Μεταπήδηση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

Πληροφορίες: Επερχόμενες αλλαγές στις ανταμοιβές των ηρωικών κατορθωμάτων


  • Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
Δεν υπάρχουν απαντήσεις σε αυτό το θέμα

#1 Bla1r84

Bla1r84

    Ασημένιος Ήρωας

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 815 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΑργυρούπολη (Αττική)
  • Κόσμος:GR1
Φήμη: 1.525

Δημοσιεύτηκε 21 Νοέμβριος 2015 - 19:08:17

Χαίρετε αγαπητοί ήρωες,

Τις τελευταίες εβδομάδες αναλύσαμε προσεκτικά τα συχνά σχόλιά σας σχετικά με τις ανταμοιβές στα ηρωικά κατορθώματα. Με βάση τα σχόλιά σας, δουλέψαμε στις αντίστοιχες προσαρμογές, οι οποίες θα υλοποιηθούν στην ενημέρωση του παιχνιδιού, στις 24 Νοεμβρίου 2015.

Στο μέλλον, οι επιλογές των ανταμοιβών θα λαμβάνουν υπόψη πόση προσπάθεια χρειάζεται για να ολοκληρωθεί το αντίστοιχο ηρωικό κατόρθωμα – όσον αφορά την επένδυση χρόνου ή ακόμη και την επένδυση σε ντόνατ. Το επίπεδο των ηρωικών κατορθωμάτων έχει ρυθμιστεί επίσης καθώς, στο παρελθόν κάποια ηρωικά κατορθώματα μπορούσαν να επιτευχθούν με πολύ χαμηλότερο ή υψηλότερο επίπεδο από ό,τι προβλεπόταν. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε ανταμοιβές που μερικές φορές φαίνονταν περίεργες σε εσάς.

Κατά τη διάρκεια των προσαρμογών, πολλά κατορθώματα έχουν τροποποιηθεί και έχουν επίσης προστεθεί νέα κατορθώματα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως για παράδειγμα στο ηρωικό κατόρθωμα "Ψώνια Μέχρι Τελικής Πτώσης", αποφασίσαμε να αφήσουμε τις ανταμοιβές όπως ήταν πριν.

Οι ανταμοιβές που αποκτήσατε πριν την ενημέρωση θα παραμείνουν άθικτες φυσικά.

Επιπλέον πληροφορίες σχετικά με την ενημέρωση:

Παράδειγμα 1: Το ηρωικό κατόρθωμα δίνει ένα αντικείμενο σαν ανταμοιβή πριν, όπως και μετά την ενημέρωση

Αν ένα ηρωικό κατόρθωμα δίνει ένα αντικείμενο σαν ανταμοιβή πριν την ενημέρωση του παιχνιδιού, καθώς και μετά την ενημέρωση, η ανταμοιβή δημιουργείται μόλις κοιτάξετε την ανταμοιβή για το ηρωικό κατόρθωμα που ολοκληρώθηκε. Αυτό σημαίνει ότι αν ολοκληρώσατε ένα κατόρθωμα, και δείτε το αντικείμενο της ανταμοιβής πριν από την ενημέρωση, θα έχετε ακόμα την παλιά ανταμοιβή μετά την ενημέρωση. Αν ολοκληρωθεί ένα κατόρθωμα πριν από την ενημέρωση, αλλά δεν έχετε δει το αντικείμενο της ανταμοιβής μέχρι τη στιγμή της ενημέρωσης, το αντικείμενο της ανταμοιβής θα αλλάξει αυτόματα στο καινούριο αντικείμενο της ανταμοιβής.

Παράδειγμα 2: Το ηρωικό κατόρθωμα δίνει ένα αντικείμενο πριν από την ενημέρωση του παιχνιδιού, αλλά μετά την ενημέρωση δίνεται μια ανταμοιβή ενός διαφορετικού τύπου ανταμοιβής

Στην πορεία των προσαρμογών των επιτυχιών, μερικοί τύποι ανταμοιβής θα αλλάξουν. Έτσι, μπορεί να συμβεί ένα ηρωικό κατόρθωμα, το οποίο χορηγούσε ένα αντικείμενο σαν ανταμοιβή πριν την ενημέρωση, να παράσχει ανταμοιβή διαφορετικού τύπου μετά την ενημέρωση. Σε αυτές τις περιπτώσεις, η ανταμοιβή θα είναι πάντα ενημερωμένη με τον νέο τύπο ανταμοιβής, και δεν έχει σημασία αν είδατε την ανταμοιβή του ολοκληρωμένου κατορθώματος πριν από την ενημέρωση, ή όχι.

Παράδειγμα 3: Το ηρωικό κατόρθωμα δίνει οποιαδήποτε άλλη αμοιβή εκτός από αντικείμενο πριν από την ενημέρωση

Αν ένα ηρωικό κατόρθωμα δίνει διαφορετικό τύπο ανταμοιβής από ένα αντικείμενο πριν την ενημέρωση, η ανταμοιβή θα είναι πάντα ενημερωμένη στην νέα αμοιβή ή τύπο ανταμοιβής, και δεν έχει σημασία αν είδατε την ανταμοιβή για το ολοκληρωμένο κατόρθωμα πριν από την ενημέρωση, ή όχι.

"X + 2X + 5 = ;"


  • Αυτό αρέσει στον/η Sh3p47, odi, aris2 και σε 10 άλλους




0 χρήστες διαβάζουν αυτό το θέμα

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες