Μεταπήδηση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

Κανόνες Φόρουμ και Όροι Χρήσης


 • Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
Δεν υπάρχουν απαντήσεις σε αυτό το θέμα

#1 Magneto

Magneto

  Administrator

 • Team Hero Zero
 • 3 μηνύματα
 • Κόσμος:GR1
 • Ήρωας:Magneto
Φήμη: 77

Δημοσιεύτηκε 14 Ιούνιος 2012 - 07:21:44

*
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ

Κανόνες του φόρουμ και Όροι Χρήσης

 

Καλώς ήρθατε στο επίσημο ελληνικό φόρουμ του Hero Zero!

 

Λόγω του ότι θέλουμε να επικεντρωνόμαστε  πλήρως σε όλα τα θέματα που αφορούν το Hero Zero και να δημιουργήσουμε μια ατμόσφαιρα στην οποία όλοι να νιώθουν άνετα, είναι σημαντικό να θεσπιστούν κανόνες τους οποίους κάθε χρήστης θα πρέπει να ακολουθεί.

 

Αν ένας χρήστης παραβεί κάποιον από τους κανόνες, ο λογαριασμός του/της ενδέχεται να αφαιρεθεί προσωρινά ή μόνιμα.

 

Οι «Όροι Χρήσης» ισχύουν για όλο το φόρουμ. Κάποια υποφόρουμ ενδέχεται να υπόκεινται σε συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις που μπορούν να βρεθούν συνημμένες στο υποφόρουμ και πρέπει να ακολουθηθούν.

 

Παρακαλούμε σημειώστε ότι όλα τα περιεχόμενα που δεν είναι γραμμένα στα Ελληνικά (όχι Greeklish) θα διαγράφονται άμεσα.

Περιεχόμενο θεμάτων και μηνυμάτων

1. Κοινοί κανόνες συμπεριφοράς
Ο πιο απλός κανόνας ο οποίος θα πρέπει να ακολουθηθεί ώστε να επιτευχθεί η ευχάριστη αλληλεπίδραση μεταξύ των χρηστών είναι η χρήση της κοινής λογικής. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας τα παρακάτω:

 • Κάθε χρήστης είναι ένας άνθρωπος.
 • Σεβαστείτε τους άλλους χρήστες και τις απόψεις τους, όπως θα θέλατε και αυτοί να σεβαστούν εσάς και τις δικές σας απόψεις.
 • Στο φόρουμ υπάρχουν και ανήλικοι.
 • Οι προσωπικές διαφορές δεν θα πρέπει να συζητιούνται στο φόρουμ, αλλά με ιδιωτικό τρόπο. Υπάρχει η λειτουργία προσωπικών μηνυμάτων («ΠΜ») γι’ αυτό.
 • Θα πρέπει να γράφετε με σαφή και ξεκάθαρο τρόπο, χρησιμοποιώντας σωστή ορθογραφία ώστε να μην υπάρχουν παρερμηνείες.
 • Οι νόμοι περί πνευματικών δικαιωμάτων και ΑΧΤΧ (Άδεια Χρήσης Τελικού Χρήστη) ισχύουν επίσης.
 • Καθένας είναι υπεύθυνος για τα γραφόμενά του και ως εκ τούτου είναι υποκείμενος στις συνέπειες αυτών.

2. Να κάνετε εποικοδομητική κριτική και να προσέχετε την ποιότητα του περιεχομένου
Μας αρέσει η εποικοδομητική κριτική. Να γίνεστε συγκεκριμένος και να δίνετε παραδείγματα όταν χρειάζεται. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε οποιοδήποτε σχόλιο, μήνυμα ή συζήτηση παραβαίνει τους «Όρους Χρήσης». Ο χρήστης που χρησιμοποιεί οποιοδήποτε από τα παρακάτω περιεχόμενα θα προειδοποιείται ή θα αφαιρείται από το φόρουμ.

 1. Προσβολές, προσωπικές επιθέσεις, προσβολές των ηθών, βωμολοχίες ή συντμήσεις βωμολοχιών.
 2. Παράνομο, σεξουαλικά προσβλητικό, ρατσιστικό, εθνικό, θρησκευτικό ή υποτιμητικό περιεχόμενο.
 3. Απάτη μέσα ή έξω από το παιχνίδι (π.χ. «Εκμετάλλευση σφαλμάτων», «Κομπίνες», «Ψαρέματα», ιστοσελίδες και αρχεία που περιέχουν ή στέλνουν ιούς και άλλο κακόβουλο λογισμικό).
 4. Δεν θα ανεχτούμε εμπορικές, πολιτικές και άλλου είδους διαφημίσεις για οργανισμούς τρίτων ή υπηρεσίες που αφορούν τους ανταγωνιστές μας
 5. Καταγγελίες των ενεργειών άλλων χρηστών με εικόνες ή το όνομα του χαρακτήρα.
 6. Πλαστοπροσωπία κάποιου από την Playata ή/και την European Games Group χρησιμοποιώντας επίσημα προσωπικά ονόματα ή παρόμοια ονόματα.
 7. Αποκάλυψη των προσωπικών πληροφοριών ενός χρήστη (διευθύνσεις, τηλεφωνικούς αριθμούς, email και άλλες πληροφορίες επικοινωνίας) – ακόμα και αν είναι οι δικές σας.
 8. Αντιγραφή ή ανέβασμα υλικού που καλύπτεται με κοπιράιτ (εικόνες, κείμενα κτλ.)
 9. Η επικοινωνία με mail μεταξύ των χρηστών και της επίσημης Υποστήριξης του Hero Zero είναι αυστηρώς απόρρητη δεδομένου ότι μπορεί να περιέχει προσωπικά δεδομένα. Η δημοσιοποίηση ολόκληρης ή μέρους αυτής απαγορεύεται.
 10. Μηνύματα που δεν προσθέτουν τίποτα στο θέμα της συζήτησης, όπως «spam», η παράθεση άλλων μηνυμάτων χωρίς την προσθήκη ιδίου περιεχομένου, μηνύματα του τύπου «πρώτος!», ή «bump», δηλαδή μηνυμάτων που έχουν ως μόνο σκοπό να μεταφέρουν το νήμα στο πάνω μέρος της λίστας των νημάτων.
 11. Ανάρτηση ακατάλληλων πληροφοριών που αφορούν το παιχνίδι ή το gameplay.
 12. Συζητήσεις που αφορούν τη συντήρηση του φόρουμ και τον συντονισμό. Αν έχετε κάποιο σχόλιο ή παράπονο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω μηνύματος («ΠΜ») ή απλά συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο της υποστήριξης.
 13. Απαγορεύονται οι μεγάλες υπογραφές ή υπογραφές που περιέχουν παραβάσεις των προαναφερθέντων κανόνων.
 14. Γενικές ή αμφιλεγόμενες δηλώσεις χωρίς εποικοδομητικό περιεχόμενο.
 15. Μηνύματα στα οποία οι παίχτες ανακοινώνουν στους άλλους να σταματήσουν να παίζουν το παιχνίδι, να μποϋκοτάρουν το παιχνίδι ή τμήματα του παιχνιδιού.
 16. Παράπονα που αφορούν τις αποφάσεις της επίσημης υποστήριξης, τη διαχείριση της κοινότητας ή τους συντονιστές.
 17. Οι χρήστες είναι ελεύθεροι να χρησιμοποιήσουν τη λειτουργία προσωπικών μηνυμάτων («ΠΜ») ή τη φόρμα υποστήριξης για να ενημερώσουν την Ομάδα Διαχείρισης Κοινότητας αν υπάρχουν οποιεσδήποτε παραβάσεις ή παρεξηγήσεις.
 18. Μηνύματα που θέτουν σε κίνδυνο την καλή ατμόσφαιρα του φόρουμ ή παραβαίνουν τους νόμους.
 19. Δεν θα ανεχτούμε την αναδημοσίευση ενός θέματος. Αν η ομάδα μας κλείσει μια συζήτηση δίνοντας τους λόγους που το έκανε, οι χρήστες δεν μπορούν να δημοσιεύσουν άλλο θέμα συζήτησης με τον ίδιο τίτλο. Φυσικά μπορείτε να δημοσιεύσετε αργότερα θέματα που αφορούν το αντικείμενο. Αυτός ο κανόνας έχει ως σκοπό να αποφεύγεται η επανάληψη στο φόρουμ. Οι χρήστες είναι ελεύθεροι να χρησιμοποιήσουν τη λειτουργία προσωπικών μηνυμάτων («ΠΜ») ή τη φόρμα υποστήριξης για να ενημερώσουν την Ομάδα Διαχείρισης Κοινότητας αν υπάρχουν οποιεσδήποτε παραβάσεις ή παρεξηγήσεις.
 20. Επιτρέπονται μόνο σύνδεσμοι σε εξωτερικές ιστοσελίδες που έχουν να κάνουν με το Hero Zero (σελίδες θαυμαστών, ιστοσελίδες ομάδων, δημοσιογραφικά άρθρα, κτλ.). Αυτές οι ιστοσελίδες δεν επιτρέπεται να παραβαίνουν τους προαναφερθέντες κανόνες (π.χ. λένε στους άλλους να μποϋκοτάρουν). Μοναδικές εξαιρέσεις: συζητήσεις και συγκρίσεις μεταξύ παιχνιδιών επιτρέπονται. Ωστόσο, αν δημοσιεύσετε έναν σύνδεσμο για κάποιο άλλο προϊόν, θα πρέπει να αναφέρετε το άλλο προϊόν.
 21. Θέματα και μηνύματα που έχουν να κάνουν με τα δικαιώματα και τους νόμους (βασικά δικαιώματα, συνταγματικούς νόμους, θρησκευτικές πεποιθήσεις, κτλ.). Οι χρήστες που εντοπίζουν κάτι τέτοιο θα πρέπει να το αναφέρουν στη δικιά μας ομάδα υποστήριξης ή στις αρμόδιες αρχές.

3. Χρησιμοποιήστε το σωστό φόρουμ.
Παρακαλούμε σιγουρευτείτε ότι δημοσιεύετε νέα θέματα και μηνύματα στο σωστό φόρουμ. Έτσι είναι πιο εύκολο για τους άλλους παίχτες και για εμάς να ακολουθήσουμε την ροή των γεγονότων και να σας δώσουμε έγκαιρη απάντηση.

 

4. Όχι διπλοποσταρίσματα ή παραπομπές
Το να ανοίγετε μηνύματα με το ίδιο περιεχόμενο σε πολλά φόρουμ είναι ανεπιθύμητο διότι διαιρεί τη συζήτηση και μας δυσκολεύει στο να συλλέγουμε εποικοδομητικές κριτικές. Οι παραπομπές θα ομαδοποιούνται, θα κλείνονται, θα ενσωματώνονται στο άλλο θέμα ή θα διαγράφονται ανεξάρτητα από το περιεχόμενό τους. Πριν δημοσιεύσετε κάτι σιγουρευτείτε ότι δεν υπάρχουν ήδη μηνύματα με το ίδιο θέμα.

 

5. Χρησιμοποιείστε τη λειτουργία της αναζήτησης
Σε πολλές περιπτώσεις μια αναζήτηση στο φόρουμ μπορεί να απαντήσει σε πολλές ερωτήσεις. Εξοικειωθείτε με τη λειτουργία της αναζήτησης και χρησιμοποιήστε την. Ρίξτε μια ματιά στην κατηγορία «Συμβουλές & Κόλπα», μιας και πολλοί παίχτες έχουν ήδη συγκεντρώσει χρήσιμες πληροφορίες.

 

6. Τεχνικοί περιορισμοί
Για μερικά μέρη του φόρουμ (π.χ. τις υπογραφές και τις εικόνες) έχουμε θεσπίσει τεχνικούς περιορισμούς ώστε να εξασφαλίσουμε της φιλικότητα του φόρουμ προς τον χρήστη. Πέρα από τις βασικές ρυθμίσεις στο λογισμικό του φόρουμ, έχουμε τοποθετήσει τους εξής περιορισμούς:

 • Οι εικόνες στις περιγραφές δεν επιτρέπεται να ξεπερνούν το παρακάτω μέγεθος: 350 x 100 εικονοστοιχεία. Όλες οι εικόνες που ξεπερνούν τον περιορισμό των εικονοστοιχείων θα διαγράφονται άμεσα.

Αν όλα τα μέλη του φόρουμ ακολουθούν αυτούς τους λίγους, ξεκάθαρα διατυπωμένους και απλούς κανόνες, δεν υπάρχει λόγος για κάποιον συντονιστή του φόρουμ να παρέμβει ή να εγκρίνει τη συζήτηση.

Επιπλέον, όσο πιο φιλικές και αντικειμενικές είναι οι συζητήσεις στο φόρουμ, τόσο πιο εύκολο θα είναι να συνεργαστούμε, να βοηθήσουμε και να απαντήσουμε σε ερωτήσεις.

Αν ακόμα υπάρχουν ερωτήσεις ή χρειάζεστε περαιτέρω βοήθεια από κάποιον υπεύθυνο, τότε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξή μας με όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες.

 

Η Ομάδα Διαχείρισης Κοινότητας.


 • Αυτό αρέσει στον/η oli1506, achilleas33, Mariarashero και σε 68 άλλους
0 χρήστες διαβάζουν αυτό το θέμα

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες