Μεταπήδηση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

Εφαρμογή vs. Έκδοση φυλλομετρητή για κινητά


  • Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
Δεν υπάρχουν απαντήσεις σε αυτό το θέμα

#1 yyyyy00

yyyyy00

    Ασημένιος Ήρωας

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 987 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΕδώ
  • Ομάδα:Dark Warriors
  • Κόσμος:GR5
  • Ήρωας:yyyyy00
Φήμη: 950

Δημοσιεύτηκε 19 Σεπτέμβριος 2015 - 13:19:37

Τι συμφέρει περισσότερο; Να είσαι από το φυλλομετρητή και να παίζεις, ή να κατεβάσεις την εφαρμογή;

Σου λέει κάποιες φορές τι είδους προνόμια έχεις εάν κατεβάσεις την εφαρμογή (βελτιστοποιημένη προβολή και γρηγορότεροι χρόνοι φόρτωσης).

Πάμε λοιπόν να αναλύσουμε τις διαφορές:

Προβολή: Ισχύει ότι υπάρχει βελτιστοποιημένη προβολή καθώς η εφαρμογή λειτουργεί σε full screen χωρίς την πάνω μπάρα για ειδοποιήσεις. Βέβαια, χρειάζεται και μια μικρή βελτίωση: εάν η οθόνη ξεπερνάει τις 6 ίντσες τότε θα πρέπει να μεταβαίνει σε έκδοση για tablet εάν το γυρίσεις σε λειτουργία τοπίου.

Χρόνοι φόρτωσης: Αυτό είναι σχετικό. Σε παλιές συσκευές με αργό επεξεργαστή συνιστάται να παίζετε από έκδοση φυλλομετρητή καθώς στην εφαρμογή η συσκευή σας είναι που επεξεργάζεται τα περισσότερα δεδομένα, ενώ από φυλλομετρητή ο server είναι που κάνει την περισσότερη δουλειά. Φυσικά για να είναι πιο γρήγορη η έκδοση φυλλομετρητή απαιτείται και γρήγορο Internet.

Πολυδιεργασία (multitasking): Εδώ η εφαρμογή νικάει την έκδοση φυλλομετρητή σε αρκετές παλιές συσκευές iOS και στις περισσότερες συσκευές Android.
Στο Android βλέπετε δεν υποστηρίζεται και τόσο το multitasking καθώς δίνεται μεγαλύτερη έμφαση στην τρέχουσα εφαρμογή που λειτουργεί, σε αντίθεση με το iOS που χρησιμοποιείται ένα μέρος του επεξεργαστή και για τις εφαρμογές παρασκηνίου καθώς και για multitasking. Εάν τώρα έχετε πολύ εξελιγμένη συσκευή iOS (iPhone 4S και άνω) τότε μπορείτε να κάνετε multitasking με 3 εφαρμογές ταυτόχρονα που σημαίνει ότι για να εξοικονομείτε χρόνο μπορείτε να έχετε το φυλλομετρητή ανοικτό για multitasking και να κάνετε κάτι άλλο.
Όσο για το Android, δεν μπορείτε να κάνετε και πολλά. Εάν κλείσει η εφαρμογή ή ο φυλλομετρητής ακόμα και για 1 δευτερόλεπτο, θα δείτε πως θα κάνει επανεκκίνηση της εφαρμογής ή του φυλλομετρητή. Απαιτείται μια σύγχρονη συσκευή Android (Samsung Galaxy A3, Samsung Galaxy Tab 8+, Samsung Galaxy S5+, Sony XPERIA Z1, κ.λπ.) για να υποστηριχθεί το multitasking.

Χαρακτηριστικά εντός παιχνιδιού: Υπάρχουν διαφορές ως προς τις πληρωμές και τις τηλεοράσεις όπου αρκετοί κάνουν πολλά παράπονα. Βέβαια έχουμε και άλλες διαφορές. Δείτε παρακάτω:
Εάν κατεβάσεις την εφαρμογή ειδοποιείσαι άμεσα για την ολοκλήρωση εργασίας, αποστολής ή και προπόνησης (και μάλιστα σε πολλούς λογαριασμούς). Αν έχεις συνδεθεί σε πολλαπλούς λογαριασμούς από την εφαρμογή, τότε ειδοποιείσαι για όλους ανά πάσα στιγμή, χωρίς να παίζει ρόλο ο τρέχων λογαριασμός που είναι συνδεδεμένος.
Στην εγαρμογή για iOS τα ντόνατ και τα κομμάτια σετ κοστίζουν περισσότερα γιατί υπάρχει μεσάζοντας (Apple - iTunes Store) οπότε δεν συμφέρει να κάνεις αγορές από την εφαρμογή. Για να μην αναφέρω ότι δεν υπάρχει επιλογή αγοράς με διαφορετικούς τρόπους εκτός από αγορές εντός εφαρμογής (PaySafe, PayPal, πιστωτικές κάρτες, SMS, τηλέφωνο).
Όσο για τις τηλεοράσεις, από την εφαρμογή η τηλεόραση εμφανίζεται πολύ πιο συχνά από την έκδοση φυλλομετρητή.
Τέλος, οι προσφορές των εταιριών-συνεργατών της Playata είναι διαθέσιμες αποκλειστικά και μόνο από την εφαρμογή. Δεν κάνει κακό να ελέγχετε πού και πού την εφαρμογή για νέες προσφορές! ;)

Λειτουργία αναμονής (stand-by mode): Αυτό αποτελεί ένα μεγάλο πρόβλημα για τους χρήστες της εφαρμογής που παίζουν και κλείνουν την οθόνη του κινητού τους. Μια θεωρία μου για το λόγο που συμβαίνει αυτό είναι επειδή χάνεται η σύνδεση όταν το κινητό μεταβαίνει σε λειτουργία αναμονής, παρ' όλο που είναι ακόμα συνδεδεμένο στο Wi-Fi ή στον πάροχο του mobile Internet. Αυτό δεν συμβαίνει βέβαια στην έκδοση φυλλομετρητή γιατί ο ίδιος ο φυλλομετρητής δεν κάνει επανασύνδεση με την πρώτη που θα χαθεί το σήμα, αλλά αναμένει ως ότου γίνει επανασύνδεση.

Κλείνοντας θα ήθελα να αναφερθώ στο γεγονός ότι αν θες παράλληλα να γράφεις ή και να διαβάζεις στο forum, είναι πιο βολικό να χρησιμοποιείς την έκδοση φυλλομετρητή στη μία καρτέλα και να έχεις το forum ανοικτό στην άλλη.

Ένα κόλπο που προτείνω είναι να κατεβάσετε την εφαρμογή και να την συνδέσετε με το λογαριασμό σας, ενώ παίζετε από φυλλομετρητή ώστε να ειδοποιείστε για την ολοκλήρωση των αποστολών, προπονήσεων και εργασιών σας!
  • Αυτό αρέσει στον/η Psychedelic Malousis, kostas241, dina και σε 2 άλλους




0 χρήστες διαβάζουν αυτό το θέμα

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες