Καλησπέρα,
Με την σειρά μου λοιπόν και εγώ, έτοιμος να πω και το δικό μου ημερολόγιο διακοπών ( αν και δεν έχουν τελειώσει ακόμα
)
Ξεκινάω, πάρτε μια βαθιά ανάσα πρώτα και χαλαρώστε..
Οι φετινές μου διακοπές, ήταν λίγο διαφορετικές σχετικά με την προηγούμενες..
Τι εννοώ;
Καθώς λοιπόν εκείνη την ημέρα που οι εξετάσεις τελείωναν, ήρεμος και χαλαρός γυρίζω σπίτι με σκοπό να παίξω ήρεμα και ωραία στον υπολογιστή μου, gaming παρακαλώ πολύ! Καθώς λοιπόν εγώ έχω καθίσει στην ωραία καρεκλίτσα μου και παίζω τα παιχνιδάκια μου, χτυπάει το τηλέφωνο, χεχχεχε.. Με όνομα κλήσης "Φροντιστήριο", αναρωτιέμαι λοιπόν τι να θέλει άραγε..
Εγώ ανυποψίαστος για το τίποτα, το "σηκώνω", και ξαφνικά ακούγεται η φωνή της καθηγήτριας.. 
Ξεκίνησε ρωτώντας τι κάνω πώς πήγαν οι εξετάσεις κτλπ. κλτπ.
Ύστερα συνέχισε λέγοντας πώς θα κάνω καλοκαιρινά μαθήματα μέχρι 20/7 3 μέρες την εβδομάδα από 3 ώρες..λέω από μέσα μου,τέλεια..

Έκανα και μπανάκια όταν ειχα ελεύθερο χρόνο.. Στις 25/7 λοιπόν παίρνω το τρένο για να πάω Ξάνθη (Ναι, απο Ξάνθη είμαι)..
Είχε τόσους πολλούς γάμους... Και παίζω σε laptop που στο browsing ακόμα και με 2-3 καρτέλες κολλάει..
Τώρα απλώς μετράω αντίστροφα μέχρι να γυρίσω πίσω 
γενικά αυτό το καλοκαίρι δεν πολυκατάλαβα πόσο γρήγορα πέρασε
Κατά την γνώμη μου νομίζω ότι οφείλεται στο φροντιστήριο, κάτι που είναι έτσι κι αλλιώς στην καθημερινότητα μου, οπότε για μένα ήταν σαν να μην είχε έρθει καλά καλά το καλοκαίρι.. 
Έτσι κυλάνε φέτος οι διακοπές μου.. 
Ευχαριστώ που μείνατε μέχρι το τέλος, θα χαρώ να διαβάσω και τις δικιές σας. 
Επεξεργάστηκε από seτha123, 28 Αύγουστος 2017 - 15:17:12.