Μεταπήδηση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

Halloween στο Hero Zero!


  • Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
Δεν υπάρχουν απαντήσεις σε αυτό το θέμα

#1 Hurric4ne VII

Hurric4ne VII

    Πλατινένιος Ήρωας

  • Team Hero Zero
  • 1.553 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΩχ με ψάχνουν πάλι
  • Ομάδα:#TeamLucifer
  • Κόσμος:GR19






Φήμη: 4.441

Δημοσιεύτηκε 25 Οκτώβριος 2021 - 12:37:59

Γεια σας ήρωες,
 
 Άνθρωποι με τρομακτικά κοστούμια, σκαλισμένες κολοκύθες, κεφάλια στις αυλές... αυτό μπορεί να σημαίνει μόνο ένα πράγμα: ήρθε το Halloween! Και στο Hero Zero οι δαίμονες του Humphreydale παρακαλούν να φοβηθούν πολύ. Ο ήρωάς σας μπορεί να συμμετέχει στην μεγάλη εκδήλωση του Halloween από τις 28/10/2021 έως τις 04/11/2021 και να κερδίσει μεγάλες ανταμοιβές ολοκληρώνοντας ειδικές εργασίες.
 

mozJduo.png

 
Εκτός αυτού, στο Κατάστημα Μεταχειρισμένων, θα βρείτε συνολικά 15 ταιριαστά αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένου ενός σετ όπλου και 2 τρομακτικούς βοηθούς Halloween, έναν με ειδική δεξιότητα στο επίπεδο 10 και έναν με ειδική δεξιότητα στο επίπεδο 30, στο Κατάστημα Μεταχειρισμένων. Και μπορείτε να επωφεληθείτε από τις τρομερά καλές προσφορές στο Κατάστημα Ντόνατ - συμπεριλαμβανομένων απίστευτα νόστιμων Τρομακτικών Πακέτων, που δεν είναι μόνο γεμάτα με ντόνατ αλλά επιπλέον περιέχουν και ένα αντικείμενο από το αποκλειστικό σετ του Τρομακτικού Γελωτοποιού.
 

K6rAWio.png

 
Κατά τη διάρκεια αυτής της τρομακτικής διασκέδασης, μην ξεχνάτε ότι ένας κακοποιός του Halloween στοιχειώνει την πόλη... άρα κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά!


 
Με τις καλύτερες ευχές,
Η ομάδα του Hero Zero  (ghost)
 


  • Αυτό αρέσει στον/η Naty, mourato, goof123 και σε 7 άλλους




0 χρήστες διαβάζουν αυτό το θέμα

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες