Μεταπήδηση στο περιεχόμενο


Πιο Δημοφιλές Περιεχόμενο


#13318 Διαγωνισμός Χριστουγεννιάτικων κειμένων

Δημοσιεύτηκε από Neymar27 στις 18 Δεκέμβριος 2013 - 08:51:44

Πώς ο "Neymar27" " έσωσε την Ελβετία τη μέρα των χριστουγέννων.....

Όταν ο κακοποιός Little bad santa (ο νεότερος) αποφάσισε να ακολουθήσει τα χνάρια του προ-προ-προ-προ-προπάππου του....Ο ήρωας με τον πιστό βοηθό του "Jack πάγο" είχε μόλις ξυπνήσει και ήταν έτοιμος για όλα.........αφού έπινε τον πρωινό του καφέ βέβαια!

Πήρε τη κατακόκκινη καλλονή του (το παλιό ποδήλατο που έχεις από τα 12 και δεν μπορείς να το αποχωριστείς λόγω υπερφυσικής αγάπης) και τον πήρε στο κυνήγι! Μετά από μια ώρα κυνηγητού και τσακομών (εσύ κυνηγάς!όχι εσύ!Όχι εσύ!!!) ο "Neymar27" έβγαλε τις χοιροπέδες που είχε κρύψει πίσω από τη μύτη του "Jack πάγου" και τις έβαλε στα mini χέρια του 5χρονου κακοποιού που οδηγήθηκε πάλι πίσω στο κρεβάτι του με τη μαμά του!

Ο ήρωας μας νόμιζε ότι ξεμπέρδεψε αλλά έκανε ένα μεγάλο λάθος!Είχε ξεχάσει την μικρή του αδερφή την πολύ κακιά "I hate santa :angry:  :angry:  :angry: " αυτή η μικρή είχε βάλει σκοπό να καταστρέψει τα χριστούγεννα μια για πάντα!

Ο ήρωας μας δεν έχασε καθόλου χρόνο......πήρε την κατακόκκινη καλλονή του και την πήγε για....ψάρεμα!

Η μικρή καταχάρηκε αλλά δεν σταμάτησε να σκέφτεται πως να καταστρέψει τα χριστούγεννα!Ο ήρωας μας τα έπεξε :O !Αυτή ήταν η καλύτερη ηδέα που του είχε έρθει!(η μόνη ηδέα που του είχε έρθει)Τώρα έπρεπει να κατατροπώσει το χειρότερο εφιάλτη του.......ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ!Μετά από τρις ώρες παιχνιδιού(για να μην κλαίει η μικρή)του ήρθε!Απλά έπρεπει να της δώσει αφτό που δεν μπορεί να αντισταθεί κανένα παιδί! Ένα παγωτό χονάκι! :D .....Ήταν τόσο εύκολο γιατί δεν το σκέφτηκε ποιο γρήγορα;Θα είχε φάει ποιο γρήγορα τα μελομακάρονα και θα προλάβαινε τα κάλαντα των φώτων!Το μόνο καλό ήταν ότι έσωσε τα χριστούγεννα από πολλά κλάματα και ότι η δόξα του ανέβηκε κατά 4 επίπεδα!Μετά απο αυτό ο ήρωας μας είχε κουραστεί πάρα πολύ τόσο πολύ που ούτε DONUTS δεν είχε όρεξη να φάει έπρεπε επιγόντος να κοιμηθεί μέχρι τα άλλα χριστούγεννα! (neymar27,gr1)


 • Αυτό αρέσει στον/η achilleas33, Spiro1, megavega3 και σε 77 άλλους


#2 Κανόνες Φόρουμ και Όροι Χρήσης

Δημοσιεύτηκε από Magneto στις 14 Ιούνιος 2012 - 07:21:44

Κανόνες του φόρουμ και Όροι Χρήσης

 

Καλώς ήρθατε στο επίσημο ελληνικό φόρουμ του Hero Zero!

 

Λόγω του ότι θέλουμε να επικεντρωνόμαστε  πλήρως σε όλα τα θέματα που αφορούν το Hero Zero και να δημιουργήσουμε μια ατμόσφαιρα στην οποία όλοι να νιώθουν άνετα, είναι σημαντικό να θεσπιστούν κανόνες τους οποίους κάθε χρήστης θα πρέπει να ακολουθεί.

 

Αν ένας χρήστης παραβεί κάποιον από τους κανόνες, ο λογαριασμός του/της ενδέχεται να αφαιρεθεί προσωρινά ή μόνιμα.

 

Οι «Όροι Χρήσης» ισχύουν για όλο το φόρουμ. Κάποια υποφόρουμ ενδέχεται να υπόκεινται σε συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις που μπορούν να βρεθούν συνημμένες στο υποφόρουμ και πρέπει να ακολουθηθούν.

 

Παρακαλούμε σημειώστε ότι όλα τα περιεχόμενα που δεν είναι γραμμένα στα Ελληνικά (όχι Greeklish) θα διαγράφονται άμεσα.

Περιεχόμενο θεμάτων και μηνυμάτων

1. Κοινοί κανόνες συμπεριφοράς
Ο πιο απλός κανόνας ο οποίος θα πρέπει να ακολουθηθεί ώστε να επιτευχθεί η ευχάριστη αλληλεπίδραση μεταξύ των χρηστών είναι η χρήση της κοινής λογικής. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας τα παρακάτω:

 • Κάθε χρήστης είναι ένας άνθρωπος.
 • Σεβαστείτε τους άλλους χρήστες και τις απόψεις τους, όπως θα θέλατε και αυτοί να σεβαστούν εσάς και τις δικές σας απόψεις.
 • Στο φόρουμ υπάρχουν και ανήλικοι.
 • Οι προσωπικές διαφορές δεν θα πρέπει να συζητιούνται στο φόρουμ, αλλά με ιδιωτικό τρόπο. Υπάρχει η λειτουργία προσωπικών μηνυμάτων («ΠΜ») γι’ αυτό.
 • Θα πρέπει να γράφετε με σαφή και ξεκάθαρο τρόπο, χρησιμοποιώντας σωστή ορθογραφία ώστε να μην υπάρχουν παρερμηνείες.
 • Οι νόμοι περί πνευματικών δικαιωμάτων και ΑΧΤΧ (Άδεια Χρήσης Τελικού Χρήστη) ισχύουν επίσης.
 • Καθένας είναι υπεύθυνος για τα γραφόμενά του και ως εκ τούτου είναι υποκείμενος στις συνέπειες αυτών.

2. Να κάνετε εποικοδομητική κριτική και να προσέχετε την ποιότητα του περιεχομένου
Μας αρέσει η εποικοδομητική κριτική. Να γίνεστε συγκεκριμένος και να δίνετε παραδείγματα όταν χρειάζεται. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε οποιοδήποτε σχόλιο, μήνυμα ή συζήτηση παραβαίνει τους «Όρους Χρήσης». Ο χρήστης που χρησιμοποιεί οποιοδήποτε από τα παρακάτω περιεχόμενα θα προειδοποιείται ή θα αφαιρείται από το φόρουμ.

 1. Προσβολές, προσωπικές επιθέσεις, προσβολές των ηθών, βωμολοχίες ή συντμήσεις βωμολοχιών.
 2. Παράνομο, σεξουαλικά προσβλητικό, ρατσιστικό, εθνικό, θρησκευτικό ή υποτιμητικό περιεχόμενο.
 3. Απάτη μέσα ή έξω από το παιχνίδι (π.χ. «Εκμετάλλευση σφαλμάτων», «Κομπίνες», «Ψαρέματα», ιστοσελίδες και αρχεία που περιέχουν ή στέλνουν ιούς και άλλο κακόβουλο λογισμικό).
 4. Δεν θα ανεχτούμε εμπορικές, πολιτικές και άλλου είδους διαφημίσεις για οργανισμούς τρίτων ή υπηρεσίες που αφορούν τους ανταγωνιστές μας
 5. Καταγγελίες των ενεργειών άλλων χρηστών με εικόνες ή το όνομα του χαρακτήρα.
 6. Πλαστοπροσωπία κάποιου από την Playata ή/και την European Games Group χρησιμοποιώντας επίσημα προσωπικά ονόματα ή παρόμοια ονόματα.
 7. Αποκάλυψη των προσωπικών πληροφοριών ενός χρήστη (διευθύνσεις, τηλεφωνικούς αριθμούς, email και άλλες πληροφορίες επικοινωνίας) – ακόμα και αν είναι οι δικές σας.
 8. Αντιγραφή ή ανέβασμα υλικού που καλύπτεται με κοπιράιτ (εικόνες, κείμενα κτλ.)
 9. Η επικοινωνία με mail μεταξύ των χρηστών και της επίσημης Υποστήριξης του Hero Zero είναι αυστηρώς απόρρητη δεδομένου ότι μπορεί να περιέχει προσωπικά δεδομένα. Η δημοσιοποίηση ολόκληρης ή μέρους αυτής απαγορεύεται.
 10. Μηνύματα που δεν προσθέτουν τίποτα στο θέμα της συζήτησης, όπως «spam», η παράθεση άλλων μηνυμάτων χωρίς την προσθήκη ιδίου περιεχομένου, μηνύματα του τύπου «πρώτος!», ή «bump», δηλαδή μηνυμάτων που έχουν ως μόνο σκοπό να μεταφέρουν το νήμα στο πάνω μέρος της λίστας των νημάτων.
 11. Ανάρτηση ακατάλληλων πληροφοριών που αφορούν το παιχνίδι ή το gameplay.
 12. Συζητήσεις που αφορούν τη συντήρηση του φόρουμ και τον συντονισμό. Αν έχετε κάποιο σχόλιο ή παράπονο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω μηνύματος («ΠΜ») ή απλά συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο της υποστήριξης.
 13. Απαγορεύονται οι μεγάλες υπογραφές ή υπογραφές που περιέχουν παραβάσεις των προαναφερθέντων κανόνων.
 14. Γενικές ή αμφιλεγόμενες δηλώσεις χωρίς εποικοδομητικό περιεχόμενο.
 15. Μηνύματα στα οποία οι παίχτες ανακοινώνουν στους άλλους να σταματήσουν να παίζουν το παιχνίδι, να μποϋκοτάρουν το παιχνίδι ή τμήματα του παιχνιδιού.
 16. Παράπονα που αφορούν τις αποφάσεις της επίσημης υποστήριξης, τη διαχείριση της κοινότητας ή τους συντονιστές.
 17. Οι χρήστες είναι ελεύθεροι να χρησιμοποιήσουν τη λειτουργία προσωπικών μηνυμάτων («ΠΜ») ή τη φόρμα υποστήριξης για να ενημερώσουν την Ομάδα Διαχείρισης Κοινότητας αν υπάρχουν οποιεσδήποτε παραβάσεις ή παρεξηγήσεις.
 18. Μηνύματα που θέτουν σε κίνδυνο την καλή ατμόσφαιρα του φόρουμ ή παραβαίνουν τους νόμους.
 19. Δεν θα ανεχτούμε την αναδημοσίευση ενός θέματος. Αν η ομάδα μας κλείσει μια συζήτηση δίνοντας τους λόγους που το έκανε, οι χρήστες δεν μπορούν να δημοσιεύσουν άλλο θέμα συζήτησης με τον ίδιο τίτλο. Φυσικά μπορείτε να δημοσιεύσετε αργότερα θέματα που αφορούν το αντικείμενο. Αυτός ο κανόνας έχει ως σκοπό να αποφεύγεται η επανάληψη στο φόρουμ. Οι χρήστες είναι ελεύθεροι να χρησιμοποιήσουν τη λειτουργία προσωπικών μηνυμάτων («ΠΜ») ή τη φόρμα υποστήριξης για να ενημερώσουν την Ομάδα Διαχείρισης Κοινότητας αν υπάρχουν οποιεσδήποτε παραβάσεις ή παρεξηγήσεις.
 20. Επιτρέπονται μόνο σύνδεσμοι σε εξωτερικές ιστοσελίδες που έχουν να κάνουν με το Hero Zero (σελίδες θαυμαστών, ιστοσελίδες ομάδων, δημοσιογραφικά άρθρα, κτλ.). Αυτές οι ιστοσελίδες δεν επιτρέπεται να παραβαίνουν τους προαναφερθέντες κανόνες (π.χ. λένε στους άλλους να μποϋκοτάρουν). Μοναδικές εξαιρέσεις: συζητήσεις και συγκρίσεις μεταξύ παιχνιδιών επιτρέπονται. Ωστόσο, αν δημοσιεύσετε έναν σύνδεσμο για κάποιο άλλο προϊόν, θα πρέπει να αναφέρετε το άλλο προϊόν.
 21. Θέματα και μηνύματα που έχουν να κάνουν με τα δικαιώματα και τους νόμους (βασικά δικαιώματα, συνταγματικούς νόμους, θρησκευτικές πεποιθήσεις, κτλ.). Οι χρήστες που εντοπίζουν κάτι τέτοιο θα πρέπει να το αναφέρουν στη δικιά μας ομάδα υποστήριξης ή στις αρμόδιες αρχές.

3. Χρησιμοποιήστε το σωστό φόρουμ.
Παρακαλούμε σιγουρευτείτε ότι δημοσιεύετε νέα θέματα και μηνύματα στο σωστό φόρουμ. Έτσι είναι πιο εύκολο για τους άλλους παίχτες και για εμάς να ακολουθήσουμε την ροή των γεγονότων και να σας δώσουμε έγκαιρη απάντηση.

 

4. Όχι διπλοποσταρίσματα ή παραπομπές
Το να ανοίγετε μηνύματα με το ίδιο περιεχόμενο σε πολλά φόρουμ είναι ανεπιθύμητο διότι διαιρεί τη συζήτηση και μας δυσκολεύει στο να συλλέγουμε εποικοδομητικές κριτικές. Οι παραπομπές θα ομαδοποιούνται, θα κλείνονται, θα ενσωματώνονται στο άλλο θέμα ή θα διαγράφονται ανεξάρτητα από το περιεχόμενό τους. Πριν δημοσιεύσετε κάτι σιγουρευτείτε ότι δεν υπάρχουν ήδη μηνύματα με το ίδιο θέμα.

 

5. Χρησιμοποιείστε τη λειτουργία της αναζήτησης
Σε πολλές περιπτώσεις μια αναζήτηση στο φόρουμ μπορεί να απαντήσει σε πολλές ερωτήσεις. Εξοικειωθείτε με τη λειτουργία της αναζήτησης και χρησιμοποιήστε την. Ρίξτε μια ματιά στην κατηγορία «Συμβουλές & Κόλπα», μιας και πολλοί παίχτες έχουν ήδη συγκεντρώσει χρήσιμες πληροφορίες.

 

6. Τεχνικοί περιορισμοί
Για μερικά μέρη του φόρουμ (π.χ. τις υπογραφές και τις εικόνες) έχουμε θεσπίσει τεχνικούς περιορισμούς ώστε να εξασφαλίσουμε της φιλικότητα του φόρουμ προς τον χρήστη. Πέρα από τις βασικές ρυθμίσεις στο λογισμικό του φόρουμ, έχουμε τοποθετήσει τους εξής περιορισμούς:

 • Οι εικόνες στις περιγραφές δεν επιτρέπεται να ξεπερνούν το παρακάτω μέγεθος: 350 x 100 εικονοστοιχεία. Όλες οι εικόνες που ξεπερνούν τον περιορισμό των εικονοστοιχείων θα διαγράφονται άμεσα.

Αν όλα τα μέλη του φόρουμ ακολουθούν αυτούς τους λίγους, ξεκάθαρα διατυπωμένους και απλούς κανόνες, δεν υπάρχει λόγος για κάποιον συντονιστή του φόρουμ να παρέμβει ή να εγκρίνει τη συζήτηση.

Επιπλέον, όσο πιο φιλικές και αντικειμενικές είναι οι συζητήσεις στο φόρουμ, τόσο πιο εύκολο θα είναι να συνεργαστούμε, να βοηθήσουμε και να απαντήσουμε σε ερωτήσεις.

Αν ακόμα υπάρχουν ερωτήσεις ή χρειάζεστε περαιτέρω βοήθεια από κάποιον υπεύθυνο, τότε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξή μας με όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες.

 

Η Ομάδα Διαχείρισης Κοινότητας.


 • Αυτό αρέσει στον/η oli1506, achilleas33, Mariarashero και σε 68 άλλους


#38230 Εμπειρία από το επίπεδο 0,1 Μέχρι το 400

Δημοσιεύτηκε από MeiLSenUK στις 09 Σεπτέμβριος 2014 - 19:03:09

1-100

Spoiler

101-200
Spoiler

201-300
Spoiler

301-400
Spoiler


[/spoiler]A like would be the best Thanks ;)

Download Η λίστα σε txt                         Ένα Like θα ήταν το καλύτερο Ευχαριστώ  ;)

Συνημμένο Αρχείο  Εμπειρία από το επίπεδο 0,1 Μέχρι το 400.txt   5,54KB   96 κατεβάσματα


 • Αυτό αρέσει στον/η achilleas33, megavega3, philip21 και σε 61 άλλους


#80189 Σημειώσεις Ενημερώσεων 15/12/2015

Δημοσιεύτηκε από Regnor στις 15 Δεκέμβριος 2015 - 07:05:31

Οι παρακάτω αλλαγές πραγματοποιήθηκαν σήμερα (15-12-2015):
------------------------------------------------------------------------------------
Νέα Χαρακτηριστικά
Ηρωικά Κατορθώματα
• 204 νέα ηρωικά κατορθώματα έχουν προστεθεί στο παιχνίδι.
• Ηρωικά κατορθώματα πρωταθλήματος έχουν προστεθεί στην επισκόπηση ηρωικών κατορθωμάτων.
• Το θαυμαστικό στο μπλοκ των ηρωικών κατορθωμάτων δεν αναβοσβήνει πλέον εάν έχετε κοιτάξει το ολοκληρωμένο ηρωικό κατόρθωμα, αλλά δεν το έχετε συλλέξει ακόμα.

 

Πολυδιεργασία
• Όλοι οι ήρωες που έχουν φτάσει το επίπεδο 50, μπορούν να χρησιμοποιήσουν πλέον την πολυδιεργασία.
• Η πολυδιεργασία επιτρέπει στους ήρωες να κάνουν αποστολές, προπονήσεις και ειδικές αποστολές ταυτόχρονα.
• Εφόσον ξεκλειδωθεί, όλοι οι ήρωες θα μπορούν να δοκιμάσουν την πολυδιεργασία για 5 μέρες δωρεάν.
• Όλοι οι ήρωες που θα έχουν φτάσει τουλάχιστον το 50o επίπεδο την ημέρα της προσθήκης του χαρακτηριστικού αυτού στο παιχνίδι, θα λαμβάνουν από μια επιπλέον δοκιμαστική μέρα για κάθε 10ο επίπεδο που φτάνουν μετά 50 επίπεδο.
• Μόλις λήξουν οι δωρεάν δοκιμαστικές μέρες, η πολυδιεργασία μπορεί είτε να ξεκλειδωθεί με 9 ντόνατ για 7 ημέρες, ή να ξεκλειδωθεί μονίμως με 99 ντόνατ.

 

Συντήρηση
Γενικά
• Αρκετές μικρές επιδιορθώσεις έχουν εφαρμοστεί.

 

Ομάδα
• Η λίστα μελών της ομάδας μπορεί πλέον να ταξινομηθεί σύμφωνα με τις δωρεές κερμάτων.
• Τα εικονίδια μπορούν πλέον να απενεργοποιηθούν από την ομαδική συνομιλία.

 

Άλλο
Το Hero Zero και η ομάδα της Playata εύχονται σε όλους Ευτυχισμένα Χριστούγεννα και έναν ευτυχισμένο Νέο Χρόνο. Παραμείνετε ηρωικοί κατά την αλλαγή του χρόνου και απολαύστε τον χρόνο σας!


 • Αυτό αρέσει στον/η TheBestOfAll, achilleas33, Spiro1 και σε 58 άλλους


#97380 Συντήρηση Διακομιστών - Όλη η Αλήθεια!!! ( Σάτιρα )

Δημοσιεύτηκε από DrSuperDuper στις 07 Μάιος 2016 - 12:59:37

Αγαπητοί φίλοι,

Τις τελευταίες μέρες όλοι αντιμετωπίζουμε απροσδόκητα Internal Server Errors και δυσκολίες σύνδεσης στους διακομιστές του παιχνιδιού. Και ενώ οι διαχειριστές μας είχαν ενημερώσει για τη έναρξη των εργασιών συντήρησης 2-3 μέρες πριν, είχαν ανακοινώσει ότι θα διαρκούσαν μόνο λίγα λεπτά. Όμως τα προβλήματα συνεχίζονται ακόμα και σήμερα. Τί συνέβη λοιπόν; Ποιό σκοτεινό μυστικό βρίσκεται πίσω από τη λεγόμενη "συντήρηση" των διακομιστών; Ποιές απόκοσμες δυνάμεις επιβουλεύονται την υπόσταση των υπερηρώων μας; Μη ρωτάτε τους διαχειριστές. Οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν. Κι όσοι γνωρίζουν, δεν τολμούν να το παραδεχτούν. Θα σας πω εγώ όλη την αλήθεια, όπως μου την εκμυστηρεύτηκαν τα αξιόπιστα χείλη της διεθνούς φήμης αστρολόγου-χαρτομάντισσας κυρίας Τασούλας Χ. την οποία είδα χθες σε μεταμεσονύκτια τηλεοπτική εκπομπή και την πήρα αμέσως τηλέφωνο. Ορίστε ο αυθεντικός διάλογος, χωρίς περικοπές και χωρίς λογοκρισίες:

κα Τασούλα: Παρακαλώ;
DrSrDr: Γειά σας.
κα Τασούλα: Καλησπέρα σας. Μου λέτε σας παρακαλώ το όνομά σας;
DrSrDr: Ναι, με λένε DrSuperDuper... ή Γιάννη... όπως θέλετε με φωνάζετε...
κα Τασούλα: Φίλε Γιάννη, ποιό ακριβώς είναι το πρόβλημά σου; Αισθηματικό;
DrSrDr: Μπα, αυτό το έχω λύσει. Το πήρα απόφαση ότι κανείς δε με αγαπάει και ξεμπέρδεψα.
κα Τασούλα: Πρόβλημα με την εργασία σου;
DrSrDr: Μπα, κι αυτό το έχω λύσει. Πέντε χρόνια άνεργος, κανένα εργασιακό πρόβλημα. Όλα καλά.
κα Τασούλα: Τότε τί σε απασχολεί καλό μου παιδί;
DrSrDr: Είναι ένα παιχνίδι που παίζω, το Hero Zero, δεν ξέρω αν το γνωρίζετε. Εδώ και κάτι μέρες έχουν αρχίσει εργασίες συντήρησης κι ακόμα να έρθει στα ίσα του ο server.
κα Τασούλα: Τί πράγμα; Αρχίσαν εργασίες συντήρησης με Σελήνη στον Κριό; Είναι δυνατόν;
DrSrDr: Ε.... δεν ξέρω.... Είναι κακό αυτό;
κα Τασούλα: Φυσικά και είναι κακό. Ποτέ δεν ξεκινάμε εργασίες συντήρησης με Σελήνη στον Κριό. Όλοι το ξέρουν αυτό.
DrSrDr: Εγώ δεν το ήξερα. Και προφανώς ούτε οι τεχνικοί που κάναν τη συντήρηση...
κα Τασούλα: Μα γιατί δε ρωτάτε; Γιατί είμαστε εμείς εδώ; Το ξέρεις φίλε Γιάννη ότι εμένα με παίρνουν τηλέφωνο μέχρι και από το Υπουργείο Οικονομικών όταν είναι να πάρουν backup το taxisnet; Και τους λέω πότε είναι ευνοϊκή συγκυρία για backup και πότε όχι; Εσείς εκεί γιατί κάνετε του κεφαλιού σας;
DrSrDr: Εμμμ... εγώ δεν ξέρω... ένας απλός παίκτης είμαι....
κα Τασούλα: Δεν πειράζει, θα τα βρούμε εδώ όλα. Πες μου Γιάννη, τι ζώδιο είσαι;
DrSrDr: Εγώ ή ο ήρωάς μου;
κα Τασούλα: Ποιός αντιμετωπίζει το πρόβλημα;
DrSrDr: Ο ήρωάς μου.
κα Τασούλα: Ωραία. Θυμάσαι τί ημερομηνία δημιούργησες τον ήρωά σου;
DrSrDr: 27 Οκτωβρίου...
κα Τασούλα: Σκορπιός λοιπόν.
DrSrDr: ... στον έναν server. Στον άλλον server δημιούργησα τον ήρωα 28 Νοεμβρίου.
κα Τασούλα: Αυτός είναι Τοξότης. Ποιός από τους δύο ήρωες παρουσιάζει το πρόβλημα;
DrSrDr: Και οι δύο. Και μάλιστα όχι μόνο οι δικοί μου ήρωες, όλοι οι ήρωες έχουν το ίδιο πρόβλημα, ανεξαρτήτως ποιά μέρα δημιουργήθηκαν.
κα Τασούλα: Άρα δε θα βγάλουμε άκρη με την Αστρολογία. Εδώ θέλουμε πιο επιστημονική προσέγγιση.
DrSrDr: Δηλαδή;
κα Τασούλα: Θα ρίξουμε την τράπουλα..... μισό λεπτό.... ανακατεύουμε..... κόβουμε..... εδώ είμαστε! Ωραία. Το πρώτο χαρτί είναι... 5 μπαστούνι. Σου λέει κάτι αυτό;
DrSrDr: Ξέρω γω; Ότι τα έχω δει μπαστούνια τις τελευταίες 5 μέρες;
κα Τασούλα: Μπορεί να μην είναι 5, μπορεί να είναι 50... ή 500...
DrSrDr: 500 Internal Server Error! Αυτό είναι! Το βρήκατε!
κα Τασούλα: Ωραία, συνεχίζουμε. Τα επόμενα τρία χαρτιά είναι... Άσσος σπαθί, 8 κούπα και άσσος καρό. Σου λέει κάτι αυτό;
DrSrDr: Άσσος οκτώ άσσος... 1.8.1.... ΝΑΙ!!! Είναι τα νούμερα από ένα άλλο σφάλμα που βγάζει. Μερικές φορές λέει "nginx 1.8.1".
κα Τασούλα: nginx 1.8.1; Δεν είναι σφάλμα αυτό αγόρι μου, είναι η έκδοση του web server που τρέχει πίσω από το παιχνίδι σου. Και να πεις στους τεχνικούς σας ότι έχει βγει νέα stable έκδοση 1.10.0 από 26 Απριλίου.
DrSrDr: Αυτό φταίει δηλαδή;
κα Τασούλα: Όχι, δεν φταίει αυτό. Το πρώτο χαρτί ήταν μπαστούνι. Στα επόμενα τρία δεν υπήρχε άλλο μπαστούνι.
DrSrDr: Δεν καταλαβαίνω τον συλλογισμό....
κα Τασούλα: Το 500 Internal Server Error είναι μπαστούνι. Αυτό είναι το πρόβλημα. Η αιτία του προβλήματος πρέπει να είναι επίσης μπαστούνι. Δε φταίει το nginx αφού δεν είχε μπαστούνια. Για να βρούμε τι φταίει θα ρίχνουμε χαρτιά μέχρι να εμφανιστεί το επόμενο μπαστούνι. Και τότε θα ξέρουμε.
DrSrDr: Κατάλαβα.
κα Τασούλα: Και το επόμενο φύλλο είναι.... Ρήγας μπαστούνι!!!!! Παναγία μου!!!!!!
DrSrDr: Γιατί κάνετε έτσι;
κα Τασούλα: Είναι το χειρότερο χαρτί της τράπουλας. Είναι το τελευταίο χαρτί της τράπουλας και συμβολίζει το Τέλος! Και επιπλέον είναι το 13ο στη σειρά των μπαστουνιών που σημαίνει κακή τύχη, άρα κακό τέλος. 13 καταλαβαινεις; Σου λέει κάτι ο αριθμός 13;
DrSrDr: Ναι! gr13. Είναι ο τελευταίος server. 13 servers έχει το παιχνίδι στην Ελλάδα.
κα Τασούλα: ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ;!;!;!;!;!; 13 servers; Και μου το λες τώρα αυτό; Αυτά τα πράγματα τα λένε από την αρχή αγόρι μου!!!
DrSrDr: Γιατί;
κα Τασούλα: Γιατί τώρα θα πρέπει να ψάξουμε στον Νοστράδαμο.
DrSrDr: Τί είναι αυτό;
κα Τασούλα: Είναι ένα αρχαίο βιβλίο με όλες τις προφητείες για τις μεγάλες κατάρες του κόσμου μας. Αν το πρόβλημά μας είναι εκεί μέσα, αυτό θα μας πει πώς να λύσουμε την κατάρα. Ίσως χρειαστεί να κάνουμε μια τελετή εξαγνισμού, ίσως χρειαστεί να κάνουμε μια-δυο ανθρωποθυσίες, ποιός ξέρει;
DrSrDr: Εεεε....Δεν είναι λίγο υπερβολικό αυτό;
κα Τασούλα: Αρχαία κατάρα έχουμε εδώ παιδάκι μου. Με ένα reboot ελπίζεις να τη γλιτώσεις;
DrSrDr: Μα...
κα Τασούλα: Σώπα! Το βρήκα! Σελίδα 72, παράγραφος 5: "Και εχάθη η γη κάτω από τους πόδας αυτών, κι ο ουρανός σκοτείνιασε με φως λευκόν και τα σημεία πέντε μηδέν μηδέν ενεφανίσθησαν ουρανομήκως. Και ευρέθησαν αυτοί στο έλεος κακοποιών ουκ δυναμένων εκπέσειν και ποταμοί ανοιχτερύθρων γλυκισμάτων εξοδεύτηκαν εις μάτην. Και κλαυθμός και οδυρμός στην διαδικτυακήν κοινότηταν και θέματα κλειδώθηααν εις μέγαν πανικόν, έως ότου ο τρισκαιδέκατος επέλθει προ του τέλους."
DrSrDr: ....
κα Τασούλα: ....
DrSrDr: Δεν κατάλαβα τίποτα.
κα Τασούλα: Γιαυτό είμαι εγώ εδώ αγόρι μου, για να σου εξηγήσω: "έως ότου ο τρισκαιδέκατος επέλθει προ του τέλους", δηλαδή ο 13ος να πάψει να είναι τελευταίος.
DrSrDr: Εννοείτε....
κα Τασούλα: Ναι, φίλε μου, τα προβλήματα θα συνεχίζονται μέχρι να δημιουργηθεί gr14.
DrSrDr: Τι πράγμα;!;!; Μα κανένας δε θέλει να δημιουργηθεί gr14! Όλοι διαμαρτύρονται και μόνο στην ιδέα...
κα Τασούλα: Αγόρι μου, μερικά πράγματα γίνονται είτε το θέλουμε είτε όχι. Νομίζεις ότι ο πρωτομάστορας ήθελε να χτίσει τη γυναίκα του στο γεφύρι της Άρτας;
DrSrDr: Μα...
κα Τασούλα: Δεν έχει "μα". Το γράφει ο Νοστράδαμος, έτσι θα γίνει. Και να λες πάλι καλά που το βρήκαμε εδώ μέσα γιατί διαφορετικά θα έπρεπε να ανοίξουμε τον Νταν Μπράουν. Εκεί να δεις ζόρια.


 • Αυτό αρέσει στον/η kitsos, Spiro1, achilleas3 και σε 56 άλλους


#22534 Συνεντεύξεις Γκαράζ !-DemolitionMan

Δημοσιεύτηκε από Correia στις 27 Μάρτιος 2014 - 01:14:24

Το όνομά μου είναι Rival και θα είμαι ο δημοσιογράφος για απόψε .
 
interxx1.jpg
 
Καλώς ήρθατε στίς Συνεντεύξεις Γκαράζ , εδώ θα συναντήσετε μερικές από τις πιο απροσδόκητους  Ήρωες στη χώρα μας . Απόψε θα έχουμε τη χαρά να μιλήσουμε με τον DemolitionMan:)
 
 
• Γεια σου , πώς είσαι; Μπορείτε να μας δώσετε το όνομα χρήστη σας και τoν server , όπου θα παίζετε;
Είμαι ο DemolitionMan στο gr4. Παίζω και στο gr1 με το ίδιο όνομα, καθώς και στο gr2 ως konstantinos18.
 
Captura_de_ecr_2014_03_27_s_01_10_27.png
 
• Θέλετε να μιλήσετε λίγο για τον εαυτό σας , για τη ζωή , όταν δεν εργάζεστε ως ήρωας;
Είμαι 45 ετών, ιδιωτικός υπάλληλος, παντρεμένος κι έχω έναν γιο 10 ετών.
 
• Πότε να αρχίσατε να παίζετε Hero Zero;
Άρχισα να παίζω Hero Zero στον σέρβερ gr2, κάπου στα τέλη Απριλίου 2013.
 
• Πώς ξεκίνησες να παίζεις Hero Zero ; Μέσα από τους φίλους ; Δημοσιότητα;
Το παιχνίδι μου το έδειξε ο γιος μου, ο οποίος το είχε γνωρίσει από φίλους και συμμαθητές του.
 
• Θυμάστε ακομα τις πρώτες ημέρες ως "noob " στο Hero Zero ;
Στην αρχή παίζοντας στο gr2 ως konstantinos18 (Απρίλιος, Μάιος, Ιούνιος, Ιούλιος 2013) δεν ήξερα τίποτα σχετιά με το παιχνίδι όπως είναι φυσικό, επί εβδομάδες έπαιζα πολύ λίγο λόγω προβλήματος στο Ιντερνετ, έκανα κυρίως μονομαχίες χωρίς να δίνω βάση στις προπονήσεις και τις αποστολές. Έκανα ομάδα με το όνομα Twized Wizard (επιλογή του γιου μου) με μέλη κυρίως φίλους και συμμαθητές του γιου μου. Η κατάσταση στην ομάδα ήταν τραγική με συνεχείς εισόδους και αποχωρήσεις παικτών, χωρίς καμία συνεννόηση, να ζητούν όλοι να γίνουν σύμβουλοι κλπ. Σιγά σιγά βελτίωσα το παιχνίδι μου χωρίς να δίνω ιδιαίτερη σημασία στην ομάδα μου, όπου ούτως ή άλλως γινόταν χαμός. Κάποια στιγμή τον Ιούλιο-Αύγουστο δέχτηκα μια πρόσκληση από τους Ιλουμινάτι, την οποία και αποδέχτηκα. Εκεί έμεινα λιγότερο από ένα μήνα αλλά ήταν ένα πολύ καλό μάθημα για μένα. Έμαθα να παίζω αποδοτικά, γνώρισα άτομα αξιόλογα, δημιούργησα φιλίες ιντερνετικές. Επέστρεψα στην Ομάδα μου, η οποία εν τω μεταξύ είχε μετονομαστεί σε Masters of Disaster, όπως δηλαδή λέγεται και τώρα. Αποφάσισα πως για να ανέβει η ομάδα πρέπει να γίνουν εκκαθαρίσεις, κράτησα κάποιους παίκτες που μεγαλύτερης ηλικίας που εμπιστευόμουν και μπορούσαμε να συνεννοηθούμε και η ομάδα ήταν πλέον ανεπτυγμένη 100%. Με την εμπειρία από τους Ιλουμινάτι και με την καθημερινή τριβή με το Hero Zero, βελτίωσα το παίξιμό μου, βοήθησα την ομάδα μου και τους συμπαίκτες μου, οι Masters of Disaster στελεχώθηκαν με παίκτες κυρίως ενήλικες, ώριμους, καλούς χαρακτήρες, τους περισσότερους από τους οποίους πλέον νιώθω πραγματικούς φίλους μου.
Όταν έμαθα ότι θα ξεκινούσε και ο σέρβερ gr4, αποφάσισα να ξεκινήσω να παίζω κι εκεί από την πρώτη μέρα και έχοντας την εμπειρία και τις γνωριμίες από τον gr2 να δω πόσο ψηλά μπορώ να φτάσω.
 
• Τι σας αρέσει περισσότερο στο παιχνίδι ;
Αυτό που περισσότερο μου αρέσει στο παιχνίδι είναι το γεγονός ότι υπάρχει συναγωνισμός μεταξύ των παικτών, συνεργασία μεταξύ παικτών, είναι δυναμικό, ο ανθρώπινος παράγοντας είναι πάντα σημαίνων και καθοριστικός, δεν παίζεις ενάντια σε κάποιο μηχάνημα ή πρόγραμμα, υπάρχουν πραγματικοί αντίπαλοι πίσω από τις οθόνες των υπολογιστών.
 
• Έχετε συγκεκριμένους στόχους για την επίτευξη στο παιχνίδι;
Στόχοι μου είναι η καλή διαδικτυακή παρέα, η βελτίωση του ήρωά μου, η διασκέδαση.
 
• Κατά τη γνώμη σας , ποιο ήταν το μεγαλύτερο επίτευγμα στο HZ μέχρι τώρα;
Ως μεγαλύτερο επίτευγμά μου στο Hero Zero θεωρώ τις σχέσεις φιλίας και εμπιστοσύνης που ανέπτυξα με κάποιους από τους παίκτες χωρίς μάλιστα να γνωρίζω προσωπικά κάποιον από αυτούς. Ο μόνος παίκτης που γνωρίζω προσωπικά, είναι ο Φίτσος, αδερφικός μου φίλος για περισσότερα από 30 χρόνια, ο οποίος ξεκίνησε να παίζει μετά από δική μου παρότρυνση.
 
• Το Hero Zero δημιουργεί φιλίες . Έχετε δημιουργήσει οποιοδήποτε είδος φιλίας με έναν άλλο παίκτη ; Ποιος και πώς;
(((Βλέπε παραπάνω)))
 
• Ποιος είναι ο αγαπημένος σας ήρωας ; Γιατί ; ( π.χ. Batman , Super- Man )
:ppp  Είμαι πολύ μεγάλος για να έχω αγαπημένο ήρωα...  αχαχαχα
 
• Ποιες είναι οι συμβουλές σας για τους αρχάριους ;
Αν μπορούσα να δώσω μια συμβουλή στους αρχάριους, αυτή θα ήταν να προσέχουν πολύ με τα προσωπικά τους δεδομένα (τα μικρά παιδιά είναι συχνά αφελή και επιρρεπή) και να ασχολούνται με την ενδυνάμωση του ήρωά τους και της ομάδας τους χωρίς να αποπροσανατολίζονται
 
• Περιγράψτε το HZ με  3 λέξεις .
παρέα, διασκέδαση, πώρωση
 
 
Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας , ελπίζω να απολαμβάνετε το παιχνίδι . Τις καλύτερες ευχές από όλη την ομάδα !  B)

 • Αυτό αρέσει στον/η TheBestOfAll, Spiro1, Lefteris και σε 56 άλλους


#63821 Έκτακτη Πρόσληψη στο FBY !!

Δημοσιεύτηκε από Αλέξανδρος στις 24 Ιούλιος 2015 - 07:50:31

Χαίρεται ειμαι ο alex521 απο το gr4 και ηρθα να σώσω τον κοσμο απο τον τρομερο Thulk...
Για να νικήσει τον Thulk καποιος χρειαζεται δυναμη και μυαλο κατι που δεν εχουν οι υπόλοιποι ηρωες...Ο Thulk εχει μεγαλη αδυναμία στις καραμελες, θα βαλω 10000 καραμελες για παγιδα και τοτε θα παει να τις φαει θα τον γαργαλισω και θα του κοψω το κεφαλι με σπαθι.Το FBY μου ανέθεσε αυτην την επικίνδυνη αποστολη επειδη ειμαι υπερηρωας,ειμαι πιο γρηγορος και απο τον ανεμο βγαζω φωτια απο τα χερια μου και εχω ματια που πετάνε βέλη με αυτες τις ειδικες ικανότητες θα νικησω τον Thulk και θα σώσω για αλλη μια φορα την ανθρωπότητα!


Ονομα:alex521
Σερβερ:GR4
 • Αυτό αρέσει στον/η ASoTosios, philip21, mitsaras και σε 55 άλλους


#148882 “Big Hero Zero” Special Χριστούγεννα από 1 έως 31 Δεκεμβρίου!

Δημοσιεύτηκε από Naty στις 28 Νοέμβριος 2017 - 19:18:50

Γεια σας αγαπητή κοινότητα,
Ο μήνας πριν τα Χριστούγεννα είναι στο προσκήνιο, και στο Humphreydale οι κάτοικοι ανυπομονούν για τις γιορτές.
Jingle-Bells-GIF.gif
Κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων από την έως τις 31 Δεκεμβρίου, σας περιμένουν τα ακόλουθα:
candles-icon.png
 
Αντικείμενα:
 • Ένα σύνολο από 41 εορταστικά αντικείμενα (διαφορετικές ιδιότητες)​
 • 3 χειμωνιάτικα αντικείμενα σετ​
 • όπλο σετ  που αποτελείται από όπλο και πυραύλους​​

​​ 

Βοηθοί:
Δύο βοηθοί με ειδικές ικανότητες είναι κατά τη διάρκεια του event διαθέσιμοι: 
 • ο Πίγκου με δεξιότητα επίπεδο 10 
 • ο Παγωμένος με δεξιότητα επίπεδο 30.​

​​ 

Επίσης, σας περιμένουν δύο εκδηλώσεις, μια διπλή εβδομάδα, και εορταστικές αποστολές Χριστουγέννων με έναν ύπουλο κακοποιό.
​​ 
Εδώ - στο φόρουμ μας - έχουμε ετοιμάσει ένα ημερολόγιο για το μήνα των Χριστούγεννα για όλους τους χρήστες του φόρουμ.
2.gif
Αυτά και πολλά άλλα σας περιμένουν τον Δεκέμβριο στο Hero Zero!
Σας στέλνουμε τις καλύτερες ευχές μας για την περίοδο των Χριστουγέννων!
381404cdb2924e04eaa7ad5efa199c2f.gif
Να περάσετε όμορφα & Καλά Χριστούγεννα!!!
Με εκτίμηση 
Η ομάδα Hero Zero

 • Αυτό αρέσει στον/η odi, Τομάζος, Psychedelic Malousis και σε 55 άλλους


#13325 Διαγωνισμός Χριστουγεννιάτικων κειμένων

Δημοσιεύτηκε από Spiro1 στις 18 Δεκέμβριος 2013 - 12:51:02

''Spiro1 gr1"

 

Η νύχτα απλώθηκε πάνω από την Gamble City,την πόλη των καζίνο,των Έλβις και του "Νονού".Αμέριμνος, και περπατούσα μήπως βρω τους Έλβις για αυτόγραφο.Και ξάφνου,από ένα σκοτεινό σοκάκι,ακούω μια δυνατή φωνή,σαν τσίριγμα:"ΒΟΗΘΕΙΑ!!!ΒΟΗΘΕΙΑ!!!"Τρέχω προς τα εκεί και τι να δω;;Τον μουτζούφη και κακό Γκριντς να προσπαθεί να κλέψει το γλυφιτζούρι από τη Lucy!

(Ο Γκριντς είναι ένα πράσινο μαλλιαρό πλασματάκι, πρώην κάτοικος της πόλης, μισεί όλο τον κόσμο και γι’ αυτό το λόγο, ετοιμάζει ένα σατανικό σχέδιο για να τη σπάσει σε όλους αυτούς που τον έχουν πρήξει με τα Χριστούγεννα, αποφασίζοντας να καταστρέψει μια για πάντα τη γιορτή..)

Έπρεπε να αναλάβω δράση,ο Γκριντς όμως κρατούσε τη Lucy όμηρο.Τότε,θυμήθηκα την αλλεργία του στα φυστίκια,έβγαλα τη βραζιλιάνικη σημαία μου(που είναι φυστίκια με λάθος μετάφραση)και με τη μυρωδιά τους μόνο,ο Γκριντς έφυγε μακριά.Τις επόμενες μέρες κυνήγησα τον Γκριντς και σταματούσα συνεχώς τις κακές του πράξεις.Η τελευταία μάχη μου μαζί του ήταν την παραμονή των Χριστουγέννων,όπου καθώς ο Κολόμπο τον ακινητοποίησε με την κεφαλιά του,του έδωσα μια υπερβολική δόση θερμότητας με το πιστολάκι μου και από τότε κανείς δεν ξανά άκουσε γι'αυτόν.Πριν ξαπλώσω,έκανα για άλλη μια φορά την προσευχή μου,

"Θεέ μου,κάνε να έχω και άλλες βραζιλιάνικες σημαίες αν ξαναεμφανιστεί ο Γκριντς..."

για 56 φορά πριν κοιμηθώ... ^_^


 • Αυτό αρέσει στον/η kaboum, w00dz, tolakos και σε 55 άλλους


#15288 Σημαντικές πληροφορίες σχετικά με μελλοντικές ενημερώσεις και τη συντήρηση

Δημοσιεύτηκε από Ricardo στις 04 Ιανουάριος 2014 - 17:57:08

 
Γειά σας αγαπητοί ήρωες,
 
μέσα στο 2014 σκοπεύουμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Σχεδιάζουμε να φέρουμε νέα συναρπαστικά Στοιχεία στο παιχνίδι, καθώς και διορθώσεις διαφόρων bug και άλλες μικρότερες αναβαθμίσεις. Για το επιτύχουμε αυτό πιο αποτελεσματικά, κάνουμε μερικές αλλαγές για το πώς να πορευτούμε με τις αναβαθμίσεις και τη συντήρηση.
 
Θα πραγματοποιούμε περιοδικές συντηρήσεις και διορθώσεις των διαφόρων bug ανά τρεις εβδομάδες ως συνήθως.
 
Μεγάλα νέα στοιχεία και νέο περιεχόμενο θα ανακοινωθεί ξέχωρα από αυτή την περίοδο των τριών εβδομάδων και θα έχει διαφορετική ημερομηνία κυκλοφορίας. 
 
Με αυτή την αλλαγή, θέλουμε να σιγουρέψουμε ότι σημαντικές και επείγουσες αλλαγές θα πραγματοποιούνται στον διακομιστή τακτικά. Την ίδια ώρα, αυτό μας δίνει τον απαιτούμενο χρόνο να συνεχίσουμε τη σχεδίαση και την ανάπτυξη νέων ενημερώσεων.

 • Αυτό αρέσει στον/η TheBestOfAll, christaras111, Mariarashero και σε 50 άλλους


#42635 Ηρωικά κατορθώματα κερμάτων.

Δημοσιεύτηκε από Axilleas στις 29 Νοέμβριος 2014 - 11:50:03

Ανταμοιβές για κατορθώματα κερμάτων.

 

 

                Κέρματα                                                                  Ανταμοιβές 

 

 •             100                                                                       Αντικείμενο 
 •             500                                                                3 Βαθμοί Δεξιοτήτων 
 •            1000                                                                          2 Donut
 •            2500                                                                      Αντικείμενο 
 •            5000                                                                6 Βαθμοί Δεξιοτήτων 
 •          10.000                                                               6 Βαθμοί Δεξιοτήτων 
 •          25.000                                                                      Αντικείμενο 
 •          50.000                                                                6 Βαθμοί Δεξιοτήτων 
 •          75.000                                                                          4 Donut 
 •         100.000                                                               6 Βαθμοί Δεξιοτήτων 
 •         250.000                                                                      Αντικείμενο
 •         500.000                                                                          6 Donut 
 •       1.000.000                                                                     Αντικείμενο 
 •       2.000.000                                                                         6 Donut  
 •       3.000.000                                                                      Αντικείμενο  
 •       4.000.000                                                                         8 Donut 
 •       5.000.000                                                               9 Βαθμοί Δεξιοτήτων 
 •       7.500.000                                                                       Αντικείμενο 
 •     10.000.000                                                               9 Βαθμοί Δεξιοτήτων 
 •     15.000.000                                                                          8 Donut  
 •     20.000.000                                                                        Αντικείμενο 
 •     25.000.000                                                                     68.332 Κέρματα
 •     30.000.000                                                               9 Βαθμοί Δεξιοτήτων 
 •     35.000.000                                                                  178.742  Εμπειρία
 •     40.000.000                                                                        Αντικείμενο 
 •     45.000.000                                                                   115.017 Κέρματα
 •     50.000.000                                                               9 Βαθμοί Δεξιοτήτων 
 •     55.000.000                                                                   302.445 Εμπειρία  
 •     60.000.000                                                                        Αντικείμενο  
 •     65.000.000                                                                   134.703 Κέρματα
 •     70.000.000                                                               9 Βαθμοί Δεξιοτήτων 
 •     75.000.000                                                                   340.327 Εμπειρία 
 •     80.000.000                                                                        Αντικείμενο  
 •     85.000.000                                                                    146.580 Κέρματα 
 •     90.000.000                                                               9 Βαθμοί Δεξιοτήτων 
 •     95.000.000                                                                    380.995 Εμπειρία 
 •   100.000.000                                                                           20 Donut 

 • Αυτό αρέσει στον/η achilleas33, philip21, Rival και σε 49 άλλους


#66213 Καταγγελία Διαχείρισης για ασέβια

Δημοσιεύτηκε από Τομάζος στις 14 Αύγουστος 2015 - 22:25:43

Καλησπέρα σας.

 

Θέλω να μοιραστώ κάτι τελευταίο μαζί σας πρωτού παρατήσω μια για πάντα τον λογαριασμό μου.

 

Πριν 2 μέρες έκανα ανώνυμη καταγγελία (ως τέτοια έπρεπε να θεωρείται) για Multiaccount στην διαχείριση. Το όνομα του παίχτη μου tromas και παίζω στον gr3. Έχοντας τις υποψίες ότι συγκεκριμένοι παίκτες σε μια ομάδα ίσως ανήκουν σε λιγότερους παίχτες (καθαρή παράβαση κανονισμού περί ενός λογαριασμού ανά παίχτη) έκανα όπως λένε οι διαχειριστές να καταγγείλω τους συγκεκριμένους για να διερευνηθεί η υπόθεση.

Μετά από λίγες ώρες έχοντας λάβει το email από την διαχείρηση ότι η καταγγελία μου ερευνάται. Μετά από λίγη ώρα 2 λογαριασμοί εκ των 5 που είχα καταγγείλει φάνηκε ότι χειρίζονταν από το ίδιο άτομο. Η διαχείρηση ως όφειλε διέγραψε τους λογαριασμούς αυτών. Την επομένη κιόλας μέρα άρχισα να λαμβάνω μηνύματα ότι είμαι ρουφιάνος και τα λοιπά.

Την επομένη μέρα και οι δύο λογαριασμοί ξαναείναι ενεργοι. Ξαναλέω και οι ΔΥΟ λογαριασμοί.

 

Ρωτώ λοιπόν..

Πρώτον, δεν οφείλει η διαχείριση να προφυλάσσει τις καταγγελίες?

Δεύτερον, όταν η διαχείριση αποφασίζει ότι έχει γίνει καταπάτηση κανονισμών με ποια λογική [α'ιρνει πίσω την απόφαση της και χαρίζεται στους παραβάτες.

Τρίτον, μήπως συγκεκριμένοι διαχειριστές δεν κάνουν την δουλειά τους σωστά? Μήπως βάζουν το συναίσθημα πάνω από τους κανονισμούς?

 

Τέλος έχω να δηλώσω ότι αυτή ήταν η αφορμή για να σταματήσω το παιχνίδι.

Πρώτος σε λβλ στον σέρβερ μου σεβόμενος όλους τους κανονισμούς του παινιδιού σε ομάδα με 5 τρόπαια ανοικτά από την αρχή χωρίς καλυμμένες άμυνες.

Φεύγω περήφανος και νικητής.

 

Καλή συνέχεια σε εσάς


 • Αυτό αρέσει στον/η kitsos, philip21, Spyrosthebutcher και σε 48 άλλους


#63863 Έκτακτη Πρόσληψη στο FBY !!

Δημοσιεύτηκε από aris2 στις 24 Ιούλιος 2015 - 10:58:50

Hey Yo πρακτορες της FBY! Ειμαι ο aris2 απο το gr4 και θελω να σωσω την Old York City! Μετα απο δυο ωρες διαλογισμου σκεφτηκα ενα τελειο σχεδιο! Αυτην την στιγμη ο Thulk ειναι ο μεγαλυτερος κακοποιος σε ολο τον κοσμο και θελει να διαλυσει τα παντα! Δηλαδη οι αλλοι κακοποιοι δεν θα μπορουν να κλεψουν αφου θα τα διαλυσει ολα ο Thulk. Σιγουρα θα ζηλεψουν! Θα τους πουμε να μας βοηθησουν να τον σταματησουμε. Ετσι οχι μονο θα πιασουμε τον Thulk αλλα και τους αλλους κακοποιους! Πιστευω ειμαι ο καταλληλοτερος για να σταματησω τον Thulk! Κανω 20 χρονια διαλογισμο και με εχει εκπαιδευσει ο μεγαλος Γκουρου Deronys. Εχω ξεκλειδωσει και τα εφτα τσακρα αρα μπορω να αιωρουμαι! Απο την στιγμη που θα με βοηθησουν ολοι οι κακοποιοι σιγουρα θα τον κερδισω! Δεν θα υπαρχουν πια κακοποιοι και θα επικρατησει η ειρηνη!

 

aris2-gr4


 • Αυτό αρέσει στον/η ASoTosios, philip21, mitsaras και σε 47 άλλους


#53093 Κανόνες Παρουσίασης Ομάδας/Παικτών

Δημοσιεύτηκε από Bla1r84 στις 16 Απρίλιος 2015 - 19:57:30

Οι κανόνες που σας παρουσιάζουμε εδώ είναι συμβουλευτικοί και δεν θα οδηγήσουν σε κλείδωμα του λογαριασμού σας. Ωστόσο, αν τους παραλείψετε, το νήμα σας ενδέχεται να διαγραφτεί, επίσης οι υπόλοιποι κανόνες του φόρουμ συνεχίζουν να ισχύουν στα νήματα αυτά· δηλαδή απαγορεύονται οι άσχετες απαντήσεις, οι διαφημίσεις, οι ανάρμοστες συμπεριφορές κλπ.

 

Κανόνες Παρουσίασης Ομάδας:

Η παρουσίαση της ομάδας σας για να είναι έγκυρη, θα πρέπει να ακολουθεί συγκεκριμένους κανόνες. Αυτοί είναι:
 
- Ο τίτλος του νήματος, θα πρέπει να είναι το όνομα της ομάδας (π.χ.: Οι Νικητές). Οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο (π.χ.: Οι Νικητές - ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΜΕΛΗ! ) θα αφαιρείται από τους συντονιστές.
- Το κύριο μέρος της παρουσίασης θα πρέπει να περιέχει υποχρεωτικά τις επεκτάσεις της ομάδας λεπτομερώς. Εάν η ομάδα είναι αναβαθμισμένη στο 100%, η απλή αναφορά αρκεί.
 
(π.χ.:
Έδρα: 15
Εγκαταστάσεις: 24
Δημοτικότητα: 43
Κίνητρο: 50

ή

"Η ομάδα μας είναι πλήρως αναβαθμισμένη!"
)

 

Συστάσεις:

Εκτός από τους παραπάνω κανόνες που θα πρέπει να ακολουθείτε, συνίσταται επίσης, αν και δεν είναι υποχρεωτικό, να παρέχετε και τις ακόλουθες πληροφορίες κατά την παρουσίαση της ομάδας σας. Με αυτό τον τρόπο αυξάνετε πολύ τις πιθανότητές σας να βρείτε αυτό που ψάχνετε. Προαιρετικά μπορείτε να επισημάνετε:

 

- Τους κανόνες της ομάδας σας
- Τον αρχηγό της ομάδας ή τον υπεύθυνο των προσκλήσεων.
- Το μέγιστο ή/και το ελάχιστο επίπεδο παίχτη που ψάχνετε.
- Εάν επιτρέπονται μονομαχίες μεταξύ των παικτών της ομάδας σας.
- Τις ελάχιστες απαιτήσεις στα ενισχυτικά. Τι θα πρέπει να έχουν τα μέλη της ομάδας.
- Αν τα μέλη της ομάδας πρέπει να δωρίζουν νομίσματα ή ντόνατς στην ομάδα.
 
(π.χ.:
Οι κανόνες της ομάδας μας:
* Δεν επιτρέπουμε ύβρεις μεταξύ των μελών της ομάδας.
* Όλα τα μέλη πρέπει να σέβονται τον ηγέτη.
* Θα πρέπει να συνδέεστε καθημερινά διαφορετικά θα σας διώξουμε από την ομάδα.
* Οι μονομαχίες μεταξύ των μελών της ομάδας δεν επιτρέπονται.
* Πρέπει να δίνετε στην ομάδα καθημερινά κέρματα/ντόνατς.
* κλπ.

Αρχηγός: ΟΤέλειος

Παρακαλώ στείλτε αίτηση μόνο αν είστε επίπεδο 50+


και ούτω καθεξής)

 

 

Κανόνες Παρουσίασης Παικτών:

Η παρουσίαση ενός παίκτη θα πρέπει να ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες για να είναι έγκυρη:
 
- Ο τίτλος του νήματος, πρέπει να είναι το όνομα του παίκτη (π.χ.: ΟΚαλύτερος). Οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο (π.χ.: ΟΚαλύτερος - ψάχνει ομάδα) θα αφαιρείται από τους συντονιστές.
- Το κύριο μέρος της παρουσίασης θα πρέπει να περιέχει υποχρεωτικά το επίπεδο του ήρωα.

 

Συστάσεις:
Εκτός από τους παραπάνω κανόνες που θα πρέπει να ακολουθείτε, συνίσταται επίσης, αν και δεν είναι υποχρεωτικό, να παρέχετε και τις ακόλουθες πληροφορίες κατά την παρουσίαση του ήρωά σας. Με αυτό τον τρόπο αυξάνετε πολύ τις πιθανότητές σας να βρείτε αυτό που ψάχνετε. Προαιρετικά μπορείτε να επισημάνετε:

- Πόσο συχνά παίζετε.
- Εάν έχετε βοηθούς.
- Το είδος των ενισχυτών που χρησιμοποιείτε.
- Αν είστε παίκτης που αγοράζετε ντόνατς ή όχι.
 
(π.χ.:
Διαθεσιμότητα: παίζω κάθε μέρα εκτός από τις Κυριακές.
Βοηθούς: 8
Ενισχυτικά: ποτέ δεν αγοράζω ενισχυτικά
Ντόνατς: αγοράζω 100 ντόνατς κάθε μήνα.


και ούτω καθεξής)


 • Αυτό αρέσει στον/η achilleas33, Rival, Sh3p47 και σε 46 άλλους


#116305 Αντίο σε εναν φιλο

Δημοσιεύτηκε από Sheen στις 11 Σεπτέμβριος 2016 - 10:04:05

Καλησπέρα σας,Σημερα θα ήθελα να σας πω μια ιστορία που την κραταω 4 χρόνια μέσα μου και με βασανίζει κάθε φορά που την σκευτομαι.

Μερικοί το ξέρετε,μερικοί όχι αλλά άρχισα να παίζω απο τις αρχές του 2013.Οπως γίνεται τις πρωτες μέρες ως αρχάριος δεν ξέρεις τι σου γινεται.Αρχικα εψαξα για μια καλη και δυνατή ομάδα.Ελα όμως που όλοι ηταν 100+ επίπεδο και εγώ ήμουν μονο 2.Δεν ήξερα καν οτι υπηρχε ενέργεια και προπονήσεις.Σκευτηκα να φτιαξω ενα ωραία περιποιημένο "βιογραφικό" και να το στείλω σε δυνατούς παίκτες.Παράλληλα διάβαζα άρθρα στο ιντερνετ για να περάσει η ωρα αφού όπως αναφερθηκα δεν ήξερα τι ακριβως πρεπει να κάνω στο παιχνιδι.Εκεί που διαβάζω Άκου εναν "Ντανγκ" κατευθείαν κοιταω προς την μεριά των μυνημάτων και βλέπω πως κάποιος μου απάντησε(Όνομα δεν λέω για τυπικούς λόγους).Μου γράφει λοιπον αυτός: Ελα σε εμένα και θα σου μάθω πως να παίζεις.Εγω κατευθείαν αποδέχτηκα την πρόσκληση και μπήκα στην ομάδα του.Ηταν ένας απο τους πιο δυνατούς παίκτες του σερβερ.Με το που μπήκα στην ομάδα του αμα θυμάμαι καλά,Πρωτα με καλοσορισε στους υπολοιπους συμπαίκτες μου και στην συνέχεια αρχισε να μου εξηγεί και να μου αναλύει τον τροπο παιχνιδιού και όλες τις στρατιγικες του.Μέσα σε μια εβδομαδα με έμαθε να παίζω τόσο καλά που έβγαιναν τοπ10 σε τουρνουα.Πέρασε ένας χρονος και η ομάδα ηταν η ίδια και πολύ δυνατωτερη αυτή την φορά.Είχα αναπτυξη τόση καλη σχέση με τον αρχηγό που μέχρι και 5αρα pay δώρο κάναμε ο ένας στο άλλον(Η πρωτη και η μονη φορά που έχω βάλει λευτα στο παιχνιδι).Ηταν μια απλή καθημερινή μέρα και όπως κάθε φορά, μιλαμε στο τσατ της ομάδας.Μετα απο ώρες συζήτησης ο αρχηγός μου είπε κατι τόσο σοκαριστικό που δεν το αντεξα(Είχε καρκίνο).Είχε μονο μερικούς μηνες ζωής και είχα πάθει σοκ.Μετα απο μερικούς μηνες αρχισε να γίνετε άνεργος.Δεν μπήκε για 1μερα,για 1 μήνα,για 6 μηνες...Είχα καταλάβει τι είχε συμβεί και αυτό πονουσε πολύ...Το πιο δύσκολο ηταν που έπρεπε να εξηγήσω την κατασταση και στα μελοι της ομάδας...Δεν το αντεξανε ουτε αυτοι,Η ομάδα μετα απο μέρες διαλύθηκε και απο τοτε δεν έχω την δυναμη να παίξω δυναμικά σε ελληνικό σέρβερ.

Εύχομαι το χωμα που σε σκεπάζει να είναι μαλακό.Αντίο σε εναν ήρωα :(


Ευχαριστώ για τον χρονο σας και συγγνώμη αμα σας ψυχοπλακωσα αλλά ήθελα πολύ να το μοιραστω μαζί σας.
 • Αυτό αρέσει στον/η Spiro1, Lefteris, odi και σε 46 άλλους


#19059 ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΓΜΑ ΣΤΟ HERO ZERO?

Δημοσιεύτηκε από kellipop στις 15 Φεβρουάριος 2014 - 21:04:47

Όταν περιμένω να δω μηνύματα και βλέπω αιτίματα για μπαταρίες !!!!!!!!!!!! 

 

 

 

                                              :angry:  :angry:  :angry:  :angry:  :angry:  :angry:  :angry: !!!


 • Αυτό αρέσει στον/η DoNotKeepCalm, aspeirini, tolakos και σε 44 άλλους


#63838 Έκτακτη Πρόσληψη στο FBY !!

Δημοσιεύτηκε από cool100 στις 24 Ιούλιος 2015 - 08:46:06

Καλήμερα είμαι ο cool100 από τον διακομιστη gr11 και μόλις έμαθα ότι ο κόσμος θα καταστραφεί από τον κακό Thulk και είμαι έτοιμος να προσφέρω τις ικανότητες μου για να τον νικήσω γιατί είμαι ο καλύτερος ήρωας σε όλο τον κόσμο. Το σχέδιο μου είναι να κάνω τον κακό και να του προτείνω να συνεργαστουμε για να μάθω το εβεστητο σημείο του οταν το μαθω θα το χρησιμοποιησω εναντιον του. Το FBY μου ανεθεσε αυτην την αποστολη γιατι ξερει οτι ειμαι ο καλητερος ηρωας για αυτην την υποθεση. Οι δυναμεις μου ειναι να πεταω φωτιες απο το στομα και να ριχνω σιδερενιες μπουνιες. Τον Thulk θα τον νικησω με το μυαλο μου δηλαδη θα του πεταξω φωτιες για να του αποσπασω την προσοχη και μετα θα τον χτυπισω στο εβεστητο σημειο του με τις σιδερενιες μπουνιες και ο Thulk θα νικηθει.

 

Σερβερ => GR11

Ψευδωνυμο => cool100


 • Αυτό αρέσει στον/η teo23, mitsaras, evelyn και σε 42 άλλους


#73794 Διαγωνισμός: Η καλύτερη ζωγραφιά

Δημοσιεύτηκε από Psychedelic Malousis στις 06 Οκτώβριος 2015 - 11:51:56

WlhMwlz.png


 • Αυτό αρέσει στον/η ioantheod, Sh3p47, odi και σε 39 άλλους


#103460 Σημειώσεις ενημερώσεων 2016-06-21

Δημοσιεύτηκε από Regnor στις 21 Ιούνιος 2016 - 05:35:47

Οι παρακάτω αλλαγές πραγματοποιήθηκαν σήμερα (2016-06-21):
-----------------------------------------------------------------------------
Νέα Χαρακτηριστικά
Λίστα Φίλων
• Τα μέλη της ομάδας φαίνονται αυτόματα στην λίστα φίλων (αυτό μπορεί να ενεργοποιηθεί/απενεργοποιηθεί μέσω φίλτρου).
Μπαταρίες
• Η θήκη μπαταριών μπορεί τώρα να επεκταθεί μόνιμα.

 

Συντήρηση
Γενικά
• Η ειδοποίηση για νέο κακοποιό θα φαίνεται πλέον και κατά την διάρκεια μιας αποστολής.

 

Τρόπαια
• 10 νέα τρόπαια είναι διαθέσιμα, τα όποια σας δίνουν +25% περισσότερα κέρματα και πόντους τιμής/πρωταθλήματος αντίστοιχα.
• Ο αριθμός τον τροπαίων έχει αυξηθεί. Υπάρχουν τώρα 5 ακόμα τρόπαια προπονήσεων και 5 ακόμα τρόπαια ενέργειας.


 • Αυτό αρέσει στον/η TheBestOfAll, Spiro1, odi και σε 39 άλλους


#129668 Παρουσίαση του νέου χαρακτηριστικού Ηρωική κρυψώνα

Δημοσιεύτηκε από Correia στις 13 Ιανουάριος 2017 - 13:22:08

Χαίρετε αγαπητοί ήρωες,

σήμερα,θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε το νέο μεγάλο χαρακτηριστικό,την ηρωική κρυψώνα,από μια πιο κοντινή σκοπιά.

Η ηρωική κρυψώνα είναι μια νέα περιόχη,την οποία μπορείτε να την επεκτείνετε ενεργά και μεμονωμένα.Μπορείτε να χτίσετε διαφόρων ειδών δωμάτια.Το κύριο κτήριο της ηρωικής κρυψώνας είναι η βάση της κρυψώνας.

 

main_building_t1_1.png

Η ηρωική βάση δεν σας επιτρέπει μόνο να συλλέγεται πρώτες ύλες και να χτίζετε επιπλέον δωμάτια,μπορείτε επιπλέον να συλλέγετε κέρματα,ως υποκατάστατο της εργασίας.Όσο υψηλότερο είναι το level της ηρωικής βάσης,τόσα παραπάνω κέρματα μπορούν να συλλεχθούν.


Όταν το χαρακτηριστικό της εργασίας ακυρωθεί έπειτα από την εκτέλεση του νέου χαρακτηριστικού της ηρωικής κρυψώνας,δεν θα υπάρχει η δυνατότητα πλεον να ολοκληρωθούν τα κατορθώματα σχετικά με την εργασία.Εαν έχετε ήδη ολοκληρωμένα ηρωικά κατορθώματα - μην ανησυχείτε,θα μπορείτε ακόμη να διεκδικήσετε τις ανταμοιβές σας.Απλώς δεν θα υπάρχει η δυνατότητα να ολοκληρωθούν περεταίρω τα κατορθώματα της εργασίας .Θα σας παρουσιάσουμε νέα ηρωικά κατορθώματα ως προς την ηρωική κρυψώνα.


Παράλληλα με την βάση της κρυψώνας,9 πρόσθετα δωμάτια θα είναι διαθέσιμα προς κατασκευή και αναβάθμιση από την αρχή.Για την ενέργεια κατασκευής,χρειάζεστε πρώτες ύλες,οι οποίες μπορούν να συλλεχθούν από τα δωμάτια για την κατασκευή πρώτων υλών - όπως η Κατασκευαστής σούπερ κόλλας και το ορυχείο Zeronite.

room_select_en.png

 

Η ηρωική κρυψώνα έχει να προσφέρει ακόμα περισσότερα,όπως την νέα δυνατότητα να ανταγωνιστεί κανείς με άλλους παίκτες.Εαν στήσετε την βάση σας αναλόγως και εφόσον παράγετε μερικές μονάδες μάχης,μπορείτε να επιτεθείτε σε άλλες κρυψώνες και να κλέψετε μερικές πρώτες ύλες από αυτές.

 

enemy_selection_en.png

Το ιδιαίτερο είναι ότι,τα στατιστικά του κάθε παίκτη,τα οποία είναι σημαντικά για τις μονομαχίες και τις μάχες πρωταθλήματος,δεν έχουν σημασία εδώ.Είναι σημαντικό να χτίσετε και να αναβαθμίσετε τις θέσεις άμυνας και τις αμυντικές μονάδες,όπως και μονάδες επίθεσης,προκειμένου να ενδυναμώσετε την δυναμική της επίθεσής σας ως προς τις επιθέσεις και τις αμυντικές ικανότητες για την άμυνα της ηρωικής κρυψώνας σας ενάντια των επιθέσεων από άλλους παίκτες.
 

https://youtu.be/ViyPWvEF68c

 

Η ημερομηνία κυκλοφορίας της ηρωικής κρυψώνας έχει προγραμματιστει για την αναβάθμιση της 24ης Ιανουαρίου του 2017.


Με εκτίμηση,
Η ομάδα του Hero Zero


 • Αυτό αρέσει στον/η konloul, odi, simos και σε 38 άλλους