Παράθεση ενός κομματιού της ομάδα σας:Αναζητάμε κυρίως ενήλικους παίκτες ή τουλάχιστον ώριμουςΟυδέν σχόλιον, έτσι;Πώς γίνεται κάποιος αρχηγός που δεν είναι ενήλικος ή τόσο ώριμος όσο θα έπρεπε να ζητάει την προσχώρηση μελών άνω των 18 ή και λιγάκι μικρότερη ηλικία;Θα μου πεις τώρα πώς ξέρω εγώ αν είναι ενήλικας ή όχι...;Είναι προφανές για τα βίντεο που ανέβαζε στο ίντερνετ (δε θέλω να αναφέρω όνομα προγράμματος, δεν ξέρω αν επιτρέπεται) και έχω καταλάβει τί χαρακτήρας είναι, δεν ξέρω βέβαια αν ισχύει και τώρα...Αλλά και το άλλο που κατάλαβα είναι ότι η περιγραφή είναι copy-paste, την βρήκατε από κάποια ομάδα, σας κέντρισε το ενδιαφέρον και την τοποθετήσατε στην περιγραφή σας χωρίς να ξέρετε αν αυτά που γράφει τα κάνετε και οι ίδιοι.Άλλη μια ερώτηση σχετικά με το αρχηγόπουλο σας...Έχει γνώση στο παιχνίδι ή μόνο με τα ντόνατ ξέρει να ανεβαίνει... γιατί όταν θέλεις να διευθύνεις μια ομάδα πρέπει να ξέρεις και τα απαραίτητα..οι συμπαίκτες σου θα σου κάνουν αμέτρητες ερωτήσεις για το παιχνίδι, τις τακτικές του κλπ. Μη μου πεις ότι θα του απαντήσει ΄΄ αγόρασε ντόνατ και ανέβα΄΄ ...
Θα σου δώσω και ένα παράδειγμα για να καταλάβεις: Μου έκανε μεγάλη εντύπωση που έβρισκε συνολικά + στα αντικείμενά του και δεν τα έπαιρνε... ισχύει και τώρα;Αυτά, με την ησυχία σου απάντα.
Φιλε νομιζω δεν χρειαζεται να κοροιδευεις το παιδι και με λιγα λογια να του επιτίθεσαι για την ηλικια του η οτι αλλο καλο in-game. Καλο θα ηταν να μην κρινουμε κανεναν και να μην προκαλουμε κυριως.. Ο καθενας ας παιξει οπως θελει ενα παιχνιδι ειναι. Ηρεμια και ας κοιταει ο καθενας τον εαυτο του και την ομαδα του