Μεταπήδηση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

Καταγγελία Διαχείρισης για ασέβια


  • Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
61 απαντήσεις σε αυτό το θέμα

#61 SUPERMANTOLINOMAN

SUPERMANTOLINOMAN

    Παρατηρητής

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 33 μηνύματα
  • Ομάδα:YAKUZA
  • Κόσμος:GR10
  • Ήρωας:SUPERMANTOLINOMAN
Φήμη: 133

Δημοσιεύτηκε 08 Ιούνιος 2016 - 16:04:13

Το Θεμα που ξεθαψατε είναι ανοιγμενο από το 2015 όμως θεωρω ότι θα πρεπει να γινει ένα ανεξαρτητο forum μεταξυ χρηστων το οποιο νομιζω λιγο πολύ τα μεσα κοινωνικης δικτυωσης μπορουν ευκολα να το κανουν ταχύτατα γνωστο ώστε να υπαρχει η δυνατοτητα ελευροτυπιας - ελευθεριας λογου για όλα τα θεματα και φυσικα μπορουν να γινουν αναφορες με ονόματα και στοιχεια για α υπαρχει καθαρη κριση από τους χρηστες του παιχνιδιού .

Όμως να πω στο σημειο αυτό πως η νεα ομαδα υποστήριξης εχει δειξει μεγαλυτερη ελαστικοτητα στο forum από πιο παλια , μιας και οι ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ PLAYATA ΟΧΙ TΗΣ ODI Και από την Στιγμη που εχεις δεχτει να εισαι moderator η ακομα και διαχειρηστης στο forum

EIΣΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ , ειτε σαρεσει ειτε όχι.

Και φυσικα μην ξεχναμε ότι εχει φυγει κοσμος και κοσμάκης από την ομαδα υποστήριξης λογω ότι δεν ΥΠΗΡΧΕ ελευθερια κρισης και λογου  , το να γραψω τωρα εγω για ένα θεμα στο φορουμ της playata ότι δεν μου λυθυκε και εδωσες μπαν ο άλλος ηταν παράνομος...

α ) Δεν θα σου λυθει το πρόβλημα .

β ) Δεν θα ιδρωσει κανενος το αυτι αφου είναι στα πλαισια της δουλειας τους.

γ ) Τους φερνεις σε δυσκολη θεση , οποτε ισως φας μπαν.

 

Οποτε αν θες να πει κατι , υπαρχει το τικετ I want to criticize something , I have a complain about the support στο οποιο Η λυνεται σε προσωπικη επαφη με την υποστηριξη η παει σε ανεξαρτητο support για την επιληση του ( εκτος ελλαδας )

Το φορουμ μακαρι να ηταν πιο ελευθερο θα το ηθελαν πολλοι ακομα και από την υποστηριξη θα το ηθελαν και αφου είναι ελαστικότεροι σημενει ότι ναι θα το ηθελαν και αυτοι.

 

ας παρουμε μερικα παραδειγματα...

 

ενας παικτης με βριζει...στελνω μηνυμα στην υποστηριξη να τον επιπληξει...

ενας παικτης εχει διπλο ηρωα...στελνω μηνυμα στην υποστηριξη να τον επιπληξει...

μου κολλαει το κινητο...στελνω μηνυμα στην υποστηριξη να το διορθωσει..

δεν μπορω να μπω στο παιχνιδι...στελνω μηνυμα στην υποστηριξη να το διορθωσει...

κτλ...κτλ...κτλ...

μπορω να γραφω δεκαδες θεματα για τα οποια στελνω μηνυμα στην υποστηριξη να τα λυσει...

καλα μεχρι εδω???

 

δεν πηρα την απαντηση που ηθελα...

δεν μου αρεσε η απαντηση που εδωσαν...

δεν ηταν σωστη η απαντηση που εδωσαν...

δεν λυθηκε το προβλημα μου...

κτλ...κτλ...κτλ...

μπορω λοιπον να γραφω και δεκαδες προβληματα τα οποια δημιουργουνται απο την καθε απαντηση της υποστηριξης...

σωστος???

 

αν ομως δυστυχως ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΟΥ(εστω και αν δεν εχω δικιο ΚΑΘΩΣ ΕΙΜΑΙ ΠΕΛΑΤΗΣ ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΜΕ!!!!)

που πρεπει να απευθυνθω λοιπον??????αντε πειτε μου...

το αρθρο 16 λοιπον ειναι ξεκαθαρο δειγμα λογοκρισιας που θελει να περασει η εταιρεια για να μην θιχτουν τα συμφεροντα της!!!

για να μην γινεται γκριζα διαφημιση!!!

λες και δεν υπαρχουν δικλειδες ασφαλειας για να το αποτρεψεις...

πρεπει λοιπον να μην ακουγεται τιποτα κακο για να παιρνουμε αριστες κριτικες απο τους "ειδικους"...

φοβερη λογικη...

 

αν αυτο και οποιοδηποτε αλλο παραπονο μου δεν μπορω να το εκφρασω και με μπαναρεις γιατι πατας πανω σε εναν "πονηρο" κανονα κατα τη γνωμη μου,τοτε τζαμπα μιλαμε...

 

και κατι ακομα που εχω παρατηρησει...

πετολιλο εχεις την ταση να υποστηριζεις στα περισσοτερα μηνυματα σου την υποστηριξη,τους διαχειριστες,κτλ γιατι αν εχω καταλαβει καλα, περασες και εσυ απο το ιδιο ποστο...

αν ομως, επειδη εχεις φαει μπαν, θελεις να εισαι πλεον αρεστος, ειναι μεν δικαιωμα σου αλλα εδω δεν ειμαστε για να ευλογουμε τα γενια μας...



#62 Spiro1

Spiro1

    Ασημένιος Ήρωας

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 820 μηνύματα
  • Κόσμος:GR2
  • Ήρωας:Spiro1
Φήμη: 2.123

Δημοσιεύτηκε 08 Ιούνιος 2016 - 16:13:04

Καλησπέρα,

Με την εγγραφή σας στο φόρουμ, αποδεχτήκατε τους όρους χρήσεις της κοινότητας. Οι κανονισμοί είναι ρητοί, και οποιαδήποτε παραβίασή τους οδηγεί συνήθως σε διαγραφή του εν λόγω μηνύματος και στον αποκλεισμό του χρήστη από το φόρουμ για ένα χρονικό διάστημα με βάση τη σοβαρότητα της ποινής.

Ένας από αυτούς τους κανόνες αφορά και τα "Παράπονα Σχετικά με την Ομάδα Συντονισμού / την Υποστήριξη / το Παιχνίδι". Τις περισσότερες φορές τα μηνύματα τέτοιου τύπου διαγράφονται, αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις (π.χ. το παρόν νήμα) στις οποιές επιτρέπεται η έκφραση παραπόνων. Γιατί γίνονται αυτές οι εξαιρέσεις; Γιατί τα παράπονα είναι καλά και ορθά διατυπωμένα. Αν κάθε τυχόν κακώς διατυπωμένο παράπονο διατηρούνταν, θα επικρατούσε σύγχυση. Ακόμη χειρότερα, σε περιπτώσεις που κάποιος αναρτούσε ένα φανταστικό περιστατικό με σκοπό να βλάψει την Υποστήριξη ή κάποιον από την Ομάδα Συντονισμού, και εφόσον δεν θα διαγραφόταν χωρίς τον υπάρχων κανονισμό, θα δημιουργούνταν μια λανθασμένη εικόνα στα μέλη της κοινότητας.

Για τον ίδιο ακριβώς λόγο, απαγορεύεται η ανάρτηση μηνυμάτων με σκοπό να καταδείξουν κάποιον παίκτη (π.χ. ο τάδε με έβρισε / έχει παράνομη περιγραφή).

Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε εποικοδομητική κριτική φυσικά. Με το να διαγράφουμε μηνύματα παραπόνων δεν τα αγνοούμε, αλλά φροντίζουμε για τη σωστή λειτουργία του φόρουμ. Μια σωστά διατυπωμένη κριτική, με ήρεμο τόνο και διάθεση για πολιτισμένη συζήτηση είναι αποδεκτό. Αντιθέτως, ένα επιθετικό παράπονο, δεν προσφέρει απολύτως τίποτα.

Εδώ, πιθανώς, θα έχετε την απορία "και πού μπορώ να απευθυνθώ, αν όχι στο φόρουμ;". Μπορείτε να ανοίξετε ticket και να μιλήσετε με την Υποστήριξη. Ακόμα και για να εκφράσετε τη δυσαρέσκιά σας σχετικά με κάποιο περιστατικό σχετικά με την ίδια την Υποστήριξη. Όλες οι ενέργειες που γίνονται ελέγχονται. Να είστε σίγουροι, συνεπώς, πως, αν το μήνυμά σας είναι καλά διατυπωμένο, δεν πρόκεται να χαθεί ή να αγνοηθεί.

Ελπίζω να σας λύθηκαν κάποιες από τις απορίες σας σχετικά με το παρόν ζήτημα. Αν όχι, είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σας!



Το παρόν θέμα κλειδώνει, καθώς η αρχική απορία έχει απαντηθεί, και δυστυχώς περαιτέρω μηνύματα ξεφεύγουν από τον αρχικό σκοπό του θέματος.


  • Αυτό αρέσει στον/η Lefteris, Rival, odi και σε 2 άλλους




0 χρήστες διαβάζουν αυτό το θέμα

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες