Μεταπήδηση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

Καλοκαιρινές ιστορίες


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4 απαντήσεις σε αυτό το θέμα

#1 goof123

goof123

    Χρυσός Ήρωας

  • Coordinators
  • 1.091 μηνύματα
  • Κόσμος:GR10



Φήμη: 1.759

Δημοσιεύτηκε 24 Αύγουστος 2016 - 13:01:58

Αγαπητοί ήρωες , 

 

Καθώς το θερμόμετρο σε όλη την ελλάδα χτυπάει κόκκινο (sick)   σε αυτό το θέμα θα γράφουμε  καλοκαιρινές(Κι ας έχουμε 23 αυγούστου :P )  ιστορίες με σχέση το hero zero. Ελπίζω να έχουμε πολλές αναρτήσεις .  Ας ξεκινήσω εγώ.. Εκεί που κάθεσαι χαλαρός , πίνοντας το 50% ενισχυτικό αποστολών σου , φωτιά..φωτιά φώναζουν οι κάτοικοι του νησιού Yoyo . Ντριννν χτυπάει το τηλέφωνο που έχεις για τις έκτακτες ανάγκες και είναι ο Τζεφ , ο φίλος σου , ο κομπιουτεράς . Σε πληροφορεί πως ο Καθηγητής Αποκρουστικός προσπαθεί να εκρήξει το ηφαίστειο . Σπίθες και φλόγες αγνοφαίνονται από το ηφαίστειο . Ωχχ αμάν , τώρα τι κάνουμε , λες από μέσα σου . Ευθύς αμέσως πετάγεσαι από την ξαπλώστρα (ρίχνοντας το 50άρι κάτω) βάζεις το σετ του βατράχου και πηδώντας φτάνεις στο ηφαίστειο , εκεί όπου αντικρίζεις τον καθηγητή να τοποθετεί μια βόμβα (devil) καυτερών λουκουμάδων (grin) . Σκέφτεσαι πως εάν αυτή η βόμβα εκραγεί, το νησί yoyo θα... καεί από την υπερβολική δόση καυτερών λουκουμάδων . Ο καθηγητής προσπαθεί να σε αποτρέψει να πας στο ηφαίστειο για να απενεργοποιήσεις την βόμβα των καυτερών λουκουμάδων αλλά δεν μπορεί , γιατί χάρις το Θωρακισμένο Καπάκι Σκουπιδοτενεκέ αποκρούς όλες τις επιθέσεις του . Πλέον ο καθηγητής είναι πολύ αδύναμος , πας κοντά του και βγάζεις το Νεροπίστολο Μικρής Εμβέλιας και αρχίζεις να τον πιτσιλάς  (lol)  αρχίζει να αργοπεθαίνει γιατί δεν του αρέσει το νερό :S . Σκαρφαλώνεις στο ηφαίστειο και ψάχνεις για την βόμβα των καυτερών λουκουμάδων .Ψάχνεις ψάχνεις αλλά πουθενά η βόμβα . Τότε βάζεις τα γυαλιά της ηρωικής αίσθησης και συνειδητοποιείς πως είναι δίπλα σου αλλά εσύ δεν την έβλεπες (nerd) . Την αρπάζεις και βλέπεις πως μένουν μόνο 5 λεπτά πριν να εκραγεί  (bomb) . Την πετάς μέσα στο ηφαίστειο και φεύγοντας κλείνεις το ηφαίστειο με το Θωρακισμένο Καπάκι Σκουπιδοτενεκέ . Την επόμενη μέρα όλοι μαθαίνουν για εσένα και την ηρωική σου πράξη και σου στέλνουν λουλούδια και συγχαρητήρια   (party)  Αυτή ήταν η καλοκαιρινή ιστορία μου . Περιμένω με ανυπομονησία τις δικές σας ιστορίες  ;) 


  • Αυτό αρέσει στον/η odi, ntinarasole, john123 και σε 8 άλλους

#2 GreekGeek

GreekGeek

    Χάλκινος Ήρωας

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 553 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΣτον κόσμο των δεινοσαύρων
  • Ομάδα:U.R.A
  • Κόσμος:GR1
  • Ήρωας:NitroBasketballAssassin(NBA)
Φήμη: 476

Δημοσιεύτηκε 24 Αύγουστος 2016 - 13:49:44

 Μία πρωτότυπη περιπολία

Νύχτα στο Big Crumble και εσύ είπες να κάνεις την καθιερωμένη σου περιπολία.

Τα φώτα της πόλης, οι μεγάλες πολυκατοικίες και οι επιβλητικοί ουρανοξύστες, σε κάνουν να θυμάσαι το σπίτι σου, στο μοναχικό  Humphreydale και το συγκρίνεις με την μεγαλούπολη.

Σκέφτεσαι επίσης την μικρή εγκληματικότητα στο σπίτι και το πόσο μεγάλη θα είναι εδώ και σταματάς να χαζεύεις, και παραμονεύεις την σκιά που φαίνεται στο σοκάκι. Με γοργό περπάτημα φτάνεις και ξαφνικά βλέπεις τύπο να τρέχει βιαστικά και μία ακόμη σκιά να πηγαίνει προς την αντίθετη κατεύθυνση. Φυσικά και επιλέγεις να κυνηγήσεις τον κουκουλοφόρο.

Τρέχεις βιαστικά με κοφτές ανάσες, αλλά δεν το βάζεις κάτω, όσπου ξαφνικά ο μυστηριώδης τύπος από το πολύ λαχάνιασμα σταμάτησε.

Εσύ με περήφανο βλέμμα και με αυστηρότητα του λες: με ποιον έχω την τιμή να κάνω μαραθώνιο?

-Εσύ είσαι?

Εσύ- Τζεφ? Τι στο καλό κάνεις εδώ?

Τζεφ- Να βλέπεις, το ραντεβουδάκι με αυτήν την κοπέλα δεν πέτυχε καλά με τις συμβουλές σου.

Εσύ- Και γιατί τρέχεις σαν την άδικη κατάρα στα σκοτάδια?

Τζεφ- Ε, να με κυνήγησε λίγο με το τακούνι στο χέρι, και όταν ήρθες εσύ, νόμιζα πως ήταν αυτή ακόμα.

Τον χτυπάς συμπονετικά στην πλάτη και του λες

Εσύ- Δεν πειράζει Τζεφάκο, δεν κατάλαβε τι καλό παιδί που είσαι.

Τζεφ- Καλά μόλις της είπα ότι είμαι πορωμένος στο HeroZero και ότι έκανα σε μία τελείως συμτωματικά συνονόματη με αυτήν 15 συνεχόμενες επιθέσεις μου είπε "ώστε εσύ ήσουν" και με άρχισε στην τρεχάλα.

Ξαφνικά καταφθάνει  ο διευθυντής παραγωγής κέικ από την πρώτη ειδική.

- Χρόνια και ζαμάνια, νόμιζες ότι με μία ειδική θα με νικούσες ε? Εγώ και ο καθαριστής του υπογείου σε θυμηθήκαμε και είπαμε να σου κάνουμε μία επίσκεψη. Σε λίγο θα έρθει και αυτός και οι άλλοι.

Πλησιάζει όλο και πιο κοντά, και οι έχετε μείνει σε αδιέξοδο. Και εκεί μου ξαφνικά σκέφτεσαι τι να κάνεις ακούγεται ένας κρότος και ο διευθυντής πέφτει αναίσθητος κάτω.

Κοιτάς πίσω και τι βλέπεις?

Κοπέλα- Πω, λάθος στόχος. Ώστε Τζεφ πουλάκι μου, εδώ είσαι ε? Έφυγα σε μια φάση, αλλά μετά το ξανασκέφτηκα.

Σε θυμάμαι εσένα!

Δείχνει εσένα.

Κοπέλα- Εσύ είσαι που μου σύστησες αυτόν τον εκμεταλλευτή! Θα σας δείξω εγώ!

Από πίσω, καταφθάνει όλο το προσωπικό από το εργοστάσιο των κέικ

- Πάνω τους!

Εσύ-Τζεφ?

Τζεφ- Τι??

Εσύ- Τρέχα!!

Και έτσι η περιπολία συνεχίστηκε κάπως πρωτότυπα, καθώς η κοπέλα και το εργοστάσιο τους πήραν στο κυνήγι.

 

Τέλος  (ελπίζω να σας άρεσε!)

Συνημμένα Αρχεία


Επεξεργάστηκε από GreekGeek, 24 Αύγουστος 2016 - 14:03:01.

  • Αυτό αρέσει στον/η RickRub, DrSuperDuper, goof123 και σε άλλον ένα

Η ​ζωή ​είναι σαν ένας πίνακας.

 Για να βάλεις ​χ​ρ​ώ​μ​α, ​πρέπει να έχεις ανθρώπους στο πλάι σου να την μοιραστείς.


#3 grigrist

grigrist

    Θρυλικός Ήρωας

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 2.838 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαHero Zero
  • Κόσμος:GR1



Φήμη: 4.280

Δημοσιεύτηκε 24 Αύγουστος 2016 - 13:51:28

Πολυ ωραιο! Ωρα να πω τη δικια μου.

 

 

Εκει που καθομουν στον καναπε παιζοντας  hero zero,ενα υποπτο τηλεφωνημα με διακοπτει. Ηταν ο κυριος Παγοκρυσταλλος (αυτος στα τηλεφωνηματα εκτακτης αναγκης) και με χρειαζοταν να παω στην Αυστραλια οπου αυτη την εποχη χιονιζει. Οταν εφτασα εκει με καλωσορισε και ηπιαμε ενα καφε στο ηρωικο καφενειο διπλα στην οπερα του Συδνει.Εκει μου ανεφερε οτι ενα τεραστιο καγκουρο τα κανει σμπαραλια διπλα στην οπερα και μου εδωσε την ειρωνικη στολη και μια μπαλα του  μποουλινκ (αυτη που χρησιμοποιειται ως οπλο σε μερικους ηρωες).Οταν μπηκα να δω τι συμβαινει ξαφνικα... βλεπω τον ΚΒΑΝΤΟΦΥΣΙΚΟ (τον κακοποιο απο το παιχνιδι) να παιρνει ολη την ενεργεια του κοσμου και διπλα του το καγκουρο  να δολοφονει τους ''ηρωες'' και να καταστρεφει τα τανκς. Στα θυματα ηταν και ο Τζεφ, ο φιλαρακος μου. Τοτε σκεφτομαι και δρω αμεσα. Πεταω την μπαλα του μποουλινγκ στον ΚΒΑΝΤΟΦΥΣΙΚΟ και τοτε τα εξαρτηματα οπου επαιρναν την ενεργεια αποσυνδεθηκαν.. Με τη βοηθεια της σουπερ στολιτσας  της αλληλεγγυης πυροβολω τον παγοκρυσταλλο οπου ο εχει βαλει σε ενα σημειο της οπερας ο φιλος μου ο κυριος Παγοκρυσταλλος. Τοτε γινεται το απιθανο... το laser που πεταξα στον παγοκρυσταλλο ανακλαθηκε και βρεθηκε να καταστρεφει το καγκουρο! Ο ΚΒΑΝΤΟΦΥΣΙΚΟΣ με το γουοκι-τοκι καλει ΟΛΗ τη YOYODYNE να ερθει να βοηθησει. Αεροπλανα πετουσαν πανω απο την οπερα μεχρι που δεν αντεξα... πηγα στην τουαλετα να κανω την αναγκη μου  :D και να εξοπλιστω πληρως πριν ειναι αργα. Οταν ετοιμαζομαι, βγαινω εξω και βλεπω ενα στρατο απο τανκς της ΥΟΥΟDYNE και τον ΚΒΑΝΤΟΦΥΣΙΚΟ να εχει επισκευασει το προβλημα. Τοτε σκεφτομαι ενα σχεδιο... παιρνω τον παγοκρυσταλλο και του δινω σουπερ ενεργεια απο ενα εξαρτημα του ΚΒΑΝΤΟΦΥΣΙΚΟΥ,το οποιο το χρησιμοποιουσε για να παρει την ενεργεια, χωρις να με δουν. Βαζω μπροστα απο το ειρωνικο κρανος της αλληλεγγυης τον παγοκρυσταλλο και με τις ειρωνικες μποτες της αλληλεγγυης πετω ψηλα. Ριχνω και ενα 50% ενισχυτικο δεξιοτητων και τωρα ειμαι ΑΤΡΩΤΟΣ (ολα τα σκιλλς 30.000) . Μου ριχνουν βομβες,πυροβολισμους. Ομως ολα ανακλονται στον παγοκρυσταλλο και επιστρεφουν  πισω. Με μια λεξη ''ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ''. Μεχρι που ενας πυροβολισμος πεφτει πανω στον ΚΒΑΝΤΟΦΥΣΙΚΟ και πεθαινει. Ετσι τους διελυσα. Και την επομενη μερα στο σπιτι την περναω με 5 κουτια ντονατς και βλεποντας στις ειδησεις το ηρωικο κατορθωμα μου καθως και τους παπαρατσι να με περικυκλωνουν... :D 


  • Αυτό αρέσει στον/η goof123

#4 kokomoro

kokomoro

    Ασημένιος Ήρωας

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 818 μηνύματα
  • Κόσμος:GR11
Φήμη: 187

Δημοσιεύτηκε 24 Αύγουστος 2016 - 13:59:07

Μια μέρα εκεί που είσαι αραχτός σε μια ξαπλόστρα στο νησί του yoyo και απολαμβάνεις το ωραιότστο παγωτάκι σου ξαφνικά λαμβάνεις ένα τηλεφώνημα  (ph)  και σου λένε πως λίγο πιο κατω  γίνετε μια τρομερή λιστία σε ένα πολυτελής ξενοδοχείο!!! Εσύ αμέσως πέτας το παγωτό σου και προχοράς με το πάσο σου προς το ξενοδοχείο δεν μπορούσες να τρέξεις γιατί είχε μεγάλο καύσονα (sick)  (sick)  (sick) !!! Την ώρα που έφτασες ο λιστής μόλις είχε βγεί απο το κτίριο και έτρεχε να ξεφύγει!!! Εσύ για να τον προφτάσεις πίνεις το super ενισχυτικό σου (drinks)!!! ΤΟ ενισχυτικό σε έκανε να τρέχεις super γρήγορα και έφτασες τον λιστή αμέσως!!! Τον έπιασες τον έδεσες και τον κουβάλησες στο αστυνομικό τμήμα και αμέσως μετά άρχισες να γιορτάζεις μαζί με τους κάτοικους του νησιού του yoyo και έγινες παγκοσμίου φήμης ήρωας!!! (party)  (party)  (party) 


Επεξεργάστηκε από kokomoro, 24 Αύγουστος 2016 - 14:04:07.

  • Αυτό αρέσει στον/η goof123

I am not kokomoro! I am yolomoro!!!


#5 giann657

giann657

    Ασημένιος Ήρωας

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 788 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΘεσσαλονίκη
  • Ομάδα:ΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ
  • Κόσμος:GR8
  • Ήρωας:giann
Φήμη: 2.269

Δημοσιεύτηκε 24 Αύγουστος 2016 - 15:53:26

''Από την Κακή και από την Καλή πλευρά'' (σχέδιο αποτροπής) ενάντιας το καλό:

 

              

           Yoyodyne- Giann

                --------------

 

 

 Μια όμορφη, ζεστή μέρα στο Νησί Yoyo, οι κάτοικοι της περιοχής πίνουν το κρύο και δροσερό τσάι.. χαλαρώνοντας στις καταγάλανες παραλίες του νησιού χωρίς να υπάρχει κάποια ανακατωσούρα.. 

 

 ... (σε ένα ξενοδοχείο):

 

(καθηγητής με ποντίκι  (lol) ) - Χμμ.. αυτό το κάθαρμα , ο και καλά ''ήρωας''

Spoiler
 

πάντα μας χαλάει τα σχέδιά μας.. πρέπει να τον σταματήσουμε, επιτέλους!

 

(συνεργάτης) - Μα, αφεντικό, είναι όντως ήρωας, δεν θυμάσαι πέρυσι το καλοκαίρι, που κάναμε μια ''βρωμοδουλειά'' στο ηφαίστειο, μας έκανε με τα κρεμμυδάκια; 

(καθηγητής με το ποντίκι (lol) ) - Σε παρακαλώ, τί λόγια είναι αυτά; Ακούς εκεί... με τα ''κρεμμυδάκια'', ΚΑΝΕΙΣ δε μπορεί να με σταματήσει... απλά τότε... 

 

(συνεργάτης) - Τότε τί; Αφού όλοι ξέρουμε ότι και οι άλλοι κακοποιοί στις υπόλοιπες ζώνες έχουν χάσει, και μάλιστα εκατοντάδες φορές, συμπεριλαμβανομένου κι εσάς.. 

 

(καθηγητής με το ποντίκι  ) - Ναι, αλλά ποτέ δεν έχω πει την τελευταία μου λέξη, και το ξέρεις..  (devil)

 

                                              

                                                               Giann

                      --------------

 

(giann) - Χμμ... πώς και δεν έχει υπάρξει κανένα κακό έως τώρα στο νησί yoyo; Πώς και δεν εμφανίστηκε ''πάλι'' αυτός ο κακούργος να του χώσω φάπες, κλοτσιές και καρατιές;  (angel) 

(τυχοδιώκτης) - Στάθη! Στάθη! Φίλε μου! 

 

(giann) - Ωχ.. όχι πάλι αυτός.. τον έσωσα μια φορά και μου έχει κάνει την ζωή κόλαση .. Γεια σου , γεια σου.. ξέρεις.. πρέπει να φύγω γιατί έχω μια αποστολή να κάνω! 

 

(τυχοδιώκτης) - Α, το έμαθες κι εσύ; 

 

(giann) - Ποιο πράγμα; 

 

(τυχοδιώκτης) - Αυτό ήρθα να σου πω, ότι η Yoyodyne θέλει να σε σταματήσει, και κυρίως να σταματήσει τον βοηθό σου τον Πιγκουίνο...

 

(giann) - Τον βοηθό μου; Τον ''Let's Do This'' ;;; Άκουσα καλά; (γιατί εκτός από μυωπία έχω και πρόβλημα με τα αυτιά  )

 

(τυχοδιώκτης) - Ναι σου λέω.. κρυφάκουσα να λένε σε ένα ξενοδοχείο, πώς πρέπει να εξολοθρεύσουν τον Πιγκουίνο σου καθώς σου δίνεις επιπλέον βοήθεια.. 

 

(giann) - Η αλήθεια είναι, ότι μόνος του την κάνει την δουλειά...  , αλλά τον πληρώνω με μεγάλο ποσό χρημάτων..  (grin)

 

(τυχοδιώκτης) - Τέλος πάντων, πρέπει να λάβεις άμεση δράση! 

 

 

 

.... λίγο αργότερα, ο giann παίρνει τηλέφωνο τον καθηγητή και του λέει:

 

(giann) - Βρε βρε βρε..  η ποντικόφατσα ξανά στα μέρη μας; 

 

(καθηγητής με ποντίκι  ) - Εσύυυυ...!!! 

 

(giann) - Ναι ωρέ, εγώ είμαι, ο κλασσικός ''εχθρός'' σου.. θα είμαι στις 9 το βράδυ στην παραλία του νησιού, σε αυτή που πηγαίνω πάντα, ξέρεις..   και θα έχω και τον Πιγκουίνο μαζί μου..  ;)

 

(καθηγητής με ποντίκι  ) - Ωραία...  (devil)

 

 

 

.... λίγες ώρες αργότερα, ο giann συναντήθηκε στην παραλία του νησιού με τον καθηγητή χωρίς όμως να έχει φέρει μαζί του τον βοηθό του, τον Πιγκουίνο.. 

 

(καθηγητής με ποντίκι  ) - Μα... που είναι ο βοηθός σου; 

 

(giann) - Τον άφησα σπίτι, μου είπε πώς ήταν κουρασμένος και βαρέθηκε να κάνει αυτός πάλι όλη την δουλειά... (δυστυχώς πιέστηκα να μην τον πάρω μαζί μου, γιατί τον λυπάμαι, αλλά δε βαριέσαι.. θα τον κανονίσω εγώ  (smug) )

 

(καθηγητής με ποντίκι  ) - Με κορόιδεψες , ΚΑΘΑΡΜΑ!

 

(giann) - Καλά αυτό δεν είναι πρώτη φορά.. όσο για το κάθαρμα, συμφωνώ και επαυξάνω.. 

 άλλωστε ήμουν ήδη μέλος της ομάδας ''ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ'' στον GR14, και σε πληροφορώ ότι δε θα τολμούσες καν να πατήσεις το πόδι σου μέσα..  (grin)

 

(καθηγητής με ποντίκι  ) - Ε, αυτό είναι... θα σε πατήσω, θα σε κάνω... 

 

Κι έτσι, ο ήρωας μας έβγαλε το φυτό σε γλάστρα της πεινασμένης αντίστασης 6c395d10812044d4b2ecedcdcb775bc6.png, μαζί με τον USB εκτοξευτή πυραύλων ''Κερδίζω'' af4d7d8a790f467ba237d07b0bc8bdaa.png και τον εξόντωσε για ακόμα μια φορά... ο καθηγητής ηττημένος φώναξε ξανά 

 

(καθηγητής με ποντίκι  ) -  ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΛΕΞΗ!!!

 

(giann) - Καλά καλά.. σε ξέρουμε!  :D

 

 

                      

 

                      The End... 


Επεξεργάστηκε από giann657, 24 Αύγουστος 2016 - 15:59:24.

  • Αυτό αρέσει στον/η ntinarasole, spiderman471, hero333 και σε 4 άλλους




0 χρήστες διαβάζουν αυτό το θέμα

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες