Μεταπήδηση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

Επανάσταση και στον gr 12!!!!


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
152 απαντήσεις σε αυτό το θέμα

#121 SuperGoofy

SuperGoofy

    Μαθητής Σχολής Ηρώων

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 223 μηνύματα
  • Ομάδα:Mini Monsters
  • Κόσμος:GR12
Φήμη: 1.201

Δημοσιεύτηκε 02 Ιούλιος 2016 - 09:52:39

Τα τρόπαια αν πάνε σε ανενεργή ομάδα δεν θα μείνουν εκεί για πολύ. Ο μηχανισμός αναδιανομής είναι σχεδόν αυτόματος. Ξεκινάνε απο χαμηλά και όσοι είναι αρκετά ενεργοι χτυπάνε και τα παίρνουν προς τα επάνω. Εμάς σκοπός μας είναι να πηγαίνουν όσο γίνεται πιο χαμηλά. Αυτή η ανακύκλωση απο χαμηλά είναι που κάνουμε και στην πορεία προς τα πάνω (αλλά και προς τα κάτω) τα παίρνουν και τα χρησιμοποιούν πολλοί. Δεν είμαστε θεοί να αποφασίζουμε για τα ΠΑΝΤΑ εμείς. Αυτό θα ήταν η αλλαζονεία και η υπεροψία για την οποία με κατηγορείς...

 

Επίσης έχωντας βάλει πλέον στην περιγραφή της ομάδα μας το "όποιος ενδιαφέρεται να πάρει τρόπαιο απο κάτω ας κάνει επίθεση και του το δίνουμε" νομίζω πως η πόρτα μας είναι ανοιχτή ΣΕ ΟΛΟΥΣ. Για να το δούν και να ενδιαφερθούν πρέπει να είναι ενεργοι. Δεν θέλουμε να τους διαλέξουμε, να μας διαλέξουν θέλουμε...

 

Προφανώς αν δω καμιά ομάδα με τρελά level απο κάτω να χτυπάει πόρτα, θα κάνω ότι περνάει απο το χέρι μου για να μην πάει εκεί τρόπαιο... και αν πάει, θα φροντίσω να φύγει, όπως φροντίζω να φεύγουν και απο πάνω. Ξεχάστε τα μαντρωμένα τρόπαια, δικαίωμα να έχουν τρόπαιο έχουν ΟΛΟΙ, μικροι και μεγάλοι ήρωες. Ακόμα και η Playata το αντιλήφθηκε αυτό και μας έδωσε άλλα 20 να παίζουμε...

 

Και στην τελική αν κάποιοι τα κρατάνε με στημένες άμυνες, εμείς με στημένες ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΜΥΝΕΣ θα τα κάνουμε "γιάχμα" που λενε στο χωριό μου... θα τα σκορπάμε στους 5 άνεμούς.


Επεξεργάστηκε από SuperGoofy, 02 Ιούλιος 2016 - 10:15:27.

  • Αυτό αρέσει στον/η giann657

#122 DrSuperDuper

DrSuperDuper

    Χάλκινος Ήρωας

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 681 μηνύματα
  • Ομάδα:House of Miracles
  • Κόσμος:GR9
  • Ήρωας:DrSuperDuper
Φήμη: 3.172

Δημοσιεύτηκε 02 Ιούλιος 2016 - 12:47:28

Συγγνωμη που σας το λεω αλλα εχετε αποτυχει τελειως... Λετε οτι θελετε να κατεβασετε τα τροπαια σε ομαδες που τα εχουν αναγκη και δεν μπορω να πω πως δεν το κανετε αλλα θεωρω πως θα πρεπει  να τα μοιραζεται εσεις ισαξια σε πολλες ομαδες και οχι να τα εχει μονο μια.... Καθως με αυτον το τροπο ειναι σαν δημιουργειτε τις ομαδες τις οποιες πολεματε...

 

 

Αυτα απο εμενα, καλη συνεχεια...

 

Νομίζω ότι είναι κάπως νωρίς για να πει κανείς αν έχουμε αποτύχει, επειδή..... μόλις αρχίσαμε. (grin)

Αλλά ποιά ομάδα εννοείς ότι έχει συγκεντρώσει όλα τα τρόπαια; Πες όνομα για να το ελέγξουμε.



#123 DrSuperDuper

DrSuperDuper

    Χάλκινος Ήρωας

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 681 μηνύματα
  • Ομάδα:House of Miracles
  • Κόσμος:GR9
  • Ήρωας:DrSuperDuper
Φήμη: 3.172

Δημοσιεύτηκε 09 Ιούλιος 2016 - 22:04:27

Παιδιά το σκορ απόψε 9/7/16 μετά τις μάχες των 22:00 είναι: 37+6+7
Και δεν ειναι πολύ καλό. Μπορούμε και καλύτερα.

Από ότι βλέπω δεν έχουμε δυσκολία στο να παίρνουμε τρόπαια από τη δεκάδα, αλλά έχουμε ένα πρόβλημα συντονισμού ώστε να κατεβαίνουν τα τρόπαια χαμηλά και σίγουρα. Επίσης πολύ συχνά οι ομάδες κρούσης ξεμένουν με τρόπαιο και παρακαλάνε να βρεθεί ομάδα να τους βάλει επίθεση για να το ξεφορτωθούν. Για να διορθώσουμε αυτά τα προβλήματα, πρέπει να ακολουθήσουμε ένα καλύτερο σχέδιο. Δείτε αυτό το σχήμα:

lJtPAHd.png

Αυτό δείχνει έναν αποτελεσματικό τρόπο να κατεβάζουμε τα τρόπαια από πολύ ψηλά (ομάδες με περίπου 100.000 τιμή) σε ομάδες που βρίσκονται πολύ χαμηλά (περίπου 3000 τιμή).

Οι κίτρινοι κύκλοι αντιπροσωπεύουν ομάδες της επανάστασης και τα βελάκια δείχνουν ποιά ομάδα επιτίθεται σε ποιά. Σε κάθε γραμμή φαίνεται προσεγγιστικά η τιμή που πρέπει να έχουν οι ομάδες που βρίσκονται εκεί.

Οι ομάδες Α1 και Α2 είναι ομάδες 1ης γραμμής (ή "ομάδες κρούσης" όπως συχνά λέγονται). Κάνουν επίθεση κάθε μέρα και χτυπάνε ελεύθερα τις top ομάδες για να παίρνουν τρόπαια. Το σχέδιο χρειάζεται τουλάχιστον δύο τέτοιες ομάδες.

Οι ομάδες Β1 και Β2 είναι ομάδες δεύτερης γραμμής και ο ρόλος τους είναι να παίρνουν τα τρόπαια από τις Α1 και Α2 και να τα στέλνουν παρακάτω. Επειδή το παιχνίδι δεν αφήνει μια ομάδα να βάλει 2 συνεχόμενες φορές επίθεση στην ίδια ομάδα, οι Β1, Β2 χτυπάνε εναλλάξ τις Α1, Α2. Δηλαδή τη μία μέρα (πχ. Δευτέρα), η Β1 χτυπάει την Α1 και η Β2 την Α2 (μπλε βελάκια). Την επόμενη μέρα (Τρίτη),  η Β1 χτυπάει την Α2 και η Β2 την Α1 (κόκκινα βελάκια). Την μεθεπόμενη μέρα (Τετάρτη),  η Β1 χτυπάει πάλι την Α1 και η Β2 την Α2 (μπλε βελάκια), κ.ο.κ.

Παρομοίως οι ομάδες τρίτης γραμμής Γ1 και Γ2 χτυπάνε εναλλάξ τις Β1 και Β2 και οι ομάδες 4ης γραμής Δ1, Δ2 χτυπάνε εναλλάξ τις Γ1, Γ2.

Και τελικά, στις Δ1 και Δ2 επιτίθενται οι πολύ χαμηλές ομάδες για να καταλήξουν τα τρόπαια εκεί.

Παρατηρήστε κάτι στο σχήμα αυτό: όλα τα βελάκια πηγαίνουν από κάτω προς τα πάνω. Δηλαδή τα τρόπαια θα μεταφέρονται με επιθέσεις που θα κάνουν οι ομάδες που θέλουν να ΠΑΡΟΥΝ το τρόπαιο, όχι οι ομάδες που θέλουν να το δώσουν! Επιπλέον, οι ομάδες 2ης, 3ης και 4ης γραμμής, ΔΕΝ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ όπου θέλουν, παρά μόνο στις δύο από πάνω ομάδες τους.

Αυτό δεν είναι ολόκληρο το σχέδιο. Πρέπει να καθοριστούν και οι ώρες που θα μπαίνουν οι επιθέσεις. Αυτές όμως θα τις συζητήσουμε αφού συμφωνήσουμε ποιές ομάδες θα μπουν σε κάθε θέση. Χρειαζόμαστε μόλις 8 ομάδες για να βάλουμε σε εφαρμογή αυτό το σχέδιο. Αν έχουμε παραπάνω ομάδες μπορούμε να βάλουμε περισσότερες σε κάθε γραμή.

Συνεπώς, παρακαλώ τους αρχηγούς των ομάδων που συμμετέχουν στην επανάσταση να μου στείλουν γραπτό μήνυμα στον gr12 και να μου πουν σε ποιά θέση θέλουν να παίξει η ομάδα τους. (Βεβαιωθείτε ότι η τιμή της ομάδας σας είναι κοντά ή ότι μπορείτε να τη φτάσετε κοντά στην ενδεικτική τιμή που έχει η γραμμή στην οποία θέλετε να τοποθετηθείτε.) Μόλις συμπληρωθούν οι 8 θέσεις θα σας στείλω επιπλέον οδηγίες για το πώς ενεργούμε στη συνέχεια.


  • Αυτό αρέσει στον/η hero333, Tzin, SuperGoofy και σε άλλον ένα

#124 DrSuperDuper

DrSuperDuper

    Χάλκινος Ήρωας

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 681 μηνύματα
  • Ομάδα:House of Miracles
  • Κόσμος:GR9
  • Ήρωας:DrSuperDuper
Φήμη: 3.172

Δημοσιεύτηκε 26 Ιούλιος 2016 - 18:44:22

URBAN LEGENDS: Ανακοίνωση και Απολογισμός Επανάστασης

Αγαπητοί φίλοι, οι URABN LEGENDS κάνουν ένα διάλειμμα από την επανάσταση λόγω καλοκαιρινών διακοπών. Και με την ευκαιρία παραθέτω έναν απολογισμό από την εμπειρία της επανάστασης (με μορφή FAQ για να είναι πιο εύκολο στην ανάγνωση).

ΕΡ: Δηλαδή μέχρι τώρα κάνατε επανάσταση στον gr12; Πώς πήγε;

ΑΠ: Ναι, συμμετείχαμε επί 5 εβδομάδες στην επανάσταση του gr12 ως ομάδα κρούσης. 14/6/16 πήραμε το πρώτο τρόπαιο, 22/7/16 το τελευταίο. 25 τρόπαια συνολικά.

ΕΡ: 25 τρόπαια; Κι εγώ γιατί δεν κατάλαβα τίποτα; Δε βλέπω να έχει αλλάξει η κατάσταση στο top-10. Μόνο τόλμες πήρατε;

ΑΠ: Από τα 25 τρόπαια ήταν: 10 Ενέργειας, 9 Τόλμης, 3 Ανταμοιβών, 3 Προπονήσεων. Κι εμείς θα θέλαμε να είχαμε πετύχει περισσότερες προπονήσεις αλλά αυτές ήταν συγκεντρωμένες στην πρώτη 5άδα. Κι η ομάδα μας δεν ήταν αρκετά δυνατή για να χτυπήσει εκεί. Όσες φορές το δοκιμάσαμε χάσαμε και αυτές οι ομάδες πράγματι ούτε που κατάλαβαν ότι γινόταν επανάσταση. Παρόλα αυτά, χτυπούσαμε εύκολα από τη θέση 6 και κάτω (ενώ εμείς ήμασταν μεταξύ 30-40). Ότι τρόπαιο κυκλοφορούσε εκεί το μαζεύαμε. Κι οι ομάδες αυτές σίγουρα κατάλαβαν διαφορά.

ΕΡ: Ναι αλλά πού πήγαν αυτά τα 25 τρόπαια; Ξανανέβηκαν πάνω; Δηλαδή η επανάσταση απέτυχε;

ΑΠ: Πράγματι ξανανέβηκαν. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι η επανάσταση απέτυχε. Κι αυτό το βλέπει κανείς από το πόσα τρόπαια είναι συγκεντρωμένα εκτός του top-20. Αν μετρήσει κανείς τα τρόπαια σε έναν server χωρίς επανάσταση (πχ. στον gr9 που κοιτούσα πρόσφατα) είναι ζήτημα να βρει 1 τρόπαιο εκτός 20άδας. Στον gr12 υπήρχαν σταθερά 5-10 τρόπαια εκτός 20άδας όσον καιρό τα μέτραγα. Κι αυτό οφείλεται στην επανάσταση. Ένα από τα πράγματα που διαπιστώνει κανείς όταν συμμετέχει στην επανάσταση είναι ότι το σύστημα δουλεύει! Αλλά θέλει καθημερινή ενασχόληση. Αν το αφήσεις στην τύχη του, τα τρόπαια σιγά-σιγά ξανανεβαίνουν. Εμείς κατεβάζαμε σχεδόν κάθε μέρα από ένα τρόπαιο. Κι αυτό μετά έκανε από 2 μέχρι 7 μέρες να ξανανέβει. Μέχρι τότε εμείς είχαμε κατεβάσει κι άλλα, αλλά δυστυχώς τα τρόπαια κατεβαίνουν ένα-ένα (γρήγορα αλλά σειριακά) όμως ανεβαίνουν όλα μαζί (αργά αλλά παράλληλα). Τελικά είναι σα να κολυμπάς κόντρα στο ρεύμα. Μπορείς να το κάνεις, αλλά αν σταματήσεις ξαναγυρίζεις εκεί από όπου ξεκίνησες. Η φυσική ροή είναι αντίθετη. Κι αυτό οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι οι ομάδες που χάνουν το τρόπαιο, αντί να χτυπήσουν ψηλότερα (για καλύτερο τρόπαιο), χτυπάνε χαμηλότερα (που είναι πιο εύκολο).

ΕΡ: Τώρα σας φταίνε οι άλλοι δηλαδή; Ας ήσασταν εσείς αρκετά δυνατοί να χτυπήσετε την 5άδα.

ΑΠ: Όχι, ποτέ δεν είπαμε ότι μας φταίνε οι άλλοι, όπως και ποτέ δεν είπαμε τί κρίμα που δεν είμαστε αρκετά δυνατοί για να μπούμε στην επανάσταση. Ξέραμε ότι είμαστε μια μέτρια ομάδα, ξέραμε ότι έχουμε περιορισμένες δυνατότητες, αλλά ακόμα κι έτσι δοκιμάσαμε. Κι αν μια μέτρια ομάδα καταφέρνει να κατεβάζει 5 τρόπαια κάθε εβδομάδα για 5 συνεχόμενες εβδομάδες, φανταστείτε τί θα μπορούσε να κάνει μια ομάδα στο top-10 αν αποφάσιζε να χτυπήσει ψηλά για τρόπαιο, αντί να το κυνηγάει από εκεί όπου το στέλνουμε εμείς. Αυτό λέμε μόνο. Η επανάσταση σαν σύστημα δουλεύει. Αν διώξει η Νο-4 ή η Νο-5 ομάδα τα τρόπαιά της και επιτεθεί στο top3, εκεί να δεις πώς γίνεται το πανηγύρι. Εμείς δεν μπορούσαμε να το κάνουμε. Αν ήμασταν στη θέση τους θα το κάναμε σίγουρα. Αλλά δεν είναι όλοι πανηγυριτζήδες σαν κι εμάς. (grin)

ΕΡ: Και τελικά παρατάτε την επανάσταση στον gr12;

ΑΠ: Όχι, απλώς κάνουμε ένα διάλειμμα. Μερικές εβδομάδες, καναδυό μήνες, θα δούμε. Κι αυτό ισχύει μόνο για τη δική μας ομάδα. Οι άλλες συνεχίζουν κανονικά. Η επανάσταση δεν έχει σταματήσει.

ΕΡ: Γιατί χρειάζεστε διάλειμμα; Κουραστήκατε;

ΑΠ: Ναι, όσο κι αν δε φαίνεται εξαρχής, η επανάσταση είναι πολύ πιο κουραστική από την καθημερινή ρουτίνα στο παιχνίδι. Το πιο κουραστικό είναι το μπες-βγες από την ομάδα (το οποίο το κάναμε σχεδόν καθημερινά επί 5 εβδομάδες) και η προσπάθεια να έχουμε ξαναμαζευτεί όλοι εγκαίρως για να βάλουμε την επόμενη επίθεση. Επίσης κουραστικό ήταν να ψάχνεις να βρίσκεις ομάδα έτοιμη να σου βάλει επίθεση όταν τη χρειάζεσαι για να κατεβάσεις το τρόπαιο παρακάτω. Και τώρα που οι περισσότεροι λείπουν διακοπές, αυτά τα προβλήματα ήταν ακόμα πιο έντονα.

ΕΡ: Γιατί είναι τόσο δύσκολο; Απλώς κάνετε επίθεση σε μια ομάδα που έχει τρόπαιο, το παίρνετε και το δίνετε σε άλλη.

ΑΠ: Όχι, η διαδικασία (αν θες να εξασφαλίσεις ότι δε θα χαθεί το τρόπαιο) είναι λίγο πιο περίπλοκη. Κανονικά, πριν δηλώσεις την επίθεση, πρέπει να είσαι καλυμμένος. Δηλαδή μια άλλη φιλική ομάδα να σου έχει βάλει από πριν επίθεση. Έτσι όταν τελικά πάρεις το τρόπαιο, καμιά αντίπαλη ομάδα δεν μπορεί να το απειλήσει. Εσύ κάνεις μπες-βγες και το τρόπαιο το κερδίζει η φιλική ομάδα, που πρέπει να έχει προνοήσει να κάνει το ίδιο για να κατέβει το τρόπαιο παρακάτω. Και φυσικά, χρειάζεται να προσέχεις τον συγχρονισμό. Τί ώρα θα μπει η κάθε επίθεση και τί ώρα θα γίνει το μπες-βγες για να μην μπερδευτείτε. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να κατεβάζεις τρόπαια. Μπορείς να έχεις πολλές φιλικές ομάδες που δημιουργούν μια αλυσίδα. Η μία κάνει επίθεση στην άλλη και το τρόπαιο κατεβαίνει από την πρώτη στην τελευταία με ασφάλεια, χωρίς να μπορεί κάποια άλλη ομάδα να το κλέψει ενδιάμεσα.

ΕΡ: Δεν είναι εύκολο να γίνουν λάθη σε αυτή τη διαδικασία; Και το τρόπαιο να χαθεί;

ΑΠ: Ναι. Αυτό που περιέγραψα είναι το ιδανικό σενάριο. Στην πραγματικότητα σπάνια εξελίσσεται έτσι. Και λάθη θα γίνουν και καθυστερήσεις και μπερδέματα. Αλλά είναι σίγουρα καλύτερο να γνωρίζουν όλες οι ομάδες της επανάστασης ένα ιδανικό σενάριο το οποίο θα προσπαθούν να εφαρμόσουν, παρά να μην υπάρχει κανένα σχέδιο και να κάνει η κάθε μια του κεφαλιού της.

ΕΡ: Για παράδειγμα; Τί μπορεί να πάει στραβά;

ΑΠ: Το πιο συνηθισμένο είναι να μη βρίσκεις ομάδα να σε καλύψει. Πχ. να βλέπεις ένα ωραίο τρόπαιο, να μπορείς να το χτυπήσεις και να παρακαλάς (βάλτε μου ρε παιδιά μια κάλυψη) και να μην είναι κανείς συνεργάτης σου online ή όσοι είναι να έχουν βάλει επιθέσεις αλλού. Εκείνη τη στιγμή το ρισκάρεις. Ή περιμένεις με τον κίνδυνο να χτυπήσει άλλος το τρόπαιο που θέλεις ή κλείνεις τα μάτια, βάζεις την επίθεση και μετά παρακαλάς να προλάβει να σε καλύψει φίλος κι όχι αντίπαλος. Κι αυτό είναι μια άλλη μεγάλη πονεμένη ιστορία.

ΕΡ: Πονεμένη ιστορία; Για πες.

Την πρώτη εβδομάδα που ακόμα δεν είχαμε οργανωθεί καλά και οι μικρές ομάδες δε μας ήξεραν, κάθε φορά που ζητούσα από ομάδα να μας βάλει επίθεση με αντιμετώπιζαν λες και τους ζητούσα email και κωδικό για να τους βάλω 500000 ντόνατς. Στην καλύτερη περίπτωση, όταν κατάφερνα να ανοίξω διάλογο, εξελισσόταν κάπως έτσι:

- Φίλε θες ένα τρόπαιο;
- Ναι.
- Τότε βάλε μας επίθεση.
- Όχι.
- Γιατί όχι;
- Γιατί θα μας κερδίσετε.
- Μα δε θέλουμε να σας κερδίσουμε. Το τρόπαιό μας θέλουμε να ξεφορτωθούμε. Βάλε μας επίθεση και θα σας το δώσουμε.
- Και γιατί θέλετε να μας το δώσετε;

(δυο λεπτά σιγή κατά την οποία ψάχνω απεγνωσμένα για άλλον αρχηγό ή σύμβουλο μικρής ομάδας και καταριέμαι την τύχη μου που δεν είναι κανείς online και πρέπει να συνεχίσω με αυτόν τον τύπο)

- Γιατί κάνουμε επανάσταση. Ξέρεις τί είναι αυτό;
- Όχι.

(άλλα 5 λεπτά διάλογος για να του εξηγήσω)

- Κατάλαβες τώρα;
- Ναι.
- Ε άντε, βάλε μας επιτέλους επίθεση γιατί θα προλάβει κανένας άλλος και θα το χάσουμε το τρόπαιο.
- Όχι.
- Πάλι όχι;
- Μα δε γίνεται ρε φίλε να σας κερδίσουμε, αφού είσαστε πιο μεγάλη ομάδα.
- Ε τί σου λέω τόση ώρα; Βάλε μας επίθεση κι εμείς θα φροντίσουμε να χάσουμε.
- Μα πώς θα χάσετε; Αφού είσαστε πιο δυνατοί.
- Θα κάνουμε μπες-βγες και θα κερδίσετε. Ξέρεις τί είναι το μπες-βγες;
- Όχι.

(άλλα 2 λεπτά μέχρι να του εξηγήσω)

- Κατάλαβες τώρα;
- Ναι.
- Θα μας βάλεις επίθεση;
- Ναι.
- Ε άντε επιτέλους! Όσο καθυστερούμε κινδυνεύουμε.
- Μισό λεπτό....
- ....
- ....
- ....
- ....
- Τί γίνεται;
- Δε μπορώ.
- Τί δε μπορείς;
- Δε μπορώ να σας βάλω επίθεση!
- Γιατί;
- Μου λέει "Η ομάδα σου επιτίθεται ήδη σε μια άλλη ομάδα."
- $# #@@*&$ $@#!!!
- Θα σας βάλω αύριο.
- @#%!^& *%#@$! #%^&$$% #@$@ !@$!@$%^&&^$@#%&!!!!!!!!

ΕΡ: Και τελικά; Το χάσατε το τρόπαιο;

ΑΠ: Εκείνη τη φορά όχι, αλλά υπήρξαν φορές που χάσαμε τρόπαιο αμέσως μόλις το πήραμε, ακριβώς επειδή δεν είχαμε προλάβει να καλυφθούμε, καθώς και φορές που δε βρίσκαμε κανέναν να μας βάλει επίθεση και αναγκαστήκαμε να στείλουμε το τρόπαιο εμείς με δική μας επίθεση προς τα κάτω. Ότι χειρότερο μπορεί να σου τύχει.

ΕΡ: Ότι χειρότερο; Γιατί;

ΑΠ: Γιατί όταν είσαι ομάδα κρούσης, κάθε επίθεσή σου είναι πολύτιμη. Έχεις μόνο μια επίθεση την ημέρα. Αν τη σπαταλάς για να στέλνεις το τρόπαιο, ουσιαστικά χάνεις την ευκαιρία να πάρεις καινούργιο. Αντί να κατεβάζεις ένα τρόπαιο κάθε μέρα, κατεβάζεις ένα κάθε 2 μέρες.

ΕΡ: Τελικά αξίζει να συμμετέχει μια ομάδα στην επανάσταση; Από ότι κατάλαβα δεν κερδίζει κάτι. Μόλις παίρνει ένα τρόπαιο, το δίνει.

ΑΠ: Κι εγώ έτσι νόμιζα, όμως η πράξη έδειξε άλλα. Για παράδειγμα, εμείς επί 5 εβδομάδες δε μείναμε ούτε μια μέρα χωρίς τρόπαιο. Φυσικά είχαμε διαφορετικό κάθε μέρα, αλλά ήταν σα να είχαμε μόνιμα ένα τρόπαιο, τα οφέλη του οποίου εκμεταλλευόμασταν κανονικά. Και το ίδιο ίσχυε και για όλες τις ομάδες από τις οποίες περνούσαν τα τρόπαια. Επιπλέον, χωρίς να το επιδιώκουμε, μια βδομάδα πήραμε 20 ντόνατς επειδή μπήκαμε στη 10άδα του ομαδικού τουρνουά τιμής. Και τότε διαπίστωσα ότι αν το προγραμματίσεις προσεκτικά μπορείς να βάζεις την ομάδα σου κάθε βδομάδα στη 10άδα του τουρνουά. Αυτό συμβαίνει επειδή κάθε μέρα χτυπάς ψηλά και παίρνεις πολλή τιμή και κάθε μέρα χάνεις τιμή από την φιλική ομάδα που σου παίρνει το τρόπαιο. Η ομάδα σου έτσι μένει περίπου στα ίδια επίπεδα τιμής, όμως τους πόντους τιμής για το τουρνουά τους μαζεύεις. Κι αυτό ισχύει επίσης για όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στην αλυσίδα. Τελικά υπάρχουν και απρόσμενα οφέλη όταν συμμετέχεις στην επανάσταση.

ΕΡ: Α, αυτό μου αρέσει. Μπορώ να συμμετέχω κι εγώ με την ομάδα μου στην επανάσταση;

ΑΠ: Φυσικά. Βρίσκεις τον συντονιστή της επανάστασης στον server που παίζεις, δηλώνεις τί θέλεις και τί μπορείς να κάνεις και περιμένεις οδηγίες.

ΕΡ: Ναι, όμως εγώ δεν μπαίνω συχνά στο παιχνίδι. Μια-δυο φορές την εβδομάδα μόνο. Αλλά θέλω όταν μπαίνω να βλέπω την επανάσταση να μου έχει στείλει 2-3 τρόπαια. Γίνεται;

ΑΠ: Όχι. Δε δουλεύει έτσι το σύστημα. Για να πάρεις τρόπαιο πρέπει να κάνεις επίθεση εσύ, πάντα σε συνεννόηση με την ομάδα που θα σου το δώσει για να κάνει το μπες-βγες. Και πρέπει αν όχι εσύ ως αρχηγός, τουλάχιστον κάποιοι σύμβουλοί σου εκ περιτροπής να μπαίνουν οπωσδήποτε στο παιχνίδι 2-3 φορές την ημέρα για να ενημερώνονται από τα μηνύματα του συντονιστή και των συνεργαζόμενων ομάδων. Μη γίνει και η δική σου ομάδα σαν αυτές που είναι δηλωμένες στην επανάσταση μόνο σαν όνομα κι όποτε τις χρειάζεσαι να σου βάλουν μια κάλυψη τους στέλνεις ένα επείγον μήνυμα και σου απαντάνε μετά από μια βδομάδα.

ΕΡ: Ε τότε να κάνω κάτι καλύτερο. Είδα έναν server που ακόμα δεν έχει ξεκινήσει η επανάσταση. Να την ξεκινήσω εγώ; Σαν συντονιστής;

ΑΠ: Ελεύθερα, όμως να ξέρεις ότι ο συντονιστής πρέπει να έχει και να αφιερώνει πολύ χρόνο στην επανάσταση. Κατ' αρχήν διατηρεί αρχείο με όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στην επανάσταση και μιλά συχνά με τους αρχηγούς τους για να συντονίζει τις ενέργειές τους. Πρέπει να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή σε ποιά θέση παίζει κάθε ομάδα, ποιές παίζουν 1η γραμμή (ομάδες κρούσης) ποιές στις επόμενες γραμμές και τί τρόπαια κατεβάζουν κάθε μέρα. Και να ελέγχει τις τιμές κάθε ομάδας ώστε να μπορούν να καλύψουν τις ομάδες που έχουν ανάγκη. Κι όταν μια ομάδα του ζητάει κάλυψη πρέπει να βρίσκει ομάδα διαθέσιμη και να της λέει τί να κάνει. Κι αν κάποιο τρόπαιο χαθεί στο δρόμο να ψάχνει να βρει τι πήγε στραβά και να κάνει τις απαραίτητες διορθώσεις ώστε να μην ξαναγίνει. Αν μπορείς να τα κάνεις όλα αυτά, τότε ναι, μπορείς να γίνεις καλός συντονιστής. Έχε υπόψη σου ότι ο συντονιστής είναι ο μόνος που έχει τη γενική εικόνα της επανάστασης στον  server. Η κάθε ομάδα μπορεί να ξέρει μόνο από πού παίρνει το τρόπαιο και πού το δίνει. Και μετά ασχολείται με το επόμενο. Δε μπορεί να γνωριζει αν το τρόπαιο έφτασε τελικά στον προορισμό του ή όχι. Ναι, είναι αρκετή δουλειά η δουλειά του συντονιστή, όμως είναι απαραίτητη. Κι αν δε μπορείς να την κάνεις μόνος σου ίσως μπορούν να βοηθήσουν και οι σύμβουλοι της ομάδας σου. Ο συντονισμός της επανάτασης μπορεί να γίνει συλλογικά από μια ομάδα. Όμως είναι πάρα πολύ δύσκολο αυτή η ομάδα να κάνει και κάτι άλλο παράλληλα.

ΕΡ: Τελικά, για να ξαναγυρίσουμε στον gr12, τί γίνεται με την επανάσταση; Έχει μέλλον; Θα δούμε πιο θεαματικά αποτελέσματα;

ΑΠ: Κοίτα, μια επανάσταση, σε οποιονδήποτε server δημιουργεί θεαματικά αποτελέσματα ανάλογα με το στάδιο εξέλιξής της. Κατά τη γνώμη μου υπάρχουν τρία στάδια:
ΣΤΑΔΙΟ 1: Αν δουλεύουν μόνο 1-2 ομάδες κρούσης, τότε απλώς δημιουργείς ενόχληση.
ΣΤΑΔΙΟ 2: Αν εκτός από τις ομάδες κρούσης έχεις και ομάδες 2ης/3ης/4ης γραμμής που κατεβάζουν τα τρόπαια χαμηλά, τότε αρχίζεις και κάνεις χοντρή ζημιά.
ΣΤΑΔΙΟ 3: Όμως για να κάνεις την ανατροπή, εκτός από τα παραπάνω χρειάζεσαι και τις "μαύρες τρύπες". Δηλαδή ομάδες με πολύ χαμηλή τιμή (πχ. κάτω από 6000) στις οποίες θα καταλήξουν τα τρόπαια και θα εξαφανιστούν για πάρα πολύ καιρό. Αυτές είναι απαραίτητο να έχουν αρχηγούς/συμβούλους που ξέρουν καλά το παιχνίδι και μπορούν να κυκλοφορούν τα τρόπαια μεταξύ τους και να αλληλοκαλύπτονται.
Στον gr12 νομίζω ότι έχουμε φτάσει μέχρι το στάδιο 2. Είχαμε αρκετές ομάδες που χτύπησαν για τρόπαια, είχαμε επίσης αρκετές που βοήθησαν να κατέβουν τα τρόπαια, αλλά ακόμα πάσχουμε στις μαύρες τρύπες. Οι αρχηγοί των μικρών ομάδων δεν γνωρίζουν το παιχνίδι αρκετά καλά για να παίξουν σωστά αυτό το ρόλο. Δεν ξέρουν να προφυλάξουν τα τρόπαιά τους. Όταν μάθουν, τότε θα δείτε τρόπαια να εξαφανίζονται δια παντός.

ΕΡ: Οι URBAN LEGENDS τί θα κάνουν στη συνέχεια; Όσο δεν συμμετέχουν δηλαδή στην επανάσταση;

ΑΠ: Αυτό είναι προς το παρόν μυστικό. Έχουμε σχέδια αλλά δε μπορούμε να τα αποκαλύψουμε ακόμα. Ας πούμε απλώς ότι δε μετανιώσαμε στιγμή που συμμετείχαμε στην επανάσταση, διασκεδάσαμε πολύ και είμαστε πρόθυμοι να το επαναλάβουμε όταν οι συνθήκες το ευνοήσουν πάλι. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλες τις ομάδες με τις οποίες συνεργαστήκαμε κι αν κάτι κρατήσουμε ως αναμνηστικό από αυτή μας την περιπέτεια είναι η επίγνωση ότι βοηθήσαμε να πάρουν τρόπαιο (έστω και για λίγο) κάποιες πολύ μικρές ομάδες που μέχρι τότε ούτε καν ήξεραν τί είναι ένα τρόπαιο.

ΕΡ: Κάτι τελευταίο;

 

ΑΠ: Καλό καλοκαίρι και καλές διακοπές σε όλους.


Επεξεργάστηκε από DrSuperDuper, 26 Ιούλιος 2016 - 18:57:33.

  • Αυτό αρέσει στον/η odi, ntinarasole, dina και σε 7 άλλους

#125 master21

master21

    Ασημένιος Ήρωας

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 797 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαSillycon Valley
  • Ομάδα:ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ
  • Κόσμος:GR12
  • Ήρωας:Master21
Φήμη: 603

Δημοσιεύτηκε 26 Ιούλιος 2016 - 22:14:38

Έχω ένα σχέδιο που ίσως βοηθήσει στη δημιουργία μαύρης τρύπας.....Δεν χρειάζεται να πω περισσότερα.Εξ άλλου για την ώρα είναι απλά μια σκέψη.....αν τελικά πραγματοποιηθεί σε λίγο θα γίνει χαμός....

HERO ZERO=ΠΑΡΕΑ ,ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ , ΣΤΟΧΟΙ !!!!!!!!! (lol)  ;)  (seawave)  (stars)  (bomb)  (win)

Spoiler

 

 


#126 master21

master21

    Ασημένιος Ήρωας

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 797 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαSillycon Valley
  • Ομάδα:ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ
  • Κόσμος:GR12
  • Ήρωας:Master21
Φήμη: 603

Δημοσιεύτηκε 29 Ιούλιος 2016 - 09:51:19

Αυτή τη στιγμή το σκορ είναι 35+9+6.Άρα από την τελευταία ενημέρωση έχουμε 2 τρόπαια λιγότερο στη δεκάδα, 3 παραπάνω στις θέσεις 11-20 και 1 λιγότερο από εκεί και κάτω (τα τρόπαια βρίσκονται κοντά στην εικοσάδα).Βλέπουμε πάντως ότι με την επανάσταση βρήκαν ευκαιρία απόκτησης τροπαίου περισσότερες ομάδες.Πριν ξεκινήσει η επανάσταση όλα τα τρόπαια ήταν μαζεμένα στις πρώτες 7-8 ομάδες.Τώρα βλέποντας 15 τρόπαια πέρα από την δεκάδα, έστω και κοντά της μπορούμε να πούμε ότι η επανάσταση έχει πιάσει τόπο...έχουμε γίνει αντιληπτοί....μόνο η μεγάλη ανατροπή λείπει.....

 

 

 

Εγώ εν το μεταξύ δουλεύω σε χαμηλές ομάδες ......


Επεξεργάστηκε από master21, 29 Ιούλιος 2016 - 09:58:08.

  • Αυτό αρέσει στον/η DrSuperDuper

HERO ZERO=ΠΑΡΕΑ ,ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ , ΣΤΟΧΟΙ !!!!!!!!! (lol)  ;)  (seawave)  (stars)  (bomb)  (win)

Spoiler

 

 


#127 master21

master21

    Ασημένιος Ήρωας

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 797 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαSillycon Valley
  • Ομάδα:ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ
  • Κόσμος:GR12
  • Ήρωας:Master21
Φήμη: 603

Δημοσιεύτηκε 29 Ιούλιος 2016 - 12:11:53

Αυτή τη στιγμή το σκορ είναι 35+9+6.Άρα από την τελευταία ενημέρωση έχουμε 2 τρόπαια λιγότερο στη δεκάδα, 3 παραπάνω στις θέσεις 11-20 και 1 λιγότερο από εκεί και κάτω (τα τρόπαια βρίσκονται κοντά στην εικοσάδα).Βλέπουμε πάντως ότι με την επανάσταση βρήκαν ευκαιρία απόκτησης τροπαίου περισσότερες ομάδες.Πριν ξεκινήσει η επανάσταση όλα τα τρόπαια ήταν μαζεμένα στις πρώτες 7-8 ομάδες.Τώρα βλέποντας 15 τρόπαια πέρα από την δεκάδα, έστω και κοντά της μπορούμε να πούμε ότι η επανάσταση έχει πιάσει τόπο...έχουμε γίνει αντιληπτοί....μόνο η μεγάλη ανατροπή λείπει.....

 

 

 

Εγώ εν το μεταξύ δουλεύω σε χαμηλές ομάδες ......

1η ομάδα που δοκίμασα να προσθέσω στις επαναστατικές, 2 ενεργά άτομα, 1 σχεδόν ανενεργό χθες.Σήμερα τα 2 ενεργά άτομα έφυγαν και έμεινε το ανενεργό.Τα 2 αυτά άτομα όμως πήγαν σε άλλη ομάδα που δέχθηκε να συμμετέχει από τα χαμηλά.Αυτή τη στιγμή είμαι χωρίς ομάδα και συνομιλώ με τα ψαράκια από τις χαμηλές που τσιμπάνε........


Επεξεργάστηκε από master21, 29 Ιούλιος 2016 - 12:14:12.

HERO ZERO=ΠΑΡΕΑ ,ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ , ΣΤΟΧΟΙ !!!!!!!!! (lol)  ;)  (seawave)  (stars)  (bomb)  (win)

Spoiler

 

 


#128 master21

master21

    Ασημένιος Ήρωας

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 797 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαSillycon Valley
  • Ομάδα:ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ
  • Κόσμος:GR12
  • Ήρωας:Master21
Φήμη: 603

Δημοσιεύτηκε 29 Ιούλιος 2016 - 20:16:50

Το σκορ μετά τις μάχες άλλαξε σε:34+10+6.Βλέπουμε την εικοσάδα να μαζεύει τρόπαια από την δεκάδα σιγά σιγά.Φανταστείτε να κατέβαιναν αυτά τα τρόπαια!

 


Το σκορ σήμερα διαμορφώθηκε σε 33+11+6.Άλλο ένα τρόπαιο της δεκάδας κατέβηκε σε θέση 11-20.Κι άλλη ζημιά.Έστω κι αν δεν πρόκειται να κατέβουν όλα αυτά τα τρόπαια


HERO ZERO=ΠΑΡΕΑ ,ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ , ΣΤΟΧΟΙ !!!!!!!!! (lol)  ;)  (seawave)  (stars)  (bomb)  (win)

Spoiler

 

 


#129 master21

master21

    Ασημένιος Ήρωας

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 797 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαSillycon Valley
  • Ομάδα:ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ
  • Κόσμος:GR12
  • Ήρωας:Master21
Φήμη: 603

Δημοσιεύτηκε 30 Ιούλιος 2016 - 20:26:12

Ορίστε η κατανομή των τροπαίων από την πρώτη ενημέρωση μέχρι τώρα:

31-5-14

37-6-7

35-9-6

34-10-6

33-11-6


HERO ZERO=ΠΑΡΕΑ ,ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ , ΣΤΟΧΟΙ !!!!!!!!! (lol)  ;)  (seawave)  (stars)  (bomb)  (win)

Spoiler

 

 


#130 master21

master21

    Ασημένιος Ήρωας

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 797 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαSillycon Valley
  • Ομάδα:ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ
  • Κόσμος:GR12
  • Ήρωας:Master21
Φήμη: 603

Δημοσιεύτηκε 03 Αύγουστος 2016 - 21:34:32

Το σκορ αυτή τη στιγμή:32+14+4

Ενημερώνω ότι το 14 σύντομα θα γίνει 12 και το 4 θα γίνει 6.Φεύγουν συνεχώς τρόπαια από τη δεκάδα και μετά.....


  • Αυτό αρέσει στον/η SuperGoofy

HERO ZERO=ΠΑΡΕΑ ,ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ , ΣΤΟΧΟΙ !!!!!!!!! (lol)  ;)  (seawave)  (stars)  (bomb)  (win)

Spoiler

 

 


#131 master21

master21

    Ασημένιος Ήρωας

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 797 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαSillycon Valley
  • Ομάδα:ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ
  • Κόσμος:GR12
  • Ήρωας:Master21
Φήμη: 603

Δημοσιεύτηκε 04 Αύγουστος 2016 - 22:22:58

Το σκορ σήμερα παρέμεινε το ίδιο, και παρατηρώ κακή συνεννόηση στην ομάδα κρούσης.Αυτό θα προσπαθήσω να το βελτιώσω


HERO ZERO=ΠΑΡΕΑ ,ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ , ΣΤΟΧΟΙ !!!!!!!!! (lol)  ;)  (seawave)  (stars)  (bomb)  (win)

Spoiler

 

 


#132 spidy

spidy

    Ασημένιος Ήρωας

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 892 μηνύματα
  • Ομάδα:Μ. ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
  • Κόσμος:GR16
  • Ήρωας:LALALALA
Φήμη: 2.046

Δημοσιεύτηκε 05 Αύγουστος 2016 - 10:28:41

Θεωρώ πάντως πως πρέπει να αλλάξετε λίγο τον τρόπο που υπολογίζετε τα τρόπαια. Είναι πλέον 50 τα τρόπαια και οι περισσότερες ομάδες (φαντάζομαι πως θα ισχύει και στον 12) δεν έχουν ξεκλειδώσει το 5 τρόπαιο. Άρα τα 50 τρόπαια αν ήταν στις ισχυρότερες μαζί με τις ανακατατάξεις θα έπρεπε να μοιράζονται σε τουλάχιστον 12 ομάδες. Εγώ θα υπολόγιζα τα τρόπαια που βρίσκονται στις 15 πρώτες και τα υπόλοιπα, 2 κατηγορίες δηλαδή.


  • Αυτό αρέσει στον/η goof123

#133 master21

master21

    Ασημένιος Ήρωας

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 797 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαSillycon Valley
  • Ομάδα:ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ
  • Κόσμος:GR12
  • Ήρωας:Master21
Φήμη: 603

Δημοσιεύτηκε 04 Σεπτέμβριος 2016 - 13:50:28

Να κι ένας αντιεπαναστάτης:

VtKbcE.jpg


HERO ZERO=ΠΑΡΕΑ ,ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ , ΣΤΟΧΟΙ !!!!!!!!! (lol)  ;)  (seawave)  (stars)  (bomb)  (win)

Spoiler

 

 


#134 the

the

    Παρατηρητής

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 48 μηνύματα
  • Κόσμος:GR11
Φήμη: 69

Δημοσιεύτηκε 04 Σεπτέμβριος 2016 - 20:49:39

να ρωτησω κατι?την ομαδα που εβαλες μαχη για αυριο στις 12 πιστευεις οτι θα την νικησετε???


  • Αυτό αρέσει σε Sheen, ΤΕΜΠΕΛΗΣ και dontttt

#135 master21

master21

    Ασημένιος Ήρωας

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 797 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαSillycon Valley
  • Ομάδα:ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ
  • Κόσμος:GR12
  • Ήρωας:Master21
Φήμη: 603

Δημοσιεύτηκε 04 Σεπτέμβριος 2016 - 21:20:30

1)Όχι
2)Την έβαλε άλλο μέλος χωρίς να ρωτήσει
3)Μπορώ να μάθω ποιο από τα μέλη της είσαι;

HERO ZERO=ΠΑΡΕΑ ,ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ , ΣΤΟΧΟΙ !!!!!!!!! (lol)  ;)  (seawave)  (stars)  (bomb)  (win)

Spoiler

 

 


#136 the

the

    Παρατηρητής

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 48 μηνύματα
  • Κόσμος:GR11
Φήμη: 69

Δημοσιεύτηκε 04 Σεπτέμβριος 2016 - 22:09:12

Δεν μπορω να σου πω



#137 goof123

goof123

    Χρυσός Ήρωας

  • Coordinators
  • 1.093 μηνύματα
  • Κόσμος:GR10



Φήμη: 1.765

Δημοσιεύτηκε 09 Νοέμβριος 2016 - 19:08:46

Συνεχίζεται καμιά από τις επαναστάσεις ή όλες έχουν σταματήσει;



#138 spidy

spidy

    Ασημένιος Ήρωας

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 892 μηνύματα
  • Ομάδα:Μ. ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
  • Κόσμος:GR16
  • Ήρωας:LALALALA
Φήμη: 2.046

Δημοσιεύτηκε 10 Νοέμβριος 2016 - 10:02:27

Αθόρυβα και σταθερά στον 14 βλέπω έχουν κατέβει εκτός της εμβέλειας των πρώτων ομάδων 3 τρόπαια και άλλα 3 βρίσκονται χαμηλά μεν (ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ιιι) εντός της εμβέλειας όμως των περισσότερων ομάδων στο top 10, το σύστημα όμως με τα 50 τρόπαια έχει το αποτέλεσμα μάλλον να μην έχουν θέσεις για να τους τα πάρουν.

Τώρα δεν ξέρω αν συνεργάζονται ή όχι μεταξύ τους.

Εκπληκτική είναι βέβαια η αδιαφορία στον 14, 

2 ομάδες προσπαθούν να συγκεντρώσουν από 4 προπόνησης και μερικές να έχουν όσο καλύτερα τρόπαια μπορούν. 

Αν είμουν μέλος της επανάστασης αν υπάρχει στον 14 θα έπαιρνα και τόλμης από τις χαμηλότερες του τοπ 10-12 για να τους δώσω ευκαιρία να αρπάξουν από τις πιο πάνω και μετά να τους τα αρπάξω...


  • Αυτό αρέσει στον/η goof123

#139 master21

master21

    Ασημένιος Ήρωας

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 797 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαSillycon Valley
  • Ομάδα:ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ
  • Κόσμος:GR12
  • Ήρωας:Master21
Φήμη: 603

Δημοσιεύτηκε 10 Νοέμβριος 2016 - 11:21:46

Συνεχίζεται καμιά από τις επαναστάσεις ή όλες έχουν σταματήσει;

Φυσικά..θέτουμε σιγά σιγά σε εφαρμογή ένα νέο επαναστατικό σχέδιο που δίνει λύση στο πρόβλημα της χαμηλής ενεργητικότητας του σέρβερ


HERO ZERO=ΠΑΡΕΑ ,ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ , ΣΤΟΧΟΙ !!!!!!!!! (lol)  ;)  (seawave)  (stars)  (bomb)  (win)

Spoiler

 

 


#140 goof123

goof123

    Χρυσός Ήρωας

  • Coordinators
  • 1.093 μηνύματα
  • Κόσμος:GR10



Φήμη: 1.765

Δημοσιεύτηκε 10 Νοέμβριος 2016 - 13:19:48

Αθόρυβα και σταθερά στον 14 βλέπω έχουν κατέβει εκτός της εμβέλειας των πρώτων ομάδων 3 τρόπαια και άλλα 3 βρίσκονται χαμηλά μεν (ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ιιι) εντός της εμβέλειας όμως των περισσότερων ομάδων στο top 10, το σύστημα όμως με τα 50 τρόπαια έχει το αποτέλεσμα μάλλον να μην έχουν θέσεις για να τους τα πάρουν.
Τώρα δεν ξέρω αν συνεργάζονται ή όχι μεταξύ τους.
Εκπληκτική είναι βέβαια η αδιαφορία στον 14,
2 ομάδες προσπαθούν να συγκεντρώσουν από 4 προπόνησης και μερικές να έχουν όσο καλύτερα τρόπαια μπορούν.
Αν είμουν μέλος της επανάστασης αν υπάρχει στον 14 θα έπαιρνα και τόλμης από τις χαμηλότερες του τοπ 10-12 για να τους δώσω ευκαιρία να αρπάξουν από τις πιο πάνω και μετά να τους τα αρπάξω...


Ηρακλή δεν κατάλαβα την τελευταία πρόταση σου.. Είσαι ή δεν είσαι υπέρ της επανάστασης;




0 χρήστες διαβάζουν αυτό το θέμα

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες