μπάνιο όμως το νερό ήταν κρύο γι'αυτό έφυγα και πήγα μια βόλτα στο πάρκο με το ποδήλατο και συνάντησα τον καθηγητή που μου είχε βάλει την απουσία και μου είπε ότι θα με δείρει αν με ξαναδεί έξω ενώ είχαμε ... Αργότερα είδα την φίλη μου και πήγαμε για καφέ όμως ξαφνικά σηκώθηκε και έφυγε επειδή ...Ήταν πρώην μου, αλλά μετά πήγα σπίτι και ξανάνοιξα το ψυγείο, και είδα.. ένα καρπούζι με σχήμα τριγωνικό το πήρα και το έκοψα , μετά όμως συνέβη κάτι πολύ περίεργο,το καρπούζι ηταν πορτοκαλί μέσα..και είχε ένα χαρτί που έγραφε...
Δημοσιεύτηκε 15 Μάιος 2015 - 12:17:48
Σήμερα πήγα σχολείο και ο καθηγητής μου έβαλε απουσία και μετά πήγα στο σπίτι και άνοιξα το ψυγείο και πήρα να φάω λίγο τυρί με ψωμί μετά από λίγο πήγα να κάνω μπάνιο όμως το νερό ήταν κρύο γι'αυτό έφυγα και πήγα μια βόλτα στο πάρκο με το ποδήλατο και συνάντησα τον καθηγητή που μου είχε βάλει την απουσία και μου είπε ότι θα με δείρει αν με ξαναδεί έξω ενώ είχαμε ... Αργότερα είδα την φίλη μου και πήγαμε για καφέ όμως ξαφνικά σηκώθηκε και έφυγε επειδή ...Ήταν πρώην μου, αλλά μετά πήγα σπίτι και ξανάνοιξα το ψυγείο, και είδα.. ένα καρπούζι με σχήμα τριγωνικό το πήρα και το έκοψα , μετά όμως συνέβη κάτι πολύ περίεργο,το καρπούζι ηταν πορτοκαλί μέσα..και είχε ένα χαρτί που έγραφε...κωστακη πρεπει να διαβασεις πριν φας το καρπουζι ...αλλιως ...
Τα οραιότερα πράγματα στη ζωή δεν είναι πράγματα!
Δημοσιεύτηκε 15 Μάιος 2015 - 12:19:07
Δημοσιεύτηκε 15 Μάιος 2015 - 13:12:35
Σήμερα πήγα σχολείο και ο καθηγητής μου έβαλε απουσία και μετά πήγα στο σπίτι και άνοιξα το ψυγείο και πήρα να φάω λίγο τυρί με ψωμί μετά από λίγο πήγα να κάνω μπάνιο όμως το νερό ήταν κρύο γι'αυτό έφυγα και πήγα μια βόλτα στο πάρκο με το ποδήλατο και συνάντησα τον καθηγητή που μου είχε βάλει την απουσία και μου είπε ότι θα με δείρει αν με ξαναδεί έξω ενώ είχαμε ... Αργότερα είδα την φίλη μου και πήγαμε για καφέ όμως ξαφνικά σηκώθηκε και έφυγε επειδή ...Ήταν πρώην μου, αλλά μετά πήγα σπίτι και ξανάνοιξα το ψυγείο, και είδα.. ένα καρπούζι με σχήμα τριγωνικό το πήρα και το έκοψα , μετά όμως συνέβη κάτι πολύ περίεργο,το καρπούζι ηταν πορτοκαλί μέσα..και είχε ένα χαρτί που έγραφε...κωστακη πρεπει να διαβασεις πριν φας το καρπουζι ...αλλιως ... θα πάθεις κάτι πολύ κακό και θα ...φας μπαν στο Hero Zero...
Δημοσιεύτηκε 15 Μάιος 2015 - 14:17:17
Σήμερα πήγα σχολείο και ο καθηγητής μου έβαλε απουσία και μετά πήγα στο σπίτι και άνοιξα το ψυγείο και πήρα να φάω λίγο τυρί με ψωμί μετά από λίγο πήγα να κάνω μπάνιο όμως το νερό ήταν κρύο γι'αυτό έφυγα και πήγα μια βόλτα στο πάρκο με το ποδήλατο και συνάντησα τον καθηγητή που μου είχε βάλει την απουσία και μου είπε ότι θα με δείρει αν με ξαναδεί έξω ενώ είχαμε ... Αργότερα είδα την φίλη μου και πήγαμε για καφέ όμως ξαφνικά σηκώθηκε και έφυγε επειδή ...Ήταν πρώην μου, αλλά μετά πήγα σπίτι και ξανάνοιξα το ψυγείο, και είδα.. ένα καρπούζι με σχήμα τριγωνικό το πήρα και το έκοψα , μετά όμως συνέβη κάτι πολύ περίεργο,το καρπούζι ηταν πορτοκαλί μέσα..και είχε ένα χαρτί που έγραφε...κωστακη πρεπει να διαβασεις πριν φας το καρπουζι ...αλλιως ... θα πάθεις κάτι πολύ κακό και θα ...φας μπαν στο Hero Zero και στο φόρουμ όμως αν δεν το φας...
Γεια
Δημοσιεύτηκε 15 Μάιος 2015 - 18:09:18
Δημοσιεύτηκε 15 Μάιος 2015 - 18:25:42
Σήμερα πήγα σχολείο και ο καθηγητής μου έβαλε απουσία και μετά πήγα στο σπίτι και άνοιξα το ψυγείο και πήρα να φάω λίγο τυρί με ψωμί μετά από λίγο πήγα να κάνω μπάνιο όμως το νερό ήταν κρύο γι'αυτό έφυγα και πήγα μια βόλτα στο πάρκο με το ποδήλατο και συνάντησα τον καθηγητή που μου είχε βάλει την απουσία και μου είπε ότι θα με δείρει αν με ξαναδεί έξω ενώ είχαμε ... Αργότερα είδα την φίλη μου και πήγαμε για καφέ όμως ξαφνικά σηκώθηκε και έφυγε επειδή ...Ήταν πρώην μου, αλλά μετά πήγα σπίτι και ξανά άνοιξα το ψυγείο, και είδα.. ένα καρπούζι με σχήμα τριγωνικό το πήρα και το έκοψα , μετά όμως συνέβη κάτι πολύ περίεργο,το καρπούζι ήταν πορτοκαλί μέσα..και είχε ένα χαρτί που έγραφε...Κωστάκη πρέπει να διαβάσεις πριν φας το καρπούζι ...αλλιώς ... θα πάθεις κάτι πολύ κακό και θα ...φας μπαν στο Hero Zero και στο φόρουμ όμως αν δεν το φας... θα φτάσεις ως το 500 επίπεδο και...
Δημοσιεύτηκε 15 Μάιος 2015 - 19:17:34
Σήμερα πήγα σχολείο και ο καθηγητής μου έβαλε απουσία και μετά πήγα στο σπίτι και άνοιξα το ψυγείο και πήρα να φάω λίγο τυρί με ψωμί μετά από λίγο πήγα να κάνω μπάνιο όμως το νερό ήταν κρύο γι'αυτό έφυγα και πήγα μια βόλτα στο πάρκο με το ποδήλατο και συνάντησα τον καθηγητή που μου είχε βάλει την απουσία και μου είπε ότι θα με δείρει αν με ξαναδεί έξω ενώ είχαμε ... Αργότερα είδα την φίλη μου και πήγαμε για καφέ όμως ξαφνικά σηκώθηκε και έφυγε επειδή ...Ήταν πρώην μου, αλλά μετά πήγα σπίτι και ξανά άνοιξα το ψυγείο, και είδα.. ένα καρπούζι με σχήμα τριγωνικό το πήρα και το έκοψα , μετά όμως συνέβη κάτι πολύ περίεργο,το καρπούζι ήταν πορτοκαλί μέσα..και είχε ένα χαρτί που έγραφε...Κωστάκη πρέπει να διαβάσεις πριν φας το καρπούζι ...αλλιώς ... θα πάθεις κάτι πολύ κακό και θα ...φας μπαν στο Hero Zero και στο φόρουμ όμως αν δεν το φας... θα φτάσεις ως το 500 επίπεδο και θα γίνεις αυτόματα Moderator στο φόρουμ . Μετά είπα
Γεια
Δημοσιεύτηκε 15 Μάιος 2015 - 19:19:54
Σήμερα πήγα σχολείο και ο καθηγητής μου έβαλε απουσία και μετά πήγα στο σπίτι και άνοιξα το ψυγείο και πήρα να φάω λίγο τυρί με ψωμί μετά από λίγο πήγα να κάνω μπάνιο όμως το νερό ήταν κρύο γι'αυτό έφυγα και πήγα μια βόλτα στο πάρκο με το ποδήλατο και συνάντησα τον καθηγητή που μου είχε βάλει την απουσία και μου είπε ότι θα με δείρει αν με ξαναδεί έξω ενώ είχαμε ... Αργότερα είδα την φίλη μου και πήγαμε για καφέ όμως ξαφνικά σηκώθηκε και έφυγε επειδή ...Ήταν πρώην μου, αλλά μετά πήγα σπίτι και ξανά άνοιξα το ψυγείο, και είδα.. ένα καρπούζι με σχήμα τριγωνικό το πήρα και το έκοψα , μετά όμως συνέβη κάτι πολύ περίεργο,το καρπούζι ήταν πορτοκαλί μέσα..και είχε ένα χαρτί που έγραφε...Κωστάκη πρέπει να διαβάσεις πριν φας το καρπούζι ...αλλιώς ... θα πάθεις κάτι πολύ κακό και θα ...φας μπαν στο Hero Zero και στο φόρουμ όμως αν δεν το φας... θα φτάσεις ως το 500 επίπεδο και θα γίνεις αυτόματα Moderator στο φόρουμ . Μετά είπα O.M.G και λιποθύμησα, όμως
Gr10 ------> Sky is the Limit
Δημοσιεύτηκε 16 Μάιος 2015 - 08:13:17
Γεια
Δημοσιεύτηκε 16 Μάιος 2015 - 10:54:00
Σήμερα πήγα σχολείο και ο καθηγητής μου έβαλε απουσία και μετά πήγα στο σπίτι και άνοιξα το ψυγείο και πήρα να φάω λίγο τυρί με ψωμί μετά από λίγο πήγα να κάνω μπάνιο όμως το νερό ήταν κρύο γι'αυτό έφυγα και πήγα μια βόλτα στο πάρκο με το ποδήλατο και συνάντησα τον καθηγητή που μου είχε βάλει την απουσία και μου είπε ότι θα με δείρει αν με ξαναδεί έξω ενώ είχαμε ... Αργότερα είδα την φίλη μου και πήγαμε για καφέ όμως ξαφνικά σηκώθηκε και έφυγε επειδή ...Ήταν πρώην μου, αλλά μετά πήγα σπίτι και ξανά άνοιξα το ψυγείο, και είδα.. ένα καρπούζι με σχήμα τριγωνικό το πήρα και το έκοψα , μετά όμως συνέβη κάτι πολύ περίεργο,το καρπούζι ήταν πορτοκαλί μέσα..και είχε ένα χαρτί που έγραφε...Κωστάκη πρέπει να διαβάσεις πριν φας το καρπούζι ...αλλιώς ... θα πάθεις κάτι πολύ κακό και θα ...φας μπαν στο Hero Zero και στο φόρουμ όμως αν δεν το φας... θα φτάσεις ως το 500 επίπεδο και θα γίνεις αυτόματα Moderator στο φόρουμ . Μετά είπα O.M.G και λιποθύμησα, όμως με σήκωσε ξανά η μαμά μου και με ρώτησε σοκαρισμένη "Μα καλά, γιατί δεν φοράς ζακέτα ;!;!;!"
Δημοσιεύτηκε 16 Μάιος 2015 - 11:17:11
"Do More Of What Makes You Happy !"
Δημοσιεύτηκε 16 Μάιος 2015 - 11:55:01
Γεια
Δημοσιεύτηκε 16 Μάιος 2015 - 12:07:16
"Do More Of What Makes You Happy !"
Επίσης έχει ετικέτα με μία ή παραπάνω από αυτές τις λέξεις κλειδιά: Συνέχεια, Παιχνίδι, Ιστορία
Η Καθημερινότητα των Ηρώων →
Τέχνη, Φαντασία & Χιούμορ →
Η θυσίαΞεκίνησε από τον/την Hurric4ne VII , 14 Απρ 2020 ![]() |
|
![]()
|
||
Η Καθημερινότητα των Ηρώων →
Εκτός θέματος →
''Στον διακομιστή που παίζω''Ξεκίνησε από τον/την arxontas123 , 12 Ιούλ 2018 ![]() |
|
|
||
Hero Zero - Το δικό σας παιχνίδι →
Hero Zero Γενικά →
Τρόπος παιχνιδιού.Ξεκίνησε από τον/την goof123 , 06 Απρ 2018 ![]() |
|
![]()
|
||
![]() |
Hero Zero - Το δικό σας παιχνίδι →